Immobile je znovu ve formě a děkuje Laziu

12.10.2016, 14:57
Aktuality
Ciro Immobile letos konečně znovu připomíná fotbalistu, který v sezoně 2013/2014 strašil všechny obrany v italské nejvyšší soutěži. 26letý útočník se definitivně vrátil na Apeninský poloostrov, když se stal akvizicí Lazia a svými góly táhne jak římský celek, tak i reprezentaci...

Immobile v minulosti hrával za Turín a v sezoně 2013/2014 nastřílel 22 ligových branek, což mu vyneslo místo v národním týmu a přestup do Dortmundu. Tímto transferem ovšem začalo fotbalistovo trápení, které následně pokračovalo i po stěhování do Sevilly.

Zpět do Itálie Immobile zamířil již v lednu, kdy si ho vypůjčil Turín, letos v červenci za něho pak osm a půl milionu eur zaplatilo Lazio a udělalo dobrý obchod. Celek z hlavního města je po sedmi kolech na čtvrtém místě tabulky Serie A, Immobile se pod to podepsal čtyřmi trefami.

"Teď létám, je to skvělé. Fotbal je překrásný, jelikož vám nabídne druhou šanci a je na vás, jak s ní naložíte. Musím poděkovat Laziu za důvěru a příležitost, kterou mi dalo. Přivedlo mě do Říma, mně se zde daří a vrátil jsem se do národního týmu. Vrátil jsem se, abych se znovu stal střelcem, jakým jsem býval dříve," raduje se Immobile.

"(Trenér Lazia Simone) Inzaghi na mě okamžitě zapůsobil jako na malé dítě, díky němu se cítím být důležitý. A v reprezentaci zažívám stejnou situaci jako v Laziu. Giampiero Ventura? Vím, co mohu nabídnout já jemu a co mi může dát on. Řekněme, že odchodem z Turína se náš vztah rozhodně neuzavřel," pokračoval.

Immobile v uplynulých dnech pobýval s italskou reprezentací a byl jejím hodně důležitým členem. Italové v neděli odvrátili blamáž, v Makedonii prohrávali 1:2, díky dvěma gólům Immobileho ze závěrečné čtvrthodiny si ovšem nakonec odvezli všechny body.

"Faktem je, že jsem si prožil dva složité roky, nejprve v Dortmundu a pak v Seville. To znamenalo, že při příjezdu na reprezentační sraz jsem nebyl koncentrovaný a soustředěný a platil jsem za nízké sebevědomí, které jsem měl. Vždycky jsem říkal, že branky v národním týmu jsou vrcholem pro každého hráče," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (105)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pietro Savastano

Reagovat
smazaný uživatel

To by se hodilo spíš pod Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Když já si vždycky u Cira představil Immobileho.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Pep Guardiola se se Sarrim nesral

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

smatlak do Italie dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, může v pohodě dobře fungovat v budoucnu, jak v Laziu tak v repre.Lehkonohej borec z něho nikdy nebude, ale má vlastnosti který se mě líbí a uznávám ho určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

uz by sa ale mohol v nejakom klube usadit na dlhsie. teda kludne lazio

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
M11

Reagovat
olis

skoda ze nesiel k nam, nechapem preco sme po nom nesli

Reagovat
Pettirosso

protože je Gabbi lepší, tak či tak si oba zaslouží hrát, ne sedět.

Reagovat
10

ale do Neapole by se hodil Ciro mnohem víc, navíc se pod Vesuvem narodil

Reagovat
FuckT

Ja som to tu pisal este vtedy, ked k nam isiel Piggy boy z Madridu, a kazdy sa mi vysmial. :D Kurva ale ten chlapec ma aspon srdce, nie len ambicie.

Reagovat
FuckT

Dufam, ze je. Nedavno som sa pozeral, ze aky ma plat a nechapem, za co on berie take velke peniaze, ked to mame take vyvazne tak aj ten Insigne ma aspon 1 proti argument... Insigne ma nasral a nemusim ho, ale stale si myslim, ze by mal rozhodne dostavat viac ako Gabbi, ktory u nas zatial moc toho neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik taky dostal prostoru Manolo? Podívej se, kolik toho nahrál. Nastoupil do 67 zápasů, odehrál 2582 minut, což v přepočtu není ani 30 zápasů a na stířlel 21 gólů a u 5 asistoval. Podívej se, jak za těch úvodních 7 kol. 53 minut, na lavičce, 23 minut, 61 minut, 8 minut, 64 minut, 18 minut. K tomu, jak ho Sarri využíval ve druhé polovině minulé sezóny, se raději nebudu vyjadřovat. V tomhle tempu se nemá šanci chytit takřka žádný útočník, který si potřebuje vydobýt místo. Prodejte ho, než mu zkurvíte kariéru.

Reagovat
FuckT

Ja uz som to pisal predtym, ale nie je to uz teraz podla mna tak celkom pravda. Vzdy sa da nieco vymysliet. U vas hra aj Dybala a aj Higuain a dari sa im, u nas mohol hrat iba Higuain. Priznavam, ze minulu sezonu za to mohol aj Sarri, ktory nedokazal v sebe najst tu odvahu Higuaina nedat do zapasu a dat sancu Gabbimu, ale s tym, ako sa Higuain zachoval by ma ani neprekvapilo, keby si o sebe namyslal tolko, ze by sa za take nieco urazil a odstahoval sa do Juznej Ameriky a krmil by tam na protest iguany, takze to mozno bolo aj nemozne. Vtedy, ak si to tu niekto pamata (Olis urcite, jakozto ked som hovoril to iste co ty, ze ho treba predat a neskurvit mu karieru, tak sa mu to nepacilo, a ako fanusik SSC som to uplne akceptoval a chapal, ako to chapem aj teraz).

Ale co sa tyka tejto sezony, tak tam uz isli s Milikom 50 na 50 a proste Milik sa chytil a Gabbi vobec, aj ked sam uznavam, ze je to aj o stasti, preto Manola netreba odpisovat. Teraz prichadza jeho sanca a ja verim, ze sa ukaze a ten plat bude aspon o nieco pochopitelnejsi. Tento hrac na mna urobil dobry dojem hned ako prisiel a stale mu verim, ale ak bude jeho nahravac Insigne v tej forme, aku teraz ma, tak Gabbi tam ten gol bude s najvacsou pravddepodobnostou musiet vsietit uplne sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tomu spravne rozumim, tak Higuain by loni měl sedět jako proč? Vždyť měl rekordni sezonu? A proč by se měl uražet?

A letos uplně stejna situace, kdy Milik se chytl na začatku a rozjel se. Ale to už ti nevadi, protože je to Milik a ne Higuain.

Čiší z toho silne pokrytectví.

Reagovat
FuckT

Judgmental folks, how intriguing. Milik prisiel z Ajaxu a Higuain z Madridu, mozno si si medzi tymi 2 klubmi aj niekedy vsimol ten rozdiel, musim uznat, ze je to velmi tazko postrehnutelne. Ale ak chces ich pozicie porovnavat a povedat, ze Higuain vs Manolo a Milik vs Manolo je to iste, tak si posluz, ale podla mna to je akurat tak zabavna myslienka. Higuain bol u nas jednoducho number one, numero uno a bolo uplne jedno, ci sa mu darilo alebo nie, i ked on moc sanci tomu nedal tym, ze to valcoval. Ale Milik s Manolom tuto sezonu isli ako striedavy prud, alternately.

Nikde netvrdim, ze to tak bolo, ak si si to nahodou nevsimol. Mozno by som ti aj dokazal vysvetlit, ze co znamena ''by ma neprekvapilo''. Pouziva sa to vacsinou tak, ze tym dana osoba pouzivajuca tento prvok chce povedat to, ze to povazuje za mozne az realne, ale ja v tej fraze nikde nevidim istotu. Je to iba taky maly rant...

A nikto netvrdi, ze mal sediet, ale len si tak trochu odpocinut sem-tam aby Manolovi nahodou nemuseli vyvrtat dieru ako Rusaci 16km do hlbky ci kolko, stale im zopar tisic k jadru zeme chybalo, ale skoro to dali. A preco by sa mal urazat? Caucasian please, nevidel si Piggyho ako sa casto romzil, ked si ho trener dovolil dat dole? Nebol to zrovna najpokojnejsi charakter cloveka, alebo ano?

Jednoducho mam iny pohlad na vec, nevidim absolutne ziadny dovod, ktory by povolil v tejto diskusii pouzitie takeho opovrhnutia hodneho slova, akym pokrytectvo jednoznacne je. Budem to musiet predychat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se chceš vysmivat a ukazovat jak si desne nad veci, tak to radsi nema cenu

Reagovat
FuckT

Nad touto vecou rozhodne som, a to dost vysoko. It's just a simple, useless argument. What do I care? Nad niektorymi vecami sa mi ale ovela menej jednoducho vznasa, to mas pravdu.

Reagovat
mastakillah

Tak Higuaín loni proste hrat musel. Na něm to všechno stálo. Když nehrál, tak jsme byli poloviční V tom to měl Gabbi děsně téžký

Reagovat
olis

neviem co sa tu stalo ze Manolo je zrazu stavany na vedlajsiu kolaj, on si tie 3 mega zasluzi asi najviac, je lepsi ako Milik a ma potencial byt top, staci mu len nahravat a to je cele, nehovoriac o tom ze je to prikladny profik ktory sa cely cas sprava prikladne

Reagovat
FuckT

No, ocakaval by som, ze za 3 mega si popri Milikovi vybojuje sancu ako nic, uznavam, ze v tom 1 zapase to bolo co sa tyka nahravok na nho tragedia, ale moze to byt aj vyberom miesta alebo nacasovanim nabehov. Uz si velmi napamatam, ako sa mi tato velmi dolezita faza hry kazdeho utocnika pozdavala na Manolovi tuto sezonu, nejak sa mi to prelieva, preto sa tesim na dalsi zapas a verim, ze Manolo sa chyti a poriadne fans SSC este rozprudi krv, az nam zili prasknu.

Ale stale si myslim, ze aby dostaval hrac, ktory viac-menej nic neodohral 3 miliony, zatial co podaktori, co nam minulu sezonu vybojovali LM tolko nemaju, je tak trochu hlupe. Ale velmi ma to nezaujima, su to ich veci a ako si povedal, Manolo sa aspon nesprava ako kokot.

Reagovat
mastakillah

Tak o tom by se dalo pochybovat. Za výkony si 3 mega rozhodně nezaslouží a lepsi jak Milik teda není ani náhodou

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Ty mas podla mna Manola tak prehnane rad, ako ja prehnane nemusim Insigneho.

Uvidime, ktory z nas sa myli, teda Insigne si to u mna uz nevyzehli ani keby dal 15 golov este tuto sezonu v lige a v lm aspon 6, ale Manolo ked tam aspon 1 dotlaci proti AS tak hned budem spokojnejsi.

Reagovat
10

Já si tady často říkám, kde se bere ta Gabbiho aureola výjimečnosti. Přijde mi to s ohledem na jeho výkony v posledních 2-3 sezonách dost přehnaný. Jediný, co tady čtu, tak je že jsou všichni jeho trenéři kokoti, protože mu nedají prostor. To ale asi už nebude náhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyjeď statistiky, které hovoří v Manolův prospěch. Nikdy neměl s nikým problém, vždy pokorně bral roli, jakou mu trenér dával. Ale Benitez i Sarri mu akorát srali na hlavu, to jsou ti "všichni trenéři", o kterých se zmiňuješ. Snad ho potká podobné štěstí jako Immobileho a někdo s rozumem ho koupí, resp. ho ADL prodá.

Reagovat
olis

statistiky hovoria jasnou recou ale staci sa pozriet na jeho hru, technicky aj rozmyslanim je uplne inde ako napriklad Milik, lavacku ma rovnako kvalitnu, este ked si spomeniem na jeho zapasy pod Benitezom tak jeho sebadovera bola niekde uplne inde a tym padom aj hra, staci aby sa mu znova ta sebadovera vratila ale v tom mu musia pomoct aj jeho spoluhraci ktory nebudu ignorovat jeho dobre nabehy, potom je jasne ze v 60. minute je uz z toho uplne zdeptany, v otazke Manola sa skoro vzdy uplne zhodneme az na ten predaj no...

Reagovat
10

Jaký statistiky? Že dával góly Frosinone, Boloni, Hellasu, když Neapol vyhrávala 4-5-6:0?

Já neříkám, že není kvalitní, jen říkám, že to bohužel není Messi, jak se tady z něj dělá

Reagovat
olis

ty si tiez vyberas len co sa ti hodi, pozri si tu sezonu predtym, tam veru nedaval goly len proti timom ktore sme uplne rozbili

Reagovat
FuckT

Ja chapem, co myslis, ze za 3 mega rocne toho este kurva bude musiet dost ukazat, jakozto tito futbalisti dnes zarabaju nehumanne peniaze, a ja osobne s tymto systemom nasuhlasim a tym padom vyzadujem nehumanne vykony, a mam na to pravo, kedze bezny clovek sa aj viac narobi a ma holy kokot.

Reagovat
olis

bolo by viac v pohode keby si tie miliony nechavali majitelia klubov?

Reagovat
FuckT

No najviac v pohode by bolo to, keby nam na tejto planete zbytocne nezomierali male deti, zatial co podaktori zarabaju miliony, takze asi by bolo najlepsie, keby sa to hodnotilo aspon trochu rozumnejsie. Viem, ze pri dnesnej nenasytnosti je to nemozne, ale bohuzial, je to moj nazor a aj to tak citim. Alebo bohudik? Bohom samozrejme myslim Silver Surfera! Better to die for what I believe in, than endure forever as a traitor to life!

Reagovat
olis

no pozri sa, tie kluby maju peniaze iba za tieto veci: TV prava, vstupenky, reklama, predaj dresov a pod.

co sa tyka samotneho Neapolu, musim zaplatit 2,5e mesacne aby som si na Sport 1/2 mohol pozriet zapasy Neapolu + aj ine zapasy Serie A a ine sporty ak mam zaujem, dovolim si povedat ze tato suma je velmi prijatelna aj pre chudobnejsich ludi cize za mna v poriadku

ceny vstupeniek su podla mna tiez v poriadku, pohybuju sa od 10 - 15 eur na menej popularne zapasy az po 25 - 40 na najvacsie zapasy, ludom z Neapolu sa to nepozdava a pride im to prilis drahe, ci opravnene neviem takto posudit

reklama to je uz diskutabilne ale z tohto ma Neapol minimum prachov, a jedine co sa v tomto da vytknut je cena dresov ktora je 80 - 100 eur co je mega vela

Neapol hospodari vyrovnane, vacsinu sezon je v pluse a tieto peniaze potom odklada a zafinancuje z nich sezonu kde je v minuse, majitel zaraba peniaze na filmoch co tiez nie je nejake velmi odsudenia hodne podnikanie + kedze Neapol dobre hospodari tak ich ani pouzit velmi nepotrebuje, za svoje peniaze Neapol musel ale zachranit a zaplatit dlhy

v globale je to uz horsie, su tu kluby ktore idu dlhodobo na dlh a ich majitelia z Kataru a podobne maju peniaze z ropy a pod. kde ludia pracuju v neludskych podmienkach, takze vo vseobecnosti to nie je dobre ale su kluby a ligy kde sa to stale robi pomerne cisto a nic proti tomu nemam, neviem co je zle na tom ked potom ten hrac dostane nejaky podiel z toho co ten klub zarobi, a samozrejme cim viac klub zarobi tym viac zarobi aj ten hrac, pokial ten majitel zaraba ciste peniaze, klub hospodari vyrovnane a nezdiera fanusikov tak v tom nevidim problem nech potom zarabaju hraci toho klubu podla toho ake prijmy ten klub ma

Reagovat
FuckT

Beriem tvoj nazor, ale ja som the Malcolm X kind of personality. Kazdy, kto ma tu pozna mi hovori, ze s mojou anglictinou by som zarabal take prachy, ze by som sa az zgrcal. Mam kamarata, co zaraba na Slovensku 2000E mesacne iba svojou anglictionou, a sam uznal, ze moja je o 10 levelov vyssie. Ale ja sa jednoducho vyhybam kompeticii lebo ju nenavidim a mam na to svoje dovody, ku ktorym som dospel precitanim mnohych knih a takisto mojim vlastnym rozmyslanim. Dalo by sa preto aj povedat, ze kompeticia je vcelku nekompletna, pretoze neverim, ze som jediny clovek, ktory by mohol lahko strcit do vrecka roznych ludi pracujucich na roznych postoch, ale nechce iba preto, lebo v tom vidi vela hluposti a hlavne nespravodlivosti. Nie kazdy ma talent, v skutocnosti vacsina ludi nema ani talent a ani intelekt, ich konkurencieschopnost bola znicena uz v zarodku, co je uz prva nespravodlivost. Potom je tu este aj nebezpecenstvo, ako napr. americke korporacie predavajuce zbrane Hitlerovi pocas vojny, co je zdokumentovane nikym inym ako samotnym americkym kancelarom, ktory v tom case posobil v Berline.

Ale toto su temy na dlhsiu diskusiu, moja argumentacia ma zvacsa obdivuhodnejsi uspech ked komunikujem s ludmi z oci do oci, a najlepsie ak su to ludia, s ktorymi sa mozem bez problemov rozpravat v Anglictine, kedze od 16 rokov som v slovencine neprecital ani jednu jedinu knihu. Mozno sa raz stretneme a obaja pozmenime na zaklade nasej diskusie urcite nazory, ale takto cez internet je to zlozite, pretoze ak by si mal kazdy argument podlozit este dalsimi dodatocnymi vsuvkami, tak by som tu musel napisat aspon 10 stranovu essay, a stale by som mohol ponuknut mnoztsvo instancii, vdaka ktorym vidim svet tak, ako ho vidim...

Reagovat
FuckT

Dodatocne, majitelia by mozno, ak su nahodou normalnejsi, co sa sice nestava casto, ale mozno by teda tie peniaze investovali do mladeznickych akademii, mozno by vdaka tomu mohli znizit cenu listkov pre FANS, alebo by mozno mali aspon na kurvy, a aj kurvy musia z niecoho zit! A na co minie hrac peniaze? Uces za 1000Eur, 5 drahych aut, luxusne restauracie, manzelke diamanty, zlato. Nevidim v tom mega rozdiel, hraci sice hraju za ten tim, ale bez ADL by Neapol teraz hral mozno 76 iracku ligu niekde... Kurva ja tak strasne nemusim ten nas jazyk.

Reagovat
olis

su hraci ktory tie peniaze minaju na to co si napisal ale potom je kopa hracov ktory pomahaju roznym sposobom a snazia sa tie peniaze nerozhadzat uplne nezmyselne, a vies ako, ziadny klub by nehral na vrchole ak by nemal primerane zabezpeceneho majitela, bez toho to nejde

Reagovat
FuckT

V dnesnej spolocnosti urcite nie, to mas uplnu pravdu. Ale neverim tomu, ze ak by sa vytratili zo sveta peniaze tak by zomrel talent, nerastne suroviny by sa vytrhli z utrob nasej planety a odleteli by do vesmiru a kyslik by sa zmenil na este vacsi jed, akym z urciteho hladiska je, i ked nastastie my sme sa vyvinuli tak, ze ho dokazeme pouzit a dari sa nam to vcelku vynimocne. Ludia su dnes presvedceni, ze toto je jediny sposob existencie, lebo take su ludske charaktery a tak dalej. Ale co s nami, co taky charakter nemame? Nielenze musime znasat tento svet, este nam z neho zobrali aj kvalitu, kedze si uz giganti uvedomili, ze vacsina ludi by vlastne nespoznala kvalitu ani keby si im ju polozil olupanu na tacke popod nos. A tak mame Miley Cyrus namiesto Arethy Franklin, Janis Joplin alebo Patti Smith, mame Justina Biebera namiesto hudobnikov ako Marvin Gaye, Little Richard alebo Tom Jones. I'm sick of this shit.

Reagovat
smazaný uživatel

K té hudbě. Jsou i lokální umělci, kteří zkrátka nemají ten správný drajv pro masy, ale kvalitou se mohou rovnat legendám minulosti. Ve státech je spousta umělců, kteří obráží kluby, menší scény, nebo jezdí jen turné po státech, což je do značné míry škoda. Stejně tak i v Evropě najdeš umělce, kteří mají kvalitu, ale nemají (nebo nechtějí) nikoho, kdo by z nich udělal miláčka mas a automat na peníze.

Reagovat
FuckT

Tu ide o to, ze nie len, ze nechcu, ale dokonca ani nemozu. Immortal Technique mohol byt podpisany labelu, ale dostal tieto podmienky: 1. Zmenit image, 2. Zmenit nazory, 3.Zmenit politiku a preto si aj predaval prve nahravky na ulici. Neviem, ci poznas napriklad Monty Python, ale John Cleese sa viac krat uz vyjadril, ze pred 50 rokmi mali umelci 10 krat vacsiu slobodu tvorby, ako maju teraz, a to mohli byt mainstream. Dnes uz to je takmer nerealne.

Ta cena za slavu bola uz aj v minulosti dost vysoka, ale teraz uz to je az nechutne, nehumanne a najma primitivne. Za starych cias sa spievalo v oblekoch a v satach, shiiieeet, ked Tom Jones chcel tak si na duet s Arethou zajebal uniformu zo Star Treku, a hotovo. Dnes su to same bitches and guns, hoes and money, shake that ass baby, autotune. Ja velmi dobre viem, ze kvalita tu stale je, ale za starych cias sa ta kvalita ovela lahsie dostala na povrch.

Plus je dost takze povedat, ci maju ten spravny drajv pre masy, ked sa nedostanu do tej pozicie. Masy sa daju lahko kontrolovat a to, cim ich podaktori nakrmia budu jednoducho konzumovat, pretoze su vcelku lame and stupid. V minulosti vyrastali deti (ktore nie prilis rozmyslaju nad tym, co pocuvaju) na Buddy Hollym, Ritchiem Valensovi alebo Big Bopperovi, dnes vyrastaju na Justinovi a Miley. Preco sa ten mainstream tak zmenil? Podla mna to je mienene, staci sa pozriet na to, ze taka pica ako Nicky Minaj sa vyjadri, ze jej idolom je Malcolm X. Co ti jebe, keby ten zil tak ju zjebe tak, ze by v zivote uz nevysla z domu... A teraz si deticky budu mysliet, ze Malcolm X bol vlastne nieco ako Minaj, damn. How easy, yet how effective.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ale při kolika minutách? Tak Messiho tu z něho nikdo nedělá. To bych ho nesnášel.

Reagovat
10

jo, to v tvojem případě nebyl dobrej příměr, měl jsem použít radši třeba Biondiniho

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší.

Reagovat
mastakillah

přesně do puntíku

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Zark

ja vim kde, jednou tu nějaky uživatel s nickem 10 napsal, že to bude nový Vieri a jeho ocasove se toho chytli a uz od toho neustoupili.. mel bys jim sem tam dat updejty

Reagovat
10

Jo, pamatuju si to. Dost jsem mu věřil, jenže on za ty 3 roky neudělal pořádně žádnej progres, bude mu 25, měl být úplně jinde. Možná proto na něj teď mám větší nároky, který se můžou zdát přehnaně přísný...btw. v tom příspěvku jsem hajpoval i Boaykeho, kterej teď dělá na pokladně v Lidlu

Reagovat
Airus

nikdo není stoprocetní

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

tak kludne mohli hrat spolu, teraz ked je v Neapole uz Milik by to bola samozrejme zbytocnost pokial hrame na jeden hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čirůůů Válí, kluk jeden ušatá, Lazio je zcela ideálním klubem pod vrcholem. Na ten TOP nemá, ale v týmu bojujícím o evropské poháry může být smrtící zbraní.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne slabý hráč...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pipo123

Slabý nie je, len je to kopyto, na druhú stranu má dobré zakončenie a bojuje počas celých 90 minút. Čo je ale silné kafe je občas sledovať jeho prácu na lopte, keď zdanlivo jednoduché spracovanie lopty skončí na parkovisku za štadiónom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Preto nechapem, naco ho chcel olis, ako fanusik klubu, kt. chce ziskavat trofeje... Nema na top uroven...

Reagovat
Pipo123

Lebo by do Neapola sadol, pretože on premení takmer každú šancu a že v Neapole by dal 20 gólov + aj Adam Nemec

Reagovat
smazaný uživatel

To pochybujem, nepresadil sa ani v BVB.

Reagovat
Pipo123

Vtedy hralo BvB strašne zle, to sa nedá porovnávať, tam nefungovalo vôbec nič a tých šancí moc nemal. Ramos by o tom mohol vravieť svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mal. Videl som viacere zapasy hlavne na zaciatku sezony a hral presne tak, ako si napisal (slabe spracovanie, slabe prikrytie lopty, slaba prihravka) a okrem toho aj zle strielal, mal dost snacia proste nedaval goly, ale bojoval, to ano.

Reagovat
smazaný uživatel

A Sevilla samozrejme! To je fungujuci tim uz dlhe roky.

Reagovat
lucius6

V Seville nedostal absolutně žádný prostor, to bych vůbec nebral jako relevantní údaj. Já netvrdim, že je to top hrot, ale prostě každému něco nesedí a navíc se mluví o tom, že měl v Dortmundu problémy i mimo hřiště, moc nevycházel se spoluhráči a tak a to pak hráči na hřišti moc nepomůže. On je podle mě prostě výbornej do Serie A, asi je to i v jeho mentalitě, sedí mu Itálie a prostě právě v Itálii má sebevědomí, které ovlivňuje jeho výkony na hřišti. Podle mě ale v repre ukazuje, že když si věří, tak dokáže dávat góly i proti kvalitním obranám, takže bych ho neodepisoval, on může být pro itálii skvělý hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
k0udy

Bylo zle, protože tam hrál traged na hrotu, to pak je těžko. Od té doby co začal hrát Auba na hrotu, tak BVB šlo nahoru. Nechápu co tady z Immobile někteří děláte, strašný průměrák..

Reagovat
Furia Ceca

Nikdo z něj nic nedělá. Prostě platí to, co tady v diskuzi už několikrát zaznělo: na TOP úroveň nemá, ale pro italský kluby druhýho sledu to je ceněnej zabiják. Toť vše.

Reagovat
olis

to je tu zas odbornikov, ze Ciro je mantak a pod., je to skvely hrac ale je to aj hrac ktory potrebuje trosku specifickejsie prostredie aby mu to islo, hlavne si myslim ze musi hrat v taliansku,v podstate talianska repre to nema do buducna az take zle lebo ma moznosti: Ciro, Belotti a Gabbi co su vsetko skvely hraci pripadne este aj Baloteli keby sa dokazal znova nastartovat dlhodobo

Reagovat
lucius6

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Furia Ceca

A to si zapomněl na dva, který považuju z těch mladých za vůbec nejlepší - Bernardeschi & Berardi.

Reagovat
FuckT

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Pettirosso

+Kean

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si.

Reagovat
Pettirosso

Uvidime..je mu porad 16 let. V tomto veku s temito cislami se to opovazim tvrdit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nekoukám na čísla ale na to, co předvádí na hřišti. Bude se muset hodně přizpůsobit a pokusit se změnit, pokud chce uspět.

Reagovat
FuckT

To mi ale pride trochu divne, na vek sa jednoducho clovek pozerat musi. Hrac sa toho dospievanim moze este neskutocne vela naucit. Snad sa nenauci chlastat a kurvy rozhanat ako Weiss a Stoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla rozuměno jeho bilance gólů a zápasů, což taky Pettirosso píše a odkazuje na svůj příspěvek vedl u Pašaliće, kde na to reaguji.

Pettirosso

14.10.2016 07:17

#

Moise Kean will receive his first call up to the Juve senior team this weekend.

His record? 24 goals in 25 games (primavera)

Ta jeho čísla jsou hezká, ale bezvýznamná, když se podívám na to, jak hraje, ostatně o tom vedle taky píšu.

Reagovat
FuckT

Sorry, necital som tu diskusiu dostatocne pozorne. Primavera je ale primavera, ten chlapec tu ako hovoris nema co robit, kolko bolo takych, co prevalcovali primaveru a aj tam hrali dobre a medzi dospelymi nakoniec nenasli uplatnenie a museli prestupit do ineho klubu...

Reagovat
Airus

máš pravdu, čísla vykreslují hezký obrázek, ale je třeba aby ho dostal pod rce někdo schopnej kdo zabraní aby se opakovala historie s Mariem. Největší problém je teď žalud Raiola (jako vždy ) kterej ho bude tlačit do přestupů dokuď bude hype

Reagovat
smazaný uživatel

19 mil

Reagovat
andycek1

Keby Inter získal Hectora tak by išli neskutočne hore

Reagovat
smazaný uživatel

toho nepoznam vobec, je taky dobry ze 30 mega?

Reagovat
andycek1

Tak pre mňa osobne nomentalne najlepši nemecky bek spolu s Lahmom v BL vynika a hra teraz neskutočne spolu s celym Kolínom, to by bol upragade oproti vasim krajom o 2 levely

Reagovat
smazaný uživatel

tak nase kraje su jeden velky smutny pribeh s vynimkou Ansaldiho hadam. Tam im vyjde jeden zapas a potom su uplne strasni.

aj ked pod FdB mi prestava v poslednych zapasoch vadit Santon, ale to je nic. par zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Rano, si sympatak, miestami je mi ta az luto na tom ihrisku, ale ono z nejakeho dovodu ti ludia na teba mindzuju...

http://www.football-italia.net/92850/ranocchia-%E2%80%98prejudice-against-me%E2%80%99

Reagovat
smazaný uživatel

Potřeboval by se nastálo dostat pryč z Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

nevěřím, že tu možnost neměl. Ale jestli nesleví z platu, tak ho těžko zaplatí někdo na té úrovni, na které by se potřeboval rozehrát.

Reagovat
Alberto Aquilani

jo... on totižto podľa predpokladov v tej Sampe aka v menšom klube, kde naňho nie je taký tlak, hral absolútne famózne.

Reagovat
smazaný uživatel

Úpně pryč z Interu, žádné hostování. Vymanit se z toho prostředí a začít někde znova. Některým to pomůže, zvlášť odchod z Interu, ty filuto jeden římská. XOXO

Reagovat
andrew96

Ať se daří i nadále!

Reagovat
andrew96

Ať se daří i nadále!

Reagovat
FuckT

Maurizio Sarri could be planning a tactical revolution, as Dries Mertens was used as a centre-forward in training ahead of Napoli-Roma. ???? Olis, ak sa toto stane, tak uz nam asi na nejaku dobu nenapises, viem si ta predstavit ako jebes televizor von oknom. :D

Reagovat
smazaný uživatel

To bych pak na místě Gabbiadiniho agenta a jeho samotného poslal ADL "do prdele". Za každou cenu ho chtěl udržet a teď, když v podstatě není jiná možnost a je konečně prostor, aby hrál, tak Sarri začne vymýšlet naprosté chujoviny, aby i nadále seděl a bude stavět Mertense na hrot? Je něco shnilého v tom městě pod Vesuvem.

Reagovat
olis

verim tomu ze Gabbi nastupy, nic ine si nepripustam takze zbytocne sa nad takoutou spekulaciou rozculovat, kazdopadne televizor za to vyhadzovat nebudem akurat preklajem Sarriho na 10 sposobov

Reagovat
FuckT

Ja tiez dufam, ze to tak bude. Merten - Gabi - Callejon/Giache ideal. I ked proti AS by som stavil skor na Calletiho, jeho defenzivna cinnost nam proti AS rozhodne bude uzitocna.

Reagovat
FuckT

100 pre pana zurnalistu menom Hunter S Thompson, ktory si to vpalil brokovnicou do hlavy ked sa skoncila sezona Americkeho futbalu, a ocividne sa mu nechcelo uz cakat na zaciatok tej dalsej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele