Mellberg myslí na Juventus

27.03.2008, 18:19
Aktuality
Olof Mellberg je sice stále hráčem Aston Villy, už se ale nemůže dočkat letního přestupního období. V bimringhamském klubu mu totiž vyprší smlouva a švédský obránce se upíše Juventusu, s nímž již uzavřel předběžnou dohodu.

30letý reprezentant strávil ve Ville sedm let a přišel tak prý ten správný čas k odchodu. Navíc, nabídka z klubu, jako je Juventus, se neodmítá, zvlášť ve fotbalově pokročilém věku. "Myslím, že přišel správný čas. Juventus se o mě dlouho zajímal a sledoval mě, je to jeden z největších klubů na světě, takže to byla příležitost, kterou jsem nemohl odmítnout," svěřil se Mellberg.

"Sleduji zápasy Juventusu v televizi, daří se mu. Důležité je, aby se dostal do Ligy mistrů a k té má nakročeno," řekl Mellberg. Evropské poháry si tak příští rok zahraje v jiném dresu, nyní ale myslí také na to, aby pomohl k úspěchu svému současnému zaměstnavateli. "Bylo by hezké umístit se vysoko a kvalifikovat se do Evropy, klub by mohl v příští sezóně udělat další krok kupředu," dodal.

V Aston Ville působí od roku 2001, nastoupil k více než 200 zápasům a loučení prý nebude snadné. "Bude se mi těžko odcházet, zažil jsem tu skvělé časy, svá nejlepší fotbalová léta, a mám tu plno přátel. Hodně pro tento klub cítím," dodal.

V Turíně, kam se Mellberg přesune po skončení této sezóny, by měl podepsat tříletou smlouvu.

Autor: Petr Starý / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byla by to dobrá posila pro Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

ved on sa s juve uz dohodol ..... v lete tam prestupuje

Reagovat
smazaný uživatel

já to nedávám , nicméně Mellberg v Juve ? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už tam hraje i Grygera, proč ne Mellberg, Buffon se aspoň nebude v bráně nudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikajici stredni obrance, velka osobnost Villans a bude mi v PL hodne chybet:-) Jde jasne videt, ze Juve trenuje Ranieri. Doufam, ze se v Italii prosadi a prokaze svoje nesmirny kvality - hrac ktery uhraje PL by nemel mit problem hrat Serii. Preci jen, tam jsou obranci kterym je 35-40 let a nikoho to netrapi, v PL by takovy vyhorel behem par minut. Serie pro nej bude odlehceni a vyzva na konec kariery:-)

Reagovat
smazaný uživatel

on hrava aj na pravo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tohle má být posila na stopera, tak už fakt nevím, kam dalo vedení oči. Chiellini je stoprocentně lepší a vedle sebe bych je opravdu vidět hrát nechtěl. Jestli vůbec dostane v mistrovských utkáních šanci, tak po třech zápasech lavička a po půl roce na shledanou.

Reagovat
smazaný uživatel

On kvalitní je, ale mám obavu jak se přizpůsobí. Větší skok mezi fotbalem v PL a Serii A se asi najít nedá.

Ale souhlasím, že bych od klubu velikosti Juve čekal, že se bude zajímat o úplně jiný kalibry hráčů

A zadalší mu je už 30, takže ani perspektiva není největší

Reagovat
smazaný uživatel

Problém není v perspektivě, 30 let není moc. Problém je v tom, že Juve potřebuje posily a Mellberg posila základního kádru nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohoto chlapíka jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne olo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele