Hodnocení legionářů v zahraničních soutěžích

17.01.2011, 16:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozák mohl by dostávat víc příležitostí. Jarolím opět "nezklamal"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám,že si Kozák víc zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipuješ konečné umístění Lazia? Podle kádru by měli být rádi za první polovinu tabulky, ale vzhledem ke skvělému startu bych tipoval tak 5. nebo 6. místo

Reagovat
Pipo123

ten káder neni vôbec zlý, já napríklad okrem obrany som spokojný to všetkým, zálohu považujem za jednu z najlšpích v Serii A

Reagovat
salami

kdo hraje ve středu zálohy, vim že tam jsou Ledesma, Hernanes, Matuzalem a Bresciano, tak by mě zajímalo, jak je to poskládaný?

Reagovat
Pipo123

hraje sa 4-2-3-1 takže záloha je Brocchi - Ledesma - Mauri, Hernanes, Zarate a sedí to pomerne dobre Brocchi je bojovník čo vybojuje x lôpt, Ledesma zakladá akcie s vlastnej polovice a rozohráva, Mauri je typ hráča ktorý dokáže dat geniálnu prihrávku, Hernanes ten vypomáha aj obrane aj útoku a Zarate je taký falošní útočník ktorý hraje na velkom priestore

Reagovat
Shevchenko

Jak "nezklamal"?

Reagovat
smazaný uživatel

jarolim ma nejlepsi hodnoceni v nemecky lize tak proc ty uvozovky???

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se Fenin natřásal A zase předvedl ho.no.. Jinak chválím Kozáka

Reagovat
jv

Ta on to měl hodně těžký... Hostující obrana v čele s Hagguiem a Zielerem byla bezchybná, neprosadil se ani nejlepší střelec BL Gekas... Ale tím ho rozhodně nechci obhajovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele