FIORENTINU POSÍLILI HABLE A MAZUCH

29.05.2007, 10:30
Aktuality
Fiorentina v létě s největší pravděpodobností přijde o Luku Toniho, do renesančního města naopak zamíří dva talentovaní čeští fotbalisté. Italský klub získal Jana Hableho a Ondřeje Mazucha...

"Splnil se mi sen, chci se prosadit do prvního týmu a zahrát si v Serii A," radoval se po stvrzení přestupu záložník Hradce Králové Jan Hable, který podobně jako brněnský Mazuch podepsal pětiletou smlouvu.

Oba čeští mladíci nevyšli Fiorentinu právě levně, na příchod Hableho padlo 50 milionů korun, Mazuch byl údajně ještě o třicet milionů dražší. Finanční prostředky na oba fotbalisty Fiorentina získá zřejmě z prodeje kanonýra Luky Toniho, který potvrdil úmysl odejít a vedení klubu mu jeho rozhodnutí posvětilo.

"Přijali jsme jeho rozhodnutí odejít," sdělil italský klub v oficiálním prohlášení.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Nevím jestli je Fiorentina tým, který potřebuje získávat prostředky, aby někoho koupil Della Valle má peněz dost - díky tomu je Fiorentina tam, kde je...

Reagovat
HOST*RMCF

Doufám že se tam kluci nezakopou...U Mazucha sem měl hroznou radost, když měl smlouvu s Leverkusenem a měl ještě rok zůstat v Brně, to by mu hodně prospělo a ještě by se vyhrál, ale tak to bude mít hodně těžké...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele