Francouzský tisk kritizuje Bordeaux, Ben Arfa je za hrdinu

21.09.2018, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
OranžováKarkulka

"sezona na galejich" preklad 10/10

Reagovat
georgeo

Zajímavý protipól: ve Francii Girondins tvrdě kritizují a v ČR Slávii oslavují a přitom výsledek byl pouze 1:0. Herně Slavia dobrá, ale chtělo by to být efektivnější, na což je potřeba taky upozornit.

Reagovat
Kang & Kodos

Na druhou stranu totálně přejeli přední tým z ligy, která patří do top 5 a taky tam nebyla jediná situace, ze který by mohli dostat gól. Takže bych zároveň ocenil i to, jak v klidu uhráli ten závěr.

Reagovat
Seydou Doumbia

No momentálně slovo přední tým nezní zrovna přesně, když jsou na předposledním místě tabulky. Je to sice jen začátek sezony, ale obhájit šestý flek z posledních dvou sezón bude pro ně těžký oříšek.

Reagovat
Kang & Kodos

Pro mě jsou spíš vypovídající poslední dvě sezony než prvních pět kol tý letošní

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Seydou Doumbia

Jelikož mají bordel ve vedení, nového trenéra a musí se spoléhat na úplně jinou ofenzívu jako loni tak tenhle výsledek pro mě překvapení asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš srovnávat rok a dva zpět s nynější situací...prostě teď nemají formu, bez sebevědomí a herně to je znát...určitě teď to byla super chvíle pro Slavii, že je chytli doma...

Bude to chtít určitě doma porazit Kodaň a pak remízu v Kodani a nebo Bordeaux...pak by mohlo 2. místo vyjít, nebo ještě urvat bodík s Petrohradem, který skupinu podle mě vyhraje

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

Kádr kvalitní mají, teď je tam spíše bordel ve vedení a tak. Oni se zvednou, letošní sezona pro ně asi tak úspěšná nebude ale to 10. místo uhrají Je výhoda, že jsme s nimi hráli teď ale i tak tu kvalitu prostě mají a podali jsme alespoň směrem dozadu naprosto fantastickej výkon, nic si nevypracovali. Zase ale perfektní výkon to taky nebyl, jak píše kolega měli jsme být daleko efektivnější

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ono loni v posledních čtytech kolech vstřelili čtrnáct branek a ofenzíva Braithweite - Kamano - Malcom byla vražedná. Dnes je ta ofenzíva úplně jiná a hráči se musí sehrát. Když k tomu přidáme bordel v tom vedení tak opravdu lepší termín na sehrání tohoto duelu se najít nedal. Výsledek není až takovým překvapením si myslím.

Reagovat
KingMaster13

Tak to je vše pravda, že lepší doba asi nebyla, nicméně i tak furt kvalitu mají Není to tak překvapivé jako by bylo jindy ale furt to trochu překvapení je Minimálně i tím, že se nic nevytvořili

Reagovat
tnt03

Reagovat
AjaxFans

Slavka hrála dobře, Bordeaux absolutní nic.Zaslouzena výhra.

Reagovat
Bucky

Reagovat
kattos

Však se často říkalo jakou udělá Slavie ostudu a ted přejela celkem silný tým. Chvála je na místě.

Reagovat
EAG le grand amour

Seul Benoit Costil

Reagovat
Seydou Doumbia

Sleduješ zápasy Guingampu? To ztráta Brianda tak bolí? Viděl jsem EAG proti Marseille a tam to taky nebyla žádná sláva.

Reagovat
EAG le grand amour

Letos moc nestíhám. Zatím je to na padáka jednoznačně.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nesmí. Tenhle skromný rodinný klub sem si celkem za ta léta oblíbil.

Reagovat
EAG le grand amour

Chybí kvalita a ta rodinná atmosféra je taky za tam.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda odchodu Brianda a Salibura...

Reagovat
osobnostx

Když je Hušbauer všude...hrajete zkrátka špatně !

Reagovat
noustres

Mrzí jediné, Bordeaux si zasloužilo více míčů ve své síti

Reagovat
tnt03

Reagovat
Beči

A to můžou být rádi za žalostnou koncovku hráčů Slávky v této sezóně v Evropě, protože kdyby byl výsledek 4:0, nikdo by nemohl říct ani popel.

Reagovat
mistr129

Všudypřítomný Hušbauer, který ovládl střed pole

Reagovat
smazaný uživatel

"útoku nic předvedli"

Reagovat
Rišan

Vidím možnosti našich klubů v pohárech střízlivě ale vždycky jim budu přát.Zvlášť mne dráždí, jak nás ti Francouzi nebo Rusové podceňují, přitom mnozí (zejména Francouzi) asi ani nevědí, kde to Česko vlastně je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele