Cissokho čeká, jestli ho Valencia pustí do Liverpoolu

10.08.2013, 14:43
Aktuality
Aly Cissokho by mohl v blízké době přestoupit z Valencie do Liverpoolu, francouzský obránce přiznal, že už se s Reds dohodl na podmínkách smlouvy. Otázkou ale zůstává, jestli jej Valencia pustí. Netopýři zatím s anglickým klubem transfer nedojednali.

"Dostal jsem od Liverpoolu nabídku a je pravda, že jsem ji přijal," uvedl Cissokho. "Teď je na klubech, aby se dohodly. Očekávám, že do konce týdne bude jasněji. Když se za tuto dobu nic nestane, pravděpodobně do Liverpoolu nepřestoupím."

Problémem je, že Liverpool chce pětadvacetiletého hráče získat na hostování s opcí na trvalý přestup. Valencia naproti tomu nechce slyšet o jiné variantě než o okamžitém přestupu. "Když se přestup neuskuteční, nebude to pro mě problém. Ve Valencii se cítím dobře," doplnil Cissokho.

Aly Cissokho hraje za Valencii od loňského léta, kdy přišel za šest milionů eur z Lyonu. V první sezoně nastoupil k pětadvaceti ligovým zápasům a vstřelil dvě branky.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (708)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele