Kaká pravděpodobně přestoupí do Realu Madrid

02.06.2009, 21:06
Aktuality
Brazilec Kaká se nejspíše stane první posilou nové éry Florentina Péreze v Realu Madrid. O budoucnosti záložníka AC Milan dnes podle španělských zdrojů jednal madridský prezident s viceprezidentem milanského klubu Adrianem Gallianim a Boco Leitem, hráčovým otcem a agentem v jedné osobě. Do města módy by mělo výměnou putovat 65 milionů eur.

Kaká byl dlouholetým snem dřívějšího prezidenta merengues Calderóna, do bílého dresu ho ale nakonec dostane až jeho nástupce Florentino Pérez. Ač nikdo z jeho týmu dosud zprávy o zájmu Kaká nepotvrdil, dle deníku As byl právě Brazilec již dlouhou dobu hlavním Pérezovým cílem.

Během dne se měnily informace ohledně ceny, přičemž původně mělo AC získat i hráčskou kompenzaci v podobě Robbena se Sneijderem. Nejčerstvější zprávy však hovoří o částce okolo 65 milionů eur. Kaká by si měl vydělat devět milionů ročně, Real Madrid si na oplátku zajistil 50% z příjmů z reklam.

Celá transakce však stále čeká na oficiální potvrzení, zvláště když ještě dnes Kaká jasně uvedl, že z AC odejít nechce.

Autor: Petr Kilian / marca, as

Komentáře (657)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele