Gündogan myslí na návrat, chce stihnout přípravu a úvod sezony

12.06.2017, 12:58
Aktuality
Sezona 2016/2017 je u konce a hráči se ve většině případů rozutekli na dovolené, jinak je tomu v případě İlkaye Gündogana, který už netrpělivě vyhlíží další ligový ročník. Záložník Manchesteru City se úspěšně zotavuje z operace kolenních vazů...

26letý fotbalista loni přišel k Citizens z Borussie Dortmund a stával se důležitou součástí základní sestavy. Pohromu ovšem přinesla polovina prosince, z duelu s Watfordem si Gündogan odnesl přetržené kolenní vazy a nakonec se nevyhnul operaci, která znamenala předčasný konec sezony.

"Myslím si, že jsem na správné cestě. Pracuji tvrdě, v Manchesteru zůstávám déle než zbytek týmu. Spoluhráči jsou nyní na dovolené, já setrvávám déle a také se následně dříve vrátím, abych začal svou menší přípravu, než začnou ostatní. Snad budu chopen připojit se k týmu hned od začátku. Možná nebudu stoprocentně v pořádku, ale den ode dne si přidávám a snad budu připraven na první ligový zápas. Už se nemohu dočkat, až budu zpět," prohlásil německý reprezentant.

Gündogan před týdnem absolvoval část tréninkové jednotky se spoluhráči a od léta by se s nimi chtěl připravovat úplně. Následně by rád přispěl k vylepšení výsledků za uplynulý rok, manchesterský celek nezískal ani jednu trofej, což se jeho manažerovi Pepu Guardiolovi stalo vůbec poprvé v kariéře.

"Výkony byly celkově opravdu dobré a co se týče příští sezony, musíme se koncentrovat na malé detaily. Jsem si jistý, že budeme konkurenceschopní ve všech soutěžích. To by mělo být naším cílem," nechal se dále slyšet někdejší hráč Norimberku.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (339)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele