Gilberto neprošel prohlídkou, přestup do Tottenhamu se ruší

31.01.2008, 13:24
Aktuality
Manažer Tottenhamu Juande Ramos bude mít i nadále starosti, koho postavit na levý okraj obrany. Tento rébus měl vyřešit příchod brazilského reprezentanta Gilberta z Herthy Berlín, hráč však neprošel vstupní lékařskou prohlídkou a celý transfer byl zrušen...

"Gilberto se do Tottenhamu nebude stěhovat po obavách z druhé lékařské prohlídky," oznámil klub z hlavního města Německa na oficiálních webových stránkách.

Spurs mají na soupisce tři kvalitní levé obránce, hned dva z nich jsou ale zranění. Zdravotní problémy mají Benoît Assou-Ekotto a Gareth Bale a Ramos tak má k dispozici pouze Korejce Leeho.

Tottenham na poslední chvíli posílil alespoň na dvou jiných místech obrany. Z Rangers přišel Alan Hutton, z Middlesbrough zase Jonathan Woodgate.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to by me zajimalo co se dokturkum nelibilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi dost štve.....Snad se brzy vrátí Gareth Bale nebo nevim!!! Lee je špatnej a Gunter ještě dost neprověřenej!! Gilberto měla bejt jistota...

Reagovat
Bender

To ano. Gareth Bale je mega talent. Nevíte někdo co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

no to je smola! bale ma asi neco s kolenem

Reagovat
smazaný uživatel

škoda hodil by se, jinak Bale má přetržený vazy v kotníku a do března je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

lee je fklidu a Gunter je veverka s vytahanejma kozama FUJ hanba tobě bídníku a Gilberto, no pomlčím

Reagovat
Arne

to jsem teda nečekal, a ačkoliv fandim Hertě, rád za to nejsem. Gil na podzim v záloze moc dobře nehrál, ale v Tottenhamu by byl v obraně hodně platnej a kdyby na jeho místo přišel do Herthy Krzynówek, myslim, že by na tom vydělali všechny tři, nebo vlastně čtyři strany

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to je taková škoda takovej sympatickej černoušek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite neco noveho o Radkovi jak je to s tim prestupem do QPR?Ja si myslim ze kachna kdyz ted chyta pravidelne slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí, starej Brazilec, co nic nedokázal a těží jen z toho, že Brazilci zrovna jsou a dycky budou v kurzu!!! Hertha je pro něj až až!!!

Reagovat
Arne

bylo špatný vízo, nebo proč si tady vylejváš zlost a píšeš takový nesmysly?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím na gympl a na vízo jsem měl vyznamenání, takže ticho hele?

Reagovat
Arne

to je mi srdečně jedno, jen nechápu, proč píšeš takový nesmysly (třeba že nic nedokázal) o takovým hráči, který je teď např. první volbou na prvý okraj obrany v brazilský repre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele