Lazio dokončilo příchod Immobileho

27.07.2016, 18:24
Aktuality
Ciro Immobile vyměnil Sevillu za římské Lazio. Italský reprezentant se na Apeninský poloostrov vrací po dvou letech a se svým novým chlebodárcem podepsal kontrakt do roku 2021...

Šestadvacetiletý útočník si udělal jméno během angažmá v Turíne, odkud se následně vydal do Borussie Dortmund, ovšem ve vestfálském celku se nedokázal prosadit.

To se během minulého ročníku opakovalo v Seville, ve druhé polovině uplynulé sezóny se tak Immobile vrátil do Turína a vybojoval si tak nominaci na mistrovství Evropy.

Nyní se rodák z Torre Annunziata vrací do své vlasti natrvalo, když si na následujících pět let zajistilo jeho služby Lazio Řím. "Lazio natrvalo získalo Cira Immobileho," stojí na webu Biancocelesti.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (483)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten už to má za sebou

Reagovat
Whitemedia

za sebou to má Puerta, tenhle má jen 26, takže za sebou nemá vůbec nic..

Reagovat
.13

Cierny humor 2K16

Reagovat
db18

Tak to už 4 roky přesluhuje.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Azazelo RD

Třeba se z toho Puerta ještě zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už se bohužel může účastnit pouze slavnostních výkopů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
El Matador

Paráda :)

Reagovat
Panděvova ofina

Pěkná posila, Bohužel to chce spíš o 5 let mladšího Mira

Reagovat
smazaný uživatel

CO odešel do Dortmundu, tak to s ním jde z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

V Seville nehrál špatně

Reagovat
spider_8

Získat dneska kvalitního útočníka za 8 milionů, to je umění.

Reagovat
Kuba94

Jdete někdo na pivo ?

Reagovat
REPLIKATOR

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sedím

Reagovat
Kuba94

ty se moš :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš moc...

Reagovat
Kuba94

v pohodě,nechceme tady zbytečné problémy ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Natürlich

Reagovat
lucius6

Immobile>Higuain

Reagovat
Emmett Brown

Pekna posila a za take peniaze...

Reagovat
.13

Vie sa o hracoch z Seria A, ze komu fandili v detstve a za koho hraju?

Zaujimalo by ma to

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kdo konkrétně by tě zajímal.

Reagovat
.13

Napis o kom to vies aj keby to bolo dlhsie. Napr: Gigi, Del Piero... Znami taliansky hraci, ale aj tento Immobile mi prijde ako keby Laziu fandil. Aj taky Romagnoli, Bernadeschi a mladi perpspektivny.

Zaujima ma to v kontexte dnesneho Tottiho vyhlasenia. Ze ci sa nakoniec dostali do klubu "ich srdca"

Reagovat
dantetomas

Di Canio Laziu urcite fandil

Reagovat
Pipo123

Také paradoxy trošku Cataldi hraje za Lazio fandil AS, Candreva hraje za Lazio fandil AS, Romagnoli hraje za AC, hral za AS, ale fandil Laziu.

Reagovat
Alberto Aquilani

hej, inak, to stým Cataldim som ti povedal ja, ale normálne že fandil vždy Láziu, len má rád Tottiho.

Reagovat
Pipo123

Aha, tak ono je dosť časté že hráči v Ríme majú radi obidva kluby, len tá rivalita je trošku na inej úrovni na to aby si vymienali dresy ako AC a Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rivalita je stale a totti je nedospele dieta ako balloteli alebo podobny ved len to ako sa spravaju v as rime odvtedy im uz nefandim co som to cital a nemam ich rad to uz radsej juventus

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Lech

Noo, veď sa posmievaju Norovy

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to myslel celkovo nejde len o gyombera ale aj o inych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Liverani.

Reagovat
.13

Komu fandil?

Reagovat
smazaný uživatel

AS, hrál za Lazio.

Reagovat
.13

Charakter

Ale nie, to je futbalovy zivot

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Výmena dokumentov medzi AS a Arsenalom. Poliak ďalšiu sezónu v Ríme. Je tam však aj opcia na 16 mega!!! Ešte pred tým, aby sme prešli vášniam, je jasné, že Rím ho potom nevykúpi (hlavne nie za tú sumu). Až trošku nečakane dobre sa to stymi brankármi vyriešilo. Alissonovi len pomôže, ak nebude hneĎ od začiatku jasná jednotka a vzápätí nebude na nom ten tlak, že "musíš". Skorupski si ešte odkrúti 1 sezónu v Empoli.

Reagovat
smazaný uživatel

vykupovat toho srandistu by byla škoda, zbytečně vyhozené peníze, když Skorupski do 2-3 let bude i v očích veřejnosti lepším... na Alissona jsem hodně zvědavý, vůbec ho neznám, ale reference na něho jsou dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Lukasz měl dobrou sezonu už teď a věřím, že se zlepší. Wojta je hotový, i když je mladý. Nikdy nebdue top.

Reagovat
REPLIKATOR

Na lepší nemá

Reagovat
risk je zisk

Kolik na tom prodělá Dortmund?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit, ze jsme ho kupovali za 20 a prodávali za 16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

Spalletti:

"Paredes mi pripomína Pizarra"

"Teraz mám 2 vyrovnaných brankárov"

Reagovat
Emmett Brown

Spal vylozene Paredesa chce, dufam, ze mu ho ti chuji nepredaju preboha

Reagovat
El Bucho

Doufám, že to s Juve je jenom drb

Reagovat
smazaný uživatel

Bianconero bude určitě vědět - chystá se vydání knihy CM v angličtině?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Marchisia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to dobrá otázka, ale nemyslím si to, nebo alespoň o tom nebyla nikde řeč, co jsem četl. eFanswer to valí všechno v italštině, má tam rozjetých víc projektů. Marchisio, Chiellini a Fedez jsou vydaní a na řadě jsou Jorge Lorenzo, Eto'o, Sneijder a Danilo Gallinari. Ale u Lorenza bych čekal i španělský překad, stejně jako u Eto'oa se Sneijderem třeba anglický, ale kdo ví... Já si Marchisia postupně po kouskách překládám z italštiny do češtiny. Asi mi to nějaký čas zabere, ale těším se, až to budu mít pěkně pospolu. Chtěl jsem i Chielliniho, ale ten je jen jako eBook a já jsem ujetý na fyzickou podobu knížek, tak jsem ji zatím nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se daří Ciro U nás se bohužel svezl na mizerny vlně, jinak místo Ramose bych ho bral zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt ale az taky dobry hrac to nie je podl mna, inak videli ste ako tancoval evra haha nevedel som ze to je taky srandista ale inak higuain som zvedavy

Reagovat
Mateo16

Diky Edo , Pogba do 48h v United . Jiri

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je v United asi 2 tejdny...

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi ze zajebal Interu, ze bud mu hned daju vyssi plat, alebo nech ho nechaju odist. hmm

inak Candreva, Perisic si myslim ze budu najlepsie kridla v lige. teda minimalne na papiery to vyzera velmi prisne

Reagovat
Nuno čomes

Tak at už jde. 40 + gabbi

Reagovat
Inzaghi

K milánskému mercatu:

Prošel jsem diskuze za poslední dva týdny, abych si přečetl názory na dosavadní milánské mercato. Nenašel jsem vůbec nic. Primárně to asi je tím, že se ve skutečnosti vůbec nic neděje, ovšem ta z toho plynoucí apatie je skoro až smutná, když člověk vidí, jak aktivní tu jsou kluci od Juve. Pokud se nepletu, AC má aktivnější stránku na facebooku, tak se zřejmě většina diskuzí přesouvá tam, ovšem stejně ta nadvláda Juventusu na EF mrzí.

Dnes startuje zápasem s Bayernem US turné, na kterém není ani jedna letní posila. Ačkoliv snad s výjimkou loňska nepamatuju jedinou přípravu, ve které bychom nedostávali nakládačky, vždy se fanoušek alespoň těšil na nové tváře. Oba dosavadní letní příchody - Vangioni a Lapadula - nejsou v kondici, ve které mohli odcestovat se zbytkem týmu. U Vangioniho se dokonce objevily spekulace, že s ním Montella nepočítá a hráč by mohl zamířit obratem do Janova (což později bylo vyvráceno, ale stejně lol), Lapadula poté bojuje se zraněním. Mezi "nové" tváře tak patří pouze navrátilci z hostování - Paletta, Suso a Matri. Na tour není ani Menez, který se hned v úvodu zranil a vrátil se zpět do Itálie, chybí také Bacca, který taktéž neodcestoval "kvůli špatné kondici".

Poté, co jsme v lize opět skončili sedmí, jsem očekával mohutné posilování. To ostatně mělo přijít již v zimě, kdy nakonec jediným příchozím hráčem zůstal Boateng. Již v zimě bylo jasné, že tým potřebuje posílit, což nás mimo jiné stálo lepší umístění a Mihu místo. Jediná fungující herní formule se totiž Sinišovi rozpadla se zraněním Nianga V souvislosti s čínským prodejem se tak mluvilo o dvousetmilionovém mercatu, přičemž masivní investice se zdály být logickou reakcí na (minimálně) třísezonní stagnaci. Neděje se ale nic. Proč?

Prodej Číňanům je po Mr. Bee další letní ságou. Předběžná dohoda, která měla být podepsána původně v červnu, se bez legrace dočkala už asi 8x odložení, přičemž dle posledních zpráv je nejbližší termín odsunut o dalších 20 dní. Média se pak zdají být ohledně celé dohody úplně mimo. Prakticky nikdo neví kdo má být hlavou onoho konsorcia (nejčastěji zmiňované jméno v poslední dnech je Sonny Wu), neví se ani důvody odkladů (původně Berlusconiho pobyt v nemocnici, pak prý snad okamžitý prodej 100% klubu místo původně vyjednávaných 80% a s tím spojené administrativní změny, dalším důvodem může být povolení čínské vlády pro členy konsorcia k dotažení transakce), přičemž aktuálním reálným dopadem je zablokované mercato. Zdá se, že Berlusconi již nechce investovat ani euro v situaci, kdy ví, že AC už nebude jeho hračkou, zároveň však ale odmítají pustit žilou i Číňané. Údajně dokonce mělo dojít ke schůzce Gallianiho s Berlusconim, kde měl Adriano žádat Silvia o uvolnění prostředků k dotažení rozjednaných dealů, které jsou kvůli absenci financí u ledu.

Dostávám se pomalu k věci, která mi na tom celém vadí nejvíc, což je ta enormní porce bullshitu, která tohle celé obklopuje. Jasně, jde o velkou transakci, ale ta reality show, která se z celého prodeje stala, ničí naši už tak dost pošramocenou image ještě víc. A nejde pouze o výmysly médií, ale sám Silvio či Gandini ještě přilévají do ohně, a pak se diví, když jsou fanoušci nasraní skrz to, že naší nejčastěji zmiňovanou letní posilou je v souvislosti s prodejem klubu "Next Week". Tohle má být prostě komunikováno úplně jinak, v tichosti, a celé to jen podtrhuje tu míru nekompetence, se kterou se poslední roky potýkáme.

A ta je vidět i u Gallianiho. Jasně, když nemá peníze, těžko něco udělá. Nemá cenu spekulovat, jestli jsme už mohli mít Musacchia, nebo i Pjacu, případně zda Galliani mohl udělat něco víc/jinak. Ovšem to, že se Galliani nechá fotit, jak lítá po Evropě, ještě pózuje s agenty, a pak je za idiota, to je další věc, která je na pováženou. Já nevím, jestli se zkrátka za poslední roky spolu s moderním fotbalem tolik změnily vyjednávací metody, ale to, jak a kolikrát se sebou Galliani nechal v posledních letech vyjebat (Tevez, K-dog, Pjaca), to je zkrátka čistě jeho selhání.

Konečně k samotným odchodům a příchodům: Nechápu tu snahu za každou cenu dostat pryč Baccu. Pokud má Galliani skutečně hospodařit s tím, za co hráči odejdou, nerozumím tomu, proč jsme za peníze z El Shaarawyho nekoupili primárně záložníka, když hrotů máme přebytek. V současné situaci by byli platnější asi i nejčastěji zmiňovaní Sosa či Zielinski, než zraněný hroťák. Odůvodnění, že se Bacca nehodí do Montellovy herní filosofie bych bral v momentě, kdybychom ho chtěli nahradit podobně kvalitním útočníkem s odlišnými charakteristikami (proč sakra nezkusit toho Gabbiho, když už chce Carlose Neapol?), ovšem spoléhat se vepředu na Niangovy góly je sice romantická myšlenka, která se ovšem může snadno změnit v další boj o desáté místo. Takhle po sezoně rozkopeme útok, který byl loni jednou z věcí, která relativně fungovala. Zároveň zde Galliani také sklízí své ovoce v tom, že Matri je při svém platu prakticky neprodejný, podobný problém je s hráči jako Diego Lopez, Menez, kterým pak musíme dovolit odejít zadarmo, abychom alespoň ušetřili na platech, což ale nepřináší žádný základ pro reinvestování. O prodlužování Montoliva či prohlášení Poliho za neprodejného se nemá moc cenu bavit.

Stále to ale může být dobré mercato. Ačkoliv nevěřím, že se Baccu podaří udržet, bylo by to pro nás nejlepší řešení. Dnešní informace je taková, že by Fininvest mohl odblokovat mercato s tím, že by po dokončení prodeje Číňané investované peníze vrátili. A nějaké dobré varianty na trhu ještě jsou. Palettovi věřím, stejně bych si ho ovšem raději nechal pouze jako trojku a přivedl jednoho z dvojice Mustafi/Musacchio, přičemž druhý zmiňovaný by měl být pro Montellu prioritou a měl by to být první deal, který bude s přísunem peněz dotažen. Stopeři Romagnoli, Musacchio, Paletta, Zapata, (Ely?) jsou při absenci pohárů skoro až luxus. Kraje se zdají být také pořešeny - De Sciglio, Abate, Antonelli, Vangioni, otázka je co s Calabriou. Pokud by jak Ely (jehož hostovačka stojí kvůli zranění Zapaty), tak i Calabria zamířili sbírat zkušenosti, podepsat jako variantu na oba posty Arbeolu se nezdá být špatným řešením. Kamenem úrazu je tak záloha. Tam bych nejraději viděl dvě okamžité posily do základu. Galliani by se mohl vykoupit hostovačkou s opcí pro Kovačiče, který by dodal tolik chybějící prvek kreativity, zároveň ovšem potřebujeme někoho před stopery, schopného diktovat tempo, jehož jméno není Montolivo. S Kovou by kreativita zálohy možná na Montym tolik nestála a mohl by se soustředit na to, v čem je opravdu dobrý, ovšem stejně by takový Borja byl fantastickou posilou. Napravo klasický tank, přičemž tuhle roli může klidně ještě sezonu plnit Kuco. Na Montellovu ideu possession fotbalu ve složení Poli - Monty - Berto jsem skutečně zvědavý, ovšem spíš z důvodu pobavení, než nějaké vidiny náhlého zázračného progresu. Pokud chce pak Cenzo hrát 433, čemuž vše nasvědčuje, potřebujeme nutně minimálně jedno další křídlo, a to ještě s tím, že vlevo bude hrát Jack a nebude se "přeučovat" na záložníka. Pak je tu Niang, Suso a Honda. Niang ale bude možná při Baccově odchodu první varianta do útoku a setrvání později zmíněných dvou není jistou věcí. Sáhl bych po Cuadradovi. Té frustraci turínských z něj rozumím, na druhou stranu je tu faktor Montella a věřím, že by hráč jeho charakteristik byl v Cenzově systému platný.

Shrnuto podtrženo, ideální scénář je setrvání Baccy a příchod Musacchia, Kovy, Borjy a Cuadrada. Nejen v duchu posledních let je ovšem realističtější ta skeptičtější varianta, skýtající Baccův prodej, příchod Sosy a pořád čekám, kdy vysolíme dvacítku za Pavolettiho jako Baccovu náhradu. Poté free agent Caceres/Arbeola a vzhůru na další sezonu bez pohárů. Ta frustrace je o to vyšší, když se Roma i Napoli zdají být zatím slabší než poslední sezonu, ovšem v Miláně stále ani letos nic nenasvědčuje tomu, že bychom se měli těmto týmům v následujícím ročníku přiblížit.

Reagovat
el Principito

krásný nezávidim teď fanouškům AC

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny Wu...to jsou jasný triády. Myslím, ze Vám už nikdo neukradne hráče na kterýho si ukážete

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně. Tím našim mořem příspěvků se nenechávejte odradit, však to není problém rozjet i v jednom článku turínské i milánské vlákno (nebo jakékoliv další).

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem je, že není o čem diskutovat, když se o ničem ani pořádně neuvažuje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Jinak celkem depka, připomíná mi to tu naši pětiletku po CP...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

to je to nejlepší, co jsem tady četl za dlouhou dobu

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající Naprodtý souhlas s tímto souhrnem. Jestli Silvio klub miluje, mercato musí odblokovat. Z dvojoce Musacchio/Mustafi bych preferoval Mustafiho, ale oba by byli pro naší defenzivu upgrade. Elyho bych poslal hostovat, Vergaru stejně tak, podepsal bych klidně Cácerese, který může zaskočit jako CB i RB, hlavně při zranění Zapaty. Otázka je, co s Calabriou. Do zálohy by se mi Borja líbil, ovšem Paredes by taky neurazil, navíc by byl dlouhodobým řešením. Kovačiče rozhodně dotáhnout, s Realem máme dobré vztahy, tak proč tam nějakou hostovačku s opcí nevykouzlit? I Cuadrada bych si dokázal představit, akorát zatímco na pravém křídle je přetlal, nalevo by Jack prakticky nebyl zdvojený. Baccu bych tu rád viděl i nadále, pokud by ale musel odejít, ať je v tom zahrnut Gabbiadini, který by podle všeho Montellovi seděl do plánu. Je třeba se zbavit předraženého Menéze, který mohl podle mě mít vliv na špatnou atmosféru v kabině, je to nesympaťák, nemákne a není pro něj flek. Matriho poslat na hostovačku s opcí i za cenu, že bychom mu na plat přidávali. Jinak křídel tam pořád mam nějak moc. Tak tedy prodat Hondu? Proč by ne? Takhle by za mě zhruba vypadalo mercato při střízlovém uvážení finančních možností. Jo a v poslední řadě Mauriho poslat hostovat například do Pescary.

Reagovat
Yanek

dokonale shrnuty me pocity posledniho mesice.

Reagovat
Yanek

A dodal bych, ze velky dil viny lezi na Gallianim. Ten se behem poslednich par let uplne zdiskreditoval a kazdym rokem to korunuje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny Wu...to jsou jasný triády. Myslím, ze Vám už nikdo neukradne hráče na kterýho si ukážete

Reagovat
andycek1

Juventini keby odejde Pogba kpho namisto neho ?? Moja vysnivana trojka je: Rakitic, Kroos a Verratti ake su nerealny 60 za nich nedame ani za jedneho. Moje realne tipy nahrady za Pogbu v lete odesli jak Gundogan tak aj Xhaka skoda ze nepockali taky Gundogan za 25 by byl uplne TOP. Skusil by sem Matea Kovačiča ten sa mi strasne pacil hlavne v Interi a podobne CMko ako Pogba

Reagovat
Pipo123

Docela sa nám rysuje základná zostava, podľa toho čo hraje teraz Inzaghi to bude klasické 4-3-3, vyzerá to tak že jednotkou bude Berisha. Videl by som to nejak takto Berisha - Basta, De Vrij, Wallece, Radu - Parolo, Biglia, Lulič - Anderson, Immobile, Keita

Základ by bol fajn, obrana vyzerá dobre, De Vrij a Wallece sú proste upgrade oproti hráčom ako Hoedt či Mauricio. Záloha stále silná, stred ihriska samé skúsenosti a na krajoch tá mladá šikovná dravosť ktorá nás posledné roky zdobila. Myslím že nebude problém nahradiť Candrevu a Ciro môže v tomto systéme plnohodnotne nahradiť Kloseho.

Otázka je čo lavička, tam ako takú kvalitu má Kishna, Savič, Cataldi a Djordjevič. Na Hoedta či Lukakuho sa ešte nemôžeme moc spoliehať, takže by som uvítal keby do konca mercata príde ešte jeden obranca, najlepšie taký čo by zvládol aj stopéra, ale aj kraj obrany v prípade zranenia Raduho. Na sezónu sa začínam tešiť, ale tých otáznikov tam je stále veľa.

Reagovat
Nuno čomes

Když jsem dnes viděl všechna jména posil Juve po kupě... To vypadá jak by letošní mercato bylo jen o nich a ostatní týmy se jim ani zdaleka nepriblizuji.. Co k tomu říct, asi jen doufat, že se jim tam něco posere A taky doufat, pokud přijde Candreva, rak ze Candreva a Banega budou Mega dělo jinak bych neřekl, že by k nám ještě dorazilo nějaké torpédo. Pořád mám hrůzu z našich beku, Ansaldi zatím moc neodehral u nás a co jsem viděl Erkina na euru, tak je to průměrak.. No to zas bude, v čele s mancinim a jeho random sestavou

Reagovat
andycek1

Keby mate lepsieho coacha tak date v suchu Top 3 cize LM

Reagovat
Pipo123

Lazio, visite mediche per Wallace, costato 8 milioni: ora Thauvin

Nakoniec Wallace len za 8 mega, to je hodne dobrá suma, do budúcna sa nám môže vyplatiť. Thauvinov blížiaci sa príchod znamená asi odchod Candrevu, tam už nejak neverím žeby zostal.

Reagovat
Mateo16

Diva niekto Psg ??fakt kkt 12 minúta a už dve zlé ako keby hrali finále lm z kova teraz tyc

Reagovat
teenz

Koukám, že jsme dostali pěknej náklep.

Reagovat
Pinturicchio

Podle Pedully je na seznamu náhrad za Pogbu další jméno, a sice Herrera z Porta. Jeeej, to by byla pecka.

Reagovat
Furia Ceca

Určitě lepší, než Maitidi, Matić nebo Witsel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Icardi mě už sere,kliidně at odejde vždyt pro nás není nepostradatelný at nám Neapol dá 45 plus Gabbiho a at jde....stejně když neodejde letos odejde přístí rok...

Reagovat
smazaný uživatel

ak su tie jeho vyjadrenia pravdive, pomaly ale isto prestavam byt jeho fanusikom.

Reagovat
Pinturicchio

AC hezky v přípravě s Bayernem.

Reagovat
Pipo123

Bayernu tam nehralo kopec hráčov, AC išlo naopak v plnej sile, ale aj tak docela milé prekvapenie

Reagovat
Pinturicchio

Jj, sestavy jsem viděl, ale jak píšeš, příjemné překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo se na to i divat dokonce.. mel jsem na nas vsazeno, tak me ta penalta na konci pekne nasrala.

Reagovat
Pinturicchio

Dvojitá škoda, jsem si říkal (i bez tvé sázky), že jste je mohli posrat už v základní hrací době:). Nějaká zajímavější výhra?

Reagovat
smazaný uživatel

kurz byl tusim 5,3 za litr...

Reagovat
Pinturicchio

Pěkné, se na tu penaltu fakt mohli vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

https://www.youtube.com/watch?v=C_-QD-gt3ZM

Wallace nový Mauricio? Ten potenciál na 10 červených za rok tam asi je

Reagovat
Pipo123

Čo mi písali ľudia čo sledujú Ligue 1, tak on je vraj skala čo neprehraje súboj vo vzduchu, hraje agresívne, vraj má trošku problémy na lopte, tak potrebuje vedľa seba konštruktívneho stopéra, to je De Vrij, takže by tá spolupráca mohla docela šlapať. Docela sa teším na neho, stále má len 21 rokov a už dosť skúseností, takže sa ešte môže poriadne zlepšovať

Reagovat
smazaný uživatel

boha uz sa zbav tych čechizmov, mi to oci trha uz dlho :))) (nic proti cechom ale)

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lucius6

s De Vrijem by to mělo fungovat, ale opět se děsim toho, že se De Vrij zraní, pak to bude průser, ale s tim bohužel nic nenaděláme, můžeme se maximálně tak modlit.

Reagovat
Pipo123

Migliorata la proposta scritta per convincere la Lazio: 20 milioni più 5 di bonus. Al calciatore andranno 2,4 milioni per 4 stagioni

Reagovat
Pipo123

Takže Lotito si vydupal tých 25 mega za Candrevu

Reagovat
Pinturicchio

Lirola oficiálně na dvouleté hostování do Sassuola. Snad ty dva roky zůstane i Di Francesco, pak to bude super volba. Proti Spurs vypadal dobře.

Reagovat
danko10

"Amadou Diawara se údajně bude stěhovat do AS Řím, klub z hlavního města Itálie se měl s Bolognou dohodnout na přestupu za 15 milionů eur. Giallorossi nebyli jediným nápadníkem 19letého záložníka, jehož chtěly i Neapol a Valencia."

Bože dobrý.

Reagovat
Alberto Aquilani

uvidíš, že odjebú Paredesa, niekam do Juve ideálne

Reagovat
Emmett Brown

Kokoti. A to chcu riešiť dalsieho zaloznika, ked nemame obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevylučuje se s Paredesem.

Úplně odlišné typy hráčů. Jestli bude hrát, dotane max Keitovy a Vainquerovy minuty dokupy.

Reagovat
danko10

V takom prípade by to už vôbec nedívalo zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný smysl Diawary je že za něj do dvou let nabídne kdokoli z Anglie 30 a víc.

Ale odpálit kvůli tomu čerstvě 22 letého Lea je p...ovina.

Reagovat
Pipo123

Keď čítam ohlasy fanúšikov Juve na nete tak ma prekvapuje ako sa tešia po prestupe Pjaniča a Gonzala, čakal by som že kopec fanúšikov bude nadávať a nebudú ich chcieť.

Reagovat
olis

najtrapnejsie aj tak je ze to boli pre nich max. nadpriemerny hraci zo sprostych klubov na juhu, a teraz su to sampioni a top hraci

Reagovat
10

oli, ty bys měl maximálně tak šoupat nohama

pod Rafou to pro tebe byl kkt a lama, chtěl ses ho zbavit za každou cenu, pod Sarrim bůh a teď "ludsky odpad"...ty tak někoho můžeš moralizovat

Reagovat
olis

ved a nebol? nechapem ako to mozes porovnavat, nieco uplne ine, ja som zmenil nazor az ked sa zmenil herne aj Higuain, juventini na nete ho zmenili hned po prestupe este za nich neodohral ani zapas

Reagovat
10

Juventus má asi 11 milionů fanoušků, tak o kom konkrétně mluvíš?

Reagovat
olis

o vela z nich, presne cislo ti zial neviem povedat

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pinturicchio

A co když ho změnili na základě Gonzalovy poslední sezony, stejně jako ty?

Reagovat
olis

videl som pocas sezony vela posmesnych a podcenovacich komentarov, aj na jej konci, tak asi nie...

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, tak já tě nechám dál házet všechny fanoušky Juve do jednoho pytle:).

Reagovat
olis

dobre vies ze sa to neda mysliet na vsetkych ale ked ti to pomoze mozem to napisat: neplati to na vsetkych

Reagovat
stuff

Hej, na ef je to nejak klasika. Zrazu sa tu docitas, ze ten higuain bol este lacny a odchod pogbu nasu zalohu este posilni. Toto ak dokazu chlapci aj v realnom zivote, ta im zavidim

Reagovat
Pinturicchio

Tak tys nechtěl Moratu, Hernanes pro tebe byl top posila, to mluví asi za vše:).

Reagovat
stuff

Ano, odhad nemam Bohvieaky. Ale som konzistentny

Reagovat
Pinturicchio

Takže jsi na Moratu nezměnil názor (je to dřevo, které nestojí za ty peníze) ani po první sezoně v Juve? A na Hernanese?

Reagovat
stuff

Morata mi vyrazil dych, to som si parkrat tu sypal popol na hlavu. Moje rozculenie(az doteraz) ale bolo najma kvoli klauzule, ktoru sme nemali pripustit. Na cmka, ktore vedia nieco vymysliet, mam trochu slabost. Ten Herna podla mna ma potencial, ktory u nas nie je schopny naplnit. Nebol to prestup za velke peniaze, ani do zakladu, videl som to ako uzitocne rozsirenie kadra a vacsiu variabilitu.

Skor som mal na mysli zmeny nazoru len z dovodu, ze sa to tak vyvynulo. Viem si predstavit, ze pri mercate bez pogbu a pipity by si hovoril o zotrvani pogby ako o najvacsom posileni a ked ma odist, si schopny jeho odchod formulovat ako posilnenie zalohy.

Reagovat
Pinturicchio

OK, Moratu neřešme:).

Hernanes pro mě žádný extra velký potenciál neměl a nemá, ten kluk poskakuje nad míčem, dělá přešlapovačky na místě, přihrávkama dostává spoluhráče pod tlak. Jinak nás stál 14 milionů (11+3) a jeden z důvodů, proč ho Marotta přivedl, byl, aby "oslabil" Inter (Na to koukáš jak)?:)

To si mě pleteš asi s 10, pamatuju si jeho příspěvek v průběhu sezony (zápas s Torem venku), kdy psal, že největší posílení bude udržení Moraty a Pogby, vyjadřoval se tak víckrát (snad moc nekecám, pokud ano, omlouvám se:) ).

Za sebe ti řeknu, že jsem nebyl nikdy pevně rozhodnutý, jestli si Pogbu nechat, nebo ho za ty šílené peníze prodat. Nepsal jsem, že to bude posílení pro zálohu, ale že naše záloha, pokud přijde správný hráč, nijak významně neoslabí. To je docela rozdíl.

Co se týče Gonzala, toho jsem chtěl od chvíle, kdy se ty spekulace o jeho příchodu objevily.

Reagovat
Alberto Aquilani

Higuain bol Fatso, z ktorého sa 2 roky smiali. Pjanic bol zas náladový Bosniak, ktorý odohrá dobre 5 zápasov za sezónu a štatistiky mu robia len štandardky. Teraz sú Gonzalito a Miralík, či ako?

Reagovat
10

co to zase meleš za sračky?

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, trafená hus ....

Reagovat
10

psal jsem to já a myslím si to pořád, žádnou radost z nich nemám, tak si tady nevymýšlej píčoviný

Reagovat
Alberto Aquilani

si vstal zlou nohou, káááámo?

Reagovat
10

na tvoje sračky nemám náladu nikdy, kkte

Reagovat
Alberto Aquilani

nebud zlý, nebud zlý

Reagovat
el Principito

vždyť má naprostou pravdu ...

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

No práve, kopec fanúšikov Juve ich tak vnímalo, navyše sa jedná o AS a Neapol, dva kluby ktoré nenávidia Juventus. Mám pocit že fanúšikovia Juve sa tak povzniesli nad konkurenciu že im je jedno kto k ním prestúpi, aj keby to je Zanetti

Reagovat
Furia Ceca

A fanouškům Interu snad vadilo, když jsme byli ve sračkách a oni od nás koupili Vieiru s Ibrahimovićem? Jinak když jde o kvalitu, tak se myslím povznese každý fanoušek.

Reagovat
Pipo123

No já to moc nechápem, ako fanúšik Lazia si neviem predstaviť také výmeny na trase AS - Lazio, nebolo to možné ani v minulosti keď mali obidva rímske kluby silné finančné postavenie.

Reagovat
10

možná kdyby ty týmy za Juve nekončily poslední roky o 15+ bodů, byla by ta rivalita vyhecovaná víc, resp. z obou stran...s Interem bych to vůbec nesrovnával

Reagovat
Pipo123

No veď to som napísal, že ste sa povzniesli nad konkurenciu a momentálne ani konkurenciu asi nemáte. Chýbajú v Serii A nejaké zápasy ktoré by vyvolali emócie, za posledné roky to je asi len váš súboj proti AS a potom minulí rok zápas proti Neapolu

Reagovat
10

bez kvalitního AC a Interu to bude slabší vždycky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Pipítek s Lemíčkem, přeciii, ty kluku jeden, musíš být mnohem víc familiárnější, osobnější. xoxo

Reagovat
DelPiero137

Tak bacha, ja som Pjanica obdivoval za jeho prihravky. Gonzalo ma musi presvedcit-zopakovat predoslu sezonu..

Reagovat
Pinturicchio

Nevadí, Pjanic, ani Higuain nevystupovali anti-Juvem stylem.

Reagovat
olis

nie len Higuain viac krat naznacoval ze vam pomohli rozhodcovia a pod.

Reagovat
Pinturicchio

A neříkal to náhodou jeho brácha? A i kdyby, tak je mi to jedno, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. Tak to bylo, je a bude, nedělám si ideály.

Reagovat
olis

jeho brat hovoril este horsie veci aj spolu s otcom... a aj keby, je to jedno, je to jeho agent a vystupuje v jeho mene

Reagovat
Pinturicchio

Allegriho přítelkyně (žena?) říkala po Muntariho gólu / nególu to samé. Myslíš, že to někoho zajímá po tom, jak je s náma Max úspěšný? Naopak hned na první tiskovce si vzpomněl, že mu jako malému na stěně pokoje visel plakát Platiniho ... a stejně ukradené to bude lidem i u Higuaina.

Reagovat
olis

no ved ja vidim ze ludom je to ukradnute, ty len hovoris ze nevystupoval proti juve a tu sme ti dali dokazy ze ano, a mne by to napriklad vadilo, nechcel by som takeho hraca ani trenera, ale je mi jasne ze ostatny to maju v p..., ludia sa na to dnes pozeraju hlavne cez prestupovu ciastku, za 90 mega by boli schopny oslavovat a vitat aj diabla

Reagovat
Pinturicchio

Jo, spletl jsem se.

Nebudu takové řeči (už) hrotit, jde pořád jen o fotbal, respektive o to, co člověk řekne pod emocema a za chvíli ho to přejde.

Reagovat
Pinturicchio

A nekecej, že jsi jiný, taky bych ti mohl připomenout příspěvky o Higuainovi, než ho dal "dokupy" Sarri a i další komentáře.

Reagovat
DelPiero137

A to je problem ze je to kazdemu ukradnute (tym nemyslim konkretne teba). Ludia su nekonzistentny, volia cestu mensieho odporu. Takymto systemom nikdy nebudeme mat vyhrotene zapasy, rivalitu ked kazdemu je vsetko ukradnute v mene uspechu. Vsak co? prehodim statusy, nazory a hura za uspechmi. V podstate nikto nebude mat svoju identitu ktorej by sa drzal. Aj my sme sa "zapredali" koli uspechu v LM ked sme dali 90M za hraca. Uprimne, chcem aby Juve vyhravalo ale nie za kazdu cenu a tych 90M za LM nestoji. Aj ked som zvedavy na tuto zostavu co dokaze.

Gonzala ani Pjanica nepovazujem za symbol SSC alebo AS. Nie su to Hamsik alebo Totti ktorych by sme konkurencii pretiahli. Su to hraci ktory kludne plachnu aj z Juve aby doslo na podobnu situaciu ako u Pogbu.

Reagovat
Pinturicchio

Zvykni si, bude ti líp. Peníze ovládají celý svět.

Reagovat
DelPiero137

presne toto som nechcel pocut.

Vazne, nemozeme byt take hlupe ovce=cesta do zahuby.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kapitalismus.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Fajn ale neznamena ze musime ticho posluchat vsetko.

Reagovat
Pinturicchio

Diktátu toho trhu se prostě přizpůsobit musíš, alespoň částečně, pokud chceš být úspěšný.

Reagovat
Pinturicchio

Je tam hahahaha, myslel to ze srandy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Podla mna Pjanic ani nevie, že posledných 5 rokov strávil v Ríme si myslím. Ten po tom prehratom derby finále v Coppe povedal, že ho to ani nesere, lebo rozhodol jeho kamoš Lulic

Reagovat
Pinturicchio

Někteří hráči mají zajímavý přístup, no, třeba jako Polák po Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na facku.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, je laxní a lhostejný.

Reagovat
Pinturicchio

Nečekám DDR, Tottiho nebo Naingga, ale to po té Barceloně bylo na pověšením před Olympicem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrým příkladem je Rudiger, který je úplně magor do Říma a dává to znát.

Woj má hlavu jinde. Možná proto nikdy nebude ani vArsenalu jednička.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pipo123

Já stále čítam nejaké vyjadrenia trojice Pjanič, Lulič, Dzeko na vlastnú adresu, príde mi že sú dobrá partia ktorá sa utvorila okolo reprezentácie. Tá rivalita je strašne na ústupe aj v Ríme, tie rozhovory ktoré dávajú hráči, napríklad Cataldi sa skvele vyjadroval na adresu Tottiho či Florenziho. Chýba mi niečo také ako v minulosti, keď Di Canio išiel vysmiať kotol AS, keď Simeone ukazoval gule fanúšikom AS. Keď Delvecchio išiel do kotla AS a spieval urážky na adresu Lazia. Takéto emócie mi dnes chýbajú.

Reagovat
Alberto Aquilani

presne

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

moznoze preto, ze teraz hraci rozmyslaju, ze mozno tam raz prestupim, lebo mi tam daju viac penazi a je mi u pici kde hram :)

Reagovat
10

100%

Reagovat
Pipo123

Lenže aj fanúšikovia strácajú nejaké nároky, napr ten Simeone, každému je jasné že by nikdy neprijal ponuku AS, Juve, alebo AC, ale tak nejak verím že fanúšikovia týchto klubov by prijali Simeoneho, len kvôli tomu aké úspechy dosahuje v Atleticu.

Reagovat
10

jak je to jasný? stejně jako to bylo jasný u Mihajloviće nebo Leonarda?

Reagovat
Pipo123

Mihajlovič nič hrozné nerobil, Simeone bol extrém, ak by ten šiel do AC či AS tak potom už by som v nejakú rivalitu ani neveril. Já si spomínam na časy kedi Diego išiel pred kotol fanúšikov AS a vysmieval ich, ukazal im gule, riť, doslova všetko. Vyvolalo to obrovské emócie na štadióne aj po zápase, navyše jeho vyjadrenia ako by netrénoval v Serii A konkurenciu atd. Zrovna on je pre mňa človek u ktorého mám nádej že to čo vraví nie sú len nejaké veci na oko...

Reagovat
10

Mihajlović byl úplně stejnej, to je jako kdyby šel Juventus trénovat Materazzi

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už je to samý kalkul, což při světě sociálních médií je ve své podstatě z hráčského pohledu rozumné, byť se vytrácí ta pravá rivalita

Reagovat
DelPiero137

a sme doma....akoby vsetci zivorili na hranici chudoby ze sa potrebuju hnat za peniazmi. Ludstvo je priliz rozmaznane.

Reagovat
ED91

Takže teba nadchýňa nejaký dement, ktorý robí veci čo by nemali patriť do športu a už vôbec nie do spoločnosti a ktoré idú maximálne zlým príkladom hlavne pre deti? V tom prípade som rád akým "smerom" sa ten futbal uberá

Reagovat
Pipo123

Jo lebo pre mňa je hlavne futbal o emóciách, aj o negatívnych. Zlým príkladom pre deti ? Veď futbalisti čo hrajú dnes sú horší ako boli Simeone a spol, síce sa správajú podľa nejakých šablon ktoré im naordinujú agenti, ale pri pohľade na ich život a ako žijú tak tam moc príkladu pre deti nevidím. Na štadión emócie patria, aj tie negatívne, to je tá rivalita ktorá sa mi páči, preto uznávam zápasy v JA a hlavne v Argentíne kde to je na ostrie noža.

Reagovat
ED91

a sem tam príde niekto koli tomu o život, krásne.

Ale veď brať ti to nemôžem. Len ma zarazilo, že obhajujes ľudskú hlúposť.

Reagovat
DelPiero137

Uz prestante s tymi detmi

Reagovat
ED91

Tak myslel som to celkove, ale najviac ovplyvnitelne su deti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Pjaniće jsem původně fakt nechtěl. Ale po tom, co jsem ho viděl na pár trénincích, jak mu to jde s Dybalou, jsem začal cítit mírný optimismus, který se po přáteláku s Tottenhamem změnil ve slušný očekávání.

Co se týče Higuaína, už jsem se vyjadřil v článku o něm:

26.07.2016 18:54#

Tak teda vítej... Sice jsem ho původně chtěl z Realu, pak jsem ho z Neapole nechtěl, abych ho nakonec posledních pár dnů chtěl ale ne za ty prachy... Nakonec ho teda vítám a ani ty peníze mě tolik netrápí.

Higuaína z éry pod Benítezem bych nechtěl ani za nic, přišel mi línej a pěkně vyžranej (on mi teda i teď přijde, že má docela nadváhu, on asi bude mít problémy se životosprávou dlouhodobě). Minulou sezónu mě ale překvapil, netušil jsem, že se z něj ještě stane takový zabiják.

Reagovat
Furia Ceca

Jo a ještě jednou věcí mě Higuaín hrozně sral: tím teatrálním rozčilováním. To si doufám u nás odpustí.

Reagovat
M11

ve svete mozna.. na EF mi teda neprijde nejaka euforie.. u me nejlepsi posila Pjaca.. a to ho skoro neznam

Reagovat
danko10

A čo si čakal? Aby si mohol byť fanúšik Juve, tak musíš byť schopný na šupu poprieť aj holokaust. Proste žiadny doping, calciopoli už vôbec, druhá liga sa nikdy nehrala, Gonzalito a Miralemíček sú ňuňuši a pískaj koniec.

Reagovat
DelPiero137

?

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, byť teraz na Pallottovom mieste, stopnem úplne všetko a nechám to tak ako to je, aj za cenu tej hnusnej obrany, ale ak Sabatini začne šťuchať aj do zálohy, čo začína, tak rozjebe aj tú

Reagovat
CHONG

http://www.real-madrid.cz/bulvar/2016070053-espn-real-kontaktoval-juventus-ohledne-pogby-plan-b-je-sissoko-s-verrattim.html

Když už, tak za mě teda Sissoko, Pogba a Verratti jsou hráči do základu, a to nepotřebujeme.

Reagovat
Furia Ceca

Kéž by šel k vám... Ale na to už je asi pozdě.

Reagovat
CHONG

Já ho moc nechci, jestli něco potřebujeme tak backup, ne dalšího hráče do základu.

Reagovat
teenz

Snad ne, to by odřízl naše hráče. Snad má Zizou rozum.

Reagovat
Pinturicchio

Odřízne Toniho, přišije Pogbu.

Reagovat
teenz

To pro nás neni výhra.

Reagovat
Pinturicchio

Ale pro nás jo a tajně doufám, že i pro Zizua.

Reagovat
teenz

Myslim, že United budou chtít Pogbu zpět a Flo se (snad) nepoblázní.

Reagovat
Pinturicchio

I při zatmění mysli Zidana i Pereze najednou se to nestane, Krooso by do Juve nešel:).

Reagovat
teenz

Jo, Toni podle mě už jedině zpět do Bayernu nebo nějaký peníze v PL (United/City).

Reagovat
CHONG

Tak vám může být celkem jedno, jestli ho střelíte účkařům nebo nám, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Z racionálního (finančního) hlediska ano.

Reagovat
CHONG

Jo takhle, ty jsi myslel, že by šel Toni k vám, tak to teda ne

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, jestli ty peníze budou z Madridu nebo Manchesteru, je jedno. Ale během ME jsem se lehce zamiloval do Toniho, navíc se pak objevila ta spekulace o výměně Pogba - Kroos, tak jsem tajně doufal, ale to je passé:).

Reagovat
teenz

Toniho nebo Modriče hra je úžasná. Naprostej high class.

Reagovat
Pinturicchio

Krooso je normální stroj, mám rád takové hráče:).

Reagovat
smazaný uživatel

K nim ještě Sami Kherdia a je to nejvic na světě

Reagovat
Pinturicchio

Sami je podobná sorta, no.

Reagovat
teenz

Z Realu nechodí žádnej odpad.

Reagovat
Pinturicchio

A navíc zadarmo, taková kvalita.

Reagovat
teenz

Jo, Sami byl super. Bohužel ne pro Real.

Reagovat
Pinturicchio

Rádi jsme vás ho zbavili

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

to by bola ultra pičovina

Reagovat
CHONG

Tak zrovna u Pogby si myslím Zizou rozum trochu ztrácí, snad účka ten přestup doklepnou co nejdříve.

Reagovat
teenz

Reagovat
Furia Ceca

Já hlavně doufám, že Peréz prachama zblbne Raiollu a ten najednou začne hrozně kopat pro Real...

Reagovat
CHONG

A proč vlastně chceš, aby šel k nám a ne k účkařům?

Reagovat
Yzemi

protože to dává smysl, je to posun, k United je to krok zpět

Reagovat
Furia Ceca

Yzemi to napsal za mě. Mohl jít do Realu, Barcelony a naplnit tak svoje slova o tom, že se chce stát nejlepším na světě. A co on udělá? Při první příležitosti pláchne do United, jejichž "koncept" nemá hlavu ani patu, hrajou jenom EL a LM do pěti let určitě nevyhrajou, vlastně mu kromě peněz nemůžou nabídnout nic navíc oproti Juve... Ale třeba mu křivdím a je jenom sentimentální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sissoko omfg. To je snad s přehledem ten nejhorší hráč, se kterým jsme tohle léto byli spojený.

Reagovat
Pipo123

Wallace práve som podpísal zmluvu na 5 rokov. "Je mi cťou hrať za Lazio"

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini povedal novinarom, ze oni su jedini co pisu o jeho rezignacii, ze on to nikdy nepovedal, ze jedine co chce, je odviest svoju pracu v interi na 100%. (pride mi to ako take klasicke vyjadrenie, ze este sa rozhoduje)

Icardi po zapase s Estudiantes odpalkoval novinarov, ze ma zakaz od Interu sa rozpravat s novinarmi. zacina sa spravat ako primadona a ako keby on bol ten ktoremu je ublizene. Som za to aby sa mu zvysil plat, ale urcite nie takymto chovanim. jeho reci o tom ako chce byt legendou Interu a vzorom v tom je mu Zanetti uplne stracaju na realnosti.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Reprezentanti se dneska vrátili z dovolených? Konečně!

Reagovat
Furia Ceca

Tak ne všichni, Taliáni, Khedira a Francouz(i) pořád chybí.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
olis

tak vraj znova ideme po Herrerovi, uz teraz viem napisat ako to pravdepodobne dopadne, budeme sa ho snazit tyzden-dva ziskat, potom pride Juventus a ziska ho za 2 dni....

Reagovat
Pinturicchio

Podle Sportmediaset Pogba dnes ve Státech podstoupí lékařskou prohlídku a o víkendu se připojí k přípravě United v Anglii.

Reagovat
Pinturicchio

AS : Real se v následujících hodinách pokusí o nemožné a naposled zkusí přetáhnout United Pogbu.

Kroosoooo, pojď.

Reagovat
Pinturicchio

... jo a je to podle nich na Zidanovo doporučení.

Reagovat
CHONG

Jak jinak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
teenz

Bože prosím ne.

Reagovat
Yzemi

Pojď

Reagovat
CHONG

Tak snad je to vážně nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Mateo16

To by bol Flore fakt kuzelnik keby za 24 hodin vybavil Pogbu

Reagovat
Pinturicchio

Jakkoliv tenhle přestup bude drahý, tak vyřídit ho není nijak zvlášť těžké, stačí dát Juve 120 milionů, Raiolovi 20-24 a přesvědčit Pogbu:).

Reagovat
teenz

Což nemusí bejt zrovna lehký tohle vše oběhat.

Reagovat
Pinturicchio

Když se Perez vysere na fax a radši zavolá, tak v 8 večer nemá co dělat.

Reagovat
teenz

Tlačíš to hezky, ale k nám má dveře zavřený.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CHONG

Nikdy bych nečekal, že to napíšu, ale snad bude Pérez i tentokrát dělat to, co mu jde nejlíp, ignorovat názor trenéra.

Reagovat
Pinturicchio

Ale zase je to druh přestupu, které má Perez nejradši, Pogbu chce i on sám, jestli se nepletu a Barca zatím posiluje o 106, je potřeba něco vytáhnout:).

Reagovat
CHONG

Tak ať radši vytáhne výstupku za Neymara, aspoň bude prdel.

Reagovat
teenz

Reagovat
DelPiero137

to by bola bomba Figo vol.2

Reagovat
Pinturicchio

... už o tom píše i Sport.

Reagovat
Mateo16

Sport je katalanska znacka oni pisu neskutocne veci o RM a aj to AS ma na titulnej stranke Pogba - > ManU este pise ESPN ale je uz velmi velky bulvar

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, MU to nejspíš dotáhnou:).

Reagovat
-Carles-

100 mega a Toni s mašlou na hlave smer Turín

Reagovat
Pinturicchio

Oooch

Reagovat
CHONG

Pérez je hovado, ale není to debil.

Reagovat
-Carles-

CHONG(Tomáš)04.01.2016 20:17

Pérez je neskutečný dement

CHONG(Tomáš)25.12.2015 08:48

Pérez je kretén

CHONG(Tomáš)20.12.2015 13:57

Pérezi, ty čuráku

CHONG(Tomáš)03.12.2015 00:02

Nemáš zač. Pérez je prostě krypl

CHONG(Tomáš)02.12.2015 23:31

Pérez je píča

CHONG(Tomáš)01.09.2015 12:44

Ty vole, ten Pérez je fakt ještě větší dement, než jsem si doteď myslel

CHONG(Tomáš)01.09.2015 12:02

To ale není důvod neukázat Pérezovi svými výkony, to, co všichni víme, že je Pérez debil

tak možno bude aj to hovado, aj debil a všetko možné k tomu.

Reagovat
CHONG

Tak jinak, není tak hloupý, aby dal za Pogbu 100 míčů a ještě Toniho.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

aj priama vymena by bol fail..a ne to este doplacat..pogba nie je o nic lepsi ako Kroos mozno ma len lepsiu marketingove meno inac nic..

Reagovat
Furia Ceca

To by byla pecka!

Reagovat
One-Real

Ani kus za kus.

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je jasný, když vám hoří čas... Pošlete Kroose a možná, MOŽNÁ vám cukneme na 100 mega.

Reagovat
Furia Ceca

Jedééééééééééééém!!!

Reagovat
Hachim Mastour

Nie To by som musel začať fandiť Juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

200. pro Kroos => Juve, Pogba => Real

Reagovat
teenz

Špatně, 200. pro Bale - Juve, Pogba - Real.

Reagovat
Yzemi

první varianta je správně

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, Zizu už si pomalu připravuje kádr, si nepodřízne větev Baleem.

http://www.football-italia.net/85241/zidane-juve-one-day

Reagovat
teenz

Hm, to by si to slušně dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to hadam nieee. Toni Boss by uz bol moc

Reagovat
Pinturicchio

No, to tě potěším, určitě ne.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

duvod proc real nechce pogbu? ano vitezna sestava se nemeni, ale ta haluz na los v LM se bude jako opakovat?

Reagovat
teenz

Protože máme kvalitní kádr ?

Reagovat
CHONG

Třeba proto, že máme kvalitní kádr a Pogbův příchod by odesral některý z hráčů základní sestavy, což není vůbec žádoucí?

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže Real CHCE Pogbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak děcka z Castilly včera proti PSG v druhý půli fakt dobrý výkon. Až jsem čuměl, jak se proti takovýmu soupeři a s 80k fanoušky na tribunách nezesrali a hráli si to svoje. Individuálně nejvíc vynikali Asensio, který je prostě materiál rovnou do áčka, Odegaard, Llorente a Lienhart.

Reagovat
teenz

Prosím o hostování pro Asensia a Martina, kurva.

Reagovat
CHONG

Asensia bych rovnou šoupl do áčka.

Reagovat
Mateo16

To neviem pretoze dostane poziciu ako minulorocny Denis . Sice moze sa celkom lahko dostat pred Lucasa ale stale tam bude mat pred sebou Jamesa .

Reagovat
CHONG

Tak jestli bude Miláček hrát jako vloni, tak to zase takový problém nebude.

Reagovat
teenz

Hm, to se bojim že by se zabrzdil. Furt tam máme Isca, Jamese, Kovu kteří na to místo prostě čekají a kvalitního Caseho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Hostovačka bude asi lepší.. hlavně on fakt o zájemce (i z těch lepších klubů) nebude mít nouzi.

Reagovat
teenz

Pokud mu nějakej klub zajistí pravidelný hraní, tak na co čekáme. Nebo to udělat stejně jako s Danim.

Reagovat
misinho7

ako hral Martin a Asensio? naozaj tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Asensia šly snad všechny nebezpečný akce. Ten hrál fakt skvěle, jak říkam.. v áčku by se neztratil. Odegaard byl taky dobrý. Je vidět, že v hlavě a v noze to prostě má. Problém je s tím, že bezpodmínečně potřebuje nabrat, protože fyzicky je slabý.

Jo a když už mluvím o tý fyzičce, tak pravým opakem Odegaarda je Mariano.. to je hroznej Hulk.

Reagovat
misinho7

no ten Martin to aj v castille bolo vidno ..on proste to v nohe ma ale fyzicky je uplne slaby a kazdy ho odtlaci..ale este stale ma cas

Reagovat
Jerichoo

dá sa niekde pozrieť full match?

Reagovat
Pinturicchio

http://livetv.sx/en/eventinfo/430152_real_madrid_psg/

Pod videi s góly máš celý zápas.

Reagovat
.13

A ako by si hodnotil mladikov z PSG, ktorych tam tiez bolo dost

Nkunku a dalsi sa myslim, ze ukazali + Augustin naj strelec ME U19 je tiez zaujimavy hrac.

Reagovat
olis

podla Di Marzia Sarri povedal ze bud nech pride Icardi a odide Gabbi alebo Gabbi ostava + Milik, tak snad bude Inter nadalej odmietat ponuky a ADL si sa do konca tyzdna pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

no Icardi celkom trucuje, podla mna ked odisiel Gonzalo, tak by sa vam zisiel dobry utocnik povahovo chuj. navyse plus Wanda k tomu.

Reagovat
olis

pre mna su Milik + Gabbi uplne postacujuce nahrady, ako som uz pisal Icardi je velmi kvalitny hrac v tomto smere by sa nebolo na co stazovat avsak vydrbat 3/4 penazi za Higuaina do nahrady a kupovat hraca u ktoreho je vysoke riziko problemovosti, to sa mi vobec nepozdava, ja si myslim ze on sa s vami dohodne, podla mna tej jeho sliepke od zaciatku ani o nic ine nejde... a teraz ked mate este bohatsich majitelov tak ani nemate problem odmietnut hocijake ponuky, ja viac verim tej verzii ze chcete udrzat Manciniho a udrzat klucovych hracov + priviest mu nahradu ako tej verzii ze je na odchode

inak este sa zacalo spekulovat o Joveticovi co by mohlo byt zaujimave, ale zase, ak to ma znamenat odchod Gabbiho tak nie dakujem neprosim

Reagovat
smazaný uživatel

jj akurat som cital toho Jovetica. o nom si myslim, ze by mal dostat prilezitost poriadne a doveru a bude u nas platnym hracom.

Gabbi + Milik si myslim, ze moze byt velmi ok utok, som zvedavy ako sa chyti Milik celkom.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ten ADL stale vymysla, ako keby nechcel toho Gabbiho a silou mocou ho chcel nahradit

Reagovat
olis

je to divna situacia, ADL povedal ze ho chce udrzat, Sarri ho vzdy chvali a hovori aky ma obrovsky potencial a ze moze byt skvely, potom za celu sezonu skoro nic neodohra, verim ze sa to zmeni, jeho agent jasne povedal ze Gabbi rad ostane len mu musia slubit viac priestoru

Reagovat
Pinturicchio

Higuain : "Děkuji fanouškům Neapole, děkuji Sarrimu, ADL ne." a mluví o tom, že o nějakém usmíření nemůže být řeč, že od jisté chvíle už nechtěl být v Neapoli ani minutu.

Co to může být?

Reagovat
Pinturicchio

To byl asi taky důvod, ale Sarri dneska říkal, že mu nabídli to, co teď dostal v Juve.

Reagovat
Furia Ceca

Říkal, že si vzájemně vůbec nesedli, že celý tři roky měli na všechno jinej názor... Prej se nakonec hlavně kvůli němu rozhodl z Neapole odejít.

Reagovat
Pinturicchio

No, z angličtiny už si to přeložím taky.

Reagovat
Furia Ceca

Tak co se ptáš tak blbě?

Reagovat
Pinturicchio

Třeba proto, že to v angličtině ještě nebylo.

Reagovat
Furia Ceca

Bylo

Reagovat
olis

nic, snazi sa to hodit na niekoho ineho, si mysli ze teraz zacnu ludia hejtovat ADL ale nastastie mu to nevyslo, tieto sracky mu uz mozno okrem fanusikov Juve nikto nezozere

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
CHONG

Reagovat
olis

darmo sa smejete, ved je to uplne jasne, taky chaby pokus, to urcite vymyslal jeho brat a urcite mu to dlho trvalo tak preto ten prestup tak dlho trval...

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

oli ty si naivní...ale tak hlavně že ti pohádky ADL udělali dobře, to byl jejich cíl

Reagovat
10

°udělaly

Reagovat
olis

naivny tu bude niekto iny

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Nepotrebujeme ho, Ciro je lepší

Reagovat
lucius6

Jak řiká Pipi "Ciro je lepší", ale stejně je to pro vás dobrá posila a doufám, že s emu bude dařit.

Reagovat
lucius6

*Pipo

Reagovat
smazaný uživatel

K...va to by byl výborný kup.

Reagovat
Pinturicchio

Gonzalo ví, co je dobré

Finally, Higuain revealed the Juventus legend he most admires.

“When I was at Madrid I admired Del Piero. For me he is a great source of inspiration. I watched Juve just to see him.”

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Mateo16

Zacinaju sa mnozit spekulacie Jese do PSG . To by si fakt vybral

Reagovat
CHONG

To by byl celkem mistrovský tah, místo v Madridu sedět v Paříži.

Reagovat
Pettirosso

Romeo Agresti

#Pogback #MUFC

Di Marzio

.@paulpogba to @ManUtd: clubs are going to agree the last few details @juventusfc

Reagovat
Pipo123

Potom ten príchod Gonzala nechápem ešte viac myslel som že nemusíte Pogbu predať

Reagovat
Pinturicchio

- Mandzukic dal 10 gólů, má na hovno přístup

- Morata je pryč

- Zaza je blázen, který dostane kartu v každém druhém zápase

- pak už je tam jen Dybala, který k sobě potřebuje top parťáka

Reagovat
M11

*v kazde druhe minute

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Marotta ho prodávat nechtěl, ale když si o přestup zažádal sám...

Je to škoda, že odchází, když jsme přivedli takový super posily. No nic, za pár let věřím, i s odkazem na plat Higuaína, že hráči Juve budou mít takový kontrakty, že jen tak neodejdou, jako letos Pogba a loni Vidal.

Reagovat
Furia Ceca

300. pro výměnu Pogby za Kroose + 120 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.football-italia.net/88475/mediaset-one-final-icardi-offer

Byl bych nerad kdyby odešel, ale za peníze + Manolo bych to bral.

Reagovat
Pipo123

Wallace nakoniec za 9 miliónov, som zvedavý, za tie prachy musia byť očakávania vysoké. To je drahší prestup než bol De Vrij, tak snad sa predvedie. Zatiaľ Tare aj Lotito prekvapujú, vrátil sa aj Peruzzi do Lazia

Reagovat
lucius6

Ještě ten Thauvin a bude to opravdu nečekaně podařené léto

Reagovat
.13

Ten Adriano je aj tak prekauc jak svina, ten by Laziu hrozne pomohol. To by bol Juve styl prestupu. Lacno a kvalitne

Reagovat
smazaný uživatel

Negotiations would be ongoing between PSG and Real Madrid for Jesé (Transfer + option to buy for RM).

wtf haha, jestli Florentino vnutí buyback i PSG, tak fakt smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro Jesého by to nebyl ideální krok. V PSG bude na lávce zrovna tak jako v Realu.

Reagovat
Mateo16

Nechapem . Angel , Lucas , Hatem to este vacsia konkurencia ako v Madride . A to uz bude mat 24 rokov

Reagovat
.13

Blbost. Ci uz ta klauzula a aj tak v PSG padne zas na hubu, lebo tam bude viac sediet jak v Reale. Nema to zmysel, to by bola velka blbost od nas pri tych hracoch na trhu. Aj ked Jese talent ma, neviem na co by tam bol

Reagovat
teenz

Treba by hrali s Lucasem spolecne, Dima ve stredu a Cavani utok. Za dva roky pak zpet jako kral.

Reagovat
smazaný uživatel

#Napoli close to signing #Atalanta's Marco #Sportiello ??? Proč ??? Reina mu bude krýt záda?

Reagovat
olis

Reina je zraneny - stehenny sval, dava sa dokopy v spanielsku, nie je iste kedy sa da dokopy tak chceme mat kvalitnu dvojku(ktoru uz podla mna mame v podobe Sepeho ale vedenie si to asi nemysli, zase odkopnu odchovanca )

Reagovat
smazaný uživatel

O Reinově zranění jsem nevěděl.

Sepe by měl jít opačným směrem, 6m + Sepe. Sportiello 5letý kontrakt, ročně 800k.

Pokud by ale měl začít sezónu Marco, ta věřím, že Reinu, pokud by to zranění bylo několikaměsíční, pak do brány bude pouštět horkotěžko.

Reagovat
olis

uvidime ako to bude, Reina by mal byt v pohode este pred zaciatkom sezony ale uvidime... Sportiello by mal prist ako sucasna dvojka ale buduca jednotka, Reina sa moze hocikedy zranit, na zranenia je trosku viac nachylny a uz ma aj svoj vek, forma mu moze hocikedy odist, je vsak velmi dolezity pre kabinu

na Sportiella som celkovo dost zvedavy, zafixovaneho ho mam ako velky talent a videl som zopar zapasov kde bol skvely ale pametam si ze poslednu sezonu tu na neho isla dost aj kritika

Reagovat
smazaný uživatel

Lucern vede po 15 minutách hry nad Sassuolem 1:0.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

Dom jak jinak nez z PK

Reagovat
olis

SSC Neapol vs. Entella

http://mondostreaming6.blogspot.sk/

NAPOLI (4-3-3): Rafael; Maggio, Koulibaly, Chiriches, Ghoulam; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, El Kaddouri. A disposizione: Contini, Sepe, Hysaj, Strinic, Valdifiori, Mertens, Lopez, Giaccherini, Insigne R, Insigne L., Luperto, Albiol, Grassi. All. Sarri.

ENTELLA (4-3-1-2) - Iacobucci; Iacoponi, Benedetti, Sini, Keita; Palermo, Gerli, Troiano; Tremolada; Masucci, Caputo. A disposizione: Paroni, Belli, Cutolo, Baraye, Pellizzer, Puntoriere, Jadi, Diaw, Moreo, Mota, Havlena, Castagna. All. Breda.

Forza Napoli!

Reagovat
Pinturicchio

Proč nehraje Higuain?

Reagovat
olis

netrapos

Reagovat
CubONE

Tak to bolo dost zle.

Reagovat
Pinturicchio

Naopak, směju se tomu pokaždé, když si to po sobě přečtu.

Reagovat
olis

smiat sa na svojej trapnosti to je dost trapne....

Reagovat
el Principito

to ti stačí ke štěstí málo

Reagovat
Pinturicchio

Stačí, proto jsem taky tak spokojený.

Reagovat
Kluivert9

Trapný i na tebe

Reagovat
Pinturicchio

Nebuď pokrytec.

Reagovat
Pettirosso

U Pogby je hotovo.

Diky za vse, hodne stesti v kariere. Popojedem.

Reagovat
teenz

Tohle kupovani hracu, kdy je driv jejich kluby nechtely a nasledne se vypracovali mi prijde vtipny. Teda z pozice hrace, nemeli o nej zajem a najednou se jim hodi. To uz bych jim ukazal, ze svoji sanci meli a ted muzou jen brecet. Ne se vratit. Jak ve vztahu.

Reagovat
Pettirosso

já ten obchod nechápu z více stran. Ano MU je pořád velký klub a pár sezón v řiti na tom nic nemění. Ale kromě ekonomickýho aspektu tento přestup nelze jinak vysvětlit. Už jen kvůli té minulosti. Říkám, Real bych chápal, Barcelonu bych chápal, dokonce i PSG bych pochopil..

Ale rozhodl se pro ně, chce tam, tak ať jde a ať se mu daří. Hráči odchází, Juventus (kluby) zustává

Reagovat
el Principito

Reagovat
teenz

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
CubONE

Mali onho vtedy zaujem, ale nie za cenu pokaslania platovej politiky klubu (ktora je uz teraz aj tak v pici).

Reagovat
Pinturicchio

A ted bude v piči i 110 milionů, obrana je též k smíchu, stoper ani kraje nikde. Koncepce 0.

Reagovat
teenz

Smalling, Bailly, Shaw je podle me ok. Darmian taky.

Reagovat
Pinturicchio

Aaa, takové snižování nároků.

Reagovat
teenz

Na PL.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
CubONE

Chyba jeden stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

to sú pecky

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
teenz

Nehral misto nej ve stredu kdyz horela zaloha Rafael ? To bych taky chtel odejit.

Reagovat
CubONE

To ano, tych sanci nedostal vela. Ale nasledne chcel plat na urovni hraca Acka, co mu nechceli dat a pustili ho. To Fergie posral, musel vidiet na treningoch a v zapasoch rezervy, ake delo moze byt.

Reagovat
olis

pocita Mourinho s Darmianom alebo by ho mohol pustit?

Reagovat
CubONE

Tak este len teraz sa zapojil do pripravy, podla mna pocita. On zvykne hrat na jedneho ofenzivnejsieho a jedneho defenzivneho krajneho obrancu, Shaw nalavo, Darmian ako defenzivny napravo.

Ako, situacia sa moze zmenit, ale pochybujem, okrem neho je napravo uz len Valencia alebo teoreticky nejaky stoper.

Reagovat
teenz

Právě, musel to být obrovský rozdíl když hrál s rezervou.

Reagovat
olis

ja by som sa ako fanusik MU citil velmi trapne a bol by som mega nasraty na vedenie, ved to sa nechali povodit este ovela viac ako Juventusom s Moratom

Reagovat
teenz

Možná se něco podobného stane s PSG, Perez chce podobnou zpětnou klazuli vrazit i Jesému.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pettirosso

Raiola's commission on the deal will be paid by Juventus [Sky]

No to snad ne

Reagovat
Pinturicchio

As for Raiola's commission, that will be paid by United (Di Marzio)

Reagovat
Furia Ceca

Tak tohle shrnutí nemá chybu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

Strinic by vraj mohol do Zenitu, tak to by snad mohol prist ten Darmian ktory by pokryl obe strany, a obe strany vie tiez aj Hysaj, plus ako poistka by ostal Maggio

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/napoli-diawara-is-very-close-as-roma-have-been-surpassed/

zvladne odohrat na urovni aj inu poziciu ako DM(Jorginho)? lebo ked nie tak nwm naco nam bude taky drahy hrac ktory dokaze pokryt iba jeden post

Reagovat
smazaný uživatel

Super, berte, nechci ho, protože kvůli němu odpálí Lea.

Je drahý, ale za dva roky ho střelíte do Anglie za dvojnásobek.

Posty.. Umí s balonem, umí ho ukrást. Může místo místo Allana i Jorginha. Sarri z něj vymáčkne max.

Reagovat
olis

ked moze aj namiesto Allana tak potom ok, nevies ci je pravda ze odmietol prist na letnu pripravu lebo si chce vydupat prestup?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bojkotoval to, agent řekl že má prý plat jak divizní hráč či co.. V p..i, ten kluk má 18 roků a dělá si co chce, a agent s ním smýká.

On je hlavně DM. Výborné odebírání míče a čtení hry, na jeho věk. Umí přihrát, ale tvořit hru nidy nebude.

Reagovat
andycek1

Pozeral niekto Sassuolo?? Ako hrali??

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Houfi

Jestli AS pustí Paredese tak už nevím..a nejlépe do Juventusu....přestupová politika k čemu všechny ty nákupy mladých hráčů, když pak nedostanou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Do Juventusu nepůjde a Zenit popřel zájem. Leo by ani do Ruska nešel.

Mám strach z Kloppa.

Reagovat
Pipo123

Lucas Biglia "Dúfam že zostanem v Laziu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ou yeaaaaaah!

Christian Vieri announced he is emerging from retirement to play in an as-of-yet unspecified club in China.

“Good morning everyone,” reads his profile. “At more or less 8:30am, there's huge news on the Formentera broadcast: Bobo is back, I've decided to go play in China.

“Five months ago I weighed 101kg, now I'm at 91kg, I've lost 10. I must drop another two, reach 89kg and I'm ready. Have a nice day.”

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Bobogol, Bobogol, Bobogol

Reagovat
smazaný uživatel

nice tak na toto se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Sky - Raiola propone ‪#‎Balotelli‬ al Napoli: risposta poco positiva ma sarà decisiva la risposta di Sarri!

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bych vám nepřál

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Serii A

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi
Reagovat
Pettirosso

absolutní souhlas se vším. Bohužel si myslím, že už bylo dávno rozhodnuto.

Reagovat
Yzemi
Reagovat
10

amen...

další věc je to, že PL bude příští rok zase bohatší, přestupy budou zase větší...nedává to smysl ani z pohledu Juve

Reagovat
Furia Ceca

Co se tam zhruba píše? Jsem línej si to přelouskat...

Je to dlouhý a je pátek!

Reagovat
smazaný uživatel

z racionálního hlediska ten přestup nedává smysl, rozhodně ne teď a rozhodně ne do United... pokud nyní Pogba půjde k United, už se nikdy nezbaví nálepky, že tam "šel kvůli penězům", ať už jsou jeho úmysly ve skutečnosti jakékoliv

Reagovat
Pettirosso

Srat na to uz. Vsechny prachy obratem vrazit do Verrattiho a budem jeste silnejsi.

Reagovat
Yzemi

tak pozor, to by byla pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi
Reagovat
Yzemi

měla být reakce na Pettirossa

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/88505/report-monaco-make-keita-offer

Za 30 by som ho pustil, stále je to hodne náladová primadona a za tie prachy b sa zohnala nejaká náhrada

Reagovat
lucius6

bez váhání

Reagovat
Pipo123

Keby strelíme Candrevu a Keitu za cca tých 50 miliónov tak by bolo ideálne ak by prišiel Thauvin na hosťovanie a + ešte jedna posila, ale moc kvalitné krídla na trhu nevidím. Možno Berardi, ale ten by stál hodne, prípadne ešte Sansone. Potom jedine pozrieť v Brazílii

Reagovat
danko10

Vezmite Gómeza z Atalanty a ste v pohode. Na neho sa strašne zabúda.

Reagovat
smazaný uživatel

Papu Gomez

Prý jsme do něj měli jít my za 10.

Reagovat
Lech

Reagovat
lucius6

Berardi by byl moc fajn, ale toho asi nebude lehké získat, ale myslim si, že pořád je a trhu dost zajímavých jmen, napadá mě třeba Yarmolenko nebo možná Shatov, Pizzi, Rafa, Brahimi,... zkrátka určitě by se něco našlo.

Reagovat
brenk

jak malé deti, obidvaja nikoho tieto sračky nezaujímajú

Reagovat
Pinturicchio

ADL je plačka, Higuain se choval jak slušný kluk. Co čekal, že mu Higuain začne nadávat do čuráků a tak dále? Kdyby to udělal, samozřejmě to otočí zase proti němu. Zachoval se jako profík.

“Does his agent not have any shame when he says that the team he [Higuain] played in, that gave him the service to score 38 goals, wasn’t good enough?"

A taky by si měl uvědomit, že nedělá šéfa v Juventusu, Realu nebo Barceloně, Neapol je pro ty nejlepší hráče prostě přestupová stanice.

Reagovat
olis

Higuain se choval jako slusny kluk to nemozes mysliet vazne

Reagovat
Pinturicchio

Měl teda pičovat do noviny a tak dále a posrat vám i přes nezisk Scudetta úspěšnou sezonu?

Reagovat
olis

ano, aspon by hral Gabbi

Reagovat
Pinturicchio

Ano, všichni si pak umíme představit tvoje reakce. Ted už kecáš sám sobě, Higuain se zachoval jak profík, držel hubu, dělal pro Neapol první, poslední, na konci sezony se prostě chtěl posunout výš.

Reagovat
olis

picoviny, ale sak pre teba by bol hrdina, slusnak a sympatak aj diabol keby prestupil do Juve tak co cakat...

Reagovat
Pinturicchio

Takže kdyby začal pičovat, tak bys to v průběhu sezony bral tak, že je super, že hraje Gabbi?

Reagovat
olis

nie, mal to riesit sukromne s vedenim ze co sa mu nepaci, mal dat klubu dopredu vediet ze sa chysta prestupit a rokuje s vami, mal aspon podakovat Sarrimu a spoluhracom a tiez by bolo lepsie ak by povedal aspon do novin uz pocas sezony ako nic, a nie tvarit sa spokojne a potom zrazu vyplakavat cez agent aaky je on nespokojny chudak, z vyssie vymenovanich veci nespravil nic a naviac cez svojho agenta pospinil klub a prestupil k najvacsiemu rivalovi takze o slusnakovi alebo velkom profesionalovi nemoze byt ani nahodou rec

Reagovat
Pinturicchio

Takže měl v takhle rozjeté sezoně v půlce přijít a říct - po sezoně jdu pryč. LOL

Reagovat
ED91

by ho v Neapole ukamenovali

Reagovat
Pipo123

Já tomuto absolútne neverím, neverím tomu u Higuaina, Bigliu, Candrevu, Koulibaliho, Icardiho ani v minulosti i Vidala a ďalších. To že ich agenti rozprávajú pičoviny do médii, či ich ženy, kamaráti a neviem kto ešte neospravedlňuje samotných hráčov. Za toto si nesú zodpovednosť a to že po prestupe prenesú pár posratých viet na adresu nového klubu, tak to nestačí. Trucujú všetci ako malé deti a keď nie je po ich tak do toho zapoja celé svoje okolie a rozbehnú špirálu pičovin na adresu terajšieho klubu, vedenia atd. Fakt nie a Higuainov brat je kokot tak ako sám Gonzalo kvôli tomu že mu nezatvoril ústa, ale nechal ho vo svojom mene rozprávať blbosti.

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Ten přestup proběhl naprosto v pořádku, stejně jako chování samotného Higuaina.

Reagovat
Pipo123

Prestup hej, ale chovanie Higuaina určite nie. Chápem po troch dnoch a vyhláseniu niečoho na Del Piera je to už srdcom Juventino

Reagovat
Pinturicchio

Ale ano. A ty uštěpačné poznámky si strč do prdele.

Reagovat
Pipo123

Neštekaj po mne lebo ti rozhodím účes

Reagovat
Pinturicchio

http://www.eurofotbal.cz/clanky/higuain-zustava-v-neapoli-odmitl-ale-prodlouzeni-smlouvy-333006/

Tohle si přečti ještě jednou a řekni mi, co je tam špatně.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Pipo123

Pinto já netvrdím že každé jeho vyhlásenie je zlé, ale jeho agent toho nakydal na Neapol dosť. Za toto nesie zodpovednosť hráč, je to jeho brat a on sa stará o jeho imidž. Nie je v tom nevinne, prestup prebehol v poriadku, Juve spravilo všetko v poriadku a nenechalo sa vtiahnuť do sporu ADL - Higuain.

Reagovat
Pinturicchio

Ale co nakydal? Jako fakt nevím, dej mi odkaz.

A divíš se Higuainovi, že mluví o pošramocených vtazích, když o něm prezident řekne, že je tlustý? A že chce odejít, když ho napadnou vlastní fanoušci?

Reagovat
Pipo123

Hľadať sa mi to naozaj nechce, možno Olis ked sa nudí ti to hodí.

Já nemám o Neapole veľkú mienku, ani o ich fanúšikoch, ani o ADL. To čo robili fanúšikovia po prestupe je asi docela pochopiteľné, možno viac frustrácia nad odchodom hráča čo dal 38 ?! gólov v minulom ročníku. Proste Neapol vás berie ako uhlávného rivala a budú štekať ako sa len dá. Vy máte Neapol u riti a vôbec ich neriešite, maximálne formou nejakých vtipov ako celé Taliánsko.

Reagovat
Pinturicchio

Ať hodí.

Pálení dresů, frustrace a tak, to sere pes, ale fyzicky jeho a bráchu napadnout v autě, to sorry, to je moc a jako důvod chtít jít pryč to chápu. Stejně jako kdyby o mě prezident řekl, že jsem tlustý.

Reagovat
olis

sprostosti, si trapny ako sa ho snazis obhajovat za kazdu cenu zato ze povedal par milych slov na Juventus, napadli ho a moze si zato sam ked nevie davat penalty, a jemu to vlastne doplo az rok nato ze chce prec, to bude nejaky spomaleny..., tomu mozes verit len ty

Reagovat
Pinturicchio

V Neapoli jsou takové věci normální, na to jsem zapomněl.

Reagovat
olis

si smiesny

Reagovat
Pinturicchio

Čekám na ten článek.

Reagovat
olis

tych clankov bolo hocikolko, najdi si to sam, ja som to sem daval viac krat, nepotrebujem nic dokazovat viac kraz za sebou

Reagovat
Pinturicchio

Něco tvrdíš ty, tak dodej i důkaz.

Reagovat
olis

budem sa opakovat, ale uz naposledy, uz som to sem daval, mozes si to vyhladat

Reagovat
Pinturicchio

Tak netvrď něco, co nejsi schopný doložit.

Reagovat
olis

to je z tvojej strany uz riadne zufalstvo

Reagovat
Pinturicchio

Odpovídáš mi tady už dobrých 20 minut, to už jsi sem ty linky mohl zkopírovat 50x a pořád nic.

Reagovat
olis

a ty si si to uz mohol 500x krat najst, ja ti poskoka robit nebudem, to ze ty tomu neveris je tvoj problem, nemam potrebu ti to dokazovat ked uz som tak viac krat urobil

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, beru to tak, že jsi lhal.

Reagovat
olis

ako chces...

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Candreva: I’m almost Nerazzurro

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Pipo123
Reagovat
lucius6

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/88522/higuain-great-dressing-room

Z každé fotky, z každého slova jde vidět, jak je rád a jak si užívá, že je v Juve.

Reagovat
lucius6

Začala se mi líbit vlastní myšlenka, pokud by se prodal i Keita, tak bych fakt zkusil toho Yarmolenka, to je neksutečnej hráč a údajně je k mání za cca 30 mega euro, to by bylo na naše poměry opravdu hodně, ale z prodeje Keity by se to zaplatilo a Yarmolenko je jinej level než Keita.

Reagovat
Pipo123

To sa neoplatí, Keita má potenciál hrať ako Yarmolenko, je mladší. Ak by sme získali 30 mega tak tie peniaze rozumne otočiť na viac hráčov, získať nejakých hráčov do budúcna.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Keita má určitě větší potenciál než hrát jak Yarmolenko,už ted je jasný že ho Lazio vychovává pro nákej Španělskej velkoklub..

Reagovat
lucius6

Podle mě je trochu přeceńovanej, on neni vůbec špatnej, ale nepřijde mi, že by to byl takovej zázrak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele