Koulibaly chce odejít z Neapole, prozradil agent

25.07.2016, 16:38
Aktuality
Hned o dvě důležité postavy může v průběhu léta přijít Neapol. Do Juventusu míří kanonýr Gonzalo Higuaín a změnu dresu chystá rovněž obránce Kalidou Koulibaly, prozradil to jeho agent Bruno Satin...

O Koulibalyho se zajímají Chelsea nebo Everton a italský vice-mistr zahájil jednání o novém kontraktu, aby si svého stopera pojistil. Jednání ovšem úspěšná nebudou.

"Buďme upřímní, v sobotu jsem šel na schůzku s prezidentem. Po napjatých posledních týdnech jsme si shrnuli celou situaci. Z toho, co vím, tak se nechystá prodloužit a jeho budoucnost nevypadá nejrůžověji. Hráč chce odejít," řekl Satin.

"Rozhodli jsme se pro odchod z ekonomických důvodů. Poté, co se stalo v případě Higuaína, Kalidou nepůjde do Juventusu nebo k jinému konkurentovi. Stále ho chce Chelsea a na uzavření dohody je čas," dodal.

25letý fotbalista přišel do Neapole před dvěma roky z Genku. Jeho případný přestup nebude levnou záležitostí, Everton totiž byl podle médií připraven nabídnout 55 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (335)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele