Kondogbia z Interu neutíká, návrat do Francie zatím neplánuje

07.04.2017, 12:49
Aktuality
Za třetí klub si podle některých médií může zahrát francouzskou ligu Geoffrey Kondogbia. 24letý záložník dříve hájil barvy RC Lens a AS Monaco a v nadcházejících týdnech o něho má usilovat Olympique Marseille, jednat se ovšem bude o marnou snahu...

Kondogbia je zaměstnancem Interu Milán, kde mu běží smlouva až do června 2020 a z italského klubu se mu dnes rozhodně nechce utíkat.

"Jestli se v létě vrátím do Ligue 1? Ne, jsem hráčem Interu a chci zde zůstat," prohlásil bývalý hráč Sevilly v rozhovoru pro Canal+.

"Kontakty s Marseille? To není žádná pravda, s OM jsem v kontaktu nebyl. Znovu, pro mě není správný čas na návrat do Francie. K tomu, abych se vrátil do národního týmu, potřebuji podávat dobré výkony v Interu," dodal.

Kondogbia kroutí u Nerazzurri svou druhou sezonu a ne vždy patřil do základní sestavy. Pravidelně nastupoval pouze v úvodu svého angažmá a vrátil se do ní až letos na jaře, do této chvíle za Inter stihl 43 ligových duelů.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (34)

Přidat komentář
Fairplay

Proč nehraje Joao Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

... protoze to je takovy Martin Fenin i Andre Gomes je takovy Martin Fenin, by si kluci mohli podat ruce ...

Reagovat
Mustang™

To je trošku nelogický prohlášení. "K tomu, abych se vrátil do národního týmu, potřebuji podávat dobré výkony v Interu,"

Když by podával dobré výkony v Marseille, tak by se do reprezentace neměl šanci vrátit?

Reagovat
Mrvinho

Ne

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
Gedofrey

z OM hraje za narodak Payet a Thauvin.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost zaostal za očekáváními. I když mi teda nepřijde, že by nějak vynikal v Seville nebo i v Monaku, spíš ho vynesli do nebes agenti..

Reagovat
smazaný uživatel

Kovaný francúz ako Pog100.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne jak ty kubanec dylinko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je Castro ako Castro.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, tito pokrocili "Francuzi"

Reagovat
Pipo123

AS Řím by mohl od nadcházející sezóny koučovat Unai Emery. Giallorossi dost možná opustí Luciano Spalletti a právě současný kormidelník Paris Saint-Germain má být případně favoritem na uvolněný post.

Reagovat
Langi

tak on to bude mít v PSG dost nahnuté i pokud by ještě udělal titul...takže takovéhle spekulace jsou docela očekávatelné

Reagovat
Yanek

Vyhodil bych ho hned po té blamáži s Barcelonou, to bylo nevídané. Bez ohledu na to, jaký by to mělo vliv na ligu, kde je stejně průměrný.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole kezby.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ať ne.

Monchi se musí naučit pracovat v Itálii. Ne opakovat Sevillu. Pokud teda přijde.

A se Spalem to bude itazné až do konce sezony, nikdo neví, jestli chce odejít bez titulu, nebo zůstane po druhém místě.

Reagovat
Pipo123

Monchi je obchodík, myslím že on bude robiť čo v Seville, hladať hráčov za pár mega a následne ich predávať, aby sa potom postavil pred novinárov a povedal že za jedno leto zarobili na hráčoch 150 miliónov

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, a len tak okrajovo vyhrali 4x EL

Reagovat
Pipo123

A pritom stale si nemyslim ze maju lepsiu kvalitu nez AS. Ono im sa casto hralo dobre v EL ked po 20 kole v lige nemali uz o co hrat, v AS je ten tlak trosku inde

Reagovat
smazaný uživatel

to přesně vyhovuje Palottovi.

Reagovat
10

AS by se možná mělo přestat snažit kopírovat něco, co funguje ve specifickým prostředí ve Španělsku...už jim to hrubě nevyšlo jednou

Reagovat
maras93

Dost mě v PSG zklamal. Nečekal jsem od něj bůhví co, ale taková taktika, která byla v 2. zápasu proti Barce, to byl otřes. Nelíbí se mi ani moc hra v lize (Ikdyž je pravda, že zas tolik zápasů jsem neviděl). Takový tým by měl ligu válcovat, ale kolikrát mají problém vůbec vyhrát.

Před začátkem ligy jsem si ho přál do AC, ale teď jsem sakra rád za Montellu, což je teda daný i tim, že on naopak v AC odvádí dobrou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak ked ho neviditelny brozo vytlaci po repre pauze zo zakladu. Nejak som to nepochopil a hned sa tu riesia famy...

Reagovat
Panděvova ofina

Pod Piolim se výrazně zlepšil, občas dokáže s míčem neuvěřitelný věci , bohužel to občas chce dokazovat ve středu pole, načež to zesere a z následnýho protiútoku dostáváme goly

Reagovat
smazaný uživatel

Prospěla mu změna trenéra, podává hned lepší výkony, kdyby ted nedostával víc šancí a nezvedla se jeho forma tak mluví jinak. Před 3 měsíci řekl že před Marseille nezavírá dveře, a vlastně tím poněkud podělal svého agenta, když řekl že mají poslouchat jeho a ne agenta. (Agent se vyjádřil že o OM neni priorita). Teď mluví o tom, že návrat do Francie neni možnost... v tom fotbale to logicky chodí rychle.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
maras93

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele