Koulibaly chce odejít z Neapole, prozradil agent

25.07.2016, 16:38
Aktuality
Hned o dvě důležité postavy může v průběhu léta přijít Neapol. Do Juventusu míří kanonýr Gonzalo Higuaín a změnu dresu chystá rovněž obránce Kalidou Koulibaly, prozradil to jeho agent Bruno Satin...

O Koulibalyho se zajímají Chelsea nebo Everton a italský vice-mistr zahájil jednání o novém kontraktu, aby si svého stopera pojistil. Jednání ovšem úspěšná nebudou.

"Buďme upřímní, v sobotu jsem šel na schůzku s prezidentem. Po napjatých posledních týdnech jsme si shrnuli celou situaci. Z toho, co vím, tak se nechystá prodloužit a jeho budoucnost nevypadá nejrůžověji. Hráč chce odejít," řekl Satin.

"Rozhodli jsme se pro odchod z ekonomických důvodů. Poté, co se stalo v případě Higuaína, Kalidou nepůjde do Juventusu nebo k jinému konkurentovi. Stále ho chce Chelsea a na uzavření dohody je čas," dodal.

25letý fotbalista přišel do Neapole před dvěma roky z Genku. Jeho případný přestup nebude levnou záležitostí, Everton totiž byl podle médií připraven nabídnout 55 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (335)

Přidat komentář
Whitemedia

Tady už není na co čekat!

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelky makejte na Stonesovi k nám a pak si kupte Koulibalyho

Reagovat
Superme

Jen ne k nám, díky.

Reagovat
Whitemedia

wtf?

Reagovat
Irek

V Liberci ho Nezmar nechce :) :) :)

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

prodejte ho jeste s Hamsikem a kokoti olis s vadertomem konecne na chvili zmiznou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Nechapem preco sa tento .... stale serie pod SA a musi sa prezentovat

Reagovat
Pipo123

Nemalo by sa niečo upraviť aby boli kluby viac chránené ? Hráči majú zmluvy v kluboch a po skvelej sezóne zacítia vôňu prachov v PL a už chcú odísť, to aké mediálne veci sa roztočia okolo tých hráčov a ako sa nadáva na klub, od prezidenta až po upratovačku je na smiech, to už pripomína bulvák. Hráč ma zmluvu na niekoľko rokov a stejne trucuje

Reagovat
Pipo123

*bulvár

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

jsou to neuvěřitelně nevděčný mr°°y

Reagovat
smazaný uživatel

byznysu neporučíš

Reagovat
olis

presne tak, katastrofa, hrac moze vsetko, klub nic, a ked aj klub nieco skusi hned je zly

Reagovat
Hokaido

A jak by sis to představoval? Kluby se můžou chránit výkupkama a to stačí.

Navíc by to byla strašná hloupost od UEFA. Vzhledem k tomu, že za finanční propast třeba mezi SA a PL je způsobenej neschopností Italů mimo hřiště a naopak skvělou prací Angličanů, ničím jiným...

Reagovat
Pipo123

Ale hovno, toto sú legionári ktorým je všetko u prdele, ide im iba o prachy. Ekonomické hľadisko, hráč sa radšej vysere na LM v Neapole a odíde do Evertonu kde mu dajú dvojnásobok. Toto ma ale nesere, skôr to že hráči odmietnu nastúpiť na prípravu, nedostavia sa na sústredenie a píšu statusy na twitter proti klubu a vedeniu. To je na tom choré a inak máš pravdu, taliánsko nech sa uvedomí a začne stavať na vlastných hráčoch, čo v kluboch budú za každých okolností a nie na problémových hráčoch ktorým ide len o slávu a prachy.

Reagovat
lucius6

Podle mě za to můžou hlavně agenti, kteří často s hráči nakládají jako s loutkami a bohužel vzhledem k tomu, že spousta hráčů pochází s chudých poměrů a vzdělání je u nich zkrátka nulové, tak si tu manipulaci nechají líbit a pak vypadají jako absolutní hajzlové, ikdyž to třeba původně ani tak nezamýšleli.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to pořád, že si do ligy taháme odpad namísto toho, abychom dávali šanci mladým italským klukům... ale ne, šup, a další přestupové období to je další janta z Jižní Ameriky atp., už mě s tím pánové začínají vyloženě točit

Reagovat
Hokaido

Tak proč bys chtěl kluby chránit, když sám píšeš, že je to jejich chyba?

A druhá otázka, je v Itálii momentálně tolik talentu, aby na nich mohly kluby stavět? Dle mýho tomu tak, stejně jako v Anglii, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent ti to ale nevyhraje. Anglie měla na U19 talentovanější tým než Itálie, která těžila zejména z toho, že ti kluci spolu hrají už 3-4 roky, a stejně si s nimi v semifinále neporadili a ještě si Azzurrini museli dát vlastní gól. A to Anglie prošla základní skupinou jako nůž máslem s plným počtem bodů. Ta práce musí být komplexní, tak jako to ukazují třeba Francouzi, Chorvaté, nebo Portugalci. Je potřeba, aby se dal prostor a možnost hrát 18-19letým Italům a netahat si do ligy 17-19leté Jihoameričany nebo Afričany, které žene jediné, a sice potřeba zabezpečit sebe, rodiny a to na dlouhé roky. Je žene jiná motivace a ke klubům nemají žádný vztah. Jsou to žodláci a vezmou, kdo dá víc. To je jako na běžném pracovním trhu, jdou za nejvyšší nabídkou. Naopak mladí italští kluci mají určitou úctu ke klubům, které je vychovaly. Problém je, že velká část klubů nemá naopak úctu k nim, bohužel. Před deseti lety byl poměr Italů a cizinců 65 - 35, letos je to přesně opačně 35-65. Je to odporný, kam se to ubírá.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

V PL sú prachy, tam sa stavať na mladých hráčoch nemusí a nikoho to netrápi, v Taliánsku prachy nie sú a preto by bolo dobré aplikovať model ako v BL, aspoň sa o to pokúsiť.

Reagovat
DelPiero137

Kupischopnost obyvatelstva neovplyvnis. Anglicko, Nemecko su ekonomicky daleko pred kazdym. To futbalove kluby tazko ovplyvnia. Aj ked suhlas ze ITA kluby by mali lepsie zacat pracovat.

Reagovat
danko10

V tom je kus pravdy, lenže napríklad to slávne FFP bolo prezentované ako niečo, čo vnesie do európskeho futbalu rovnováhu. Namiesto toho vďaka nemu nie sú ani zahraniční investori talianské kluby revitalizovať. A to nehovorím o efekte na malé kluby. V takej Crvenej Zvezde by ti o tom vedeli porozprávať. Platini by mal za toto ísť k múru.

Novinári nie sú žiadny problém. Toto je problém.

Reagovat
Pipo123

FFP prišlo neskoro, v čase kedy v PL sa roztočili obrovské prachy a kopec klubov sa postavilo finančne na nohy a na druhej strane tu máme bohatých ľudí v AC, Inter a AS, ale kvôli FFP nemôžu investovať do hráčov, to len prehĺbilo rozdiel medzi TOP klubami, PL a zvyškom sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

už dlhšie bohužiaľ platí, že zmluva je výhodná viac pre hráča samotného ako pre klub, z hľadiska viazanosti.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ máš naprostou pravdu v tom, že v tomto směru nejsou kluby absolutně chráněni před hvězdnými manýry lehce nadprůměrných hráčů. Můžou za to: 1. agenti, nejdřív by se mělu dohodnout kluby na podmínkách transféru a až pak přizvat hráčova agenta, předložit mu pidmínky transféru, popřípadě něco dopilovat (hráč by věděl od začátku že o něm jednají a ským). Místo toho se agent dohodne s novým klubem (má % z přestupu) a součastny klub postaví před hotovou věc. A za 2. si zato můžou i kluby samy, kdyby do smlouvy místo výstupní klausule zanesly že v případě přeřazení z A teamu do rezervy se sníží i plat na 10-20 % z A temového ( výjimka by byla třeba u hráčů co se rozehrávaji po zranění atd)

Reagovat
Talker

1. Agenti by se měli platit úplně jinak - z platu hráče. Fixní zálohy + % z platu hráče. Tím by se jejich vliv na přestup snížil - ten agent by měl zájem, aby měl hráč co nejdéle co nejvyšší plat, ne, aby přestupoval každý rok za co největší balík.

2. To by vůbec nepomohlo - ten hráč uvidí, že měsíc bude brát o 10-20% méně, ale pak stejně klub cukne a nechá ho odejít a tam bude brát několik let dvoj/trojnásobek. Leda by se klub postavil tomu přestupu kompletně a nechal hráče hnít v rezervě po dobu smlouvy. A na tom by Neapol ztratila 55 mega za přestup a důvěru hráčů, kteří by si volili radši konkurenci nebo by nebyli ochotní podepisovat nové smlouvy.

Reagovat
ED91

V bode 2 vysvetlíš prečo by nefungoval bod 1

Reagovat
Talker

Tak zájem agenta je, aby hráč dostával co nejvyšší plat celou kariéru - ve chvíli, kdy máš třeba pod sebou Sinclaira, tak ho po jedné povedené sezoně nenaženeš do Manchesteru City - protože víš, že se neprosadí a ve výsledku ho to zbrzdí a bude se dalších pár let dostávat zpátky na úroveň, na které byl.

V případě, že by byl systém vázaný na platy hráčů by prostě byl ve výsledku mnohem větší tlak na to, aby agent dával na první místo dlouhodobou perspektivu, ne jednorázový bonus - takže budou mnohem opatrnější, co se týče angažmá mladých hráčů. Ano, mohou na sezonu/dvě získat něco navíc, ale dalších 10 let to může být díky chybnému kroku několikrát méně.

Reagovat
ED91

Ktorý hráč by ti takú zmluvu podpísal?

Reagovat
smazaný uživatel

a tak najdu si ineho snad aj ked vykupna suma sa tam obcas dava

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DelPiero137

nevdacne hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

"Last year they wanted to sell him, stating he was not focused enough"

Reagovat
olis

urcite a preto odmietli 15 mega od Norwichu

Reagovat
10

"Jeho případný přestup nebude levnou záležitostí, Everton totiž byl podle médií připraven nabídnout 55 milionů eur."

kam tohle ještě půjde? to je pak Higuain za 90 vlastně docela levnej

Reagovat
Pospovič

ppči, že klub jako Everton nabídne takové prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

V návaznosti na Koulibalyho cenovku by Pipita musel jít za 150 a Pogba za 200 při nejmenším

Reagovat
Alberto Aquilani

já si celkom myslím, že ak pôjde do Evertonu, bude tam hrať ako 1. sezónu v Neapole, čím by sa v pomere na cena- výkon vyrovnal Davidovi Luizovi či Iturbemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co pořad máš proti Koulibalymu? Podle mě je TOP 5 stoper v Calciu. Potvrzuje to už od začátku pusobeni v Neapoli.

Reagovat
spider_8

Manolase bych chtěl víc

Reagovat
Superme

Souhlas

Reagovat
olis

vypadni, a hned, nechapem naco ho ADL drzi nech zobere kludne aj 40 od Chelsea ked nikto neda viac, ma jednu podarenu sezonu aj to len vdaka Sarrimu a uz ma v hlave ze je to Barzagli alebo kto dpci hraci ktory su nevdacny alebo nechcu ist rovno do Neapolu tym by vylizal aj rit ale hraci pre ktorych Neapol nieco znamena na tych chce najviac setrit

https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, nech ide kadeľahšie... zlatokopka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Murtago

Co máš Arsene za problém?

Reagovat
Kluivert9

Že neexistují vhodní hráči...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Tuxedo

uz rozbil prasiatko za Xhaku

Reagovat
Euphael

On to zase rekl po Lens ale

Reagovat
smazaný uživatel

Zamrznul v dobe, kdy se za stopera platilo 10 milionu

Reagovat
spider_8

On zamrznul v době tak obecně.

Reagovat
Zaschrona

Na papire se mi to nakonec i celkem libi - strelit do City Stonese za 50+ milionu liber a pak za 46 si poridit Koulibalyho s tim, ze nam tahle vymena zaroven ohromne pomuze s FFP a STCC. Jestli je Koulibaly tak dobry, jak se pise, tak by mohl byt jednim z nejlepsich stoperu v PL. Jen je otazka, jestli nez takovahle vymena prakticky kus za kus, by nebylo celkove pro tym lepsi radeji nekde zkusit sehnat nekoho levnejsiho a ty extra penize narvat jinam.

Reagovat
spider_8

A ten Stones je hotovej? Nikdy jsem nic o tom nečetl.

Reagovat
Zaschrona

Hotovy neni, ale vsechno tomu nasvedcuje, ze se to v nejblizsich dnech uskutecni. Nedokazu si predstavit, ze mame nabizet tolik penez bez jeho draheho prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je tak dobry, neobratny hrac s jednou dobrou sezonou, nieco podobne ako Sakho, len Sakho je rychlejsi a tento pomalsi a lepsi hlavickar.

Reagovat
Zaschrona

No, alespon by snad teda mohl vyrazne pomoct s nasim nejvetsim problemem - hra ve vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ano.

Reagovat
olis

netrep sprostosti pls

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
icka

Protoze netusis vubec..

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. ale pořád je levely jinde než Stones

Reagovat
ED91

Jeho agent spomínal Chelsea nie Everton... A pri všetkej ucte mi príde prestup do Chelsea perspektivnejsi.

Reagovat
Zaschrona

'To the fans I say stay calm because he won’t be joining Juventus. Chelsea and Everton are still interested as they are both searching for a central defender of his quality.'

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na co čekáme. Doufám, že do týdne bude u nás.

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, tak on ten Higuaín přijde snad ještě dneska večer...

Reagovat
Furia Ceca

Teda v případě, že ADL, kterýmu dneska bude Marotta volat, odmítne slevit a pošle nás doprdele. V tom případě pak hned tu klauzuli aktivujeme.

Jinak prý se bude přetřásat hráčská kompenzace, opačně by mohli jít Rugani, Pereyra, Zaza, Sturaro. Ať už to dotáhnou dokonce a bude po spekulacích...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději peníze než hráčská kompenzace. Peníze vždycky budou, my nebudeme...

Reagovat
Furia Ceca

Přesně tak. Když bylo téma Pogba do Realu, tak jsem tvrdil, že nechci jenom prachy, ale i Kroose. Platit jenom prachama, to by Real vyšllo na můj vkus lacino...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

do evertonu za 50 mil? no fiha taku sumu za stopera aj ked je mlady takze sa to da pochopit ale everton no boal by to pre nich posila, ale vraveli ze ho nechcu predavat, neviem ci je to uplne spravne pred tým ze budu hrat ligu majstrov sa takto oslabovat aj ked peniaze su to pekne, lakave... no v evertone by bol dobry do chelsea radsej nech nejde ale je to jeho rozhodnutie.. aj ked vraveli ze z neapola neodide ale tak uvidime som zvedavy ako to dopadne predsa len cas sa krati uz len dva tyzdne do zaciatku sutazi

Reagovat
smazaný uživatel

za kolulibaliho by som dal 40 mil max

Reagovat
The Krupy

Si robia piču s tým Higuaínom alebo čo? Čítam len o tom. Nadpriemerný útočník (smejte sa koľko chcete), ktorý vôbec nie je hodný tej ceny, ktorá sa spomína. Ak by to vyšlo, bol by to fakt netypický, stupídny krok nášho vedenia a neostávalo by mi nič iné, než dúfať, že by sa nepresadil a po roku by sa našiel rovnako debilný klub, ktorý by za neho vysolil podobne nezmyselnú čiastku. Navyše nesympaťák ako riť. Fakt som nasraný

Reagovat
One-Real

Ja si rikam, jestli fakt neni ten Pogba hodne nahnuty. Nechci tim naznacit, ze byste nemeli penize, ale odejde nejzadanejsi zbozi za obrovskou sumu, tak jestli proste Juve (netypicky) nechce ukazat velikost a ze to ani nahodou neznamena, ze budou vyprodavat.

Reagovat
The Krupy

Je to asi jediné rozumné vysvetlenie

Reagovat
ED91

Tak ten Pogba vyzerá byť naozaj "hodne" nahnuty, ešte, keď aj Mino za nim isol do Miami. K poplasnim správam sa pridáva ešte fotka na instagrame Pogbovho kaderníka ku ktorej dal popis, ktorý hovorí, že ManU bude Polpov nový zamestnávateľ.

A k tomu Higuainovi, myslím si ze ho berú ako poslednú skladacku do puzzle ktorá chýba Juve na úspech v UCL.

Reagovat
Airus

jo je to všude a je to otravný.

Higuain odejde, ale nezdá se mi že Juve je jediný, kdo má o něj zájem

Reagovat
fenixLFC

suhlas ale po dalsej sezone vam zanho nikto neda tak aby ste moc netratili a najma ked nebude mat super sezonu

Reagovat
pistacik11
Reagovat
olis

Sám si chudák

Reagovat
pistacik11

Trošičku nechápeš, na čo narážam ;)

Reagovat
olis

ok berem, sorry

Reagovat
Euphael

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
celeb

je chudak a 'chudak'. Zrejme si neporozumel.

Reagovat
icka

Reagovat
FuckT

Ale no tak, to sa nedalo nepochopit. :D

Reagovat
smazaný uživatel

stane se

Reagovat
Whitemedia

Carlos Tevez: "Mým plánem je ukončit svou hráčkou kariéru v tomto úžasném klubu. Ano, je pravda, že Neapol a Chelsea se o mě zajímaly, ale zopakuji to, co jsem řekl předtím, toužím zůstat v Boce a nehodlám odejít."

Náš zájem o něj jsem vůbec nepostřehl

Reagovat
icemike

Jen se dělá zajímavým

Reagovat
smazaný uživatel

On je výborný fotbalista, škoda že má v hlavě nasráno. Ale alespoň tam něco má, na rozdíl třeba od Balotelliho.

Reagovat
Houfi

Hnus je mi líto neapolských, respektive jen ať vypadne žoldák..

Reagovat
Pettirosso

Santos have reportedly accepted Juventus' €18M bid for the 40% they own of the economical rights of #Gabigol.

The greatest source in Brazil GLOBO has just confirmed that Santos are "very pleased" with Juventus' proposal for Gabigol.

GLOBO confirms Juventus have sent Santos a proposal for Gabigol, and that the transfer depends on the player's will.

With current sum Juve have shown preparation to pay and with Santos taking the biggest part, the deal'd depend on Gabigol sacrificing money.

For the deal to be complete, Juve are forced to own 100% of rights.

Distribution:

Santos: 40%

Doyen Sports: 20%

Gabigol himself owns: 40%

Juventus & Paratici's team has been scouting him for more than 2 years. #Gabigol

Reagovat
Airus

sounds great já někde četl 20M, ale to je pořád v pohodě.

Jen co si pod tím představit, někdo z útoku pryč? Mandžukič do West Hamu? Zaza do německa?

Reagovat
smazaný uživatel

Stupidita.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec vám nedá ani procento z obrazových práv a bude mít bonusy jak prase, Doyen bude rýžovat též, to jsou debilní dealy..

On za 18 se v podstatě rovná Dybalově koupi vzhledem k těm podílům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

"Juventus chce udržet Pogbu. Vedení chce hráče přesvědčit, že pokud zůstane a zároveň bude přiveden Pipita, bude mít Juventus nejlepší půdu pro útok na výhru v LM, což je něco, co aktuální United nemůžou nabídnout." (Sky)

No konečně něco pozitivního okolo Paula

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Furia Ceca

Prosím tě, ty už na mě vůbec nereaguj, ty zmrde...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lech

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
I am Mancunian

butthurt

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej exot

Reagovat
pawelFCB

Snad Pogbovi více vyhovuje hrát v úterý či středu, než ve čtvrtek.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ktovie Ale Pogba nema v hlave nasrate oproti mnohym futbalistom takze napriek vsetkym spekulaciam o prestupe stale nie je jasno...

Reagovat
pawelFCB

Jako nechci UTD podceňovat, ale momentální Juve je mnohem výše a lepší klub, než United...ještě hrát pod Mourinhem... Vždyť v Juve má jistě místo v sestavě, je tam za hvězdu, pravidelně hraje o ty nejcennější poháry...

Reagovat
adoxx

Jojo ten už je v Lestru domluvenej

Reagovat
adoxx

Jojo ten už je v Lestru domluvenej

Reagovat
Pipo123

Calciomercato, è fatta per Wallace: entro 48 ore le visite mediche

Wallace za 10 mega do Lazia, minulú sezónu hosťoval v Monacu a ukázal sa v dobrom svetle. Tare po tej kritike rozbieha prekvapujúco dobré mercato, Wallace a De Vrij to by sme mali stopérsku dvojicu istú

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste vzali peníze, Pipo?

I když prodáte Candrevu za 25, Lotito nepustí všechno zpět do oběhu.

Reagovat
10

z prodaných permanentek přece

Reagovat
smazaný uživatel

pokud každá permice stojí milion eur, tak to akorát vyjde no

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Pipo123

Ved Lotito ma prachy, Lazio konci kazdy rok v pluse zatial co konkurencia az na Juve je v minusoch, lenze Lotito nechce moc investovat. Ked mal prist Bielsa tak povedal ze na prestupy sa vyclenilo 30 mil e a nezavysi to na odchode Candrevu. On musi investovat, udobrit si fanusikov, ja sa tomu ani necudujem, toto sa deje kazdy 2rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Oka. Beztak si za to kupuje Tottiho dresy.

Reagovat
lucius6

Neznám ho, ale 10 mega je dost, snad je dobrej.

Reagovat
Pipo123

Hral dva roky v Monacu to ho ale nevykupilo. Jeho agentom je Mendez a ten mal zaistit tento prestup. Stale ma len 21 rokov a dost skusenosti

Reagovat
GEGE

negro di merda

Reagovat
Pinturicchio

https://www.instagram.com/p/BIS0MNajPP4/

"we say it all by saying nothing at all"

Tak a ted jak je to myšleno:).

Reagovat
I am Mancunian

sa pozri na minove trenky, je to jasne

Reagovat
olis

UEFA mozno nedovoli Neapolu hrat LM na San Paolo a mesto ho zacne rekonstruovat asi az buduci rok(malo sa zacat toto leto) - to sa starosta Neapolu zase vyznamenal

ADL by mal tie prachy za Higuaina odlozit radsej na novy stadion, este jeden taky predaj a moze stavat

Reagovat
Pospovič

a kde by jste hráli? Až v Římě?

Reagovat
olis

v Palerme

Reagovat
Pinturicchio

Neto, Lirola, Rugani, Benatia, Alex Sandro, Lemina, Hernanes, Asamoah, Pjanic, Pereyra, Dybala

Ať už jde s tím Hernanesem do pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej stromeček.

Reagovat
Pinturicchio

Spíš to bude 4-3-1-2 s Pjanicem na trequovi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ano, tak neřešíme Gabigola a dáme místo pátého forvarda Pereyrovi. Tohle je pro mě na papíře regulérní strom. Ale na hřišti to spíš bude 4-3-fantasy, už jen s ohledem na tu souhru Pjaniće s Dybalou.

Reagovat
Furia Ceca

Taky bych řekl, že je to strom 4-3-2-1...

Reagovat
Pinturicchio

Ja su vůl, sem si nevšiml Bobbyho v sestavě. Asi máš teda pravdu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen připomenu, což na první pohled asi není tak do očí bijící, že v sestavě je jeden jediný Ital (Rugani).

Reagovat
Furia Ceca

Vzhledem k tomu, že všichni Italové v Juve jsou až na právě zmíněnýho Ruganiho reprezentanti na dovolený po Euru, to nepovažuju za nešvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to neobvyklé.

Reagovat
Furia Ceca

Ono samo o sobě je neobvyklý, že v základu Juve hraje Bosňák, Maročan a Gabonec!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti TŘEM Brazilcům a dalšímu na cestě je to pohodička.

Reagovat
Furia Ceca

Nějaký problém s Neymarem chudých? Já stejně myslím, že až zjistíme, jak to s těma právama vůbec má, že se na něj vysereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ho. Nejsme přeci chudí, když kupujeme Higuaína a držíme Pogbu přes stomilionovou nabídku.

Reagovat
Furia Ceca

I když ti tři Brazilci... To je na facku. Kór když jeden tam je jenom do počtu.

Reagovat
Furia Ceca

Asa Il Capitano. Konečně mi to vyšlo a můžu po delší době vidět zápas Juve, byž jenom přátelák...

Reagovat
Airus

Ty dresy

Reagovat
Furia Ceca

Tyhle vůbec špatný nejsou, byť k modrým dresům Juve patří žlutá... Ale ty dresy jdou. Zase nehatujme Adidas za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to sráči. Jak to hrajeme? Mám jen textový report.

Reagovat
Furia Ceca

Tottenham nám právě daroval gól. Dvakrát blbě rozehráli, Pjanić, co míč zachytil, jej na půlce předal Pereyrovi, ten ho vyvezl až k bráně, kam si mezitím naběhl volný Dybala - no a ten už to měl jednoduchý.

Reagovat
Airus

právě, ta modro-bílá kombinace má s Juve prahovno společnýho. Jsme jak Everton

Reagovat
M11

pohoda

Reagovat
Pinturicchio

Paulooooooooooo

Reagovat
M11

DYBALAAAAAAA !!!

Reagovat
Airus

Dybala!!!!!

Reagovat
Hans82

Pekne oba dva Pereyra musi zustat

Reagovat
Furia Ceca

Ukázal, že jestli bude zdravý, tak nám ještě dobře poslouží.

Reagovat
Airus
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

BENATIAAAA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

wow Pjanicov pas

Reagovat
Airus

To je debut. Dobře Benatia

Reagovat
Furia Ceca

To je jízda!

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Prvy gol som zmeskal :D Ale na druhy rovno zapol

Reagovat
Pinturicchio

Medhiiiiiiiiiiiiii

Miralem

Reagovat
Airus

Líbí se mi to naše napadání, ne přímo agresivní, ale lehce zatlačit na jejich půlce a postupně utahovat aby museli nakopávat, nebo ztrácet čas ťukanou v obraně

Reagovat
Pinturicchio

Kurňa, nezbavujme se tak lehce Leminy, toho budeme litovat.

Jinak Ruga zatím super.

Reagovat
Airus

taky jsem to chtěl napsat. Ruga zatím pozičně super.

Ale Leminu chci nechat na CM, to Hernanese nepotřebujeme vůbec (standartky i pozici máme pokrytou).

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Airus

Heh teď tam byl Lemina v záběru a buď hodně přibral, nebo se nabouchal jak hovado

Reagovat
Furia Ceca

Jenom se potřebuje víc vyhrát, přijde mi, že je všude buď o vteřinu dřív nebo o vteřinu později...

Jinak ten střed zálohy Asamoah-Pjanić-Lemina je super!

Reagovat
Airus

A co Hernanes, já bych ho stáhnul a vyslal Lucu

Reagovat
Furia Ceca

Hernanese bych z fleku kopl doprdele, natož aby ještě něco "předváděl" na hřišti...

Reagovat
Airus

abych byl fér, mě ke konci jednu dobrou příhrávku skrz obranu, ale to celkovej výkon neobhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se ty přáteláky vyvíjí moc pěkně

Reagovat
Pinturicchio

To je letec.

Reagovat
Jajinek

Juve s kurzem 2,7 při těch sestavách jsou naprostý prachy zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. A to ještě zapomínáš na podstatný fakt, že anglický týmy stojej za piču

Reagovat
Airus

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
10

přesně jsem věděl, že si to po dopsání toho příspěvku posral...

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

To kto to tam "trafil" jak najvacsi pro tu loptu pri odkope? Ze som myslel ze dostaneme gol :D

Reagovat
Pettirosso

Hernanes

Reagovat
Airus

Hernanes

Reagovat
Airus

Lirola si moc o herní čas v Juve neřekl

Reagovat
Furia Ceca

Však on jde do Sassuola - prakticky hned, jakmile se vrátí z australskýho The empty Stadiums Tour 2016.

Reagovat
Airus

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Super deal, ve finále primaver se mi líbil s druhým laterale Juve nejvíc.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje druhý zápas za dospělé, co po něm chceš?

Reagovat
Airus

samozřejmě jsem si nic extra nesliboval, ale bylo by milé kdyby se hnedka ukázal jako bomba talent

Reagovat
olis

inak dost sa pise ze Roberto Insigne(RW a mladsi brat Lorenza) sa za posledny rok dost zlepsil, z pripravy na neho ide sama chvala, mohol by hostovat v Serie A alebo aj ostat v Neapole

tak ked na to ma tak snad na RW ani nikoho nekupovat, nech ide niekde hostovat do Serie A kde bude pravidelne hrat a o rok uz mozme mat hraca na RW

Reagovat
Airus

Reagovat
Furia Ceca

Jinak je mi docela líto fandů SA, co jsem přijdou odpoledne... "Ty krááso, stovka nových komentářů? Co se děje?! Higuaín v Juve? Icardi nebo Bacca nebo v Neapoli? Mancini rezignoval?"

A pak zjistí, že Juventus hrál přátelák...

Reagovat
Airus

alespoň nějaký fakta v tomhle kolotoči domněnek

Reagovat
brenk

aspoň mám čo čítať v práci

Reagovat
smazaný uživatel

clovek si zvykol uz

Reagovat
Airus

Reagovat
Alberto Aquilani

na to sme už zvyknutí? S kým hráte? FC Canberra B?

Reagovat
Furia Ceca

Si to zjisti, ne? Nebo neumíš pracovat ani s internetem?

Reagovat
Alberto Aquilani

neumím a hlavne ma to veľmi zaujíma. Preto som aj dal za otáznikom facepalm, génie.

Reagovat
Furia Ceca

Tak když tě to "zajímá", tak proč na to reaguješ, trotle?

Reagovat
Alberto Aquilani

aby som ťa nasral, baví ma to

Reagovat
Furia Ceca

Jako žes mě nasral jo? Tak to si trochu fandiš...

Reagovat
Airus

Zase ty vyfikundace s Lucou na CB

Reagovat
Furia Ceca

Lamela. Jestli je pořád stejnej klasik, co býval v Římě, tak dneska nedohraje.

Reagovat
olis

je nieco pravdy na tom ze Mourinho by pustil Darmiana? lebo sa pise ze ano a ze by sme ho chceli, to by bolo super, za ten rok v anglicku hadam nezabudol uplne hrat futbal

Reagovat
10

geniální míč od Hernanese teď

Reagovat
Airus

jop,

ale přemýšlím jestli dostává tolik prostoru aby se ukázal připadným zájemcům, když ho (prý) šoupli na trh

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

to by bolo fajn

Reagovat
Furia Ceca

Ten pas byl fakt od Hernanese?

Reagovat
Airus

Hernanes nezklamal

Reagovat
Pettirosso

Hernanese poslat do Ugandy s camel bagem plným vody

Reagovat
Furia Ceca

Špičková brazilská spolupráce

Reagovat
Hans82

Hernanes uz at tahne jinam

Reagovat
Pipo123

Podľa posledných správ bude jednotkou v Laziu Etrit Berisha a Marchetti sa predá niekam, záujem by mohlo mať Juve ak odíde Neto. Konečne Berisha dostane šancu, jasne spravil nejaké chyby, ale ak bude nastupovať pravidelne tak verím že môže podávať výkony ako proti Interu či Juve, chytať vie, len sa vyhnúť chybičkám

Reagovat
10

Ruga kapitán...tolik asi k těm nesmyslným spekulacím

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Bianconero 24.07.2016 09:25 # (Lazio dohodlo příchod Jordana Lukakua)

Nejsou kreténi... A Dani jednou oblékne kapitánskou pásku v dresu Juve.

Reagovat
10

všímáš si toho dvojsmyslu, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Čím budu až vyrostu?

Reagovat
smazaný uživatel

Architektem. Nemám věšteckou kouli, jen jsem to předeslal jako dobrou myšlenku, která by se mohla uchytit (občas to vyjde).

Reagovat
Pinturicchio

To už s těma střídáníma trochu přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdrahší prestup stopéra v histórii do Evertonu kam sme sa to dostali

Reagovat
Airus

Tak Macku, hrrr na ně

Reagovat
Pipo123
Reagovat
10

super posila

Reagovat
Pipo123

Už to chce len poriadneho stopéra, ten Wallece vyzerá skvele, ale to je obchod docela na hovno, jeho cena je vraj viac než 15 mil e, ale agentom je Mendez a ten ma vyplatiť nejakú časť Brage, čítal som že Lazio zaplatí tých 10 mega a Mendez 5, stým že do budúcna pôjde s jeho predaja veľká čiastka práve do rúk Mendeza. To je tiež dobrá kurvička, ten chlapec je snad už vyšší level než Mino.

Reagovat
10

Mendez je jako megag korporace, Mino oproti němu takovej rodinnej podnik

Reagovat
10

°mega

Reagovat
Pipo123

No práve, u takýchto hráčov je ten problém že po prípadnej dobrej sezóne ich niekto kúpi v Španielsku, veď ten chlapec má pod palcom Barcu, Real a Valenciu

Reagovat
olis

este by som sa neradoval, ved este nou nepresiel + by som sa neradoval ani ked podpise zmluvu, tu u vas tiez nie je ziadna zaruka sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Matoudi do Juve ak odide Pogba. celkom fer.

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby Asamoah, Khedira a Pereyra nebyli sklenění a Marchisio nebyl do listopadu out, tak bychom za případný odchod Pogby nikoho novýho ani nepotřebovali. Dnešní zápas to jasně ukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

len kedze su... )

Reagovat
Furia Ceca

Pořád jsou ještě Marrone s Hernanesem. Já bych nikoho nepřiváděl, pokud by nešlo o úplnou TOP kvalitu typu Kroos nebo Modrić. A ti jsou nereální.

Reagovat
10

to určitě ne

Reagovat
Airus

jo a k tomu Matič a Witsel, to už tu bylo minulej rok

Reagovat
Furia Ceca

Pochybuju, že to dotáhneme do vítěznýho konce.

Reagovat
Furia Ceca

Tak jsem se naštěstí pletl.

Reagovat
Pinturicchio

Cerri je hrozně marný.

Reagovat
Airus

trochu poleno, ale on má asi poskakovat v brankovišti, ne kombinovat před šestnáctkou

Reagovat
10

Luca Toni II

Reagovat
Pinturicchio

Též sem si na Lucu při pohledu na něj vzpomněl.

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Rodrigo Caio, trattativa in chiusura Ak Tare privedie Walleca a Caia do obrany tak klobúk dolu, dúfam že aspoň jeden príde.

Reagovat
Airus

Lirola si z něj udělal plachetnici

Reagovat
smazaný uživatel

mna by hlavne zaujimalo, akym klucom sa dostali media k Leonardovi ako nastupcovi Roba.

Reagovat
Votas

asi, že by přišel dočasně, než by se našla na konci sezóny dlouhodobější varianta? Leo má odtrénováno tak rok a půl, tak asi těžko bude nějak hluboce koncepční kouč.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved citam, ze docasne riesenie a potom Simeone

Reagovat
Votas

škoda že Cambiasso prodloužil v Olympiakosu. Ale tak třeba bude za rok dělat Diegovi asistenta...

Reagovat
smazaný uživatel

dream team

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked ktovie, ake maju plany cinania

Reagovat
olis

Francesco ‪#‎Totti‬: "Lo sport è cambiato molto, ora al centro ci sono i soldi. I giocatori cambiano squadra più spesso, forse per fare più soldi. E’ più un fatto di affari che di passione. La gente va allo stadio per divertirsi e vedere un giocatore che sta sempre nella stessa squadra. Si aspettano che non li tradisca. Guardate quello che è successo ora con ‪#‎Higuain‬ dal Napoli alla Juve. È un disastro".

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Lech

Achjo, zase italština

Reagovat
FuckT

# Francesco Totti : " The sport has changed a lot , now at the center there is money . The players change teams more often , perhaps to make more money . It 's more a business that passion . People go to stage to have fun and see a player who is always on the same team . They expect not betray them . Look at what has happened now with # Higuain from Napoli to Juventus . it's a disaster . "

GT = Google Translate = Nie Moc Kvalitny Ale Vcelku Zrozumitelny Preklad

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
FuckT

Jeden z poslednych, co maju dusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Podla SKY Juventus uz zaplatil za Higuaina

Reagovat
Pipo123

Som rád za takéto prestupy, snad to nejak prehĺbi rivalitu v Serii A, lebo posledné roky je to nudné aj na štadiónoch.

Reagovat
olis

pochybujem, kluby zo severu sa riesia medzi sebou a na kluby z juhu pozeraju povysenecky a to sa nezmeni, to by sa musel udiat prestup presne opacnym smerom

Reagovat
Pipo123

Možno, chýba mi aj derby Catania - Palermo, kde sa bojovalo o celé mesto už pred zápasom, napr také AC - Inter je nuda, AS - Lazio je už nuda, to nedosahuje kvalít derby v minulých rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AC je fakt kamaratsky zapas, pokriky a nejake choraly su, ale nenavist ani nic tam nie je. Inter - Juve uz ma vacsi naboj.

Reagovat
olis

no teraz sa troska zvacsila nevrazivost medzi AS a Neapolom od tej vrazdy no ale presne to nechcem aby sa take veci diali a potom kvoli tomu sa kluby neznasali

Reagovat
Pettirosso

Sky Italia, Mediaset & SportItalia all confirm: Juventus registered Higuain's contract with the Lega Calcio. Deal till 2020. 90m to Napoli.

Details of the Higuain deal (@DiMarzio) #Juve #Napoli

-90mil (club record) payable over 2yrs

-7.5mil annual salary

-4yr contract

Hotovo.

Reagovat
Furia Ceca

Ty kráso, tak jsme to jen přece jen dali... Teď ještě překecat Pogbu, ať zůstane a můžeme jít do nový sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

kks chcel by som mat vase problemy :))))

Reagovat
M11

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
olis

dakujeme

Reagovat
10

Budu věřit do poslední chvíle, že z tohodle dealu sejde, bohužel tomu ale nenasvědčuje vůbec nic...

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Neapol si může koupit 3-4 špičkové hráče. Pro ně ideál.

Reagovat
olis

ak teda nedame 60 za Icardiho alebo ineho hraca

Reagovat
10

To teda nevím. Neapol teď není v dobrý pozici,, ten odchod Higuaina očividně plánovanej nebyl, protože nemají žádnou náhradu a všichni budou vědět, že mají prachy a jsou pod velkým tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sme vraj povedali ze Icardi za 70 a nemienime pytat menej )

Reagovat
olis

to sa hovorilo aj pri Cavanim

Reagovat
10

To byla jiná doba. Sice to jsou pořád jen 3 roky, ale za tu dobu se trh posunul do hrozných extrémů, mnohem víc bohatých týmů se přetahuje o pár kvalitních hráčů...

Reagovat
olis

ano ina doba ale dostali sme aj menej penazi... ADL mava vela blbych napadov, nastastie vacsina z nich sa nakoniec nikdy nezrealizuje, uz vela rokov po sebe hrame europu, verim mu ze vie co robi a Guintoli vypada byt sikovnejsi ako Bigon, aspon zatial

navyse odkedy sledujem Neapol tak je tam proste vzdy hrot ktoremu to ide a patri vzdy medzi najlepsich, verim ze toto spojenie bude dalej pokracovat nech uz pride hocikto

Reagovat
10

Já si taky nemyslím, že by z toho měla Neapol vyjít nějak zásadně oslabená, byť se bavíme o hráči, co dal minulou sezonu přes 40 gólů. Jen říkám, že na tu výhru v loterii mohla být Neapol lépe připravená. Třeba Koulibalyho Sarri dokáže nahradit bez větších problémů, on by udělal top stopera i z Gyombera, s tím útočníkem to bude těžší, přestože toho Higuaina z minulý sezony udělal z větší části právě on...

Reagovat
Il Architetto

Candreva, Bacca, Tolliso. Na trhu je spousta dalších hráčů.

Reagovat
danko10

Normálne lusknú tridsiatnik do Milána a sú vybavení. Bacca chce hrať CL, AC potrebuje prachy. Pohoda. Toto sa Neapolu jednoducho podarilo, skoro jak Rímu s Pjani... Oh, wait!

Reagovat
olis

ja sa obavam ze Bacca nakoniec nepride, prvy problem jeho vek(nie pre mna ale pre ADL), proste o 3 roky mu uz za neho nikto poriadne nezaplati a to by ho sralo, druhy problem: vraj nie je na Sarriho zozname prave najvyssie, aj ked neviem preco

Reagovat
Pipo123

Blbé je že hráte 3 súťaže a potrebuje aspoň troch útočníkov, je tam Gabi, ale nikto viac. Možno by bolo ideálne stiahnuť Zapatu + získať nejakú posilu. Kľudne by mohol ADL loviť v JA, alebo v Španielsku. Gameiro, Paco by nemuseli byť nejak extra drahý, max 40 mil.

Reagovat
olis

v pripade ze sa bude hrat 433 tak 2 utocnici uplne stacia, my problem so zraneniami nejak nemame, samozrejme zlomena noha alevo vazy v kolene tomu sa velmi zabranit neda ale ved videli sme ze aj tuto sezonu boli len dvaja a kolko malo priestoru dostal Gabbi, co by potom robil ten treti... tam mozes dat v pripade velkej nudze Callejona

Reagovat
10

Bacca je ale asi jediná varianta, kdy Neapol může získat adekvátní kvalitu za dobrý peníze. Zároveň moc nevěřím tomu, že bude Galliani chtít znovu posilovat konkurenci a být za blbce.

Reagovat
olis

este Milik ak by Ajax zobral 30-40 alebo trebars Vietto, su to vacsie rizika ale mohlo by im to ist

Reagovat
10

Vietto už je v Seville, ne?

Reagovat
olis

nieco som cital ale este to nie je oficialne, ci? ono sa o nom v suvislosti s nami ani nepise, to je len taky moj napad

Reagovat
Mateo16

Gratulacia prekonali ste RM a cele Anglicko . Za Higuaina 90 mega Co to je za svet

Reagovat
olis

Ghoulamovi dal nejaky "fanusik" podpisat Higuainov dres, nepodpisal

Reagovat
Pipo123

Tak Candreva, Tare, Lotito a jeho agent už jednajú o prestupe do Interu, ak odíde tak sme už vraj dohodli príchod Thauvina na hosťovanie.

Reagovat
Pipo123

t, l'Inter è pronta a rilanciare e a mettere sul piatto 25 milioni di euro per acquistare Candreva a titolo definitivo.

Takže Lotito asi dosiahol svojho a získa požadovanú sumu

Reagovat
smazaný uživatel

tomu moc neverim. alebo cinania chcu ukecat manciniho aby ostal

Reagovat
Pipo123

Čo som čítal tak sa práve čínania mali dať zelenú k navýšeniu ponuky za Candrevu. Tie 4 mega ktoré chce Lotito nie je až taký rozdiel, neprekvapilo by ma to. Ale uvidíme práve teraz sa stretli Tare, Lotito aj Candreva, tak možno s toho vznikne dačo iné a zostane

Reagovat
Furia Ceca

+ 4 x 8 na jeho plat...

Já jsem za něj rád, ale ty prachy... To je fakt šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se z tolika, peněz chce blít, ani se neraduju.Sory ale já normálně doufám že prodáme Pogbu, protože tohle je fakt masakr, zajímalo by mě kolik se teď Juve zadlužilo, nebo kdo to kurde posvětil, nebo zadotoval..Jestli Pogba..?

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím jak bude dusno v kabině, když bude sedět Mandzukič a Zaza si kopne do balonu poločas v Coppě..

Reagovat
Furia Ceca

Jestli chce vedení vyhrát LM, tak musí přivádět jen ty nejlepší - a to Higuaín splňuje... Moggi s Capellem se s tím taky nesrali - se jenom podívej, kdo tehdy seděl na lavičce... Del Piero, Mutu, Abbiati, Marchisio, Chiellini...

Reagovat
Pipo123

Vaša finančná situácia je super ne ? Dostávate takmer všetky prachy za TV práva, hrajete LM rok čo rok, je o vás záujem v zahraničí. Mám pocit že toto je len spôsob akým sa zaradzujete medzi Bayern, Real, Barcu atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle číslo prostě děsí, to je asi tím, přitom vím prd jak na tom finačně sme, to nejlíp vědí ve vední a kdyby bylo zle tak by takovou pálku nedalo.Ale 94 mega, mě z te sumy mrazí, tomu se Juve nikdy ani nepřiblížilo..

Reagovat
Lech

Pokud se chcete vyrovnat špičce v Evropě, musíte dělat stejně komicky předražené přestupy. Higuain bude tak akorát jeden velký problém, no já vám to přeju. Sympaťáci

Reagovat
Furia Ceca

* velký problém pro obranu Říma

Reagovat
Lech

Tak zrovna Říma, to není moc měřítko

Reagovat
Furia Ceca

No právě proto to říkám: Higuaín selhává v důležitých zápasech - takže vám nasází hattrick.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Toľko "sympatických" hráčov nemá nikto v zostave, keď bude vedľa seba stáť Evra, Pjanič, Hernanes, Higuain a Mandzukič tak ma až srdce zabolí

Reagovat
Pipo123

Aaaa ešte Dani Alves

Reagovat
Furia Ceca

A kde máš Chielliniho s Lichtsteinerem? + Benatia pro Římany...

Reagovat
Pipo123

Tvl to je extrém, je to strašne silná zostava, ale nesympatická. ešte že tam je Gigi, Dybala, Marchisio a Leon

Reagovat
Pipo123

Leo

Reagovat
10

to je dost subjektivní, mě je třeba nesympatická půlka AS...Scudetto ti sympatie nevyhrajou

Reagovat
Pipo123

Prečo AS? tam aj ako fanúšik Lazia nevidím nejakých nesympatický či problémových hráčov.

Reagovat
10

copak ty

Reagovat
Alberto Aquilani

:*

Reagovat
Lech

Reagovat
Alberto Aquilani

no to nám je novinka

Reagovat
Recoba Inter

OT: Milík orpavdu za 35 mega? to mě poser

Reagovat
olis

ja by som sa nesmial ked mu ADL nasadi vykupku 130 a o par rokov to niekto zaplati

Reagovat
Recoba Inter

a pak že na světě nejsou peníze čím to je? že jich je zdánlivě čím dál víc?

Reagovat
Pipo123

E’ fatta per Wallace. Domani mattina sono previste le visite mediche in Paideia e stasera alle 20.20 con un volo da Lione dovrebbe atterrare a Roma.

Zajtra príde Wallace na lekárske, Mendes potvrdil jednania.

Reagovat
Furia Ceca

Tak už i Marotta potvrdil, že Higuaín je náš... Takže to vypadá, že už zbývá jenom tiskovka s oficiálním představením. Na ty prachy ale raději nemyslím...

Reagovat
andycek1

Paráda PIpito Benvenuto!!! Juventini namisto teho aby sme stali za nim ideme proti nasim novym posilam 3 Jula 2017 v Cardiffe ju zdvihneme a budete drzat vsetci huby FORZA JUVE!!!

Reagovat
stuff

Lebo ten kvalitativny rozdiel medzi nami a barcelonou alwbo bayernom bol prave v Higuainovi. Presne toho sme potrebovali, aby sa ten rozdiel zmazal

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia, Alves, Pjaca, Pjanic

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Co už, pokud Neapol dobře nakoupí, půjdeme do bitvy o LM opět odzadu, se Spalovým fotbalem jako nejsilnější zbraní.

Těším se, až dá Higuain 58 golů v lize, která je nejspíš už teď rozhodnutá, a třikrát přestřelí prázdnou kasu ve finále LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele