Hašek po výhře 1:0 litoval zahozených šancí

11.04.2012, 23:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
Sw!fty

¨zápas jsem sice neviděl, ale výsledek 1:0 nic neznamená ... výhru Sparty beru, ale příští týden v Jablonci to bude ještě boj

Reagovat
smazaný uživatel

no v poharovy matematice to znamena celkem dost, staci dat venku gol a Jablonec hned musi dat 3, takze vyhoda to je opravdu velika

Reagovat
Rarášek

Včera se mi vyjímečně líbil i Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Zejmena prvni pule byla dost dobra,pak bylo videt jasny poleveni s tim,ze 1:0 staci...at vydrzi Krejdovi forma,protoze pri soucasny bylo mel nejen jet na Euro,ale byt i v zakladu..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se bál, že by nějaký kluby hodil Spartě ranec zlata a Krejčího si odvedl do své chlaoupky. Já chci, aby u nás ještě nějaký čas hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl radsi kdyby ve Sparte jeste dva roky zustal a rozdaval radost,ale takhle suverenne v tomhle veku u nas hral naposled Rosa,tak doufam,ze pripadna prestupova castka nebude 100 milionu,ale lasa evropskych klubu uz musi pekne svistet..

Kdyz to srovnam jak hraje ted Pilar,tak mi vyjde,ze musi jet...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nad tím včera špekuloval, že poslední odchovanec ve Spartě, který takhle hrál, byl Rosický . Tak ať za Krejčího nabídnou půl miliardy a můžeme se začít bavit o nějakém tom přestupu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted uz byla moznost ho pustit do Zenitu nebo jinam do Ruska za vic jak 100 milionu,tak jsem na prestupovou castku zvedavej,chce to se dostat do LM a zacit prodavat hrace za poradny baliky,v tomhle se mi libi Dinamo Zahreb,kazdy rok jsou schopny prodat hrace za 200 milionu a nehadaj se z klubama jestli to bude 50 nebo 80 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

29.01.2008 14:52

Kdyby měl nejsilnější klub v Gl takový rozpočet, jakým se může pyšnit Dinamo Zagreb, tak by si taky mohli pískat....Zkuste si někde zjístit, kolik má Modrič v Chorvatsku plat, byste se divili...

spanhel

29.01.2008 15:30

Četl jsem, že si za rok vydělá 3 miliony eur.

To bylo v souvislosti s Modričem, ale i další hvězdy na tom nebudou o moc hůře. Proto Dianmo prodává za takové rance a z GL se odchází za 130 milonů maximálně. Pokud je zájem o našeho hráče, klub nabídne třeba 130 mega a náš klub by se snažil z toho vytřískat něco víc, tak se může dost lehce stát, že už nebudou mít zájem. Tady je problém v tom, že český kluby jsou prostě nucený prodávat a musí brát první větší nabídku.

Reagovat
smazaný uživatel

+ mají skvělýho manažera, který kupuje a prodává hráče.

Mario Mandžukić

10/11 GNK Dinamo Zagreb -> VfL Wolfsburg 7.000.000 €

07/08 NK Zagreb -> GNK Dinamo Zagreb 1.500.000 €

Ognjen Vukojevic

08/09 GNK Dinamo Zagreb -> Dynamo Kiew 6.000.000 €

05/06 Lierse SK -> GNK Dinamo Zagreb 500.000 €

Luka Modrić

odchovanec

08/09 GNK Zagreb -> Tottenham Hotspurs 21 milionů €

Vedra Čorluka

odchovanec

07/08 GNK Zagreb -> Manchester City 13 milonů eur

Eduardo

98/99 CBF Nova Kennedy -> GNK Dinamo Zagreb U19 100.000 €

07/08 GNK Dinamo Zagreb -> FC Arsenal 13.500.000 €

a teď mají v kádru takové talenty jako jsou Vrsaljko, Kovačić, Badelj...

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by se to

Reagovat
smazaný uživatel

..casem povedlo i tady a to nejen Sparte,kdyby Bony prestupoval ze Zahrebu,tak by byla ta suma dvojnasobna..kazdopadne nevi nekdo kde bralo Dinamo penize,kdyz mohl brat Modric 3 miliony euro,jestli prodavali takhle kvalitne uz pred Eduardem,Modricem atd. nebo za nema nekdo movitej stoji..

Reagovat
smazaný uživatel

No jen tak pro zajímavost jsem si našel, že v sezoně 1998/1999 byl jejich zisk na přestupech 21 milionů euro (Mark Viduka -> Celtic za 5,35 milionů euro, Silvio Marić -> Newcastle za 4,55 milionů euro a Dario Šimić za 11 milionů euro do Interu).

O další dvě sezony později, tj. 2000/2001 opět v zisku, tentokrát 11,25 milionů euro, které šly do klubu hlavně z prodeje Bišćana, který odešel za 8,25 milionů euro do Liverpoolu. Sezona 2001/2002 odchod Boško Balabana za 7,8 milionů euro do Aston Villy. Sezona 03/04 a odchod Oliče do CSKA Moskva a Jerka Leka do Dynama Kyjev = celkem 10.5 milionů euro.

Takže když to nějak shrneme, tak při minimálních nákladech na příchody hráčů, dle transfermarkt.de během těch 5 let utratili 2 milionů euro (u některých hráčů ale nebyla známá cena), většinu příchodů tvořili volné transfery nebo tabulkové odstupné, naproti tomu během 5 let odešli hráči minimálně za 50,5 milionů euro.

Někde jsem se dočetl, že rozpočet Dinama je 40 milionů eur, což je prostě šílený a to je hlavní důvod, proč musí naše kluby prodávat za mnohem menší peníze než oni.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,se 40 milionama eur se uz pracuje hezky..ale stejne si myslimm,ze to neni jenom o penizich,ale tim,ze ty hrace umej lip prodaj,maj uz nastavenou nejakou latku z predchozich prestupu a podle ni zacinaj vyjednavat nebo maj treba mensi agentsky svine co na ty hrace tolik netlacej?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, ale já to furt vidím v tom rozpočtu, díky kterému si můžou dovolit vyjednávat. Takže mají dobré vyjednávače, kteří pracují na základě vysokého rozpočtu.

Oni si můžou dovolit ty ceny hráčů šponovat, protože nemusí za každou cenu prodávat, aby pokryli rozpočet. Když přijde nabídka na Vrsaljka, který má teď dle TM cenu 5.5 milionů, tak prostě ví, že nemusí ho hned prodávat za tu cenu, ale můžou si dovolit to trošku vyšponovat, třeba i na těch 8 milionů.

Pro přehled příjmy - výdaje a celkové sumy v jednotlivých sezonách: http://www.transfermarkt.de/en/gnk-dinamo-zagreb/transferbilanz/verein_419.html

A 25 nejdražší příchodů a odchodů v historii (neskutečný nepoměr):

http://www.transfermarkt.de/en/gnk-dinamo-zagreb/transferrekorde/verein_419.html

Reagovat
j_mrazik

Když vidím Krejčího formu a Pilařovo okoukanej styl a neformu, tak si říkám, kdo by na tom EURO měl vlastně hrát. Vzal bych tam oba. Lepší než Pudil, i když ten bude alternovat nejspíš beka.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni tady mluvěj o tom jak je Pilař z formy, ale to je hroznej mediální výmysl. Sleduju ho každej zápas a jeho forma nešla ani trochu dolů, jen nedává tolik gólů. Naopak třeba v zápase se Slováckem nebo na Spartě byl jeden z nejlepších hráčů a hrál líp než na podzim. Nikdy jsem ho nevynášel do nebe, ale špatnej hráč to není.

A jen dodávám, že já jsem vždycky tvrdil, že je přeceňovanej a že je kolem něj moc humbuk. A třeba Krejčí mi přijde jako mnohem lepší hráč, ale furt se tady bavíme o GL, kde (ačkoliv GL uznávám jako dobrou soutěž) je o dost snažší se prosadit jeho stylem (průbojně do vápna, 1na1). Klidně bych ho na Euro vzal, ale asi spíš na lavičku s tim, že by mohl čekat na svou šanci podle toho jak se předvede Pilka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu postačující výsledek. Už si to v klidu pohlídá.

Reagovat
cetto

Zajímavé, že oba pohárové články začínají slovy "trenéři se shodli.."

Reagovat
Puskas

A proč ne? Svět je plný hádek, je krásné, že aspoň někde panuje shoda

Reagovat
Liquid

proč tam má tu visačku kurva si myslí, že ho nikdo nepozná nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla fotbalu: "Trenér, asistent trenéra, vedoucí mužstva musí být řádně označeni a pohybují se pouze ve vymezeném prostoru."

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ale starosti .

Reagovat
smazaný uživatel

hej hašek to je taktik na na první divizu,stačí se podívat na ty jeho pozápasovy rozhovory,je to uplnej mamlas co spartu nikdy nemuže dovíst do ligy mistru.......šašek šašek šašek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele