Evropská liga - první zápasy čtvrtfinále

05.04.2018, 23:00, aktualizováno 05.04.2018, 23:00
Komentáře a souhrny
Arsenal ještě v první půli nadělil CSKA Moskva čtyři branky a výrazně nakročil směrem k semifinále. Čtyři góly dalo i Lazio, ale protože dostalo od Salcburku dva góly, jisté ještě nemá nic. Dvougólový náskok si pro odvetu zajistilo i Atlético Madrid se Sportingem. Lipsko doma udolalo Marseille.

Arsenal FC - CSKA Moskva 4:1

05.04.2018 21:05

Góly: 9. Aaron Ramsey, 23. Alexandre Lacazette (pen.), 28. Aaron Ramsey, 35. Alexandre Lacazette - 15. Aleksandr Golovin

Evropská liga je pro londýnský Arsenal pro zbytek sezony prioritou a kvalita jimi předvedeného výkonu tomu v prvním čtvrtfinále proti CSKA Moskva odpovídala. Kanonýři nasázeli soupeři hned čtyři góly, když si po dvou zásazích připsali Ramsey s Lacazettem, ovšem o titul muže zápasu si hlasitě řekl i Mesut Özil, jenž měl prsty ve všech gólech. Hosty může těšit pouze trefa Golovina, v odvetě k postupu potřebuje skórovat alespoň třikrát.

Utkání od samého úvodu nabídlo mimořádně atraktivní podívanou plnou šancí na obou stranách, což se patřičně projevilo i gólově. Únik Musy i gól Ramseyho ještě zneplatnily zdvižené praporky čárových rozhodčích, ale po osmi minutách se již skóre měnilo. Pohledná kombinace po pravé straně vyústila v Bellerínův přízemní centr, který prosvištěl celým pokutovým územím a skončil až u Aarona Ramseyho, jenž bez váhání zavěsil míč do sítě.

Odpověď CSKA na sebe ale nenechala dlouho čekat a záhy bylo vyrovnáno. Zmatky v obraně Arsenalu vynesly hostům výhodu přímého kopu přímo před šestnáctkou. Postavil se k němu Aleksandr Golovin a fantastickou ranou před zeď do horního růžku nedal Petru Čechovi sebemenší šanci zasáhnout. Sotva minutu nato mohl dokonce dokonat obrat aktivní Musa, ale sám před Čechem zamířil jen do boční sítě.

Arsenalu chvilku trvalo, než se z inkasovaného gólu oklepal, ale netrvalo to déle než sedm minut. Dravý výpad Mesuta Özila zastavil až Ščennikov, jenže bez zasaženého míče, a rozhodčí Královec na radu brankového asistenta Ardeleánu daroval domácím výhodu pokutového kopu. Alexandre Lacazette stejně jako o víkendu proti Stoke zachoval chladnou hlavu a s přehledem skóroval - 2:1 pro Arsenal.

Ani tento průběžný stav však neměl dlouhého trvání. V osmadvacáté minutě totiž vytáhl Mesut Özil výtečný pas za ruskou obranu k nohám Aarona Ramseyho, jenž improvizovaným zakončením patičkou ukázkově přehodil bezmocného Akinfejeva. Arsenal v tu chvíli po trávníku létal a do přestávky si náskok ještě jednou vylepšil. Znovu u toho byl všudypřítomný Özil, jehož ostrou zpětnou přihrávku volný Lacazette jedním dotekem zpracoval a druhým neomylně poslal míč přesně k tyči.

Ani po změně stran Arsenal neustával v ofenzivním snažení a Mchitarjan s Ramseym těsně neproměnili slibné šance hned na úvod. Arménský reprezentant následně musel předčasně opustit trávník po nepříjemném zákroku Ščennikova a jeho účast v odvetě za týden je ve vážném ohrožení. Ruský celek vzápětí sahal po snížení, ale Wernbloomovu střelu zvládl Čech vyrazit a dorážející Dzagojev se nacházel v postavení mimo hru. Další brankovou příležitost měl právě nový muž Iwobi, jehož znovu našel výtečnou kolmici Özil, ale Iwobi místo zakončení ještě přihrával a tak ze šance nebylo nic.

S přibývajícími minutami se Arsenal na dlouhé minuty usídlil na polovině CSKA a trpělivou kombinací si hledal skulinku k pátému gólu. Nejblíže k němu měl hattrickový aspirant Ramsey, který po Iwobiho přistrčení orazítkoval Akinfejevovu levou tyč. Když si pak v závěru vylámal zuby na ruském gólmanovi i střídající Welbeck, musel se Arsenal navzdory výrazné dominanci spokojit "jen" s konečným vítězstvím 4:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sporting CP 2:0

05.04.2018 21:05

Góly: 1. Koke, 40. Antoine Griezmann

Atlético Madrid potvrdilo úlohu favorita proti portugalskému Sportingu a díky dvěma brankám v prvním poločase zvítězilo 2:0, vytvořilo si tak slušnou pozici do odvety. Nic jistého ještě rozhodně nemá, nicméně vzhledem ke kvalitám v defenzívě je jednou nohou v semifinále EL. Španělský gigant zažil raketový start do zápasu a už v první minutě se dostal do vedení, svůj náskok pojistil pět minut před přestávkou.

Hned první akce dostala zaplněný Estadio Metropolitano v Madridu do varu. Lisabonský klub udělal obrovskou hubku v defenzívě, po které získal míč Diego Costa. Vzápětí ho mezi dvěma obránci procpal na rozběhnutého Kokeho, který z první napálil míč k tyči a brankář Rui Patrício i přes dotek gólu nezabránil. Neuběhly ani dvě minuty a Atlético mohlo pojistit svůj náskok, ve velké možnosti se zjevil obránce Godín.

Ten po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně a Patrício měl co dělat, aby míč vyrazil. Po necelé čtvrthodině hry odcentroval téměř od brankové čáry Piccini a hlavičkující Dost mířil zhruba o půl metru vedle bližší tyče. Poté se domácí na několik desítek minut odmlčeli, svou další šanci přetavili v druhý gól. Již po čtyřiadvacáté v této sezóně se prosadil sedmadvacetiletý francouzský útočník Antoine Griezmann.

Ve 40. minutě po patičce od Saúla prošel míč mezi nohama obránce Mathieua. Volný prostor se otevřel právě před Griezmannem a ten po navedení míče blíže do středu zavěsil k pravé tyči kolem Patrícia. Domácí pokračovali v tlaku také ve druhém dějství. Ve 48. minutě se dostal do stoprocentní pozice jako slepý k houslím Costa, ale udělal zbytečnou kličkou a Patrício mu v poslední možnou chvíli doslova ukradl balón z kopačky.

Po hodině hry dopravil míč do sítě Godín, avšak branka nebyla správně uznána kvůli ofsajdu. Zhruba deset minut před závěrečným hvizdem obdržel parádní kolmici za obranu Juanfran, jenomže z mírného úhlu pozorného strážce Sportingu nepřekonal. Hosté byli blízko k důležité trefě ve druhé nastavené minutě, ovšem bombu Ruize vyrazil fantastický gólman Oblak před sebe a dorážející Montero nepochopitelně pálil z pěti metrů vysoko nad.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Red Bull Salzburg 4:2

05.04.2018 21:05

Góly: 8. Senad Lulić, 49. Marco Parolo, 74. Felipe Anderson, 76. Ciro Immobile - 30. Valon Berisha (pen.), 71. Takumi Minamino

Lazio doma nasázelo čtyři branky Salzburgu a má do odvety nakročeno mnohem lépe. Ani rakouský oponent ale není bez šance, protože svému soupeři dokázal vstřelit dvě branky. Skórování v dresu Biancocelesti měl na svědomí především útočná dvojice Immobile a Anderson, jejichž trefy strhly vedení na stranu Lazia.

Lazio nastoupilo do prvního čtvrtfinále s výhodou domácího prostředí a hodlalo ji pořádně využít. Trenér Simone Inzaghi poslal na hřiště velmi silnou jedenáctku, v níž jsme našli hráče jako Luiz Felipe, de Vrij, Lucas Leiva, Milinković-Savić, Lulić, Immobile nebo Alberto. Ani hosté ale nepřijeli jen bránit a o drama se měli starat především brankář Walke nebo trojlístek Valon Beriša, Gulbrandsen a Dabbur.

Marco Parolo se postaral o první střelu utkání, když nikým nehlídán z hranice velkého vápna mířil těsně mimo, a to i za pomoci hostující obrany. Jen o pár minut později už se Lazio dostalo do vedení. Krásnou akci předvedl zkušený bek Dušan Basta, který proběhl až k vápnu a nacentroval. Míč proletěl celým vápnem až k Senadu Lulićovi, který jen přesně zamířil a Lazio vedlo!

Lazio zlobilo a především Ciro Immobile byl velkým nebezpečím pro hostující obranu v čele s brankářem Alexandrem Walkem. V 18. minutě už se Ciro Immobile dostal do obrovské šance a dokonce nastřelil tyč, jenže všechno vzrušení bylo pro jasný ofsajd zbytečné. Ve 28. minutě ale Dušan Basta fauloval ve vlastním pokutovém území a byl oceněn žlutou kartou. Nejen to - hosté totiž kopali penaltu. A protože ji Valon Berisha jistě proměnil, srovnal skóre.

Pár minut před koncem první půle se málem Lazio opět ujalo vedení. Lulić vyslal nádherný centr přímo na hlavu Sergeje Milinkoviće-Saviće a ten trestuhodně poslal míč těsně vedle! V šatně ještě asi bylo trochu dusno, ale hned po změně stran se hráči Lazia mohli opět radovat. Biancocelesti poslal do vedení Marco Parolo, který si naběhl do vápna a po rychlé kombinaci do rozvrácené obrany z voleje trefil přesně!

Rakušané se opět snažili dostat do tempa zápasu, ale Lazio jim mnoho šancí nepovolovalo. Naopak se před brankářem Walkem často objevil nějaký domácí hráč s odvážnou myšlenkou na skórování. Pasáž kolem hodiny hry byla dost nepřesná a trenér Inzaghi se rozhodl poslat na hřiště Felipeho Andersona. A dobře udělal. Stejně reagoval Salzburg, který dal důvěru mladíkovi Takumimu Minaminovi.

Ten strávil na hrací ploše asi půl minuty, načež si naběhl do vápna a s díky převzal Dabburovu akci. Pak už stál sám před Strakoshou a nemohl se mýlit!

Vypadalo to na hodně velkou bitvu, ale vzápětí se Lazio probralo. Opět to byla zásluha střídajícího hráče, tentokrát Felipeho Andersona. Ten se dostal do úniku, obešel s grácií sobě vlastní obranu hostů a prostřelil Walkeho! Vše pak bylo rozhodnuto, když se o pouhé dvě minuty později dostal do úniku Lucas Leiva a mohl si vybírat, kterého ze společníků osloví. Vybral si Cira Immobileho a dobře udělal - 4:2 pro Lazio.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Olympique Marseille 1:0

05.04.2018 21:05

Góly: 45+1. Timo Werner

Lipsko potvrdilo svou formu a po dvou ligových vítězstvích se mu podařilo naplno uspět také v Evropské lize. V prvním zápase v rámci čtvrtfinále proti Marseille se mu podařilo jednou skórovat, a protože vzadu udrželo čisté konto, bude do odvety odjíždět s pozitivnějším výsledkem. Každopádně hosté určitě nedohráli vůbec špatný zápas.

Olympique se musel vypořádat s absencí svého nejlepšího střelce Floriana Thauvina, a i když v ofenzívě vyloženě nezaostával, už počtvrté v evropských pohárech se mu nepodařilo na německé půdě vstřelit jedinou branku.

Do první šance se propracoval v 9. minutě Mitroglou, který vepředu utvořil útočnou dvojici s kapitánem Marseille Payetem, každopádně tečovanou střelu lipský brankář Gulácsi zlikvidoval. Skórovat se snažil o pár chvil později taktéž Zambo Anguissa, ovšem svou levačkou minul kýžený a chtěný prostor.

V podstatě až po půlhodině hry se domácí poprvé výrazněji osmělili. Zacílit se snažil z přímého kopu Forsberg, ovšem jeho pokus skončil pouze nad bránou. Asi největší možnost na změnu skóre měl za Marseille ve 42. minutě Sarr. Ten vystřihl nůžky, jeho zakončení ovšem neskončilo brankou, neboť míč narazil pouze do břevna.

V nastavení prvního poločasu přišel na řadu rozhodující moment tohoto střetnutí. Poté, co se z rychlého brejku neprosadil Sarr a těsně po něm ani Ocampos, jehož vychytal pozorný Gulácsi, založilo naopak Lipsko protiútok, Forsberg přihrál doprava na Wernera, ten si ve vápně narovnal balón na levačku a prostřelil gólmana Pelého.

Hosté se po obrátce snažili ze všech sil vyrovnat a především v první patnáctiminutovce si vytvořili hned několik dobrých možností. V 56. minutě vypálil z dobré pozice hodně aktivní Ocampos, avšak svůj pokus nasměroval jen vedle, v té samé minutě zakončoval rovněž Payet, ani on však prostor mezi třemi tyčemi Gulácsiho nedokázal trefit.

Ve zbytku utkání ani jeden z týmů na svého soka nevytvořil takový tlak, aby ještě změnil průběžný stav. Do šance se propracovával v 77. minutě Werner, avšak včas ho odzbrojil dobře bránící Luiz Gustavo. Les Phocéens mohli vyrovnat v 84. minutě díky neúnavnému Ocamposovi, jenže ten se zase nepopasoval s přesnou koncovkou.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (107)

Přidat komentář
Israha

Nebýt šaška Pelého, mohl to být super bezgólový výsledek do odvety. Tohle je nanic, hrát doma na čisté konto je...nemarseilleské, řekl bych . Je to škoda, to Lipsko zas tak výrazně lepší nebylo. I když Keita...neskutečně dobrý hráč.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně se na Keitu těším

Reagovat
smazaný uživatel

Udržte Saláma a příští rok let`s go na titul. Pokud si zas Pepek nepojede ten prase solo style.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne

Reagovat
Gedofrey

ten gól mi bude ještě dlouho ležet v žaludku, takhle to podělat. A ty Sarrovi nůžky si rozhodně zasloužili gól. Vrátí se někdo ze zraněných do odvety?

Reagovat
Israha

Mandanda určitě ne, Rami nejspíš taky ne. Rolando nevím, Thauvin už by být teoreticky měl.

Reagovat
mayday

Nebýt šaška Pelého, měl jsem v kabeli 12 tyček za remízy, OM byl poslední zápasy. Takhle jsem sbalil jen dva, i když za 11 korun dobrý Ale už jsem tam těch 12 viděl.

Reagovat
mayday

Sestřih jsem neviděl, takže Pelé něco posral, jo? Radši se na to nebudu ani dívat

Reagovat
Israha

Tož pustil přízemní střelu na přední pod tělem jak dorostenec...

Reagovat
Seydou Doumbia

radši nekoukej jinak ti vypadají vlasy

Reagovat
Kincl

Atletiko si jde pro pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Arsenal

Reagovat
Godwinson

Dobrý výsledky, všechno až na Arsenal relativně otevřený

Reagovat
Pipo123

Úprimne strašne som sa bál tohto zápasu, na Salzburg išli skvelé referencie ako hrajú super futbal a neviem čo, za celý zápas sa dostali dva krát ku strele a to im rozhodca ešte odpískal prísnu penaltu. Škoda že sme dopustili tie dva góly, keďže naša ofenzíva je smrtelná tak vonku určite aspoň jeden gól dáme, toto musí byť už postup, Salzburg toho moc nepredviedol.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Azazelo RD

Redbull mu dal křídla.

Reagovat
Hokaido

Diego ♥

Reagovat
nani92

Lazio <3

Reagovat
Counter

Jak čtvrtfinále LM, tak EL jsou zatím ohromně zábavné a bohaté na góly, připosraná taktická svázanost odešla s Mourinhem

Reagovat
madridcan

Ako fanusik Arsenalu,vies stvrtfinale porovnat iba ked je Arsenal v EL

Reagovat
madridcan

Ale nie to bolo odomna hnusne...owny to nevie porovnat vobec

Reagovat
Gunner14

It's not gay if it's with Aaron Ramsey ♥

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl vynikající.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Nerika se o Ramseym, ze kdyz se trefi, nekdo umre? Nebo si to s nekym pletu.

Reagovat
Gunner14

To je dávno, kdy to tak i bylo. Pak přišla sezona 13/14 a od tý doby to používaj jen retoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo, teď se s každou jeho trefou z jednoho fanouška ARSEnalu stane gay.

Reagovat
Acquanni

Že mě se díky Aaronovi stal gay ještě než to bylo cool Teď je to moc mainstream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Lacko_Boh

eksplejn

Reagovat
Counter

jj, ale už se to nějak nepotvrzuje. Stejně bych si ale dával zítra obzvláště pozor při přecházení ulice.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rika

Reagovat
Trand

♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi že CSKA odpadlo po té penaltě, každopádně první poločas byl úchvatný

Reagovat
mayday

CSKA vzadu neskuteční vandráci, tolik mezer, absolutní chaos při delších balónech...

Reagovat
Ferguson6

Tak aspoň, že Sporting prehral. Mať 3 obľúbené kluby v semifinále, by ma drblo

Reagovat
ttopi

Tak když jich máš 10...

Reagovat
Ferguson6

Podľa mňa aj viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chápu. Podle těch hlavních klubů moc na úspěch zvyklý nejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ten Jardim do CHelsea jo? Kurz mu klesl jako prase.

Reagovat
Godwinson

Ten kdyby tam vydržel do Vánoc, tak bych se hodně divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Duvod?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to Godwinson myslel jakože v Monacu, ne že poletí..

Reagovat
Pipo123
Reagovat
ttopi

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/DaDHm0UXUAEZsjv.jpg:large

Fedex vie Mesut dnes dokazoval celý zápas, prečo je jeho meno vo futbale taký pojem, viac tohto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty oslavy branek songem ala Bayern (aspoň před tím jsem ho jinde nepotkal) je vážně trapný. Neřeknu nějaký chcípák klub z Chorvatska apod. Ale přední klub v Evropě a nevymyslí si něco unikátního.

Reagovat
Kincl

Přesně taky jsem to poprvé slyšel u Bayernu a teď skoro vsude

Reagovat
ttopi

A máš jistotu, že to je tvorba Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom, ze ani Bayern si nevymyslel nic unikatniho. Predpokladam, ze myslis Seven Nation Army? To je snad nejvic pouzivanej oslavovaci song napric celym sportem (ne jen fotbalem).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ttopi

Tak tohle nechápu. Napíše to jednou a je mu to slušně vysvětleno. A napíše to podruhý.... To už je moc

Reagovat
Switchback

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Nebelung

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
vodka

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Reggie

Taky me to strasne sere. Netusim, jestli to "vymysleli" na Bayernu, ale nechapu, proc to na Atleticu pouzivaji taky..

Reagovat
SunFells

Tož já nechápu, proč to používají na Bayernu, když se už nejméně 9 let před ním začal používat v Bruggách a po nich i na několika mistrovstvích.

Reagovat
SunFells

A je to taky třeba melodie chantů pro Cazorlu a RvP, které vznikly taktéž předtím než si to Bayern "přisvojil".

Reagovat
Reggie

Muze byt, ja psal, ze nevim, odkud to pochazi.. Ale me osobne to proste prijde na hovno, ze se to pouziva na nekolika stadionech. Me to vylozene prijde trapny a byt na tom stadionu, tak to rozhodne podporovat nebudu no

Reagovat
SunFells

Je lepší být originální no. V Bayernu to prý taky někteří fanoušci nepodporovali, protože jim to připomínalo vítězství Itálie na jejich MS (Německém), taliánům to hrálo při oslavách.

Reagovat
Reggie

To bych bejt Nemcama hodne prskal, zvlast kdyz Nemce Taliani vymazli v semifinale. Taky me dost sere v Plzni na stadaku, kdyz po golu ten speaker tam vyrvava ty goly a pak jim dekuje a oni odpovidaj. Opet Bayern hadra a me to strasne vytaci!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhernej vykon v prvni puli, druhou jsem uz moc nesledoval, ale co jsem videl, tak Aaron skvelej, Jack az tak moc ne, ale beru to tak, ze se ted nove stale "uci" hrat ta dvojka spolu. Z Xhakovi blbosti a kopytnatosti pri odkopu padnul jedinej gol z toho primaku. Obrana dobra, Mustafi se zas nevyvaroval mensich pozicnich chybicek, ale skvele si to po sobe uhasil..A moc se mi nelibi to opetovny odriznuti hrotaka, Laca zas vypojenej celkem ze hry. Ale zas se snazi chodit do kombinaci a svy misto si nasel taky..Jako celek mi to pripadlo dobry, ac teda tady vypichuju negativa. I stridani Wengerovi vysla, Iwobi to ozivil a snad to zraneni Henka nebude nic vaznyho..

Reagovat
smazaný uživatel

ked mas zapas arsenal cska over 5,5 crazi bet za 200e a v prvom polcase uz ratas penezi... dakujem kurvici neskutocne nenavidim zivot neverim ze mas dovod ma trestatt....

Reagovat
Puskas

a proč jsi nedal under?

Reagovat
smazaný uživatel

kto by uz daval under ked videl v brane cecha a na druhej strane igora

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je, ze vte druhe půlce byly zase minimalne 4 naproste tutovky a tyčka

Reagovat
Gunner14

Nemáš sázet prachy který potřebuješ suline.

Reagovat
smazaný uživatel

já věřím že má důvod.

Reagovat
mayday

O poločase jsi to měl pojistit, aby se ti vrátil alespoň vklad.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 tak ma hrat anglicky tim v 1/4 a nie jak minuly rok nemenovana hanba, kt. sa natrapi s trapnym belgickym timom .. dakujme Bohu anglicana, ze minuly rok bol najslabsi rocnik EL

Reagovat
smazaný uživatel

cry me a mersey.

Reagovat
smazaný uživatel

stale si urazeny, ze som ta nazval najdementnejsou slepicou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Letos Arsenal vítěz EL a zase 5 klubů v LM. Příští rok EL vyhraje ten modrej paklub a zase 5 týmů.

Reagovat
Anacron

S tím asi Atleti souhlasit nebudou

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

V dvojzápase by som nám veril menej, vo finále by podľa mňa nejak väčšími favoritmi neboli.

Reagovat
Counter

Dokud nezjistíme, co je to obrana, tak boli.

Reagovat
pa3ce

No jo, nepopieram, že to by nepomohlo ale nekaz mi to objektivitou, ja som si po včerajšom výkone Mesuta a Aarona zidealizoval, že teraz už porazímo každého až do konca sezóny

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten paklub , za tu výhru v EL

Reagovat
YNWA__MSN

Evropskou ligu vyhraje Atletico, to je doufám jasný uplně každýmu už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

míč je kulatý

Reagovat
SCELO

zase sa tu urcuju vysledky, odkial to vies co sa stane.....

Reagovat
YNWA__MSN

tak se pojd vsadit?

Reagovat
SCELO

keby som mal riadnu sumu na ucte tak mozme, ale takto radsej nie

Reagovat
YNWA__MSN

To sem rád, že do toho nejdeš, jelikož já také nemám žádnou řádnou sumu na ucte

Reagovat
ladyboy arsenal

Zkurvenej Leipzig

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele