Secco: Mellberg je blízko k přestupu do Juventusu

22.01.2008, 13:17
Aktuality
Sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco poodkryl cosi z chystaných přestupů směrem do turínského klubu. Ještě v zimě by mohl do Itálie zamířit Mohamed Sissoko, jehož má v létě následovat další fotbalista hrající anglickou Premier League - Olof Mellberg...

"Mellberg je blízko k podpisu předběžné smlouvy s Juventusem. Pokud vše půjde dobře, stane se v červnu hráčem Juve. Než podepíše předběžný kontrakt, je stále třeba vyjasnit si několik drobných detailů," prohlásil Secco.

Švédský reprezentant v současnosti hraje za Aston Villu a na konci letošní sezony mu vyprší smlouva. V anglické Premier League si vydělává i další Juventusem vyhlédnutý hráč. Trenér Claudio Ranieri má velký zájem o liverpoolského Mohameda Sissoka a tento přestup by mohl být dotažen ještě během následujících deseti dnů.

"Je to hráč, o něhož máme zájem. Nevylučujeme možnost, že k nám přestoupí ještě během zimního přestupového termínu. Uvidíme," dodal Secco.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
M11

takovych reci uz mam dost...radsi se bavte o posilach az nekoho opravdu podepisete... letos uz mame ''skoupenou'' celou evropu ale podepsany neni nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím stebou.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
M11

Komisia rozhodcov potvrdila, že faul na Trezegueta bola penalta, jednalo sa o zápas Juve - Sampdoria.

to je sice hezke ale za to si ani rohlik nekoupime

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to baví. Na to, abych viděl, že to byl faul nepotřebuju vyjádření komise rozhodčích. A pokud ti jde jen o to, abys tady někoho přesvědčil, že nám sudí zrovna nepomáhají, jen zbytečně plýtváš energií.

Reagovat
M11

no ja vim ale neda mi to..

Reagovat
smazaný uživatel

Amateri v Juve akorat to domrdaji tak ze z nej bude prumerny klub,to uz ta Sparta ma lepsi vedeni.

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tvuj komentar si opravdu zaslouzi uznani kkte netret

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní hráč, ale to, co on, zvládnou bez problémů všichni současní stopeři. Takže zbytečná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..

Reagovat
Devil

Zustan u Villans !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele