Francouzský obránce Cissokho odešel z Valencie do Liverpoolu

20.08.2013, 19:11
Aktuality
Liverpool ohlásil příchod posily na levý kraj obrany, kde bude minimálně v právě načaté sezóně nastupovat Aly Cissokho. Francouzský bek přichází na Anfield Road z Valencie formou ročního hostování, po jehož uplynutí budou mít Reds možnost využít opci na trvalý přestup...

Přestup pětadvacetiletého hráče se senegalskými kořeny byl na spadnutí posledních několik dní, až dnes ho ale Liverpool oficiálně potvrdil. Pro anglický klub je Cissokho pátou letní posilou po Iagu Aspasovi, Luisi Albertovi, Simonu Mignoletovi a Kolo Tourém.

"Jsem moc šťastný, že jsem tady. Jsem přesvědčen, že máme skvělý tým a skvělé fanoušky, a společně můžeme dokázat velké věci. Už mám nějaké zkušenosti, ale zde se budu muset naučit a objevovat spoustu nových věcí," prohlásila posila pro klubový web.

Cissokho je odchovancem francouzského Gueugnonu, odkud se přes portugalské kluby Vitórii Setúbal a FC Porto dostal do Lyonu. Právě v jeho dresu si už na Anfield Road zahrál v roce 2009 v rámci Ligy mistrů, Olympique tehdy zvítězil 2:1. Ve Valencii vydržel bývalý francouzský reprezentant jen jedinou sezónu.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (709)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele