Fernandes je opět šťastný, Evertonu chce pomoci

14.01.2008, 15:46
Aktuality
Manuel Fernandes se po šesti měsících vrátil do Evertonu a v Goodison Parku by nyní rád působil déle, než tomu bylo ve druhé polovině loňské sezony. Mladý portugalský záložník v anglickém klubu hostuje z Valencie a již nyní naznačil, že by hostování rád změnil v trvalý přestup...

"Jsem opravdu šťastný. Byl jsem smutný, když jsem v létě musel odejít, chtěl jsem zůstat tady. Nejdůležitější věcí nyní je, že jsem zde a chci Evertonu pomoci," řekl účastník letního evropského šampionátu hráčů do 21 let.

Fernandes poslední dobou mění kluby hodně často. Jako hráč Benfiky Lisabon loni hostoval v Portsmouthu a Evertonu, kam měl v létě zamířit natrvalo. Na poslední chvíli se tehdy do hry vložila Valencia a hráče získala za sumu pohybující se okolo patnácti milionů eur.

Fernandes toho na Mestalle příliš neodehrál a jeho osud byl prakticky zpečetěn po nástupu trenéra Ronalda Koemana, který mu na konci roku 2007 pohrozil odchodem. Poslední kapkou pak byla noc strávená v policejní vazbě poté, co se se svým krajanem a spoluhráčem Miguelem zastavil na diskotéce. Oba byli falešně obviněni z krádeže hodinek a Fernandes měl tu smůlu, že musel na policejní stanici k výslechu.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je ho škoda,dost jsem si od něj sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja hovorili o nom ze to bude buduca hviezda ale valencia zas kupila banegu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ukáže tomu debilovi Koemanovi jaky to je hráč nějak tam moc dělá vítr a hráči jsou na tom špatně měl by se zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele