Jsem rád, že mohu hrát právě za Newcastle United, řekl Merino

28.07.2017, 17:18
Aktuality
Mikel Merino se po svém přestupu do Borussie Dortmund nedokázal prosadit, další šanci už pak možná nedostane. Mladý španělský záložník odešel na hostování do Newcastlu United...

Španělský reprezentant do 21 let je odchovancem Osasuny, ze které se do Vestfálska stěhoval před rokem, během minulé sezóny ale zasáhl jen do osmi ligových zápasů.

Další pak už za BVB dost možná nepřidá, neboť odešel na hostování do Newcastlu United, pokud u staronového účastníka Premier League navíc odehraje určitý počet zápasů, změní se půjčka na trvalý přestup - Merino je přitom s Borussen vázaný ještě na další čtyři roky.

Nyní má však před sebou jednadvacetiletý rodák z Pamplony novou výzvu a rád by pomohl "Strakám" se zabydlením mezi anglickou smetánkou. "Jsem rád, že mohu být součástí právě tohoto klubu. Měl jsem různé možnosti, ale myslím, že jsem si vybral to správné místo, kde budu hrát," doufá Merino.

"Mikel je skvělý hráč a věříme, že se může nadále zlepšovat," pochválil novou akvizici manažer Rafael Benítez, který po návratu do Premier League zatím ulovil pět posil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (568)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele