Jsem rád, že mohu hrát právě za Newcastle United, řekl Merino

28.07.2017, 17:18
Aktuality
Mikel Merino se po svém přestupu do Borussie Dortmund nedokázal prosadit, další šanci už pak možná nedostane. Mladý španělský záložník odešel na hostování do Newcastlu United...

Španělský reprezentant do 21 let je odchovancem Osasuny, ze které se do Vestfálska stěhoval před rokem, během minulé sezóny ale zasáhl jen do osmi ligových zápasů.

Další pak už za BVB dost možná nepřidá, neboť odešel na hostování do Newcastlu United, pokud u staronového účastníka Premier League navíc odehraje určitý počet zápasů, změní se půjčka na trvalý přestup - Merino je přitom s Borussen vázaný ještě na další čtyři roky.

Nyní má však před sebou jednadvacetiletý rodák z Pamplony novou výzvu a rád by pomohl "Strakám" se zabydlením mezi anglickou smetánkou. "Jsem rád, že mohu být součástí právě tohoto klubu. Měl jsem různé možnosti, ale myslím, že jsem si vybral to správné místo, kde budu hrát," doufá Merino.

"Mikel je skvělý hráč a věříme, že se může nadále zlepšovat," pochválil novou akvizici manažer Rafael Benítez, který po návratu do Premier League zatím ulovil pět posil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (568)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, docela jsem mu při jeho příchodu věřil

Reagovat
andrew96

Bohužel nedostal pořádnou šanci, ale i za těch pár momentů ukázal, že by mohl být platný.

Reagovat
nani92

inými slovami je rád, že ho vôbec niekto chcel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud naplní předpoklady, tak může být tou perfektní posilou. Rozhodně lepší než McCarthy za 20 mega.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

týmto neskuseným a nevyhratým mladým španielom v PL neverím.

Reagovat
biznizmen

Bude tak na úrovni Haydena, jestli vůbec. Takoví hráči nás při zranění Shelveyho nevytrhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Hayden byl základ našeho postupu do PL. Merino by mohl být jako Španěl o něco šikovnější. Fans Borussie jsou z jeho odchodu spíš rozmrzelý než naopak.

Realistickýma očima prostě letos rozhodně nemáme na to, aby k nám chodili hráči jako Batshuayi, Barkley nebo Walcott. Mně se dosavadní přestupák líbí.

Reagovat
biznizmen

No já si taky nestěžuju, ale doufal jsem, že do toho středu zálohy přivedeme nějaké zvučnější jméno. Nebo aspoň někoho ověřeného PL. Do budoucna to může být dobrý nákup, ale že by se na něm dalo stavět hned letos, to si nemyslím. Mimochodem nevíš kolik je ten počet zápasů na automatické využití opce?

Reagovat
smazaný uživatel

Samaris by mal prísť, podľa posledných správ je to viac než reálne, nie je ostrieľaný z PL, ale je to určite kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Počet zápasů jsem nikde neviděl, myslím, že se to ani moc často neuvádí, částka se udává 6 mil liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím. Navíc na tomhle postu hodně tlačila bota. A jestli ještě přijde Samaris, tak už bych uvítal snad jen levěho beka (hodně se mluví o Gibbsovi). Ale tam Rafa asi narve Manquilla.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se duo Dummett - Atsu líbí nalevo. Dummett sice není žádný Rose, ale zase dozadu si svoje odehraje. Minimálně tu jednu sezonu zvládne, prokázal, že na PL má. Pokud budeme chtít časem výš, tak bude potřeba ho nahradit, ale takhle do začátku bych šel raději s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že dřív jsem Dummeta taky hejtoval. Ale minulou sezonu mě přesvědčil. Dozadu poctivej a bránil dobře. Otázkou je, jestli to na tu PL fakt je. Gibbs je přeci jen o level vejš.

A podle přípravy bych spíš vsadil vlevo na Aaronse. Viděl jsem pár sestřihů i kousky přípravy. A hodně se mi líbil, podle fanoušků na různejch stránkách by to měla bejt jeho sezona. Tak snad se zase nezraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Aarons je skvělej. Ale tolik zranění v jeho věku, už nevěřim, že dá i půl sezony v kuse .

Reagovat
salami

minimálně jeden útočník ještě přijde

Reagovat
salami

ale mezi tebou jmenovanejma a příchodem Manquilla a třeba právě Merina je dost velká propast, alespon někdo se zkušenostma z PL by měl přijít, Hayden je fajn, ale kdo ví jak si poradí s přechodem do PL, Shelvey ok, ale pak je tam už jenom Colback, kterej nebyl nadprůměrnej ani v champu a neozkoušenej Merino, to smrdí průserem, jestli nepřijde na střed nějaká opravdová posila, když už teda jdeme cestou šetření a ukazujeme hodně malý ambice, tak bych aspon preferoval zabudování hráčů z juniorky, tyhle 5 milionový pokusy o zázrak mi nepřijdou jako štastná cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Co vim, tak v juniorce žádný schopný CM nemáme. Nejblíž tomu má Barlaser, ten je spíš AM a Longstaff je takovej De Jong.

Navíc ještě není konec. Třeba se nějaká velká posila chystá, ale čeká se na odchody Hanleyho, Mitroviče. Kdo ví. Pod Rafou se zatím většina přestupů udála ze dne na den a nikdo o nich dopředu nevěděl.

Reagovat
salami

Jj, já vim, neměl jsem namysli konkrétně tenhle post, ale celkově, je tam vůbec někdo, kdo má z juniorů reálnou šanci něco odehrát? když teda nebudu počítat Aaronse, ten je kvalitativně jasně do základu, jestli dokáže bejt aspon chvíli fit. Jenom bych na místech kde to jde využil jako druhou možnost šikovný mladíky a na posty kde nejsou přivedl opravdovou kvalitu, tohle je takovej kočkopes, na všechny posty přijdou vesměs průměrný hráči. Lejeune teda podle ohlasů vypadá jako trefa do černýho. Víš něco o Samarisovi, kdyby opravdu přišel? Já jsem ho a přijde mi jako docela drahej na to, že mu je 28, sedí v Benfice a nemá zkušenosti z PL, na druhou stranu by to byl aspon nějakej hotovej hráč.

Měl by se taky dotáhnout Riviere a ideálně chce Rafa pustit i Lazaara (docela propadák) a Saiveta, což by určitě uvolnilo finance na nějakej další příchod, ale jsem teda zatim furt trochu skeptickej, tak trochu jsem doufal, že se do toho opřeme a vlítneme do PL s opravdickejma ambicema a ukážeme, že rok v champu byla spíš smůla a výjimka, ale zatim se chováme jako tým, co se přišel jenom zachránit, ale uvidíme. Jak řikáš, třeba ještě větší přestup přijde, ale moc tomu nevěřim, peněz jsme, ač se to nezdá, utratili už docela dost a na tom kádru to podle mě nijak zvlášť vidět neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna teď prodali za 6M do Evertonu levýho beka Gibsona. 20letej kluk, kterej si nekopl v Áčku za 6 mega. Tak ten na to možná měl. Z juniorky se asi nejlépe mluví o stoperovi Findleym, pak Barlaser, velkej talent je prej nějakej Sorensen (tomu je asi 17) a pak Ben El-Mhanni (to má bejt takovej ben Arfa). A z útočníků Victor Fernandéz. Loni někteří dostali i šanci v poháru, tak třeba si i trochu kopnou. Osobně se mi líbil hrozně Mbabu a ani Sterry není špatnej (jako backup za Yedlina by šel).

Hanley půjde určitě, 5 stoperů je až dost. Saivet a Riviere taky a teď se řeší i Haidara. Osobně pro nikoho z nich brečet nebudu. Lazaar mě mrzí, ten měl dostat šanci.

Akorát teď čtu, že Krul, Lazaar, Hanley a Haidara trénujou s rezervou a mají si hledat angažmá. Saivet ale trénuje s Áčkem.

A příchody ještě budou, toho bych se nebál. Rafa chce minimálně ještě golmana (Adrian?), CMko, jedno křídlo a útočníka.

Reagovat
salami

tenhle Gibson by měl zůstat, prodali jsme bráchu Lewise, kterýmu je 17 a hraje stopera, zrovna tenhle obchod bych i celkem chápal, je to fakt hodně peněz za kluka, kterej by si na svojí šanci musel ještě relativně dlouho počkat, navíc já jsem obecně dost skeptickej u talentovanejch stoperů, jakej je kdo stoper se většinou pozná až mezi dospělejma, přijde mi že je to ještě hůř předvídatelný než u ofenzivních hráčů, jinak zájem o golmana snad už trochu opadnul, doufám, že to tak zůstane, CM ted vlastně vůbec nevim jaký, myslel jsem si, že se pořídí kvalitní DM k Shelveymu a nějakej perspektivní nebo naopak zkušenej lacinější backup za Shelveyho, ted to ale vypadá trochu jinak, a útočník asi přijde, navíc si myslim, že nakonec Mitro fakt odejde a nejsem si uplně jistej, jestli dokážeme dotáhnout někoho výrazně lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem si spletl. Co se týká golmanů, tak jsem docela spokojenej. Darlow byl super, Elliot je taky v pohodě. Oba takovej lepší průměr, ale vypadá to, že s Darlowem se moc nepočítá. A Woodman jako dvojka je risk. I když mu věřím. Spekuluje se o tom Adrianovi z WHU nebo nějakej Karnezis...

Co se týká těch SZ, Merino je podle mě backup za Shelveyho. S tím, že teda asi klidně můžou hrát spolu. Ale pokud by se Shelveymu něco stalo, nemusí se spolíhat na dvojku Hayden, Colback. Nebo hůř - Colback, Diamé. Navíc se tam může stáhnout asi i de Jong. Tak možná už ani není třeba dělat větší přetlak.

Navíc pořád je možnost, že ještě zůstane ten Saivet.

Reagovat
smazaný uživatel

GK: Elliot (Darlow, Woodman)

PO: Yedlin, Gaméz, Sterry

LO: Dummet, Manquillo

SO: Lascelles, Clark, Mbemba, Lejeune

PK: Ritchie, Murphy

LK: Atsu, Aarons

SZ: Colback, Merrino, Shelvey, Hayden

SOZ: Diame, Perez, de Jong

Ú: Gayle, Mitro,

Takže asi sehnat ještě útočníka, rozhodně udržet Mitra, přidat jedno CMko a je to uzavřený. Sestava by z toho nemusela bejt špatná.

Elliot - Yedlin, Clark, Lejeune, Dummett - Shelvey, Merino - Ritchie, Perez, Aarons - Gayle

Takhle bych to viděl já, Murphy začne na lavičce, Aarons má formu, takže Atsu přijde taky později. Místo Merina začne možná Hayden, tam bych to asi přizpůsoboval soupeři. Moc rád bych viděl v základu de Jonga, ale nevím. Diame je silnější, Perez zase golovej. Ale de Jong je prostě taklasická desítka.

Reagovat
salami

De Jong vypadá v přípravě slušně, Aarons ještě líp, bylo by super, kdyby se jim aspon na chvíli vyhýbala zranění, jinak je teda možný, že třeba Rafa začne využívat Diamého víc na CM

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Diamém nevím. Když bude na CAM Perez, tak by bylo fajn mít na CM někoho defenzivnějšího. Proto bych tam radši viděl Haydena. Merina neznám, ale jdou na něj dobrý reference.

Jestli Aarons zůstane zdravej, tak to bude jeho sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong proti Mainzu vypadal jako jedinej fotbalista s mozkem. Ještě Murphy první poločas odehrál fajn. Jinak jsem smysl toho přáteláku moc nepochopil. Střed Colback - Diamé je o ničem, jak defenzivně, tak ofenzivně.

Co je mi největším trnem v oku - Gaméz. Oba góly po jeho chybě a ještě tam byla tutovka, kterou skvěle čapnul Woodman - nebál bych se ho udělat golmanem č. 2 pro sezonu.

Reagovat
salami

celkově jsou ty přáteláky dost divně poskládaný, předtim zase hrál Hanley o kterým už 2 měsíce prohlašukou, že ho prodaj, tak co to má za smysl, Woodman je fajn, ale určitě hostovačka, když Rafa neni schopnej dostatečně věřit ani Elliottovi s Darlowem, tak je Woodman bez šance na post 2, dělal by trojku a to je mu na nic, navíc se povedlo mistrovství, takže by mohl získat i nějakej slušnej flek, já bych s nim ideálně prodloužil a poslal ho na 2-3 roky do champu na hostování (nevim jak je to s maximální dýlkou hostování)

Reagovat
smazaný uživatel

S tím, že jdeme až moc po udržení a neukazujeme moc ambice výš souhlasim, na druhou stranu by to mohlo být i plus, že kádr zůstane pohromadě a víc půjde o kompaktnost, taktiku než o hvězdy, tím je koneckonců Rafa známý.

Na okraj taková zajímavost - z 20 nejdražších přestupů, co NUFC udělalo, 5 hráčů bylo propadák - Owen, Luque, Viana, Thauvin a Boumsong.

Pokud jsme za někoho dali hodně peněz, tak se většinou ukázal být kvalitním hráčem.

Reagovat
salami

Tak třeba zrovna z Thauvina jsme nedokázali očividně vytáhnout maximum, ve Francii si to pravidelně dost dává, ale chápu, že ta sehranost bude hrát roli, jenomže mi tam chybí to zkvalitnění, zatim mi nepřijde, že by nás měly ty přestupy nějak kvalitativně zvednout, Lejeune vypadá zatim jedinej dobře, ale to je podle mě post na kterým nás zase tak bota netlačila.

Mám jenom trochu strach, že se může na podzim zjistit, že je to herně na PL málo a v zimě už může bejt dost pozdě.

Hlavně jsem měl celkem očekávání od toho přestupáku, potom, co máme peníze z postupu a v zimě se škudlilo, tak je to ted trošku vystřízlivění a zatim teda jako největší posly s Lejeunem vypadaj právě Aarons s De Jongem, což je dost zavádějící.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte netreba trúchliť, máme ešte mesiac otvorený prestupák, stať sa môže hocičo, aj keď pravdou je, že čo čítam ostatné komentára najmä anglických fanúšikov castlu a aj za seba môžem povedať, že tiež som čakal trochu iné prestupy. Merino je pre mňa no name aj keď to nemusí byť zlý hráč, Lejeuna som tiež poznal minimálne,Murphy prišiel z champu takže uvidíme čo čakať a Manquilla už teraz veľa ľudí zatracuje čo mu na pohode určite nepridá, môže len prekvapiť. Ak ale hráči zapadnú a ukážu že nato majú, veľmi rád si priznám chybu...potrebujeme deviatku, to je jasné, Gayle to asi sám ťahať nebude a neviem koľko dôvery ostalo Rafovi voči Mitrovi....ale čítať také info že má prísť Lucas Perez z Arsenalu čo moc tam toho neukázal, mi nepríde ako najlepšia voľba....buďme realisti, ideme sa pobiť o záchranu, a určite tak aj prispôsobiť ten káder, hlavne aby bol konkurencieschopní s priamou konkurenciou o udržanie.....veľmi nerád by som videl že sa po roku vraciame medzi Nottingham, Burton a pod.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Takové typy hráču co přišli tak většinou hned odešli protože stejně nedostanou šanci. To je hráč pro případ co kdyby se všichni zranili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jeho post tam máš Shelveyho, Haydena a Colbacka. To se zraní dva a je to v háji...

Reagovat
Kixi Syhimour

Cassano

Reagovat
Phillipinho

Ty vole Athletic spi nebo proc ho jako nedotahl? On a Berenguer meli jednoznacne prijit. Predevsim Merino by tu zalohu zkvalitnil.

Reagovat
smazaný uživatel

On je bask?

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec a rodak priamo z Pamplony

Reagovat
smazaný uživatel

No to hej, ale Pamplona je myslím v Navarre. Či?

Reagovat
Counter

Pořád je to Baskicko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Vďaka.

Reagovat
smazaný uživatel

to by mu asi sedelo viac

Reagovat
Free_player

OT: Nějaký tipy na ligy do Fanty ? (krom té eurofotbalové)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fantasy-draft-28201/

Tohle nechceš? Shání se ještě 2 lidi.

Reagovat
Free_player

proč ne

Reagovat
Miguel19

Saints hoping Van Dijk will return to training with the first team next week. They're confident he's staying.

Reagovat
kiwwi

to je nic oproti tomu jak je confident Vlado, ze prestupi do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have pulled out of the deal to sign Andreas Samaris after securing the services of Mikel Merino.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sa potvrdilo že je ťažké presadiť sa v najlepšej lige sveta. Nech sa mu tam darí

Reagovat
flamengo

OT: spomienka na finále pohára v Berlíne:

https://www.youtube.com/watch?v=yhRVxipmbeY&app=desktop

Reagovat
smazaný uživatel

OT: zle správy. BL bude na Slovensku vysielať Dajto (ja to pochopiteľne zhliadnem na streame). Takže ak tomu dobre chápem, ES na to jebe kvoli ZOH na ktorej nebudú ani s NHL, t.j. bude to sračka?

Reagovat
Rudnevs

http://www.eurofotbal.cz/clanky/kaderabek-prodlouzil-s-hoffenheimem-smlouvu-do-cervna-2021-369881/#post9607487

- Eurosport na to ne****, ešte nie je isté ako ďalej, toto nie je finálna podoba

- Dajto bude vyslielať len jeden zápas každé kolo o 15:30

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, nemal som čas na tú diskusiu. Takze ale teraz dohravku 2BL vysielať nebudú

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Miguel19

Makes sense that Liverpool have ended interest in Naby Keita when they can wait until next summer and activate 2018 release clause for £48m

Reagovat
smazaný uživatel

To bude velmi zvlastne, ak neprivedu ani jedneho. Oboch chapem a chapal by som, ze prave Keita sa nevydari, ale ak sa snazim o dve velke posily a jedna sa nevydari, tak sa logicky vrhnem 100% na tu, co ostala. Nechce sa mi verit, ze Dijk zo Saints je tak tvrdy oriesok.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre ludi co pracuju v LFC to asi tazky oriesok je

Reagovat
smazaný uživatel

Makes sense jak komu. Já pořád nechápu, proč Liverpool nabízí tak velké částky za tohoto relativně no-name hráče.

Reagovat
vrabejka

Je vidět že sleduješ jen PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok toho předvedl v Bundeslize tolik, aby se stal jedním z nejdražších hráčů světa. Ha, ha, ha, těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Celý rok, konstantně.

Což se třeba nedá říct ani o Mbappem

Reagovat
cristiano.K.

zas na druhou stranu, kdyby byl tak světovej, jak je vychvalován, tak by po něm šli zvučnější týmy ně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mluvilo se i dlouho o zajmu Bayernu. Ale jinak mas pravdu a osobně je mi to záhadou.

Kdybych si mohl přivéztdo do Dortmundu 1 jakéhokoliv hráče, tak bych si vybral jeho. Podle me nesmírně rozdilovy a důležitý hráč

Reagovat
cristiano.K.

ok, fakt je to divný, ale jako nemám důvod nevěřit, že je tak světovej.

Reagovat
SunFells

Co to kecáš ty vole? Mbappé byl 17 letý kluk, který se ukazoval hned při každé příležitosti, kterou zhruba od toho října dostával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Fake news.

Reagovat
vladis271

dobre, že sme sa nenechali ošklbať. za rok si ho kúpime podstatne lacnejšie.

Klopp uplatnil svoje skúsenosti a rozhodol sa počkať.

Reagovat
kiwwi

takže vravíš ze peniaze za Coutinha rozbijete na priemerakov až o rok?

Reagovat
tomasinho

Ano, protože Coutinho odejde nejdříve až za rok.

Reagovat
vladis271

pochybujem, že nám predáte svojich hráčov.

Reagovat
icemike

Reagovat
Rssa

Reagovat
teenz

Reagovat
blade115

Reagovat
Hokaido

Game, set, match. Vlado : Mufani 1 : 1990

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
vilp

Reagovat
efellipe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

ti hraci vybojovali 3 trojefe za sezonu #nextyearwillbeouryear

Reagovat
Euphael

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tomasinho

To není dobře, já bych dakl radši 80 teď za hráče, kterého jsme aýž tak moc chtěli, než aby nepřišel nikdo, protože Klopp je přesně ten typ. Jak nemám svojeho, nepřivedu si nic, u nás už to ukázal. A spokojit s někým horším mě taky nenaplňuje žádným optimismem. Bude naprostý fail, když to zkrachne jen u jednoho, natož u obou těch hráčů.

Reagovat
vladis271

šak len trollujem.

Reagovat
smazaný uživatel

za rok ho kupi max tak niekto druhy boze nemozes byt taka naivka

Reagovat
nani92

ale bez LM ho ťažko presvedčíte

Reagovat
vladis271

Vitaz ux nema automaticku ucast v dalsom roku?

Reagovat
Swarley

příští rok vás inflácia doj-be

Reagovat
Counter

Keita podepíše novou smlouvu s vyšší výkupkou / bez výkupky a bude.

Reagovat
vladis271

no celkom pochybujem. Išiel by proti sám sebe.

Reagovat
Counter

Může to být obdobné jako se Suárezem, prostě mu přidají na platu a slíbí, že za nějakou vysokou sumu ho pustí, pokud bude chtít. Ale jasně, může to všechno i odmítnout.

Reagovat
checitto

můžu vědět, v čem by šel sám proti sobě? Jakože neskonale baží odejít z týmu, co je sice silně nepopulární, ale má prachy a nejspíš bude hrát rok co rok o LM, do týmu, co má velké jméno, ale popravdě jde o spíš nadprůměrný než špičkový tým, který pravděpodobně nikdy nic nevyhraje a LM hraje spíš náhodou? vy, fanoušci PL, jste fakt klauni

Reagovat
vladis271

odmyslime si Liverpool. Ak jeho výkupka ostane aká je a bude podávať výkony aké mninulý rok môže ísť kamkoľvek v rámci PL podľa svojho uváženia a ak sa ztapoja do boja oňho viacerí, nikto nebude riešiť prestupovú sumu ale plat, ktorý mu ponúkne. Vie to on, vie to jeho agent a vieto to RB a preto spravia aj nemožné ako ho podpísali lebo pri súčasnom vývoji trhu (ak potvrdí výkonnosť v druhej sezóne) bude tá výkupná klauzula bargrain a možno až krádež. Všetka česť, že ho RB udržali toto leto, ale budúce leto ich to môže klopnúť do zadku.

Reagovat
checitto

a protože jde o ten plat, jak sám říkáš, není dost pravděpodobný, že mu RB nabídne novou smlouvu s vyšším platem ale i výkupkou přesně jak píše Counter?

Reagovat
Busby babes

to je sice mozny, ale pochybuju, ze mu budou schopni nabidnout plat na urovni PL.

Reagovat
checitto

to asi ne, přesto je hodně top hráčů, co nehrají v PL, čím to asi je, když je můžou zaplatit?

Reagovat
tomasinho

Už taky i nabízeli, ale odmítl a je otázka, jestli neodmítne zas. V tom případě bude Lipsko za rok tratne skoro 30 milionů.

Reagovat
checitto

hele i to je možný, jen mě udivilo, jak jistojistě vladis tvrdí, že nepodepíše... možný je oboje

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa ti na tom nezdá? Hrať za Liverpool a Lipsko sa dá len ťažko porovnávať, bez ohľadu na to, kto ako často bude hrať LM.

Reagovat
checitto

a v čem jako? vymatlaná kopačka ti dlabe na nějakou historii, slyší na prachy a úspěchy pro sebe

Reagovat
cristiano.K.

to rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

cakat sa malo aj na Dahouda dokonca zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

A teď pro seriho ideální náhrada za keitu

Reagovat
Hai

Neprijde letos ani za rok to same VVD

Reagovat
tomasinho

Pokud nepřijde letos, tak už nikdy. VVD přijde letos ještě, tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak v tom případě nikdy. Ten letos prostě nikam nejde.

Reagovat
tomasinho

Nejspíš ne no. Chápu, že v Lipsku mají dost peněz, nechcou pouštět klíčového hráče, ale podle mě je absolutní šílenství odmítat takové peníze, z které si koupí 8 takových Keitů skoro zase. Ale jejich boj a náš klasický amatérismus, budeme se nahánět celé léto za ním a VVD a nebude ani jeden nakonec a než stihneme najít náhradu, bude pozdě.

Reagovat
vladis271

Uvidíme. Ak budeme v Top 4 budúcu sezónu a budume ho chcieť, tak budeme v rámci PL pole position ho získať celkom určite. Jedine, že by sa zapojla Barca, Real alebo Bayern.

Reagovat
salami

otázka zní, proč si nekoupíte ne 8, ale aspon 4 takový Keity rovnou vy, odpověď je jednoduchá, protože to neni žádná sranda někoho takovýho sehnat a Lipsko bude hrát LM letos, než se jim podaří najít adekvátní náhradu, tak už ji hrát nemusej, nehledě na to, že by je po prodeji Keity za takovej ranec chtěli za jeho náhradu taky pěkně natáhnout

Reagovat
Hai

Oba ty prestupy se tahnou jako kdysi texeira konoplyanka nebo mchitarjan a ani jeden neprisel

Reagovat
SunFells

A pokud Keita zopakuje sezonu, tak si pro něj za 48 mega přijdou i třeba lepší kluby. Ale makes sense

Reagovat
Counter

OT: Jestli se tu ještě najde někdo, koho minulo dosavadní lákání na novou verzi Fantasy PL s draftem (tzn. každý fotbalista je unikátní, může ho mít jen jeden z nás ve skupině), mrkněte pro bližší info sem:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fantasy-draft-28201/#post9596408

Ale na přihlášení k překvapivě velké kupě lidí, která už zájem projevila, máte poslední dvě hodiny, dneškem to chceme uzavřít a následně sesumírovat do jednotlivých skupin. Bude hádám možné udělat výjimky i pro pozdní zájemce, kdyby celkový počet přihlášených neseděl do schématu osmi lidí na ligu, ale to už je zkrátka nejisté.

A kdo se chce přidat do EF ligy PL fanty v klasickém formátu, kód zní 31976-9582, ale mělo by stačit jen kliknout na tenhle odkaz: https://fantasy.premierleague.com/a/leagues/9582/invite

Reagovat
pa3ce

Už je neskoro?

Reagovat
Counter

Je vysoce pravděpodobné, že bude nutné doplnit pár hráčů, aby nás byl vhodný počet na rozdělení, mrkni pod ten článek a časem ti dáme vědět

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Mastný Chobot

Ale na přihlášení k překvapivě velké kupě lidí, která už zájem projevila, máte poslední dvě hodiny,

či so mnou sa ráta?

Reagovat
Counter

Samozřejmě, hlásil ses hned na začátku, když jsme to tu spamovali poprvé

Reagovat
Mastný Chobot

ok, teškám sa

Reagovat
Counter

Teď přichází na řadu to nejtěžší, sesumírovat všechny přihlášené a rozházet je do skupin. Jestli jsem nikoho nevynechal, jsme na rozmezí 74-79 lidí (u některých pořád nevím, jestli do toho nakonec opravdu jít chtějí).

Reagovat
blade115

Pohoda. Za rok se to zredukuje na 20-30 těch, co u toho doopravdy vydrželi, a je to v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže to stačilo sa "zapísať", hej? Teda by som tam mal byť aj ja?

Reagovat
Counter

jj, tebe mám v evidenci taky

Reagovat
nani92

aj mňa? s článkom som samozrejme žartoval, aj ked výhrady stále ostávajú...

Reagovat
Counter

jj, s tebou taky

Reagovat
smazaný uživatel

a mě?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, lebo budeš mať na každom poste lepšieho hráča zas

Reagovat
Counter

Ty jsi (nečekaně slušnou formou) napsal, že nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo vlastně

Reagovat
REPLIKATOR

"hrát"

Reagovat
smazaný uživatel

Sankt Pauli!

Dnes slabá záloha a fúra nepresností, ešte že Himmelmann podržal.

Keď sa Allagui s Bouhaddouzom zohrajú a začne im to sypať, mohla by to byť zaujímavá sezóna.

Reagovat
JozkokozleJ

Prave, ze mi prislo, ze v prvom polcase zahrala zaloha vyborne. Druhy polcas ale St. Pauli uplne odovzdalo iniciativu do ruk Bochumu. Neskutocne rozdielne polcasy.

Myslim, ze tuto sezonu, ak St. Pauli chyti fazonu, mozu pomyslat na postup. Jednak tam nie je nejaky absolutny favorit (trochu asi vycnieva Ingolstadt), a tiez myslim, ze muzstvo je dobre poskladane. Utocna dvojka vyborna a podpory od sikovnych zaloznikov (Moller Daehli, Sobota, ci Buchtmann) sa im dostane. Vzadu dnes suverenny Sobiech a v brane istota... Byt fanusikom St. Pauli, asi by som si robil nadeje

Reagovat
smazaný uživatel

Prvých 15 minút pri lepšom riešení finálnej situácie tam mohli pokojne aj 2-3 kúsky padnúť, mal som z toho veľmi dobrý pocit, ako na nich od začiatku vybehli. Ale už aj v prvom polčase začali pribúdať nepresnosti a zbytočné straty lôpt a prechod do útoku až na pár momentov prestal existovať. A v druhom sa to ešte prehĺbilo. Z tohto pohľadu čisté konto a gól z ojedinelej útočnej situácie dotiahnutej do zakončenia (v druhom polčase) je trochu šťastný výsledok, ale samozrejme teší.

Samozrejme, že by som derby radšej videl v prvej lige ako tej druhej (tik-tak tik-tak), ale po minulej jesennej časti s nádejou radšej počkám pár kôl. Ale pocit z mužstva a samotného klubu mám dobrý.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavý hráč, Rafík može z neho čo-to dostať.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Error

Hlavne ze ma pivo.

Reagovat
buzna

Reagovat
Miguel19

Team to face Inter: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Batshuayi, Morata. #CFCTour

Reagovat
pepinho2

Za rotaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mladíci si nekopnou ani v přáteláku, typická čukotka.

Reagovat
icemike

za to ty tu kopeš každý den

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tí to tak potrebujú

Reagovat
smazaný uživatel

bral bych ho radši než Matiče

Reagovat
smazaný uživatel

To asi většina fanoušků MU

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Chelsea?

Reagovat
Trapper
Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

Už by to chtělo nějakou posilu. Prakticky jsme zatím nahradili jen do ledna zraněné hráče.

Reagovat
Whitemedia

To jsou zase rozhodčí..

Reagovat
Trapper

Michy hezky vybojoval

Reagovat
mikelinos

Morata zatím působí docela dřevěně

Reagovat
icemike

Morata není kridelnik, jestli chce mít Conte oba útočníky na hřišti, musí se změnit rozestavení. Takhle nám tam chybí ten entuziasmus Pedra

Reagovat
Whitemedia

rozhodčí

Reagovat
Trapper

Rozhodčí musí být důležitej.

Reagovat
icemike

Hehe,, jak nikdo z našich ani nepočítal, že by to TC chytil

Reagovat
Trapper

Reagovat
Steven666

ten turbanový cock kde videl faul?

Reagovat
Miguel19

Poslední zápas v přípravě a my zkoušíme nějakou mrdkovinu s Moratou na křídle

Nepříchod nějaké top útočné posily nás letos bude stát hodně. Směrem dopředu jsme bezzubí.

Reagovat
blade115

Vždyť nehraje Hazard, Morata má svůj první start a Willian přesto všechno hraje líp než kdy dřív. Ale hlavně že si mě tu tenkrát napomínal, že dělám závěry na základě přípravy...

Reagovat
Miguel19

Tak ta ofenzivní posila by mě srala i kdyby byl Hazard fit. Ten stejně bude hrát půl sezony hovno..

Reagovat
tomasinho

Vy už pak nehrajete? my ještě dneska Hertha, úterý a středa Audi Cup a pak Athletic

Reagovat
mikelinos

pak akorát CS s Arsenalem

Reagovat
Whitemedia

Tak my příští neděli hrajeme s Arsenalem Community Shield..

Reagovat
Whitemedia

Letos jen tři přípravné zápasy + ten zápas za zavřenými dveřmi s Fulhamem.. dost málo

Reagovat
Miguel19

Však máme asi 16 hráčů, z toho jsou 3 zranění. Čím méně zápasů, tím lépe

Reagovat
icemike

Plus dneska cítím, že ještě někdo padne

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Máte ještě jeden přátelák s náma.

Reagovat
nani92

Reagovat
Counter

Hej, fakt je to oficiálně přátelák

Reagovat
smazaný uživatel

ta naše obrana ty vole

Reagovat
mithro

zase ta husina perisic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

takže prosím sandra za 70 , oxe za 30 a klidně toho barkleyho za 10-15

Reagovat
nani92

Táto Chelsea bude pre mnohých veľké vytriezvenie po minulej sezóne, bojím sa (dúfam v to), že napodobní Conte predminulorocneho Mourinha

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Snad.

Reagovat
Swarley

bylo by veselo

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo skvělé, to bychom ten titul už mohli vyhrát.

Reagovat
avicii

Musim suhlasit...posobia tak...

Reagovat
blade115

To už by ten titul rovnou mohli dát slepicím.

Reagovat
Cobra

Nezlobil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumný názor.

Reagovat
blade115

Tak snad ti to jednou budu moct oplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

akože tak zlé to nebude, ale neverím im na viac ako 3. miesto

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si to myslim, to neni nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

nefetuj

Reagovat
smazaný uživatel

Moses je prostě katastrofální...

Reagovat
Cobra

Loooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Looooool

Reagovat
Miguel19

Kondogbia

Reagovat
smazaný uživatel

na Jenkisona..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se zase letos rozehraje Own goal

Reagovat
Trapper

Reagovat
Whitemedia

Tohle se jen tak nevidí

Reagovat
Trapper

Kondogbia

Reagovat
icemike

Už se vezou

Reagovat
kiwwi

jak hra ten Skriniar?

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší hráč Interu, komentátoři na ESPN z něj solidně tečou..

Reagovat
smazaný uživatel

Valero byl lepší.

Reagovat
mithro

podla komentatorov uplne paradne

Reagovat
smazaný uživatel

do pice to pozerate zapasy alebo pocuvate radio?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas prostě nemůže hrát s Kantem jenom ve dvou v záloze.

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kundy ti rozhodčí

Reagovat
Miguel19

Offside ani smykem.

Reagovat
Whitemedia

Zlatí rozhodčí v PL

Reagovat
kiwwi

kto by to bol povedal, ze najlepsi rozhodcovia v najlepsej lige na svete budu lepsi ako Singapursky rozhodca

Reagovat
blade115

To jsou žebráci, ti rozhodčí. Interu ten jeden gól darovali a nám ho vzali.

Reagovat
Trapper

Nám zase daroval gól Kondogbia.

Reagovat
smazaný uživatel

On ho přímo dal.

Reagovat
Miguel19

Bídná příprava.

Ty nedostatky jsou zřejmé. Ti 4 posily jsou prostě nutnost. 2 beci, záložník a křídlo. Problém je, že u beků a křídla je potřeba kvalita hodná základu a ne nějaký back up, co si dá pár zápasů.

A hodně by mě zajímalo, jak svoji pozici asi vnímá Christensen. Tvl on i v posraný přípravě odehrál ze 4 zápasů asi 76 minut..

Snad už to od příštího týdne pojede.

Reagovat
blade115

Do základu stačí, když se vrátí Hazard a ideálně ten Sandro no. Jinak to chce spíš ten kádr naopak rozšířit. Hrozně to zveličuješ, je to jen příprava, vždyť dnes ani nebyla vidět pořádná snaha. Až takhle zahrajeme první zápas v lize v plné palbě, můžeš začít panikařit.

Reagovat
Miguel19

Však to není nějaké zveličování. V ofenzívě máme jediného hráče, co dokáže sám rozhodnout zápas. Ten je navíc po dlouhém zranění a bez přípravy. V loňské sezoně jsme měli aspoň ty hráče 2. Při vší úctě k Moratovi a Michymu, ale kvalit Costy zatím nedosahují.

Příchod hráče typu Candreva tu ofenzívu nijak nepozvedne..

Reagovat
blade115

To právě nevíš, Morata nebo Michy taky můžou rozhodovat zápasy. Morata to dokonce dost často v kariéře dělal. Na základě jednoho zápasu v přípravě, co navíc hrál mimo pozici, ho snad nebudeme soudit.

Podle mě by hodně udělal ten Sandro. Ten by tu hru dost změnil. Ono, MU ve svém týmu takových hráčů nemá o moc víc. To jen City.

Reagovat
icemike

Tomori vypadá hodně slušně, Bakayoko a Hazard s Pedrem čekají v Anglii. stačí Sandro a dá se na tom stavět, ale zatím jsou všichni hrozně unavení a kazí

Reagovat
nani92

Byt unavený na začiatku sezóny chce veľký kumšt

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Však příprava je o nabrání fyzičky, tréninky jsou obzvlášť náročné, tak to je pak v zápasech vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa, komu to vysvetluješ

Reagovat
nani92

ja som si u našich hráčov únavu nevšimol..

Reagovat
Jordi Alba

Musíš počkat na začátek PL.

Reagovat
kvasha16

tak Jose myslim nikdy nezvykol mat fyzicky narocne treningy

Reagovat
Godwinson

Ten snad odejde zpátky do Německa.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
niflheim

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Poor man's Riyad s poloviční technikou a zakončením.

Reagovat
mithro

Marouane Fellaini has agreed personal terms with Galatasaray. #mufc [turkish football]

Reagovat
kiwwi

prosiiiiiiiiiim nech je to pravda

Reagovat
vladis271

Reagovat
SCELO

Reagovat
Infernoqt

akorát tomu nemůžu uvěřit snad to bude znamenat, že někdo přijde...

Reagovat
kiwwi

Gala's sports director: "Fellaini will leave Manchester United and he is now in our radar.

Ndiaye and Fellaini are not the same thing, but Fellaini is also on the radar. We want to have box to box player, we need players in the middle area"

Reagovat
vladis271

takto sa chovať k vašej legende.Mou

Reagovat
kiwwi

nastartovala to chelsea s mikelom, tak vy s lucasom...toto je len dosledok vasich neuvazenych krokov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
icemike

Reagovat
EXoRcIsT

paneboze nech to vide prosiiiiiiiiiiiim

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

já být trenér, tak ho prostě v týmu chci...určitě ne v základu, ale na lávku jako žolík ideální...

Reagovat
kiwwi

taki hraci nemaju co robit v klube ako United...je to smatlave drevo, dopice s nim kym ho niekto chce

Reagovat
Swarley

ale jako jo, brečet kvůli tomu určitě nebudu

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Swarley

ale jako jinak pak potřebujeme do toho středu klidně i 2 hráče

Reagovat
mikelinos

Nebo jednoho Matiče za cenu dvou

Reagovat
Swarley

CM/DM a Renato Sanches

Reagovat
mithro

tak Matic ma byt blizko. takze mozno potom bude moct ist.

Reagovat
Gunner14

Ospina; Holding, Mertesacker (c), Kolašinac; Nelson, Coquelin, Xhaka, Maitland-Niles; Walcott, Iwobi; Giroud . Na Holdina a Nelsona se tesim a Niles ma dalsi pozici do sbirky

Reagovat
tweek

Bude to davat ArsenalPlayer?

Reagovat
Gunner14

Ne, ale stream bude. Az dojdu k pc tak ti ho sem kdyztak hodim.

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Hachim Mastour

Ano

Reagovat
Gunner14

Tak jestli máte rádi zápasy jen poslouchat tak jo no

Reagovat
Hachim Mastour

Aha

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson & Ainsley na wingbackoch jebať výhry, hrávajme takto <3

Reagovat
smazaný uživatel

Dava nas telka?

Reagovat
Counter

Nějaké pofidérní kanály jo, ale najít na netu něco slušného je za trest.

Zkus tyhle dva:

http://bambusports.co/2016/09/15/live-soccer-stream-48/

http://tuttosportweb.eu/ch37.html

Reagovat
smazaný uživatel

Dik ale myslel som fakt telku digi novasport sport 1 alebo nieco take

Reagovat
Counter

Nějaké předešlé ročníky dával tuším Sport 1, ale letos myslím, že vůbec nic.

Reagovat
vladis271

Coutinho bude mať dneska C. Sˇkoda, že nie je typ na permanent captaincy. Svedčalo by mu to.

Reagovat
tomasinho

Proč by nebyl? Už byly i horší typy C. Nemáme krom Henda s Milnerem, kteří patří na lavičku, žádné lídry a Couts je společně se Studgem po Hendovi snad služebně nejstarší. A když není žádný lídr na obzoru, dej to nejlepšímu hráči, běžná praxe.

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

> Proč by nebyl?

nedas pasku typkovi, co chce prestupit

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

To áno, ale je nezvyk aby kapitán Liverpoolu hral v Barcelone. Ale možno sa to osvedčí a po vynajdeni presingu si Klopp pripíše ďalší patent

Reagovat
vladis271

óó, ako kopkáte. Couts nikam nejde.

Reagovat
nani92

Dobre

Reagovat
vladis271

on mi príde dosť veľký introvert, taký zakrýknutý typ. Nvm si ho predstaviť ako kapitána. Bol by sympatický nositeš pásky. Aj ked, hendo tiež nemá veľa predpoladov robiť kapitána.

Reagovat
nani92

on nie je introvert, len nemá s kým pariť, preto chce ísť za Neymarom

Reagovat
vladis271

na to má manželku. To, že je Neymar buklvica je jeho problém.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Rssa

Hendo ma predpoklady byt kapitan. A hodne dobry.

Reagovat
Swarley

ale možná tak v armádě, ne jako fotbalista

Reagovat
Rssa

Jak rikam uz dlouho, lepsi CM v kadru nemate

Reagovat
Swarley

jestli tohle není jasný důkaz o klesající úrovni diskuzí na EF, tak už nevim

Reagovat
kiwwi

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je zbytočne podceňovaný, najmä po minulej sezóne, kt. mal na svoje pomery špičkovú, z hľadiska všeobecného ju mal vysoko nadpriemernú. Snáď potvrdí výkonnosť.

Reagovat
Rssa

Jeho úroveň a důležitost konstantně stoupá. Navíc příkladný bojovník,mam ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

budem ho mať rád, keď potvrdí minulú sezónu .

Reagovat
smazaný uživatel

Na twitteru zuří nějaká hádka o Kanenovi a mezi tím toto:

Alan Shearer scored more goals in his first 254 Premier League games than Thierry Henry scored in his 254 Premier League appearances.

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně řešili jestli se Kane unaví jako Rooney, protože začal střílet góly moc brzo. Takže argumentace typu - kdyby byl horší teď, tak bude lepší potom. Logika

Reagovat
kiwwi

Kane zacal strielat goly 3 roky neskor ako Rooney btw. (ked neratame Kaneovu prvu sezonu u Spurs a Rooneyho dve v Evertone inac by to boli 4 az 4 a pol sezony)

Reagovat
smazaný uživatel

Kane > Shearer >>> Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Má šanci to dokázat.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Nelson

Reagovat
Swarley
Reagovat
Gunner14

Ne nemyslím Simpsnovi, ani nemusím klikat

Reagovat
Gunner14

aha fail

Reagovat
Gunner14

Merte

Reagovat
Gunner14

Tvl Walcott pokračuje svojí krasojízdu zakončování v přípravě

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

to jsem čekal

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

MAHREEEZ

Reagovat
Gunner14

Kolasinac

Reagovat
captain18

Pekne Kola

Reagovat
Counter

Kolasinek moc pěkně, snad bude takhle šikanovat soupeře i v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ale jako tu sestavu. Místo toho aby se ofenzíva sehrávala a ten první poločas nastoupilo to nejsilnější tak hraje zase "míchanice". Cou měl být v záloze aby si zvykal a ve předu Mané-Firmino-Salah..

Reagovat
tomasinho

Ježiš, hrajou teď 3 zápasy v 5 dnech, musí se ro protočit, zkusit se více variant. Nestresuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím. Mané těžká tragédie, ale dlouho nehrál no.

Reagovat
mikelinos

Salah bude hrát základ v lize?

Reagovat
tomasinho

Určitě. Mané - Firmino - Salah, s tím se počítá.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Stejně ti už v naší 1v1 lize nepomůže.

Reagovat
mikelinos

Mohli bychom dát dohromady nějakou osmičku na ten draft

Reagovat
Taiger

Haxballová squadra?

Reagovat
mikelinos

třeba, snad vám to ale půjde líp jak ten hax

Reagovat
Counter

Dáte takhle celých osm lidí? Se mnou nepočítejte, haxballovou kariéru jsem už dávno pověsil na hřebík

Reagovat
mikelinos

Nevím no, asi nedáme, nejspíš to necháme na tom rozlosování na vás, pokud Taiger něco nevymyslí. Jinak s haxem už jsme taky dávno skončili, to už je jen taková nostalgie.

Reagovat
Mastný Chobot

Theo + Coq najlepšia kombinácia

Reagovat
Counter

Pomalu se hodí připomenout, že před pár lety dal na Emirates Cupu Benfice čtyři fíky Sanogo...

Reagovat
VasAFC

Kolašinac je úžasnej

Reagovat
tweek

Kolasinac zatim skvely... dobry player zadarmiko... Arsene

Reagovat
Gunner14

No ted to neskutečně posrala celá obrana

Reagovat
smazaný uživatel

No.. koukam 10 minut, ale nejsem schopnej rozpoznat, jestli Arsenal hraje s nejakou obranou, nebo tam ma kuzely?

Reagovat
Counter

Když na stoperu hraje Maitland-Niles, který v Champu hvězdil jako křídlo, není se čemu divit. Aspoň není nuda, v pravidlech EC se myslím dává bod za každý gól nebo tak nějak.

Reagovat
Swarley

vy pro tu vyhranou trofej fakt uděláte všechno, že si tam vymýšlíte taková pravidla

Reagovat
Gunner14

pff už 10 let starý pohár a ty pravidla jsou super aspon se podíváš na fotbal a ne na beton.

Reagovat
Counter

Takhle to funguje od prvního ročníku. A myslím, že většinou jsme to ani nevyhráli

Reagovat
Gunner14

2 body jistý

Reagovat
Mastný Chobot

to je sranda, že vlastne môžeš celý turnaj vyhrať, aj keď prehráš všetky zápasy

Reagovat
Gunner14

2014 jsme dali 5ku Benfice aka 8 bodů a i tak jsme to nevyhráli

Reagovat
TaylorAFC

Jen, aby se to neopakovalo.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

chalani majú piči, no

Reagovat
Infernoqt

Já vždy říkal, že Arsenal je tým plnej holek.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Infernoqt

Cenk Ergun (Galatasaray director): “There will be surprises, we are in talks with Fellaini. We have made an approach, we are close." #MUFC

Je to blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc, ale Morata mi pohybem a zatim i vykonama pripomina Torrese

Reagovat
Whitemedia

Frajer je s týmem týden a odehrál dohromady asi 90 minut, z nichž pak většinu na křídle.. ale už všude čtu, jak je marný, jak už měl dát min. deset branek a jak z něj bude další Torres..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hral jako Torres v Poolu, tak by se vubec nezlobil. Jenom rikam, ze jeho dribling, klicky a vubec styl hry mi ho celkem dost pripomina a tim ho nechci nijak shazovat.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ed_Hazard

Čo máte všetcvi s tým krídlom? Dosť zápasov tam odohral v Juve a u nás sa v útočnej trojke taktiež často menil a pohyboval na krídle.

Reagovat
TopinB

Reagovat
tomasinho

Solanke už teď předčil Ingse, toho snad zpeněžíme aspoň trochu.

Reagovat
Hai

Solanke vypada super zatim mohl by dostavat sance misto Origiho

Reagovat
tomasinho

Kdo ví, jak v ostrém zápase, pořád asi není lepší než Origi, ale vypadá, že talentu má možná trošku víc. Uvidíme, rozhodně ale lepší jak Ings a měl by třeba aspoň v LC dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se tenkrát za těch 20 neprodal

Reagovat
Counter

Kdo to teď Theovi nahrál, Xhaka? To byla parádní pohotová kolmice.

Reagovat
Nikikrew

samizda ze Granit

Reagovat
vladis271

OT: fargo posledná seria alebo american gods?

Reagovat
Whitemedia

American Gods

Reagovat
andkoo

Oplati sa pozerat american gods? Fargo akurat koncim.

Reagovat
vladis271

nvm ja končím akurát HoC. A určite niekedy chcem kuknúť aj to Fargo (počul som, že slabý začiatok má posledná séria ale postupne to vyvrcholí do pecky).

Reagovat
Hokaido

Fargo allll day loooooooooooong. Třetí série opět dokonalá.

Reagovat
r.mrazik

Rozhodne fargo

Reagovat
Mastný Chobot

hehe Chrien

Reagovat
Gunner14

Giroud Nelson

Reagovat
Mastný Chobot

50 miliónov za Lacazetta nám kúpilo svetového útočníka - Girouda

Reagovat
Counter

Tak Nelson je oficiálně náš nový obletovaný supertalent, snad neskončí jako všichni před ním.

Reagovat
Mastný Chobot

no nič, snáď Lacazette trénuje na krídlo

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Counter

Benfica na to docela kašle, ale je fajn vidět, že hrajeme s takovou chutí, krásné akce

Reagovat
Gunner14

Prej prodali golmana, stopera a pravýho obránce a vůbec nenahradili.

Reagovat
Gunner14

Krásná akce

Reagovat
niflheim

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

Lacazette bude jeden z najhorších Wengerových nákupov, pamätajte na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Gunner14

Reagovat
cejen13

Wtf, vždyť hrál dobře

Reagovat
Gunner14

No ani ne, ale zase psát to co Chobot je na citron no

Reagovat
cejen13

Tak jako nepředvedl nějakou show za těch 15 minut, ale že by to nějak sral sem si taky nevšiml

Reagovat
Counter

Zítra ho čekám v základu, to bude o chlup směrodatnější (ale pořád o ničem, protože je to blbá příprava).

Reagovat
cejen13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Bude. Laca nikdy nenastoupí na čistým hrotu, vždycky bude hrát pod Olim nebo Welbzem a příští sezónu odejde. Nedivil bych se, kdyby ani v prvních zápasech nový sezóny nenastoupil v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Duš?

Reagovat
Euphael

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nikikrew

preco si taky na neho? Ved v tom kadri este nie je ani mesiac a uz udavas zavery?

Reagovat
Mastný Chobot

#Sibyla

Lacazette nezvládne svoju cenovku, nebude sa mu dariť, jeho prvý dotyk bude viditeľný z kozmu, vypadne zo základu, nahradí ho Giroud, pre ktorého ho opustí aj jeho žena a on skončí, potom si odjebe hamstring, nedostane sa na ihrisko ani cez Welbecka a za 2 roky odíde za 7,3m do Caenu so silnou závislosťou na žuvacom tabaku a automatoch

Reagovat
Taiger

#Lacko_Boh style

Reagovat
Lacko_Boh

v skutocnosti djourou style. S tym ze on aj vtipne.

Reagovat
Miguel19

OT: Hledáme ještě 2 hráče do nové Fantasy PL s draftem!!!

http://www.eurofotbal.cz/clanky/fantasy-draft-28201/

Reagovat
Godwinson

Draft

Reagovat
Counter

Jdeš do toho?

Reagovat
Godwinson

Kdy se draftuje?

Reagovat
Counter

V tuhle chvíli chceme rozházet lidi do jednotlivých lig (po osmi, což by měl být ideální počet) a pak stanovíme nějaký obecný termín draftu (např. 6. srpna večer), který si ty jednotlivé skupinky můžou v případě potřeby upravit dle domluvy.

Reagovat
Godwinson

Teď mám dva týdny Déčko, takže bohužel

Reagovat
Counter

To samo o sobě nevadí, můžeš si dopředu naklikat seznam preferovaných hráčů a systém ti je pak během draftu automaticky nahází do týmu, vůbec u toho nemusíš být. Máme to ozkoušené a funguje to spolehlivě, akorát je nutné dát si na tom trochu záležet (nastavit priority tak, abys třeba neskončil s třemi obránci z jednoho klubu apod.).

Reagovat
Godwinson

Tak pokud bude nouze, klidně, třeba bych se někde v chaloupce u lesa připojil.

Reagovat
Counter

Fajn, ještě dám kdyžtak vědět, kdyby se na nás někdo vybodl.

Reagovat
Miguel19

POSLEDNÍ MÍSTO !!!!

Reagovat
Nikikrew

Ja by som sa pridal

Reagovat
minoLFC

za 100 euro sa nechám angažovať

Reagovat
Hokaido

OT: Nějaký tipy na sportovní dokumenty? Něco jako The Armstrong Lie nebo Hitting The Apex. Na sportu ani moc nezáleží, jen bojovým bych se rád vyhnul.

Reagovat
nani92

Na YT je dokument o 11 triumfe Realu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Raging Bull je super. A to bojovy sporty fakt nemam rad.

Reagovat
Hokaido

To jsem samozřejmě viděl.

Reagovat
Whitemedia

Senna, Touching the Void

Reagovat
Whitemedia

a nebo ještě The Crash Reel

Reagovat
smazaný uživatel

7 Days in Hell

Reagovat
Hokaido

To jsem viděl minulý týden, k tomu samozřejmě i Tour de Pharmacy.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste popstar

Reagovat
TopinB

Grudge Match, sice box, ale super film

Reagovat
tomasinho

Coutinhoooo Tohle prostě nemůžeme pustit, prostě ne. Salah skvělý náběh, tohle bude klapat.

Reagovat
smazaný uživatel

jako na stranách Salah - Mané to je hrozná síla jestli Mané potvrdí sezónu. Salah je zatím skvělej.

Reagovat
vladis271

2 týždne pred štartom ligy pustiť Coutsa. Ja si to neviem fakt predstaviť. To by Barca musela fakt ponúknuť tých 150 mega Eur aby presvedčila amíkov a tí podrazili Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám zlý pocit, že v príprave vyhrávame a v ostrých zápasoch budeme mať smolu, snáď nie.

Coutinha musíme udržať a CB a CM musí prísť! Milinkovič-Savič? Neviem.

Reagovat
tomasinho

Ten se mi moc nelíbí, až moc silový typ, na to máme Cana, roste Grujič. Jinak já se nebojím, ona to nebyla herně nějaká hitparáda, byli jsme jasně lepší jak Hertha, ale dost mezer tam furt je. Hlavně, aby Mané nabral fyzičku, byl to jeho první zápas po x měsících a po 30 minutách absolutně nemohl už, vyšťavený totálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak príde CM, Can bude skôr DM a Milinkovič-Savič je niečo medzi CM /AM. Nezavavadzali by si. Rastie Grujić? Myslíš, že sa presadí?

Mané môže kľudne prvé štyri ostré zápasy sedieť, bude hrať Salah a Mané bude žolík. Hlavné je, nech naberie kondičku.

Reagovat
tomasinho

Nevím no, já Grujičovi moc nevěřím zatím, třeba se ale vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To nič nemení na tom, že potrebujeme stredného záložníka. Či nie? Ejaria už na to má podľa teba?

Reagovat
tomasinho

Potřebujeme jednoho. Za mě zatím Ejaria > Grujič, ale oba spíš na poháry jenom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Higi

Kdo z Áčka se nemusí zapisovat na soupisku na příští sezónu? Iwobi pokud se nepletu. Ale nevíte jak to je s Holdinem a Bellerinem? Těm už to do 21 let nevyjde ne na příští rok?

Jsem to tak počítal v hlavě a zjistil jsem, že i s odchodama máme 25 hráčů (počítám v tom teda i Iwobiho), takže prostor tak maximálně pro 1 posilu bych řekl...

Počítal jsem, že do dalšího ročníku nezaregistrujem: Gibbs, Debuchy, Jenkinson, Chambers, Lucas, Campbell

Nejsem si jistej teda u Chamberse, ale moc místa u něho nevidím a pak trošku počítám s Wilsherem, ale tam teda taky těžko říct... no a vychází mi to na 25 hráčů s 1 hráčem do 21 let (iwobi), takže 1 místo pro nového hráče? Jak to vidíte vy....?

Reagovat
Counter

https://www.arsenalreport.com/players

Tady uvádí jen toho Iwobiho, tzn. ten jediný se na 25člennou soupisku zapisovat nemusí. Holding s Bellerínem už věkový limit překročili.

Bez Jenkse, Gibbse, Debuchyho, Lucase a Joela (+ ten Iwobi) jsme podle všeho na rovných 25, takže někdo jako Jackie nebo Chambers (Giroud, Ox, Theo, Alexis, Gabriel...) odejít musí, pokud ještě chceme někoho přivést.

Reagovat
Higi

jj je to tak no, no já tipuju toho Jacka nebo Chamberse, že jeden z nich odejde, ať už na přestup nebo hostovačku.... pokud jsme teda s nákupama neskončili... ale ještě bysme ten kádr měli nějak posílit, ať už Mahrez/Lemar nebo ten Seri.... uvidíme...

Reagovat
Counter

Ideálně Seriho, na Santiho zdraví už bohužel nejde spoléhat, takže střed zálohy bych upřednostnil před čímkoli dalším.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

Reagovat
Teoretik

Iniestovka

Reagovat
afc

When Wenger was asked about the future of the 28-year-old he explained that; “He’s staying, of course he is!” As the conversation moved on to his alleged illness that has prevented him from returning to the UK, Wenger stated that; “I have been in conversation with him and we have also exchanged text messages. He will be back in England and back training with us within the next five days”.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako pozeram, conte dal slusne zahrat mladikom

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Grahf

Ten fellaini musí vyjsť, to bude najlepšia posila v tomto okne

Reagovat
mithro

Fellaini out, Matic in..

spokojnost? ja neviem, mne ten matic kazi aj radost z odchodu toho polena

Reagovat
smazaný uživatel

Matič ale umí být parádní, zas tolik bych ho nepodceňoval. Když přišel z Benfiky, tak hrál parádně, z nejhorší zálohy v lize jsme najednou měli už tak nějak konkurenceschopnou zálohu

Reagovat
Grahf

všetko lepšie ako to poleno. Ale osobne by som matiča tiež nechcel.

Reagovat
nani92

Matič možno eraz nehral ideálne, ale v top forme je úžasný, ak to z neho José vytiahne tak by to bolo super, Fellaini už v top forme nebude

Reagovat
Whitemedia

Top formu měl naposledy před dvěma a půl lety, tak jsem zvědavý, co z něj Jose vytáhne..

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
mithro

@Malachians

Matic will most likely be a Utd player in the next couple of days. Galatasary offered 10m for Fellaini, not sure if it's been accepted

Reagovat
Lacko_Boh

Mikrofona som chcel kdysi do Arsenalu.Páč v Evrtonu byl skvělej.Co sa s ním stalo?

Reagovat
nani92

všetci prešli na Playback

Reagovat
Swarley

Nového sportovního ředitele má Arsenal Tula, tuto funkci bude v ruském klubu vykonávat Andrej Rudakov.

proč to je v expreskách pod PL?

Reagovat
Cobra

Co to má ten Silva na hlavě? Nebo spíš nemá.

Reagovat
Teoretik

Pepek nemá rád vlasáče

Reagovat
Teoretik

každopádně to už je tak měsíc, co to oholil, myslel jsem, že mu tam za tu dobu aspoň něco vyroste

Reagovat
Counter

Někdo to tam po Zabaletovi převzít musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Guardiolovi žoldáci nás ale melou, smutný pohled.

Reagovat
Cobra

Slušný kolotoč.

Reagovat
Teoretik

žoldáci? to už přece díky Guardiolovi neplatí, ten faktor Guardiola je v současnoti mnohem silnější než prachy. Naopak ti největší zlatokopové typu Clichy, Sagna postupně mizí.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Cobra

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že je Jesus tak dřevěnej.

Reagovat
Teoretik

No Kane se taky zrovna 2x nevyznamenal

Reagovat
Counter

S Citizens bude letos ohromná zábava, čistých kont asi moc nebude, ale v útoku si to vodí neuvěřitelně. Akorát netuším, kde Guardiola najde v tomhle systému na tři vzadu místo pro Saného, potažmo Sterlinga. Přijde mi škoda, aby se jen točili v útoku s Kunem a Jesúsem.

Reagovat
vilp

Vodí? A co z toho? Loni měli podobný nástup do PL, ale potom postupně dojížděli na svoji tragickou finální fázi, což můžeme vidět i dnes. Ten poločas mohl skončit tak 6:2, ale z toho slabé vedení o gól.

Reagovat
Counter

Letos jsou silnější, čekám, že těch gólů nastřílí mnohem víc a bez hologramu v bráně navíc míň inkasují. Dneska je to přátelák, o nic nejde.

Reagovat
Teoretik

hologram

Reagovat
vilp

Možná, ale těch šancí si uměli vytvořit dost už loni. A zatím nepřišel hráč, který by to měl změnit. Bernardo je taky skvělý hlavně po vápno. Ale uvidíme. Jinak Ederson zatím vypadá hodně dobře.

Reagovat
Counter

Však Jesús v plnohodnotné sezoně bude užitečnější než Jesús v 650 minutách (za které stihl 7+4). Mendy s Walkerem ofenzivě taky pomůžou. Sané, KdB, Sterling jsou zas o rok starší, zkušenější, sehranější...

Reagovat
lucius6

Walker je neuvěřitelnej v přípravě, prostě neuvěřitelnej. Celá pravá strana je o 100% lepší než v minulých sezonách. Snad si udrží výkonost i do ligy.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

City získají 90 % míčů už na vlastní polovině a Danilo najednou vypadá jako skvělý fotbalista. Takový poločas za Real měl tak 2x.

Reagovat
Counter

Tolik potyček v blbém přáteláku, to už skoro jak rivalita Chelsea s Barcelonou

Reagovat
Lacko_Boh

Ic faking disgrejc

Reagovat
smazaný uživatel

Špinavý simulant Danilo si ještě neuvědomil, že už není ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že je Aguero tak dřevěnej.

Reagovat
masly008

co to bylo za stopera(teda kužel) co ho tam kun vymíchal aniž by vůbec něco dělal?

Reagovat
lucius6

Začíná to působit jako nějaká domluvená komedie, něco jako wrestling, opravdu zvláštní zápas.

Reagovat
Infernoqt

Já nevím jak vy, ale strašně famozní fotbal od City. Spurs vůbec netuší.

Reagovat
masly008

Reagovat
lucius6

Tottenham se snad nesnaží, ne? Takhle špatně snad ani nejde hrát s takovým kádrem.

Reagovat
Teoretik

Ten gólman Jinak Sterling v přípravě takhle dobře hrál naposledy v Liverpoolu.

Reagovat
Counter

Sterling hrál dobře i loni, jako jediný hráč City se dostal k dvojcifernému počtu gólů i asistencí (měl celkem 10+15). Na 22 roků kvalitní bilance.

Reagovat
Teoretik

On ztrácí hrozně balónů. Na jaře u něj každá akce končila. Neříkám, že měl špatnou sezónu, ale k tomu co hrál pod Rodgersem v Liverpoolu se zatím nepřiblížil.

Reagovat
Lacko_Boh

*Suarezem v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

byl skvělý

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tie statistiky si vytiahol odkial?

Reagovat
Counter
Reagovat
kiwwi

je to cudne, pretoze to je ako keby kombinacia golov a asistencii podla fantasy, kde sa tie statistiky asistencii rataju inac (napr. asistencia je aj za vybojovanu penaltu a pod.)

Reagovat
Counter

Opta má na asistence přísnější definice. WhoScored u něj mají 10+9, ale neuvádí tam asistence z anglických pohárů. V FA Cupu jsem mu napočítal čtyři, což by dávalo 10+13, ty zbylé dvě netuším. Každopádně pointa zůstává stejná.

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

sterling je real deal. Podceňovali ho len niektorí truľovia od Vás z PD. Všetci vedia, že ten chlapec je budúca superstar.

Reagovat
kiwwi

Liverpool urobil Big Statement ked ho predal

Reagovat
kiwwi

je to cudne, pretoze to je ako keby kombinacia golov a asistencii podla fantasy, kde sa tie statistiky asistencii rataju inac (napr. asistencia je aj za vybojovanu penaltu a pod.)

Reagovat
kiwwi

reakcia na countera

Reagovat
Counter

No snad to zvládne, ten tlak ze strany bulvárních médií a "fanoušků" je šílený, vůbec mu to nezávidím.

Reagovat
Counter

ManCity fantastický výkon, skóre 3:0 ještě Spurs lichotí.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

co špněláci,budeš se dívat?

Reagovat
Counter

To už je na mě moc pozdě :-) Ale zápas by to taky mohl být pěkný, takový zápas nejde odehrát na půl plynu ani v přáteláku.

Reagovat
masly008

jj.ale 1 minuta a neymar už leží,sám od sebe.

Reagovat
Counter

A už je hotovo

Reagovat
masly008

real trošku neví no.

Reagovat
nani92

čo ten Nasri? má šancu chytiť druhý dych u Pepa?

Reagovat
lucius6

Pořád se počítá s jeho odchodem, pokud se nenajde žádný zájemce, tak nejspíš bude normálně nastupovat za City.

Reagovat
Counter

Myslím, že odejde, hráčů tam mají dost i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by aj ostal, Pep ho odstrelí, v tomto je celkom striktný. Jedine, že by už nemal koho postaviť, tak ako to bolo s Yayom minulú sezónu.

Reagovat
lucius6

Před přípravou bych si to taky myslel, ale vzhledem k otmu, že ho tam pravidelně posílá a navíc k tomu hraje Nasri opravdu výborně bych i věřil, že pokud setrvá, tak bude hrát. Oni určití hráči vůbec nehrajou, protože už jsou odepsaní, třeba Kelechi a Denayer, ale Mangala a Nasri tam chodili pravidelně, takže to beur jako gesto, že očekává, že odejdou, ale je ochotný jim dát prostor, pokud setrvají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad mas pravdu. Nasri by mohol byt zaujimavy zolik, ten chalan ma hlavu. A Mangala v pripadnom rozostaveni s 3 stopermi by ako fyzicky silny stoper tiez nemusel byt zly.

Reagovat
slavex

Nevíte co je s Bernardem Silvou? Hrál vůbec v přípravě za City?

Reagovat
LAM

Hrál na konfederačním poháru,takže má delší dovolenou.

Reagovat
slavex

A jo, na to jsem zapomněl. Díky.

Takže ten se nejspíš do základu hned nepodívá, když většinu přípravy chyběl.

Reagovat
blade115

Přitom ve fantě jen za 8.0 ... Guardiola

Reagovat
slavex

Právě proto to řeším

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím kvůli rotaci dát kohokoliv z ManCity.

Reagovat
blade115

De Bruyne je asi jediná jistota no. A šel bych asi i do Jesuse, jinak radši ne, jak píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A přitom je to k naštvání, protože to jsou samí skvělí hráči, kteří budou sázet kupu gólů.

Reagovat
blade115

Nj, budou střídat zápasy, kdy nebudou hrát, a ty, kde dají třeba 1+2... To si radši připlatit za KdB nebo se poohlédnout jinde no.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Manchester United, Matic one step away from the deal [gianlucadimarzio.com]

tak to by sme mali...ale este jeden hrac okrem toho prist musi

Reagovat
smazaný uživatel

Di Marzio je gloryfikovaný vrabejka.

Reagovat
kiwwi

zalezi od klubu, u nas je Tier 1, inde moze byt taraj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
blade115

*záleží od ligy. V Itálii je skoro stoprocentní, ale mimo SA zas tak super není. Ale tady jde o Juve, tak by něco vědět mohl. Nicméně píše o dohodě mezí MU a Matičem, což od začátku neměl být problém. Musíte se dohodnout s Chelsea, což bude těžší. Pod 40 nepůjde. A CFC ho určitě bude chtít radši poslat Juve, zvlášť když bychom dostali na oplátku Sandra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pise sa o dohode Maticovho prestupu..

Reagovat
blade115

Ne, nepíše.

http://gianlucadimarzio.com/en/manchester-united-matic-close-to-an-agreement-despite-juventus-interest

"Matic-United are close to an agreement. (...) Contacts between the club and the player continue..."

Reagovat
smazaný uživatel

Matteo Pedrosi

#ManchesterUnited, in arrivo #Matic, c'è l'intesa con il Chelsea (niente Juve). In uscita #Fellaini, in trattativa con il #Galatasaray.

Kaveh Solkehol

Manchester United very close to signing Nemanja Matic from Chelsea. Deal should be done in next few days. Juventus giving up... ale jo, píše

Reagovat
blade115

Až teď no, ale vzhledem k tomu, že od začátku byla řeč o Di Marziovi, tak to je celkem bezpředmětné.

On tam nejspíš nakonec skončí, ale buď se o potáhne déle, než se čeká, nebo si MU nebojí připlatit. Při dnešních cenách hráče jako Matic těžko někdo pustí levně, natož Chelsea.

Reagovat
Counter

*glorifikovaný

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, hnidopichu

Reagovat
EXoRcIsT

druha posila do zalohy bude Leander Dendoncker

Reagovat
Swarley

jako jestli máme hrát na 3 ve středu hřiště, tak musí přijít ideálně dva hráči, když Fella odejde...takhle tam je Carrick, Pogba a Herrera...Carrick toho moc neodehraje a bral bych ho teda jako záskok s největší pravděpodobnosti za Matice...

to ale neřeší problém, když vypadne Pogba nebo Herrera...těch zápasů bude hromada a máme tam jen už mladé...to mi na Josého moc nesedí...osvěžit to takovým Renatem Sanchesem by nebylo špatné...

Reagovat
Pagy

zapomínáš na pereiru

Reagovat
mithro

Pogba, Herrera, Matic, Carrick, Pereira, FosuMensah a teda este Jones

Reagovat
spider_8

Nelíbí se mi, že posíláme konkurenci hráče, ze kterého může José zase udělat zvíře. 40 mega je sice za 29letého hráče super, ale peníze nám nevynahradí případnou ztrátu titulu. Mnohem radši bych ho poslal Juventusu i za menší peníze. Vy byste se potom museli handrkovat s Levym nebo Monakem o Diera a Fabinha, což by nebylo zrovna jednoduchý. V tomhle prostě musíme být chytřejší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele