Jílek: Výkon nebyl bezchybný, bylo tam hodně chyb

27.07.2018, 22:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Reagovat
Mates_Matesović

Doufám, že byl céres

Reagovat
Whitemedia

Výkon nebyl bezchybný, bylo tam hodně chyb

Reagovat
Pride

Reagovat
fsada

Tak to je vyjádření trenéra jako kráva to snad ne tohle to :D

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, je to podle mě fajn. Trenér co prohrál dva zápasy si i tak věří (pokud říká pravdu) a trenér, kterej má ambice zkusit EL nedělá z výhry 4:0, jejíž výše byla podle všeho šťastná, nějaký výkon snů.

Myslím si, že opaky těchto situací jsou pro český sport obecně docela symptomatické. (samozřejmě může být, že trenér MB je moc hloupý na to, aby si uvědomoval celý problém, ale na druhou stranu je to lepší, než sám ten tým dostat psychicky dolů hysterickýma řečma o tom, že jsou jednou nohou v druhé lize po dvou kolech).

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajou 4:0 a je mu to málo...

Reagovat
Lorcan

...tak předpokládám že se samotným výsledkem je spokojený (v tom článku je to i zmíněné), ale to neznamená že musí být automaticky spokojený se hrou. Já sem ten zápas bohužel neviděl, ale pochopil sem z toho že je MB v určitých částech zápasu dost tlačila a kdyby dali první gól (Boleslav), mohlo se to vyvíjet dost odlišně. Všeobecně se dá říct že nejlepší devízou hráčů Olomouce v zápase byla efektivita v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

O efektivitě v zakončení to určitě nebylo. Ze začátku se zdáli hráči sigmy hodně nervózní, vypadalo to, že jsou po té trojce od Slávie bez sebevědomí a Boleslav si vytvořila několik šancí. Ale postupem času šla Olomouc strašně nahoru, hráči si začali věřit a v poslední dvacetiminutovce už si se soupeřem hráli jako kočka s myší. Klidně mohli přidat ještě víc gólů. Ovšem kdyby dala Boleslav gól první, asi by nervozita z počátku utkání pokračovala a vypadalo by to jinak.

Reagovat
anonym

Tys to nečetl a zápas jsi neviděl, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To jak se choval loni na konci ukazuje ,že to je malej člověk kterej nemá na to aby vedl ty nejvetší kluby.Ted má stesti na sehranej mladej tým a vezou se na naky vlně ale brzo vyšumí si myslim.

Reagovat
vitecek15

No ty vole

Reagovat
dave30

Zapomněls na jednu maličkost. Ten sehraný mladý tým dal dohromady on

Reagovat
sosna

Naliskej si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ta Boleslav letos už konečně spadne.

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
anonym

Naprosto objektivní zhodnocení výkonu, nebýt Buchty, tak to mohlo být přesně naopak. Boleslav od začátku lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele