Jsem hráčem Marseille, hlásí Ben Arfa. Jistotu ještě nemá

30.06.2008, 15:51
Aktuality
Už týden se snaží Marseille získat z Lyonu talentovaného Hatema Ben Arfu, jenže mladík ještě jejím hráčem není. Lyon tvrdí, že od konkurenta nemá finanční záruky. Samotný Ben Arfa už má jasno – chce už hrát jedině za Marseille.

Minulý týden prezident Olympique Marseille Pape Diouf ohlásil, že se s Lyonem dohodl na přestupu Hatema Ben Arfy. Jenže 21letý reprezentant stále dres nezměnil.

Obě strany se nyní napadají, kdo za to může. Lyon tvrdí, že nedostal od Marseille všechny potřebné dokumenty, které zajistí finanční krytí transakce (Ben Arfa by měl stát zhruba 12 milionů eur). Marseille zase obviňuje konkurenta z nekalých praktik.

Samotný hráč už s přestupem najisto počítá. "Podepsal jsem smlouvu Marseille, s čímž jsem velmi spokojený," prohlásil Ben Arfa pro OMTV. "Moje pozice je jasná: dostal jsem se sem a tady taky zůstanu, do Lyonu se nevrátím. Co víc k tomu říct."

Mezi oběma kluby nyní panuje velké napětí. Ben Arfa se bude od zítřka připravovat v Marseille, Lyon však oficiálně oznámil, že hráče očekává na dnešním tréninku. Po dnešku se ale mladý ofenzivní hráč do týmu mistra jen těžko vrátí.

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podle me to je krok vedle.. z Lyonu jit do horsiho tymu vzdit moch hrat za spickovy tym ale on si vybere este horsi tym nez za kterej hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale v Marseile bude viac žiariť, Marseile pre neho môže byť odrazový mostík vyššie, ako napríklad v prípade Nasriho a Riberyho....

Reagovat
smazaný uživatel

v marseille si nejspis vic zahraje diky mensi konkurenci takze bude vic videt

Reagovat
smazaný uživatel

jn v Lyonu by si nezahral a doufam ze se prosadi v Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille je mozno momentalne slabsi ako Lyon ale aby sa nestalo ze tento rok Lyon porazia...penazi na posily maju dost,LM by tiez mali hrat ak prejdu predkolo takze krok spat neurobil...Mne osobne je Marseille sympatickejsi tim...skoda odchodu Nasriho ale pokial pride Ben Arfa a ostane Cisse a Niang tak minimalne na to 2-3 miesto to musi byt !!!!

viac ma zaujima ako sa bude darit PSG...ci konecne budu attakovat celo alebo zas budu bojovat o zachranu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Znalec se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

znalec pouzil na rozdiel od teba aj neco ine ako

to by tam dal 5rocny chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za kompliment Ale člověk, který si myslí, že jít do OM je skok vedle je mimo kolej. Jo a mimochodem, já vim, že nejsem znalec

Reagovat
smazaný uživatel

možno máš pravdu, ale v lyone nebol opora. možno čaká, že to bude v mars. a majú na to byť 2 v lige. a to pre neho asi bude odr. mostík do nejakého velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille má nato být 1. v lize.

Reagovat
Arne

Prohoď to "v" s tím "1." a dá se s tím souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemuzes to poprit, podle me se udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

for TONYYK -inak az ted som zistil ze si nereagoval na mna ...tak sorry...myslel som ze reagujes na mna ...prepac.... tak potom mas pravdu ....

Reagovat
smazaný uživatel

marseilleee oleeee, ben arfa gogogogo

Reagovat
Arne

Ať se mu daří, DROIT AU BUT!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele