Hamburk dokončil příchod útočníka Hahna

29.06.2017, 19:00
Aktuality
André Hahn se stěhuje z Borussie Mönchengladbach do Hamburku, kde už dříve působil na mládežnické úrovni. Přístavní celek za 26letého útočníka zaplatil 6 milionů eur...

Ofenzivní univerzál se tehdy u Rothosen neprosadil a přes menší celky se postupně dostal až do Augsburgu, za který na sebe poprvé výrazněji upozornil, když dal 12 gólů.

Následně si služby rychlonohého hráče zajistila Borussia z Dolního Porýní, kde Hahn převážně nastupoval spíše z lavičky, přesto dokázal být pravidelně platným hráčem.

Druhé působení u nejdéle sloužícího bundesligového mužstva by mělo pro Hahna trvat minimálně do roku 2021. "André je rychlý a hbitý útočník, který nám díky své flexibilitě dává další možnosti do ofenzivy. Navíc musíme zmínit i jeho skvělou mentalitu a vůli po vítězství," vychválil svoji novou akvizici sportovní ředitel Jens Todt, který je zatím na trhu hodně aktivní.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
stas87

Hahnovi neverim, ze sa v HSV dvihne. Ten klub odrovnal lepsich hracov v minulosti a on prichadza v case, kedy je Gladbach aj rad, ze za neho dostane sest mega. Tipujem ze plat nebude maly, tak aby sa neuspokojil s peknou vyplatou ako hraci v nedavnej minulosti. Pochvalit si Todt zasluzi za Pollersbecka aj za greka, to su dolezite podpisy. A v mladezi maju jedno velke delo...Arp bude raz top hrac, potencial ma velky, lenze to nestaci, dolezite bude, aby sa chytil v dospelom futbale. Videl som ho na ME17 a tam prevysoval superov a to o dost. Nejako HSV neverim, ze by mali hrat vyssie ako minulu sezonu.

Reagovat
jv

Po pravdě, už takhle se trošku divím, že jsi ho dokázal pochválit.

Reagovat
stas87

Koho? Arpa? Ci HSV?

Reagovat
jv

Spíš Todta, který ale zatím odvádí fakt dobrou práci...

Reagovat
stas87

Hehe, si spominam, ako som nazval Preetza kralom mercata a BSC pak tie prichody prilis nevysli. Myslim, ze to bolo v case, kedy podpisali Stockera a Heitingu ci Plattenhardta. A Stockerovi trvalo strasne dlho, kym sa dostal do zostavy. Takze hodnotit Todta mozme v priebeju jesene, teraz este nie. A HSV by sa mali vysrat na tych brazilcov, to je stale pokus-omyl.

Reagovat
jv

To je fakt. Tak teď už se jich chtějí snad definitivně zbavit, takže zřejmě stejné myšlenky má i Todt, akorát je teda otázka, jestli se mu to povede.

Reagovat
Rudnevs

Stejne ho pochválil len preto, že Todt kedysi hrával za Werder.

Reagovat
db18

Zatím se mi zdá, že HSV po nějaké době zase posiluje hodně slušně... (zatím ten pocit vždy předcházel dosažení baráže )

Reagovat
.13

Tak to nezakriknin

Reagovat
smazaný uživatel

Snad im pomoze v bezpecnom udrzani

Reagovat
stas87

Zulj do TSG? Velmi, velmi dobry podpis. V Greutheru to casto bral na seba, jeho ofenzivny prinos bol dost velky ale nevykaslal sa ani na obranu. Som sa cudoval, ze v 2.BL bol tak dlho, z mojho pohladu jasne hrac pre BL. Ak by bol Heidel stale v Mainzi, tutovo by podla mna po nom siel.

Reagovat
jv

Věříš mu na základ?

Reagovat
stas87

To asi uplne nie ale budu v europe, takze ked nevyjde CL, budu aspon v EL. Do rotacie dobry hrac, takze ak plynulo zapadne do Nagelsmannovho futbalu, tak si svoje miesto najde. Nevidim v nom ziadneho rozdieloveho hraca typu Wagnera ci Süleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Amerika

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak Corey Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

akurát Hahn má krk, Corey má pod hlavou antický stĺp

Reagovat
smazaný uživatel

Doba na ho*no, všichni tlačí, jak by se mělo žít zdravě, sportovat, nepít Coly a pak kluby jako Hamburger musí bojovat o záchranu ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele