Inzaghi bude pokračovat v Laziu. Už chybí jen podpisy, říká

06.06.2017, 11:52
Aktuality
Na lavičce římského Lazia bude rovněž v příští sezoně vládnout Simone Inzaghi. 41letý trenér se kormidla celku z hlavního místa Itálie ujal před rokem, tehdy podepsal jednoletý kontrakt a u vedení si vysloužil jeho prodloužení, oficiálně bude vše potvrzeno v nejbližších dnech...

Lazio letos skončilo na pátém místě ligové tabulky a jeho fanoušci se mohou těšit na Evropskou ligu. Klub navíc sahal i po zisku jedné trofeje, když jeho pouť domácím pohárem zastavil až ve finále Juventus. To jsou dostatečně dobré argumenty pro to, aby Inzaghi byl odměněn novým tříletým kontraktem.

"Mám velkou radost z prodloužení smlouvy s Laziem. Už chybí jenom podpisy a ty přijdou hodně brzy. Jsem šťastný, že zde budu pokračovat, pro příští rok doufáme ve velké věci," prohlásil Inzaghi.

"Můj největší úspěch? Všeho jsme dosáhli společně s mým týmem a hráči, co se mi ovšem líbí, to je nadšení, které jsme přenesli mezi lidi. Jsem velmi pyšný, když na stadionu vidím padesát tisíc fanoušků," nechal se dále slyšet někdejší útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Josifek

Jeho jsem měl stejně vždycky radši než Pippa. Jen teda nevím, jestli je smysluplné o italských týmech psát, že se jejich fans mohou těšit na EL, když na tuto soutěž v Itálii zatím více méně serou..

Reagovat
Pipo123

Už chybí jen podpisy, táto veta v Laziu nabrala lepší rozmer. Stačí si spomenúť na Bielsu, Lugana, Hondu, Yılmaz, Bigliu atd Tak snad ta Simone nikto neojebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc velký slovo bude mit Simone při přestupech? Snad to Lottito simonemu neposere a má už Laziu někoho vážne vyhledunuteho vážne? Přijde mi že obranu byste mohli trochu zlepšit a Keita nejspíš odejde tak bude Lazio hledat náhradu?

Reagovat
Pipo123

Rozhodovať nebude o ničom, v rozohovoroch vravel že chce aby Laziu udržalo najlepších hráčov, prípadne ich nahradili hráčmi čo poznajú ligu. Najviac sa spomína Baselli a De Roon ako náhrada za Bigliu, za Keitu sa špekuluje o záujme o Muriela, obrana sa podľa mňa meniť nebude, tam je dosť možností a slušná kvalita, jedine žeby prestúpil De Vrij.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel tak, že kdybyste přivedli 2 dost kvalitní obránce a sehnali Dobrou náhradu za Keitu, Muriel by byl super k vam podle mě a de Roon taky tak byste mohli bojovat o ligu mistrů, pochybuju že AC Milan hned první sezónu nastartuje velkou jízdu za titulem, proč byste nemohli byt 4 ? TO by ale asi chtělo posílit o něco obranu, navíc máte častý zranění

Reagovat
doNny

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele