Zmrhal označil svůj gól proti Bordeaux za nejhezčí v kariéře

21.09.2018, 08:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Andis

Je to smůla pro českou repre, úplně stejný případ jako Kromenčík, takovýhle kopyta když se trefí tak už se v jich v repre nikdo nezbaví. Šilhavý hned pošle pozvánku. Hrozný pech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Hmm, tak to ani náhodou.

Ať je to smutný jakkoliv chce, kolik máme tedy, a ještě na jeho pozici, lepších hráčů s podobnou výkoností a pravidelným herním vytížením? Hodně málo, tak to prostě je.

Navíc Zmrhal se pořád kritizuje, má často slabší období, ale i v těch patří alespoň k průměru ligy a na hřišti nechá pokaždý 100%. Když je v laufu, dokáže rozhodovat zápasy.

A to si myslím, že když ho budou trenéři využívat líp - jako klasickýho levýho záložníka nebo třeba wingbacka ve 3-5-2, bude ještě lepší, na křídlo nemá takovou individuální techniku.

Já jsem rád, že ho Slavia neprodala, takhle má místo 100milionů hráče srdcaře s osvědčenou kvalitou, na kterýho je vždycky spoleh a jak se zdá, snad by ani neměl problém ve Slavii dohrát kariéru. A třeba na starý kolena bude skvělej bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Je otazka, jestli by se klub jako Slavia mel spokojit s tim, ze vetsinu sezony patri k "prumeru ligy", jak ty sam pises. Samozrejme pokud chce za klub hrat, tak by byla blbost ho prodavat a pomoct muze, ale v Evropskych zapasech je patrny, ze mu toho hodne chybi. A tohle je podle me meritko, na ktery bysme se meli koukat. Ne na to, jestli je hrac dost dobrej na hrani proti Karviny, ale na to, jestli dokaze obstojne zahrat i v poharech.

Jarda se hodne snazi, maka, ale finalni faze je u nej dost bidna, coz bylo hezky videt v zapasech v Kyjevem. Vcera zase dal vystavni gol, ale jinak se do hry skoro nedostal a kdykoliv bych pred nim uprednostnil Balutu.

Reagovat
Bakary3

Nerekl bych, ze vetsinou patri k prumeru, to je k nemu zas moc prisny.

Sice souhlasim, ale nemuzes mit v kadru jen top top hrace, to by nedelalo dobrotu a on zkousne, kdyz nekdy posedi, pritom kvalitu proste ma.

Takovej hrac je pro me v kadru proste k nezaplaceni.

Nemelo by se ani zapominat, ze on odtahne skoro celou sezonu bez absenci, coz je proste super. Ikdyz myslim, ze i tim muzou byt zavineny nektery jeho poklesy formy, nemuze pak mit proste tolik stavy, kdyz hraje skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom souhlasim a taky jsem za nej rad. Akorat bych pro nej videl jako idealni pozici squad playera, co bude hrat prevazne v lize a pro evropsky pohary preferoval Balutu.

Reagovat
Bakary3

Jo, proc ne

Ale mam ho rad a nechapu slavisty, co na nej nadavaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V ročníku 16/17, kdy Slávia vyhrála titul s jednou prohrou nastoupil do každého ligového zápasu.

Příměr kopyto mi k němu úplně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

při přihrávkách Slavie jsem stále hledal tlačítko na vypnutí slow motion ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle umi jen on. Za 35 minut se skoro nedotknout mice a pak takovahle morda pod viko.

Reagovat
wyqinac

no ono to bylo hodne dany tim, ze Boril byl furt vepredu a Jarda za nej vzadu branil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele