Hornyák: Nehráli jsme až tak dobře, s remízou musíme být spokojeni

19.08.2018, 10:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V 2 . půli ta hra byla dobrá dobrá no. Ale bohemka měla brát tři body, to byl solidní zážez. Jinak na tiskovce vypadal, že je spíš nasranej že Elvis dal gól Ten ho asi fakt moc nemusí.

Reagovat
ondrasch77

ano s remízou být spokojení musíte..., protože vám ji daroval pomezní

Reagovat
Civers
Reagovat
smazaný uživatel

Matěj Vydra je nejlepší.

Reagovat
FCSL

Pořád jsme díky sudím -2b, takže snad ještě pomůžou.. Jinak neskutečný, 3 zápasy, 3 chyby u golů Tak hlavně, že odvolali Listkiewicze a že máme video

Jinak včera mi to silně připomínalo Holoubka. Nejdřív s pěkným fotbalem neuhrajem tolik bodů, kolik si herně zasloužíme a pak padnem do herní křeče. Začátek ještě šel, střela asi v 30. vteřině, bylo to na jednu bránu. Jenže jsme neefektivní, takže postupně se začala přidávat nervozita, nepřesnosti + inkasovanej gol. 2. poločas lepší, Elvis to rozhejbal, ale stejně dala Bohemka regulérní gol a jenom Yusuf mohl dát 2 další. Zsolt má moji důvěru, herně to fakt není špatný, střídání taky narozdíl od Holoubka maj smysl. Jediný co bych mu vytknul je, že ještě nedal šanci Oscarovi, kor při tý naší bídě v offenzivě. Hlavně se musíme dostat do 7-10

Reagovat
exse

Za Holoubka jsme nehráli ani zdaleka tak dobrej fotbal a to ten kádr byl o poznání silnější a sehranější. Těch 6 bodů navíc co jsme měli mít určitě bude na konci sezóny chybět, na druhou stranu oproti předsezónním očekáváním jsem pořád spokojenej. Věřím, že až se ustálí sestava a ještě se to trošku víc sehraje, tak přijdou i body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to není u Plzně, Sparty nebo Slavie tak to stejně takovej rozruch nezpůsobí

Reagovat
ratusek

Hornyakovi dávám 2 kola apokud se nic nezmění, tak ho vyhodíte

Reagovat
fino_alla_morte

Když neberu ten zářez, tak to byl vyloženě zápas na plichtu. Šance na obou stranách, Liberec teda v kombinaci lepší, naši hráči tropili strašně moc nepřesností a spíš jsme hrozili z protiútoků. Jusuf extrémní sobec, dojebal několik přečíslení tím, že nedal balon a bral to nesmyslně na sebe. Snad do toho dá víc týmovosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele