Karviná pod Nádvorníkem nebodovala, fanoušci si žádali rezignaci

05.08.2018, 18:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
Aldeano

Snad dostane čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě hodně špatný trenér. Myslím, že by měl být odvolaný co nejdříve

Reagovat
Skalda29

Byl to velký krok mimo, ani v té druhé lize nedělal zázraky.

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
smazaný uživatel

On není zlý trenér. Jen vždycky dostal angažma v klubu, který byl nebo je předurčený k sestupu. Zatím s Karvinou hrál s Boleslaví, Libercem a Slávií. Slávie ta je úplně jinde a letos si nejspíš jde pro titul. Další zápasy bohužel vždy prohrál o gol po slušném výkonu. Trochu víc štěstí to chce. Čas si rozhodně zaslouží.

Reagovat
Figi

Taky si myslim, ze musi dostat cas. Ten los na prvnich pet kol.ma.brutalni a myslim.ze ani s Weberen na lavicce by to nedopadlo jinak. V Liberci smolny gol pet min pred koncem, na Slavii nebylo co resit ta prejede kazdeho a doma Boleslav to byl dobry vykon smerem dooredu, ale dva vlastni goly.to.rozhodly. to byla smula jinak vykon pekny. Ted jablonec a doma plzen. Tam body necekam. Za posledni dve sezony se s nemanim taky nic neuhralo. Pak uz to ale prijde. Doma slovacko, pribram atd. Az budeme ztracet i s nema tak potom at Nadvornika klidne odvolaj. Ja.mu.zatim verim.

Reagovat
M0rb1D4S

Navíc jak jsem se včera dozvěděl, tak se čeká na víza pro další 3 nové hráče, kteří už jsou s námi dohodnutí. Výsledky přijdou, ale ti primitivové z kotle volali po jeho odvolání ještě než se vůbec začal hrát liga.

Reagovat
Figi

Jako nejaci dalsi cizinci? Pry ten Ba se tady uz ma ukazat tento tyden.

Reagovat
M0rb1D4S

Oni už jsou v Karviné všichni, ale nemůžou hrát, dokud se nevyřeší ta víza.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas. Jakmile nedokáže vyhrávat zápasy s nejbližšími konkurenty, tak ať se balí. Zatím prohrál s favority a to 2x po velice vyrovnaném zápase. Již z Liberce mohli vybojovat bod a nikdo by se nedivil. S Boleslaví měli možná i smůlu, že Boleslav už fakt musela.

Reagovat
Aldeano

Podle čeho soudíš? Já naopak vždy, když jsem viděl týmy, které vedl, tak tomu dal nějakou myšlenku a třeba Trpišovi hodně pomohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ktery klub chces zachranit

Reagovat
Aldeano

Je pravda, že papírově je na tom Karviná špatně, ale věřím, že když dostane Nádvorník čas, tak to přinese i výsledky.

Reagovat
Trapný diskutér

Nádor to ustojí a eště udělá Trenéra roku.

Reagovat
Skalda29

To jsou blbci. Taky jsem nebyl nadšený z jeho příchodu. Ale zase si nemyslím, že by se měl parkovat. Počkat aspoň do te zimy. Na to že Nádvorník byl reprezentant ve futsalu má pěkný pupek a u hráčů není žádné viditelné zlepšení na technice.

Reagovat
smazaný uživatel

Pupek má po skončení kariéry kdejakej sportovec...

Reagovat
Losinho

Po dalším kole končí

Reagovat
smazaný uživatel

První dva zápasy byly co do výkonu týmu otřesné.. dnes to byl směrem dopředu solidní výkon, v poločase jsem si myslel, ze z toho bude easy výhra, bohužel jsme dojeli na bidnou koncovku (především v první půli) a chaotickou obranu.. osobně bych mu dal ještě čas, nicméně je dost pravděpodobne, ze budeme po pěti kolech bez bodu, a to asi neustojí..

Reagovat
smazaný uživatel

Koho místo něj? Svědíkovi se z Jihlavy teď asi moc chtít nebude a nikdo jiný mě nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám tušení.. čas by si vzhledem k tomu losu asi zasloužil, jestli však bude odvolán, taky se asi nikdo moc divit nebude.. myslim si, ze největší chyba byla odvolat Webera, sice neměl tou dobou výsledky, ale hra byla solidní.. od te doby je to víceméně o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

já viděl Karvinou v Liberci i na Slavii a výkony byly doslova ostudný

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit, ten už své záchranářské dovednosti prokázal v Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně si myslím, že Pulpit by pro Karvinou byl dobrá volba

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív tě nikdo nenapadá a teď je Pulpit dobrá volba

Reagovat
Figi

ja z jeho prichodu nebyl nadseny, ale kazdy videl jaky mame na zacatek los. Horsi uz to byt nemohlo a jeste se zacinalo 2x venku. Mluvio se o tom, ze po peti kolech muzeme byt bodove klidne na nule. Dnes uz je jasne, ze to tak i bohuzel bude. Je jedno kdo na te lavicce je. I s Weberem by to zrejme nedopadlo jinak. Bohuzel zrovna to vyslo na Nadvornika. kdyvy se zacinalo 2x doma se souperi na stejne urovni a udelalo se sest bodu, tak tady bude za boha. Vedeni to vi a proto ho minimalne do pauzy podrzi.

Reagovat
Bady86

Netvorníka fans nikdy nikde moc nemuseli. Pamatuuju, když byl u nás ve Vlašimi a jednou po zapase v Časlavi, ktery byl pro nás vítezný, za nama prisel podekovat za fandeni. dekoval dekoval a pak se na nej kamarad podival a rika :"Jdi doprdele" ........ zkratka neni to sympaticky pan.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to je maso, když jsem to četl, ani jsem nedutal.

Reagovat
Trapný diskutér

A hele, spolufanouš. Já to otázka vkusu, já mám rád když se mi trenér jako divákovi podbízí a leze mi do kaďáku, takže na Nádora nedám dopustit.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný příběh

Reagovat
icka

Ocividne jste kreteni oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se chytí, pač je to jediný pravý Šlonský tým, ostatní dva quasi-týmy musej jezdit hrát domácí zápasy na Moravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

To aby radši zase někam zmizel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele