Jsme rádi, že se nám podařilo získat Lazara, pochvaluje si Eberl

20.08.2020, 15:55
Aktuality
Borussia Mönchengladbach do úspěšného konce dotáhla příchod Valentina Lazara. Čtyřiadvacetiletý univerzál se do Bundesligy vrací na roční hostování s opcí z Interu Milán...

Lazaro na sebe poprvé upozornil v Salzburgu, kterému pomohl k zisku pěti mistrovských titulů, načež se před třemi lety stěhoval na hostování s následnou opcí do Herthy BSC.

Rakouský reprezentant se do sestavy berlínského klubu prosadil, načež po roce zamířil do "Staré dámy" natrvalo. Před minulou sezónou pro změnu přestoupil do Interu Milán.

Na Apeninském poloostrově se však Lazaro nechytil podle představ a jarní část sezóny, která byla zasažená pandemií koronaviru, strávil na hostování v Newcastlu United.

Do sestavy Nerazzurri se nebude snažit proniknout ani tentokrát, neboť se vrací do Německa, kde si ho vypůjčila Borussia Mönchengladbach. Porýnský celek za hostování zaplatí 1,2 milionu eur, navíc má opci ve výši 13,8 milionu, přičemž Inter disponuje 15 % z možného dalšího prodeje.

"Jsme rádi, že se nám hostování podařilo dotáhnout a Valentino se rozhodl pro Borussii Mönchengladbach. Je to univerzální hráč, který v našem týmu zvýší kvalitu a variabilitu," pochvaluje si sportovní ředitel Max Eberl, jehož celek předčil Leverkusen nebo RB Lipsko.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (23)

Přidat komentář
Slavia10

Nebojte, ona vás ta radost přejde

Reagovat
Mönchengladbach

Hlavně pusťte na Bundesligu co nejdříve diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

vole ja som to precital ze rocne hostovani s opici z Interu Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Dopredu sikovny, ale dozadu naprosto k nicemu na pravem beku. Presel pres nej kdokoli a pozicne byl vetsinou mimo.

Reagovat
Brandon Walsh

Tohle kopyto (s prominutím) není šikovné v ničem. Jsem šťastný, že odešel z Interu pryč a šel i mimo Itálii. Chybět mi rozhodně nebude.

Reagovat
GrimeBaller98

To vis ze jo ty lopato. Podivej se jak hral v Herthe,byl jeden z nejlepsich ofenzivnich beku v Bundeslize.

To ze se mu nepodarilo par zapasu v italsky farmarsky lize na tom nic nemeni, jeste kdyz pod Contem nedostal poradne sanci.

Ale to se nekomu, kdo fandi Interu v tyhle hnusny lize, hodne spatne vysvetluje.

Tino pujde zpatky nahoru, jen skoda ze uz ne v Herthe

Reagovat
Brandon Walsh

Ten byl dobrej.

Je to dřevák (se vší úctou k němu), který naopak šancí dostal více než někteří jiní.

V dójč germánský lize bude jistě opět za hvězdu, Seria A potažmo Inter na něj byl však moc a rádi na něj upřímně zapomeneme.

Reagovat
GrimeBaller98

Ty jsi vazne omezenej clovek, to se jinak neda napsat.

Bundesliga je o 3 levely vys nez nudna catenaccio liga, kde kazdej nymand hraje nudnou hru na 5 obrancu. Plesnivy stary stadiony, nudny tymy. Uzivej si sledovani tyhle podradny ligy

Jeste ti vytre zrak v budoucnu a budes se stydet jaky vykaly jsi tu napsal.

Pod tim talianskym blaznem mu to proste nesedlo a nedivim se + nejaka jazykova bariera urcite hrala roli

Reagovat
Brandon Walsh

Reagovat
Werkrider

Je to dřevák (se vší úctou k němu)

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme rádi, že se nám podařilo prodat Lazara." - Všichni v Interu

Reagovat
snuff24

bohužel hostování

Reagovat
Brandon Walsh

True story

Reagovat
Brandon Walsh

Jeden z nejtragičtěšjích hráčů Interu za poslední roky. Možná ten vůbec největší vzhledem k pořizovací ceně, výkonům na hřiští a jeho potenciálu, se kterým do týmu přicházel. Zlatej Mário proti němu.

Za odchod

Jenom roční hostování

Reagovat
db18

Je tam opce na 15 mega. Gladbach ho teda asi ani nepotřebuje Ale kdyby zahrál tak jako v Herthě, tak ho podle mne vykoupí.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
sinter

no neviem, Gabigol + to je ho entrée.....

Reagovat
snuff24

Reagovat
db18

Reagovat
The Krupy

Juventus want Gonzalo Higuain and Sami Khedira to terminate their contracts, while new coach Andrea Pirlo cuts many players from the squad.

According to Sky Sport Italia, Pirlo is ready to enact a cull of the old guard as he takes over from Maurizio Sarri.

The main concern is that Higuain and Khedira have no intention of terminating their contracts early, whereas Juventus are working to make that happen.

These two veterans will both want at least some of the outstanding salary as a golden handshake to leave the club, so it will be a costly operation.

After Blaise Matuidi broke away to join MLS side Inter Miami as a free agent, Juve are hoping Khedira and Higuain will follow his lead.

Others are up for sale and will raise funds for other transfers, such as Federico Bernardeschi, Douglas Costa and potentially also Alex Sandro.

Mattia Perin is no longer required, so having spent the second half of the season on loan at Genoa, is now on sale with interest from Fulham.

Daniele Rugani is also on the way out, but Sky Sport Italia insist the reports of Arsenal offering Hector Bellerin in exchange are not true.

Reagovat
Airus

Zkurvenec Khedira. Za posledni roky dal Juve hovno a ted se bude cukat jak cigan na pracaku

Higuain si honil triko jak chce hrozne hrat a ukazat co v nem je. Ale radsi bude sedet na prdeli a brat plat za nic. Klasickej Jihoamerican

Ten koho napadlo Matuidiho a Khediru prodluzovat o dva roky by to mel calovat ze sveho.

Reagovat
The Krupy

According to reports in France, Lyon midfielder Houssem Aouar has put Juventus at the top of his wish-list, ahead of PSG, Arsenal, Manchester City and Real Madrid.

Their interest in the 22-year-old talent has been going for well over a year, which may give them the advantage in an eventual bidding war.

The asking price is over €50m, which only increased with the run to the Champions League semi-finals.

According to le10sport.com, Aouar has a preference and that is Juventus, putting them ahead of the other contenders, PSG, Arsenal, Manchester City and Real Madrid.

He contributed nine goals and 10 assists in 41 competitive games during the 2019-20 season.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak to po pozápasovém rozhovoru vypadá, že příští sezónu Conteho na lavičce neuvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele