Juventus předložil nabídku na Mellberga

25.01.2008, 19:51
Aktuality
Švédský obránce Olof Mellberg by mohl odejít z Villa Parku ještě v zimě. Juventus totiž předložil Aston Ville konkrétní nabídku a nyní vyčkává na její konečné rozhodnutí. Podle tisku se pohybuje ve výši 500 tisíc liber. Pokud přestup padne, s největší pravděpodobností zamíří do Juventusu zadarmo po sezóně, kdy mu vyprší smlouva.

Přestože by manažer Villans Martin O’Neill mohl z přestupu utržit alespoň nějaké odstupné, o Mellbergově odchodu se chce bavit až v pondělí.

"Olof mě o všem informuje, takže vím, co se stalo. Absolutně mu důvěřuji. V následujícím týdnu se podíváme na nějaké záležitosti," řekl O’Neill. "Od Juventusu jsme obdrželi nabídku, ale ještě jsem ji neviděl."

Podle kouče Aston Villy se dala jednání s Juventusem očekávat. "Je zcela běžné, že pokud někoho chce podepsat, tak se o to pokusíte okamžitě a nebudete čekat do léta," uvědomuje si O’Neill.

"Nyní se ale chci soustředit na utkání s Blackburnem, které je pro nás opravdu důležité. Takže vám dám vědět v pondělí. Pro sobotu je Olof každopádně k dispozici," dodal.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pul milionu liber je pekne malo ale ja si myslim ze se stejne nehodi do Italie podle me je to ten typ presne pro Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu že mu končí smlouva,si AV nemůže nějak vyskakovat...

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Ville je jedno jestli prestoupi zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mellberg je na obránce v ideáním věku, ikdyž si myslim ze sva nejlepsi leta uz prozil v AV, kazdopadne vyjde juve levne, takze si myslim ze nejpozdeji v lete tak na 98 procent prestoupi k tem turinskym setrilkum.

Reagovat
smazaný uživatel

A byt aston villou tak ho mozna pustim uz ted, ptze jeho plat urcite taky neni nizky, navic ten pulrok uz bude myslenkama v Juve a nebude to proste vonco a pak ho daji nekde do becka, jako liberec Zapotocneho....ale ty prachy..........co to je pul mega pro Aston Villu

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE berte ho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele