Dohodneme se, nepochybuje o nové smlouvě Inzaghi

07.05.2017, 18:26
Aktuality
Lazio se v příští sezoně vrátí do pohárové Evropy a svůj podíl na tom má i jeho trenér Simone Inzaghi. 41letý kormidelník se před letošní sezonou stal hlavním koučem celku z hlavního města a dá se předpokládat, že prodlouží svou jednoletou smlouvu...

Inzaghi za Lazio dříve hrával a po působení u mládežnických týmů se v dubnu 2016 stal dočasným koučem prvního týmu, aby s ním vedení následně prodloužilo spolupráci o jeden rok. Ten je z pohledu Lazia úspěšný, v tabulce Serie A je na čtvrtém místě a začátkem června se představí ve finále poháru proti Juventusu.

"Jsem zde velmi spokojen a trénovat Lazio je tou nejlepší věcí, která se mi mohla stát. Jsem fanouškem Lazia a během spousty let v akademii jsem se toho naučil strašně moc. Mám radost, že jsem se dostal až sem. Na konci sezony si promluvíme s prezidentem a stejně jako vždy se dohodneme," nepochybuje někdejší útočník.

"Vím, že je třeba dořešit kontrakty s některými hráči, mezi nimiž je například Keita Balde Diao. Sám ví, že bych byl rád, kdyby pokračoval a považuji ho za velmi důležitý článek sestavy. Klub mi sdělil, že udělá všechno možné, abych zůstal šťastný. Budeme si muset sednout a najít správné hráče, díky nimž se posuneme ještě nahoru. Nemůžeme dělat žádné předpovědi, ale Lazio bude konkurenceschopné," slibuje.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
noustres

Dnešní výhra

Reagovat
smazaný uživatel

dovod na radost pre Pipa

Reagovat
Pipo123

Musi zostat

Reagovat
Spalovač šancí

Simone > Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo se nemůže stát profi koučem. To by musel napsat Poláček pokračování své knihy

Reagovat
Ferguson6

Chcelo by to niekoho skúsenejšieho

Reagovat
Pipo123

Akoze namiesto Inzaghiho ? Ved vdaka nemu sme tak vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být hnidopich, ale on za Lazio nikdy jako hráč nehrál. Jinak jsem ale rád, že se zde chytil jako trenér když se mu přes léto nerozpadne tým, tak má na víc!

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
10

odehrál tam jen 10 sezon, hnidopichu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele