KANONÁDA NA OLD TRAFFORD

17.09.2003, 12:26
Aktuality
Manchester United na Old Trafford přivítal řecký Panathinaikos Atény a i když Rudí ďáblové nenastoupili v ideální sestavě, svého soupeře smetli ze hřiště už během prvního poločasu, kdy nastříleli čtyři branky...

United na řecký tým vlétli hned od začátku a prakticky z prvního útoku mohl skórovat Ruud van Nistelrooy, jeho hlavička ale zamířila těsně vedle Nikopolidisovy branky. Už ve 13. minutě se domácím zadařilo. Dalekonosnou střelu Phila Nevilla ještě gólman hostí vyrazil na roh, z něj ale Ryan Giggs přesně našel dvojici van Nistelrooy, Mickael Silvestre a druhý jmenovaný, francouzský obránce, se štěstím poprvé rozvlnil síť – 1:0. O dvě minuty později se zaplněný stadión radoval podruhé, to když Quinton Fortune vypustil nechytatelný volej z hranice vápna – 2:0.

O pár minut později se zapotil také gólman United Tim Howard, když nejprve zneškodnil střely Silvia Mariče a Mihalise Konstantinoua a ve 28. minutě skvělým reflexivním zákrokem vyrazil další pokus kyperského střelce Konstantinoua. O pět minut později to bylo pro domácí opět veselejší. Giggs ve vápně uvolnil Ole Gunnara Solskjaera, který vypustil na první pohled nepříliš nebezpečnou střelu, gólman Nikopolidis však chyboval a míč neudržel – 3:0. Ani to nebylo vše, ve 40. minutě si na centr obránce O'Shea nejlépe naskočil Nicky Butt a přesnou hlavičkou zpečetil osud gólmana – 4:0.

Do druhého poločasu poslal trenér hostí nového brankáře, nešťastného Nikopolidise vystřídal Konstantinos Chalkias. První akce po změně stran přišla před brankou domácích, když Seitaridis po svém průniku centrem našel Kousntantinoua, ten však volejem zamířil těsně mimo. United už neměli kam spěchat, hráli na jistotu a nepustili soupeře do žádných nebezpečných akcí. Hosté zahrozili snad jen jednou, když Zutautas pálil z dálky těsně vedle. Sedm minut před koncem naopak přidali pátou branku domácí. Centr Garyho Nevilla chytře pustil Giggs a Eric Djemba-Djemba zblízka zavěsil – 5:0. Kamerunský záložník tak dal svůj první gól v dresu United.

United ke svému dalšímu pokusu o dobytí Evropy vykročili skvělým představením a pranic nevadilo, že chyběli Beckham s Verónem. S Manchesterem se stále musí počítat...

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
antimadrista

Stejně United zas vypadne (jako vždy) :-)

Reagovat
HOST*Brian

ha ha ha : )

Reagovat
smazaný uživatel

Heh ty ses asi zblazbil? Letos vyhrajou United ligu i CHL

Reagovat
Mr.Jindros

Ani nahodou.....

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu, nahodou to nebude. MANCHESTER UNITED vyhra vsetko : ) a nie nahodou : )

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe ji asi vyhraje Sparta, stačí se podívat na hlasování,

Reagovat
HOST*

Djemba-Djemba je borec. Nistelrooiy hrál dost špatně, mohl dat dva goly....

Reagovat
Mr.Jindros

Ruud se mi v posledni dobe zda nejakej divnej, z formy....

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy hrac co hra za Manchester United je borec : ) kazdy jeden, inac by nehral za take velke muzstvo akym Manchester United bezpochyby je : )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele