Fantasy MS - Souhrn osmifinále

04.07.2018, 15:56
Aktuality
Ruský šampionát míří do finiše, zbývá odehrát posledních osm zápasů. To samé platí i pro fantasy manažery, kteří budou mít čím dál větší problém poskládat si vlastní soupisku, aby mohli v případě selhání některé z hvězd vhodně střídat. Počet volných transferů je totiž notně omezený...

Přestože osmifinálové kolo umožnilo každému libovolně přeházet soupisku patnácti hráčů k obrazu svému, pořadí na čele naší Eurofotbalové ligy se nezměnilo. Čest zdejší redakci i nadále dělá na čele můj tým Counter Attack s 263 body, které mu vedle udržení primátu na republikovém žebříčku stačí i na 77. místo v celkovém pořadí. Níže se však děly věci: druhé místo si po krátké absenci uzmul zpět místní diskutér Xaviercreus, který stejně jako tým FC Fena 89 ztrácí na první místo dvanáct bodů. O jednu příčku se pak oproti minulému kolu propadl Homoshi s drobným tříbodovým odstupem.

I na dalších pozicích je tabulka stále mimořádně vyrovnaná, do padesátibodové ztráty na první místo se vleze celých 66 hráčů. Osmifinálové kolo obecně vyšlo lépe hráčům z nižších pater tabulky, což dává naději všem zúčastněným neházet ještě flintu do žita. Zatímco průběžný lídr nasbíral jen 54 bodů, tým Slavia Tuke jich ukořistil dokonce 73 a jeho manažer Gajdy38 tak poskočil na průběžné čtrnácté místo.

Nyní máte několikadenní prostor učinit libovolné tři hráčské změny, uzávěrka je stanovena na pátek 6. 7. v 16:00. Jednotlivé čtvrtfinálové zápasy jsou již rozděleny do pouhých dvou hracích dnů, přesto je stále výhodné mít k dispozici co nejvyšší počet aktivních hráčů, které můžete v průběhu kola protočit. Zároveň zde přichází první ze tří možností, kdy se jeví jako nejvýhodnější využít tzv. boostu Maximum Captain, který se sám postará o udělení kapitánské pásky vašemu nejúspěšnějšímu hráči v základní sestavě. Z každé reprezentace již nyní smíte disponovat celou pěticí hráčů.

Je také třeba mít na paměti, že před semifinále dostanete do vínku pouze pět transferů zdarma, a tak dobře važte, který národní tým postoupí dále. Jako největší sázka na jistotu se momentálně jeví hráči Chorvatska proti Rusům, ale to jsme si mysleli i osmifinálovém případě Španělů... Ostře sledovaný souboj Belgie s Brazílií pak může rozhodnout o vašem úspěchu, či neúspěchu. V poklidu snad mohou být jen ti, kteří ještě nevyužili divoké karty a stále mají možnost bez bodového postihu zcela obměnit soupisku.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (139)

Přidat komentář
C-M@ster

Letos je to katastrofa.

Přešlap za přešlapem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prvních dvou hrracích dnech OF jsem si věřil na top 3, nakonec tedy mírný zklamání.

Nicméně stále vstoupám vzhůru a s 6 příčku musim brát

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné..

Můj cíl před začátkem soutěže bylo TOP10 a na tu ztrácím 17 bodů. Čas se mi krátí

Reagovat
smazaný uživatel

Já většinou v těhle fantasy solidně vyhořel nebo jsem an to neměl čas. Teď mám výhodu že v práci je slabá sezóna a tím pádem si kařdej den najdu chvilku na zkontrolování sestavy, prostřídání, zkouknutí absencí a tak, což tomu hodně pomáhá :) Teď ze svý sestavy na ČF nejsem vůbec nadšenej, ale měnit to za body dolů se mi nechce tak budu věřit, že to nějak dopadne :)

Reagovat
Counter

Reagovat
Mariano13

Mne robí radosť defenzíva, tam sa celkom triafam, no záloha je katastrofa a útok tiež nieje žiadna sláva (z tohto kola som napr. zlomil palicu nad Cavanim a vystriedal ho Costom)

Reagovat
fabec1222

Tragédie, musel jsem dokonce vyměňovat i za mínusové body, abych aspoň poskládal jedenáct hráčl

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ti vypadli jen tři hráči.

Reagovat
fabec1222

ale Allison a Kurtoa hrajou proti sobě v bráně

Reagovat
Counter

Tak to sis vybral parádní brankářskou dvojici

Reagovat
fabec1222

Kdyby jen to, já sem to zesral pořádně už před osmifinále, naházel jsem jakože ty údajné "favority", tedy Belgie, Brazílie, Chorvatsko, Španělsko, vůbec mi nedošlo, že tyhle týmy by v přípdě postupu šli proti sobě v 1/4, takže bych byl v háji i v případě, že by Španělsko postoupilo

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší vyměnit golmana a odehrát s jedním hráčem, co vypadl na lavici než minusový body podle mě. Hlavně toho golmana vem z druhý části pavouka tentokrát

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Stále první místo v suchém triku, tohle už musím nějak doklepat

Reagovat
Counter

Jinak aby bylo jasno, dělat přestupy za -4 body bych moc nedoporučoval, pokud jste aspoň schopní složit jedenáctku. Šance, že se vám to vrátí, je malá.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, uplně si to nemyslím. Za 4 body dostaneš hráče, kterej bude hrát (v ideálním případě) ještě 3 zápasy. Šance, že by někdo za 3 zápasy udělal méně než 4 body je podle mě mizivá.

Samozřejmě se bavim o výměně za někoho, kdo už vypadl, ne za výměnu jenom proto, že tomu hráči nevěříš.

Reagovat
Counter

Jde jen o tady ten jeden čtvrtfinálový zápas, před dalšími máš zase volné přestupy. Navíc v tuhle chvíli je pořád riziko, že si vybereš hráče, který vypadne, a budeš ho muset měnit znova. Když to samé uděláš v semi, tak už máš jistotu, že bude hrát tak jako tak buď finále, nebo o třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak 5 transferů před semi je dobrý, ale pokud například vypadne chorvatsko s brazílií, tak mi nebudou stačit ani náhodou.

A pokud budeš měnit po ČF, sice už máš jistotu,že bude hrát další zápas, ale na druhou stranu promeškáš 1 zápas, kdy může bodovat (a třeba zazářit) a nakonec před SF ty 4 body zaplatíš stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

a když už jsme u toho, ty budeš měnit všechny 4 hráče nebo 1 quintera necháš a budeš hrát se 2 hráčema na střídačce?

Reagovat
Counter

Zatím jsem vyměnil tři, Quintera si asi nechám. Čtrnáct hráčů je na protočení ve dvou dnech pořád dost, může se s trochou štěstí stát, že bodově zazáří hráči z prvního hracího dne a najednou má člověk dilema, koho z toho druhého dne vlastně nasadit.

Reagovat
Pablos

Tak jsem dal ten boost ...že udělám něco na těch náhradnících ...a já krásně trefil nehrající hráče

Reagovat
smazaný uživatel

35. místo. s pentlí pro Švédsko to ještě na bednu mohlo bejt, takhle už asi ne

Reagovat
Counter

Můžeš ještě zkusit zariskovat a vsadit na hráče, kteří nejsou moc vybíraní (třeba Chorvati jako Rakitič, Mandžukič, Perišič, Rebič).

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ještě mám i jedno tajný eso v rukávu

Reagovat
Pablos

já vsadil na Chorvaty v osmifinále... uhráli mi krásné 4 body

Reagovat
Counter

Reagovat
mike.84

já to dělám naopak, nedívám se na fantu ale na EF souhrn a pokud sebe nenajdu v textu tak vím že sem hral na kokot

Reagovat
Counter

Reagovat
mike.84

se nesměj vole, ze 141. pozice na tebe zautočím jak lod migrantů na pobřeží malty

Reagovat
Counter

Reagovat
Gajdy38

Slavia Tuke sa posúva smerom hore ! Konečne aj nejaké kolo vyšlo ešte škoda tých Španielov. Snáď to tak bude pokračovať ďalej.

Reagovat
Counter

Reagovat
icka

na to, ze to hraju poprve tak snad 198 bodu neni spatnych, wildcard porad mam a snad urvu prvni stovku, zatim spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Já mám ještě o chlup míň

Reagovat
fabec1222

já mám 210, jsem 31. v republice , proč jsme nedělali ligu i na tohle?

Reagovat
Counter

Mohls založit a dát odkaz pod ten úplně první článek lidí by se určitě nachytalo dost.

Reagovat
fabec1222

To je tvoje práce , já musim věštit kariéry

Reagovat
Recik

Celkově 3. místo v OF kole, konečně trošku vzpruha do závěrečných bojů. Sázka na Švédy a kapitána Cavanuse se vyplatila. Na QF mi stačí vyměnit v podstatě jen 3 Španěly. Což je vlastně docela fajn. Snad to hecnu ještě do TOP20 celkově.

Fantě zdar!

Reagovat
Counter

Reagovat
GabrielBatistuta

Zabalil jsem to po 3.kole ve kterym jsem udelal i s WC asi 12 bodu... napresdrzku,no... tesim se na euro

Reagovat
Horcmen

Tak aspoň mi vypadli jen 2 Španělé, WC pošetřím, posun "jen" do TOP400

Reagovat
Counter

Slabota, zůstáváš za očekáváním!

Reagovat
Horcmen

ztráta na tebe skoro stovka, ani to 1.kolo by nepomohlo, kurňa

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

pouzit divoku kartu na tretie kolo bola chyba. Uz tak mi bude chybat jeden hrac. z chorvatska aj belgicka mam troch, z uruguaja dvoch...a to tam chcem uruguajca alebo mandzukica do toho aby nehrali utocnici proti obrancom.... stvrtfinale sa fakt neda predvidat.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bench boost za 14 b solídne, ale potopili ma Španieli.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Kane?

Reagovat
Herry31

Edison Cavani podle posledních zpráv přijde o čtvrtfinále MS proti Francii. Uruguayský útočník nestihne doléčit zraněné lýtko, problém si přivodil během osmifinálového souboje s Portugalskem

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt velká hrůza, v osmifinále jsem fakt neměl šťastnou ruku a téměř nikdo nezabodoval Tak ještě mám wildcard, tak zkusím jeste zabojovat o první 200ku, ale moc si nevěřim...

Reagovat
Counter

S Wild Card suché triko, oproti těm, kteří ji už vyčerpali, máš velkou výhodu.

Reagovat
Vincent Vegan

Cavani out, takže kdo teď místo Costy?

Suarez, Dzjuba, Neymar, Mbappé, Mandžukić

Reagovat
Counter

Jestli na to máš, tak Neymar.

Reagovat
Vincent Vegan

Vyhazuju Quintera, Isca a Costu, takže na to mám, pokud si pak do zálohy hodím Čeryševa s Bentancurem.

Otázka je, jestli nevzít levnějšího útočníka a radši ještě osolit tu zálohu trochu.

Pokud bych vzal Suáreze, tak můžu vzít Bentancura a ještě mi zbyde 7,8 třeba na Forsberga, C.Sancheze nebo Lingarda. S Mbappém bych měl dokonce 9,3 třeba na Paulinha.

Ale Mbappému proti uruguayský obraně moc nevěřím. To už spíš ten Suarez. Bez Cavaniho to bude stát na něm a ta francouzská obrana dostala 3 goly i od Argentiny. Na druhou stranu bez Cavaniho si budou hlídat hlavně Luise, takže toho třeba sám taky tolik neudělá.

Takže to vypadá, že máš recht, a já budu muset vzít toho simulanta

Reagovat
Vincent Vegan

Ještě je vlastně varianta vyhodit Costu, Isca a Boyatu. Vzít Neymara, Bentacura a pak obránce do 5,6m. Třeba Granquista/Mirandu/Fágnera.

Reagovat
Counter

To mi přijde jako lepší varianta, dobrých bodových záložníků je málo, zato obrana sype bodů víc.

Reagovat
Counter

Ještě můžeš vzít toho Mandžukiče nebo Perišiče (nebo Rebiče a vyloženě tu obranu se zálohou osolit).

Reagovat
Robertson

Včera som urobil nejaké zmeny,dnes som chcel tie zmeny upraviť inak,a začalo mi to počítať mínus body,akoby som menil nad limit hráča...už nemôžem vymeniť vymenené ho hráča?

Reagovat
Counter

Ne, jakmile nějakou změnu uděláš, je trvalá a sebere ti jeden z volných přestupů.

Reagovat
Robertson

Dík

Reagovat
Free_player

a Kane bude taky možná out

Reagovat
Counter

Netuším, odkud tohle máte.

Reagovat
Free_player

no zápas dohrával posledních 20 min. v chůzi ... sval ?

Reagovat
Vincent Vegan

Však já ještě čekám s transferama 24h. Člověk nikdy neví.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
fenixLFC

ta obrana su strasne dilemy hodit tam niekoho z brazilie s tym, ze proti sebe ma dvoch utocnikov belgicka. alebo to ist yolo a narvat tam svedov a dufat, ze sa zas kane nehodi o zem to sa fakt neda postavit tak aby nehrali utocnici a obrancovia proti sebe a ked uz ano, tak jeden gol pripravi o body tak troch hracov

Reagovat
Counter

Budeš muset doufat, že tam něco šoupnou z rohu nebo takový Granqvist z penalty apod. Teď už je to celé jedna velká loterie...

Reagovat
Robertson

...ja mám dilemu,či vsadiť na FRA,alebo na ANG obrancu...v oboch zápasoch to vyzerá na nuly,ale predsa len zvažujem,či sa niekto z URU,alebo SWE náhodou neukopne

Reagovat
Muffi

v OF udrželi čisté konto jen Brazílie a Švédi, pokud nebude Cavanus, tak bych nejvíc věřil FRA, případně CRO, nebo ENG SWE na 0:0.

Já na to kašlu. Vypadli mi Isco, Carvajal a Quintero, takže nahradím je, ty dvojičky co jdou proti sobě nechám pobít a do semi s novým týmem díky WC, i když bych rád vyměnil Lukaka za Hazarda. Kdybych ji použil teď, tak mi vyletí Francouzi a Chorvati a jsem v loji.

Reagovat
fenixLFC

ja som ju prave uz netakticky pouzil...potom v OF som cakal ze belgicania rozstrielaju japoncov tak som tam mal aj hazarda aj lukakua...no a ti spolu budu hrat proti coutinhovi. tak som tam hodil aj neymara a dufam v prestrelku a len dufam ze svedi a idealne aj uruguaj udrzia ciste konto. tak ci tak som to pokaslal tym pouzit WC a uz budem len klesat

Reagovat
Minister

Mám v tíme až 5 chorvátov... je to podľa Vás rozumné?

Reagovat
Counter

Hrajou proti Rusku, na 99 % postoupí, takže ano. Ale to jsem si říkal i o Španělsku

Reagovat
Horcmen

OT: Od včera, kdo nepostřehnul, je spuštěna FPL na novou sezonu https://fantasy.premierleague.com/ kdyby si chtěl už někdo tvořit tým nebo se přidat někdo nový, koho baví fanta k MS.

A když bude zájem, chtěl bych letos zkusit založit i cash league, za nějaký symbolický buy-in, třeba stovka nebo dvě, který se pak rozdělí, podle domluvy

Reagovat
Counter

challenge accepted, nemůžeš mě porážet pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

Super idem do toho, hadam to buse lepsia sezona ako minula. Ale ten Salh za 13 mega je joke nie??

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

WTF Salah stojí 13 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A jede se tam i draftem ?

Reagovat
Horcmen

draft bude fungovat taky, i další EF ligy časem určitě, cash league by byla v klasice

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Wild Card + Maximum Captain. Tohle kolo zaútočím na TOP 10

Reagovat
Free_player

takže budeš mít 20 bodů a budeš rád

Reagovat
Free_player

Tak poslední otazník ... Manžukič nebo Mbappé ?

Reagovat
Counter

Výborná otázka Nemít Mbappého se po osmifinále jeví jako hřích, navíc stojí jen 9 mega. Ale osobně věřím víc na body (a postup) Mandžukičovi, který je ještě o desetinku levnější, což v mém případě nakonec rozhodlo.

Reagovat
Free_player

jak říkáš, logika chce Mária, ale něco mi říká, že to Mbappé rozjede má formu jak ďas .... ale asi to taky udělám jak ty a ještě přemýšlím místo Modriče vzít Raketu je o dost levnější

Reagovat
Counter

Já vzal Modriče, protože kope penalty. A aby mi to na něj s desetinkou navíc vyšlo, musel jsem místo Mbappého vzít Mandžukiče. Ale klidně sáhni po Mbappém s Rakitičem, tady už je to jen o šťastné ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Mbappého nebral, protože mi přijde, že si ho tam ted nacpe každej. Tak sem vytáhl tumf z rukávu a dal sem z Francie nejlepšího záložníka současnosti

Reagovat
Counter

Kantého?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Free_player

Pogba zatím na MS dost bodově impotentní

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalá situace - zoufalé činy.

Reagovat
Counter

Já ho mám taky

Reagovat
smazaný uživatel

No nevyšlo mi to Začíná jít do tuhýho.

Reagovat
Counter

Pogba je bohužel moc hluboko, do finální fáze se skoro ani nezapojuje. Ale i tři body se počítají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je škoda no jinak hrál dobře. Trochu mě na fantasy štve že tam nejsou i statistiky pro defenzivější hráče. Minule tam myslim bylo aspon to s přesností příhrávek letos nic.

Reagovat
Counter

Předešlé MS bylo vůbec dost experimentální, byla tam úplně jiná pravidla, počet hráčů atp. Bohužel od toho upustili a je to teď skoro stejné jako všechny zavedené fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda. Minulý MS mi to přišlo lepší no.

Reagovat
FCSL

Osmifinále 51b. Celkově 210b, 71. místo.

Muslera - Fagner, Pavard(C), Stones, Vertonghen - Lingaard, Coutinho, Modrič - Lukaku, Mandžukič, Kane

Pickford, Vrsalko, Casemiro, Claesson

Reagovat
C-M@ster

Já zapomněl Meuniera na lavce... snad dostanou 5 gólů a dá si vlastňák + dostane redku

Reagovat
fenixLFC

ked tu v skupinovej faze niekto plakal na zapas maroko- iran, tak to bol furt lepsi zapas ako tento. zvlastne ze klasicky zapas na 0:0 skoncil relativne pohodlnou vyhrou francuzov. uruguaj bez cavaniho totalne nulovy smerom dopredu a to hrali proti francuzom ktori v obrane isto naozaj neposobili ked uz sa uruguaj dostal do vapna. aj ked to na zaciatku vyzeralo opacne, tak nakoniec tabarezov plan na dlhe nakopy smerom dopredu proste nemohol fungovat, na to je ta zaloha francuzska az moc silova, s cim sa vecino s bentancurom rovnat nemohli

ked boli uruguajci dopredu totalne nemohuci, tak o frantikoch sa da povedat to iste. gol zo standartky a po faile musleru. oni ale fakt nemaju ziaden plan prechodu do utoku, jedine to dat mbappemu a ten sa rozbehne, to je cele. ked to mal mat na starosti tolliso tak to panboh pomahaj.

co sa tyka hracov, tak sa (najma krajni) beci predbiehali v tom, kto bude horsi. to ze taxalt nestiha mbappeho a nikto mu nepomahal je jedna vec. ale caceres a najma hernandez, to su proste kopyta na pohladanie. umtiti je isty asi ako kurz bitcoinu. a pogba dalsi tragicky vykon a najma mal letiet po dvoch zltych. takze jeho klasika

MOTM griezmann

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Těsně vedle

Reagovat
fenixLFC

okej, ked nepostupia svedi tak nepostavim na semi ani 11 hracov

Reagovat
Counter

Jako ani s pěti přestupy?

Reagovat
fenixLFC

tak teraz som prisiel o dvoch, plus je tam este quintero z minuleho. vypadnu traja belgicania alebo dvaja brazilci. a k tomu ked skoncia traja svedi... mozno tak tak

Reagovat
Counter

Já budu mít obdobný problém, pokud vypadne Brazílie a Švédsko, tím bych přišel o šest hráčů + Godín + mi taky zůstal Quintero. A kdyby selhali i Chorvati, mohl bych to rovnou celé zrušit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam 3/3 u Brazilie a Belgie 1/1 Anglie Svedsko plus taky Quintero zbytek Chorvatsko To jestli vypadne tak to fakt balim

Reagovat
Counter

S vypadnutím Brazilců první povážlivá trhlina v plánech... A k tomu dilema, zda sebrat 5bodovému Coutinhovi pásku.

Reagovat
Dominator

skoda toho brazilskeho golu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

mam sestavu prospikovanou Belgicanama a Chorvatama

Reagovat
Kluivert9

Tak to vypadá, že Rakitiče budu muset nechat na lávce, protože ho není za koho vystřídat. Střídal bych 5 bodů a víc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Docela Švédům věříš.

Reagovat
Kluivert9

Ani ne, ale pořád mi připadá lepší nechat v záloze Modriče a Claessona, než všechno vsadit na Chorvaty...

Reagovat
Kluivert9

Jen teda váhám, jestli ho nehodit třeba za Claessona, ale už mám Modriče, tak asi dám na rozmanitost...

Reagovat
Vincent Vegan

Tak Muslera, Godin, Bentancur, Fagner, Neymar a Coutnho out ještě vypadnou buď 2 Švédi nebo 3 Angláni. Pokud prohranou i Chorvati, tak už to ani nemusím zapínat dneska na pásku Kane nebo Modrić?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Modrić, ale nevim. Proti Dánsku hrál první půli hodně zataženě.

Reagovat
fenixLFC

vyradovaciu fazu ovladaju ti ktori maju francuzov. uplne vidim ze ked ich tam dam, neziskaju ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

Vida/Modric/Kane/Rebic kapitán ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v týmu Mbappe, Lukaku, KDB a Varane, Coutinho. Samozřejmě jsem dal pásku Mbappemu, takže krásný 2b. Dneska že vystřídám a do obrany dám Maguira a dám mu kapitánskou pásku. Samozřejmě jsem na to úplně zapomněl, takže je na lavičce

Reagovat
johnik

V týmu Thiago Silva, Coutinho, Claesson. Všichni tutovky jako prase a zas nic z toho

Reagovat
johnik

A ještě Caceres...

Reagovat
Counter

Je to o štěstí no

Reagovat
johnik

Ano, a mám i Perišiče

Reagovat
Counter

Reagovat
johnik

Tak 10 hráčů out....RIP fanta...

Reagovat
fenixLFC

hraju uz len mdoric (C) lovren subotic a cerysev....a dokopy krasnych 18 bodov

Reagovat
Counter

Tak Čeryšev dobrá trefa

Reagovat
FCSL

No já kretén zapomněl vyměnit Modriče za Claessona Takže 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon Vida to zachraňuje Škoda chtěl sem mu dát i pásku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele