Evropská liga - preview prvních zápasů osmifinále

08.03.2012, 09:16
Previews
Po Lize mistrů dospěla do osmifinále rovněž Evropská liga a dnes budeme o něco moudřejší v otázce, kdo se dostane mezi posledních osm. Manchester City si znovu zahraje s portugalským soupeřem, tentokráte vyzve Sporting, United zase hostí Athletic. Valencia přivítá PSV, jediný italský zástupce Udinese se představí v Alkmaaru...
Metalist Charkov - Olympiakos Pireus  (čtvrtek 19:00)
Pohárová jízda Metalistu Charkov stále pokračuje a jeho fanoušci se mohou těšit na dvojzápas s řeckým šampiónem Olympiakosem Pireus. Oba celky se mohou pyšnit skvělou formou, ovšem vzhledem ke zkušenostem je mírnějším favoritem Olympiakos.

Charkovští se přes první vyřazovací kolo dostali překvapivě hladce. Kdo čekal, že souboje s rakouským Salcburkem nabídnou vyrovnanou podívanou, ten se šeredně mýlil. Metalist udělal s Red Bullem krátký proces, v prvním utkání v Rakousku zvítězil 4:0 a v odvetě na domácím stadionu 4:1. Metalist by rád došel co nejdál, ale nyní se musí vypořádat s nepříjemným Olympiakosem Pireus.

"Olympiakos je kvalitní tým, ale my máme víru sami v sebe. Navíc nezapomínejte, že jsme je nedávno porazili," prohlásil záložník Edmar. A skutečně, v roce 2008 sehráli Metalist s Olympiakosem utkání v rámci skupinové fáze Poháru UEFA. Ukrajinský tým vyhrál 1:0 a jedinou branku dal dvě minuty před koncem právě Edmar. Charkov má aktuálně velice dobrou formu. Vedle vyřazení Salcburku se Metalistu podařil i vstup do ligové soutěže, kyjevský Obolon zdolali o víkednu 1:0.

Vstup do domácí soutěže se vyvedl i Olympiakosu. Červenobílí v nové roce neprohráli žádné ligové utkání, ba dokonce neztratili ani bod a s jednobodovým náskokem před Panathinaikosem vévodí celé soutěži. Řekové měli o něco složitější cestu do další fáze. Ruský Rubin Kazaň sice dvakrát porazili, pokaždé ale jedinou brankou. Trenér Olympiakosu Ernesto Valverde doufá, že jeho týmu se podaří na Ukrajině uhrát dobrý výsledek, určitě pak vstřelit branku, která by byla pro odvetu klíčová. Vše se ale bude muset udát bez Dioga, který kvůli nemoci na Ukrajinu neodcestoval, chybět bude i brankář Roy Carroll.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sporting CP - Manchester City  (čtvrtek 19:00)
Ostře sledovaný souboj spolu svedou Sporting a Manchester City. Především domácí musejí mít ze svého soupeře pořádný strach. Hosté jsou totiž aktuálně nejlepším týmem v Anglii, tedy co se týče ligových výsledků, a navíc si již v předchozí fázi Evropské ligy v pohodě poradili s jiným portugalským celkem. Jednoznačně před nimi padlo Porto.

A to je aktuálně zase nejlepší portugalský tým. Sporting je přitom v lize o tři příčky níže a o čtrnáct bodů pozadu, takže papírově by měl být lisabonský klub ještě "slabší" než samotné Porto. S ním si mimochodem Manchester přímo pohrál - venku zvítězil 2:1 a v domácí odvetě mu nasázel další čtyři góly.

To Sporting narazil v předchozí fázi na polské překvapení Legii Varšavu. Přitom kdyby trenér Ricardo Sá Pinto v prvním zápase nesáhl ke dvěma geniálním střídáním, nemuseli by jeho svěřenci ve Varšavě ani vyhrát. V domácím prostředí si pak v odvetě přece jenom pohlídali odvezenou remízu 2:2 , díky gólu Fernándeze nakonec zvítězili 1:0 a postoupili.

Pokud se podrobněji zaměříme na současnou situaci u The Citizens, zjistíme, že tam stále vyprávějí tu samou pohádku. Opět jsou totiž problémy s italským forvardem jménem Mario Balotelli. Ten už je známý jako výtržník na hřišti, kuřák, bitkař, údajně i jako vrhač šipek po lidech či jako ignorant sledující reprezentační zápas z lavičky se sluchátky v uších.

Copak o to, že se nově vyrojily jeho problémy v nákupním centru, kde si dovolil nosit kapucu, i když s tím měla problém ochranka. Ale již podruhé v této sezóně porušil večerku. Byl přitom vyfocen v jednom z liverpoolských striptýzových barů a kouč Roberto Mancini společně s klubem mu udělili za tento přestupek pokutu ve výši 250 tisíc liber.

"Mluvil jsem s Mariem a rozhodl jsem se učinit tenhle krok," uvedl Mancini. "Je to normální, protože každý hráč by se před zápasem měl chovat normálně. Ale ano, pokutu přijal v pořádku," dodával. Balotelli přitom o víkendu proti Boltonu skóroval a podílel se tak na povinném vítězství 2:0.

Ovšem zpět k zápasu. Manchester odjíždí do hlavní metropole Portugalska s výtečnou formou. Vyhrál totiž v šesti utkáních v řadě a navíc díky skalpu Boltonu vyrovnal jeden rekord Premier League. Vyhrát devatenáctkrát za sebou před domácím publikem se podařilo už jen jeho městským konkurentům Red Devils.

Manciniho mužstvo je ve velké pohodě. "Před pěti lety jsem tehdy ještě s Interem jel do Sportingu a prohráli jsme tam," nemá dobré vzpomínky Mancini. "Nemyslím si, že v Evropské lize existují jednoduché zápasy. Pokud chceme uspět, musíme se koncentrovat a hrát dobře. Soupeř má velmi dobrý tým."

Domácí na rozdíl od Manchesteru nemusí být úplně dobře naladěni. Naposledy totiž senzačně podlehli venku Setúbalu 0:1. "Víme, co špatně bylo se Setúbalem. Teď se to nebude opakovat," sliboval gólman Rui Patrício. "Nemáme strach. Bude to jedenáct hráčů na jedenáct a stát se může všechno. Máme tým na to, abychom ho porazili."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.75 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - Schalke 04  (čtvrtek 19:00)
Po úspěšném dvojzápase s Plzní čeká Schalke v rámci osmifinále Evropské ligy další náročný výlet, protentokrát na půdu nizozemského Twente. Obě strany zcela jistě vzpomínají na čtyři roky starý souboj v poháru UEFA, kdy se na Arke Stadionu nakonec po zásluze radovali domácí.

Stejně jako ve zmíněném duelu, tak i tentokráte sedí na lavičce ambiciózního týmu velezkušený anglický harcovník Steve McClaren, jenž si v mezičase prožil zajímavá, avšak krátká a především potom neúspěšná působení ve Wolfsburgu a Nottinghamu Forest. "Očekávám znovu skvělou atmosféru. Oba týmy se za tu dobu hodně změnily: Twente bylo tehdy v Evropě "zelenáčem", po čtyřech letech už však patří na pohárové scéně k respektovaným klubům," míní kouč, jenž na lavičce FCT nahradil Michela Preud'homma.

Domácí půjdou do utkání proti Königsblauen ve skvělém rozpoložení, o víkendu totiž zvládli duel v Eindhovenu, kde navíc silnému PSV nasázeli rovnou šest branek. Jedinečné vítězství tak potom zkalilo až vyloučení Douglase. "Je důležité, aby hráči zůstali nohama na zemi. Ve čtvrtek je na programu další těžký zápas," nabádá McClaren, jenž se může spolehnout na všechny opory, vyjma Dennyho Landzaata.

Naopak Schalke pocestuje do Enschede s přítěží posledních dvou nepovedených zápasů, nejdříve přišla na řadu i vcelku očekávaná porážka v Allianz Areně, minulý týden pak die Knappen neuspěli taktéž na Badenova-Stadionu. Díky těmto zaváháním tak S04 ztrácí na svého rivala z Vestfálska již propastných jedenáct bodů. "Před utkáním proti Twente není důležité, co bylo, ale to co přijde. Porážkou ve Freiburgu se nám svět nezbořil, těšíme se na Evropskou ligu, kde si můžeme spravit reputaci," nehází flintu do žita trenér Huub Stevens.

Modrobílí však budou zdolávat šestizápasovou domácí neporazitelnost Twente na evropské scéně bez Klaase-Jana Huntelaara, ten utrpěl v mezistátním souboji s Anglií, kde se ošklivě srazil s Chrisem Smallingem zranění v obličeji a nebude tak ještě připraven. "Když vám vypadne nejlepší střelec, tak je to nepříjemné, nicméně náš tým nestojí na jednom hráči," zdůraznil nizozemský lodivod. Tomu však nebudou k dispozici ani kapitán Höwedes, Metzelder a Pukki, hrát nebude ani potrestaný Farfán.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Atlético Madrid - Beşiktaş JK  (čtvrtek 19:00)
Fotbalisté Besiktase sice dokázali projít do dalšího kola přes portugalskou Bragu, ovšem po vítězství 2:0 na její půdě doma prohráli 0:1. Celkově byl turecký tým poražen už třikrát po sobě, když v lize nestačil na Galatasaray a ani na Trabzonspor. Chuť si tak bude chtít spravit v Evropské Lize, favoritem ale určitě není. Atlético se totiž v poslední době zlepšuje a stoupá tabulkou španělské soutěže.

V tuto chvíli patří celku z Madridu osmé místo, ovšem se třiatřiceti body ztrácí pouze pět bodů na čtvrté Levante a tato ztráta se dá v každém případě dohnat. Atlético v Evropské lize prohrálo pouze v Udinese, jinak si připisovalo jedno vítězství za druhým. V minulém kole snadno přešlo přes Lazio, když zvítězilo na jeho půdě 3:1 a v domácím prostředí si pohlídalo postup po výhře 1:0.

V lize také drželo delší dobu sérii bez porážky, nicméně v 25. kole podlehlo doma Barceloně 1:2, v minulém zápase remizovalo na půdě konkurenční Sevilly 1:1. Besiktas letos určitě nebude bojovat o titul, na který již ztrácí hrozivých devatenáct bodů. Na druhé místo Fenerbahce ztrácí osm bodů a reálně tak vypadá boj o třetí pozici s Trabzonsporem, za kterým je pouze o skóre. Nicméně turecký celek po dlouhé době touží po úspěchu v Evropě.

Španělský celek bude i tentokráte spoléhat na Falcaa, který se na evropské scéně trefil už pětkrát. Atlético se paradoxně musí obejít bez tureckého špílmachra Ardy Turana, který má problémy s tříslem. Naopak Besiktas postrádá Huga Almeidu, ten se zotavuje po zranění, kvůli problémům s nohou ještě možná nebude připraven Mustafa Pektemek.

Gólman domácího výběru Thibaut Courtois věří, že Atlético doma naváže na skvělou formu. "Máme v Evropské lize pět výher v řadě a chceme na to navázat. S Besiktasem to bude náročný souboj, ale hrajeme doma, musíme zvítězit a nejlépe udržet čistý štít. Spoléhat na zápas v Turecku, kde jsou výborní fanoušci soupeře, to si opravdu dovolit nemůžeme. Chceme dojít co nejdále a všichni v to doufáme," říká sebevědomě domácí brankář.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.75 - 9.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Standard Lutych - Hannover 96  (čtvrtek 21:05)
Hannover se poté, co ze hry vyřadil Bruggy, střetne hned s dalším belgickým celkem - Lutychem. Los tak mezi sebe oklikou opět svedl týmy, jež se potkaly už v rámci bojů v základních skupinách, přičemž tehdy měli navrch hráči Standardu, momentální forma ale hovoří pro hosty.

Jak už bylo zmíněno, předchozí souboje dopadly lépe pro Belgičany, kteří ze vzájemného dvojzápasu vybojovali tři body a tím zároveň udělali klíčový krok k postupu ze skupiny: Lutych nakonec naprosto zaslouženě, bez porážky a se čtrnácti body postoupil do vyřazovací fáze Evropské ligy, Hannover však byl jen o pouhopouhé tři body pozadu, což dokázal také přetavit na zasloužený postup. Teď oba dva svedou další nelítostný boj!

Domácí mohou mít před zápasem radost, když ne z aktuální formy, tak alespoň z návratu Jelleho Van Damma, jenž se svému celku vrací po více než dvou měsících a právě on by měl hlavní měrou pomoct rozluštit lutyšské problémy ve vzdušném prostoru. "Cítím se fit, půlhodinu už jsem zvládl i na hřišti Brugg. Ale nemůžu všechno vyřešit sám, každý musí nést za něco určitou odpovědnost," neskrývá urostlý, 28letý bek.

To Dolnosasové jsou v posledních měsících v naprosté pohodě, radost jim sice mírně kalí porážka na hřišti Dortmundu a následná dělba bodů s Augsburgem - ve výsledku ale může být Mirko Slomka se svými ovečkami v letošní sezóně nadmíru spokojený. "Soustředíme se jen sami na sebe, chceme předvádět naše silné stránky: kvalita v útočné fázi, kompaktnost a efektivita," potvrdil Lars Stindl.

Německý tým však před zápasem trápí jeden veliký problém - naráz jsou mimo hru oba elitní střelci, Mohamed Abdellaoue chybí kvůli chřipce, zatímco Jana Schlaudraffa vyřadil ze hry disciplinární trest. Hýžďový sval potom nepustí do hry Schmiedebacha, otazník ještě visí nad startem defenzivní opory Emanuela Pogatetze.
Standard Lutych - pravděpodobná sestava:
Bolat - Ciman, Felipe, Kanu, Pocognoli - Goreux, Buyens, Vainqueur, Van Damme - Tchité, Cyriac
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - Cherundolo, Haggui, Eggimann, Schulz - Rausch, Stindl, Pinto, Pander - Ya Konan, Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.20 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - PSV Eindhoven  (čtvrtek 21:05)
Španělská Valencia bude v souboji s holandským celkem favoritem, ovšem nesmí rozhodně nic podcenit. Ofenzivní síla PSV je v mnoha zápasech naprosto nezastavitelná a pokud svěřenci Freda Ruttena dokážou zapomenout na víkendový debakl s Twente, mohou myslet na úspěch. Španělský celek má ale letos vcelku slušnou formu a s přehledem drží třetí místo s pětibodovým náskokem na čtvrté Levante.

Ještě sice nemá nic zaručeného, ale je to na dobré cestě. Valencie po překvapivé domácí prohře se Sevillou vyhrála v Granadě, nicméně předtím ve dvou duelech s Barcelonou prohrála, v lize dokonce debaklem 1:5. V minulém kole Evropské ligy však neinkasovala a postoupila po dvou výhrách 1:0 nad anglickým Stoke. PSV také působilo v minulém kole jistě, turecký Trabzonspor doma porazilo 4:1 a na jeho půdě 2:1.

A to letošního tureckého účastníka Ligy mistrů mohlo hodně překvapit. PSV drželo skvělou formu až do minulého kola, kdy doma podlehlo Twente poměrem 2:6. V tabulce Eredivisie mu patří třetí místo o bod za Alkmaarem, nicméně situace za ním je až do šestého místa nesmírně vyrovnaná. Oba celky se spolu naposledy utkaly v Lize mistrů ve skupině před více jak dvanáctí lety a PSV doma remizovalo 1:1, na půdě Valencie prohrálo 0:1.

Kouč Fred Rutten může přivítat hned trojici hráčů a zároveň doufá, že všichni už vypustili z hlavy nedělní vystoupení. "Do sestavy se vracejí uzdravení Erik Pieters, Orlando Engelaar i Kevin Strootman. Doufám, že všichni pomůžou k překvapivému výsledku, protože v žádném případě nejsme favoritem tohoto dvojzápasu. Nicméně v Evropské lize se nám daří a je v našich silách postarat se o překvapení," věří sebevědomý kouč.

Valencie se naopak nemůže spolehnout na dlouhodobě zraněné Banegu, Sergia Canalese a Hedwigese Madura, k dispozici nebude ani obránce Miguel. "Hrajeme v domácím prostředí a našim cílem je udržet balón pod kontrolou a využít podporu fanoušků na stadionu Mestalla. PSV patří dlouhodobě mezi skvělé výběry i z historického hlediska a můžeme se těšit na velice atraktivní fotbal. Musíme si dát pozor na chyby v obraně," uvedl trenér týmu Unai Emery.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 4.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AZ Alkmaar - Udinese Calcio  (čtvrtek 21:05)
Nizozemský AZ Alkmaar zahájí souboj proti italskému Udinese na domácí půdě a pochopitelně si bude chtít vypracovat co nejlepší možný výsledek do odvety.

Dvojzápas s Anderlechtem AZ zvládlo a nyní se může těšit na loni čtvrtý tým a aktuálně rovněž čtvrtý celek italské Serie A Udinese Calcio. Tým trenéra Gertjana Verbeeka prožívá dobrou sezonu, v nizozemské Eredivisii se vyhřívá na první pozici a v Evropské lize má možnost proklouznout do další fáze, neboť Udinese rozhodně nepředstavuje soupeře, přes kterého by se nedalo přejít. Italové ale už budou moci spoléhat na kanonýra Di Nataleho a to je velká zbraň.

"Di Nataleho čísla jsou impozantní. V posledních letech dal svým výkonům kontinuitu a bezesporu patří mezi fotbalovou elitu. Musíme ho eliminovat, avšak na druhou stranu se nemůžeme soustředit jenom na něj, Udinese má spoustu dalších kvalitních hráčů," nechal se slyšet Jozy Altidore. Verbeekova družina o víkendu porazila Heracles 3:1 a je v čele, ovšem druhé Twente a třetí PSV mají jen o bod méně, v případě prvně jmenovaného týmu platí, že má ještě jedno utkání k dobru.

Udinese ale rozhodně nepovažuje Evropskou ligu za druhořadou soutěž. Ano, prioritou číslo jedna je Serie A, ale i triumf v Evropské lize je pro svěřence kouče Guidolina lákavý. "Chceme dojít v této soutěži daleko. Aby k tomu došlo, musíme předvést co nejlepší výkon, stejně jako proti PAOKu. Víme, že budeme čelit velice těžkému soupeři. AZ vede Eredivisii a stále ukazuje, jak silným týmem je. Je velmi důležité, abychom v Holandsku vstřelili gól," rozpovídal se na téma Evropská liga a Alkmaar záložník Udinese Kwadwo Asamoah. Di Natale se sice vrací do sestavy, chybět ale budou jiní, zdravotní potížě mají Almen Abdi a Dušan Basta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Athletic Bilbao  (čtvrtek 21:05)
Postup z prvního kola vyřazovací části Evropské ligy byl pro oba soupeře dosti krkolomný. Jak Athletic, tak Manchester United nastupovaly do dvojzápasů jako favorité, ale musely se nakonec výrazně zpotit a nadřít, aby postup vybojovaly.

Mistr Anglie vyhrál první zápas na hřišti Ajaxu 2:0 a odveta měla být pouhou formalitou. Na brzký gól v Manchesteru však klub z hlavního nizozemského města dokázal zareagovat díky Özbilizovi a Alderweireldovi. A do posledních minut se britský velkoklub musel třást o udržení jednobrankové porážky, která ještě na postup stačila.

Athletic si tak skvělou pozici pro domácí odvetu nepřivezl, v Moskvě prohráli Baskové s místním Lokomotivem 1:2. Druhý zápas sice v konečném účtování zvládli a po výhře 1:0 postoupili, avšak červená karta Amorebiety po hodině hry málem uhasila naděje. Hned dvě minuty nato ovšem mladík Iker Muniain vsítil vítěznou branku.

Athletic táhne káru kromě evropské scény solidně i doma v lize. Je pátý, s jednobodovou ztrátou na Ligu mistrů, kam je jaksi otevřela vrátka. Atlético Madrid se stále hledá a v závěsu z deváté pozice vyhlíží pohárové příčky. Jen o skóre za vítězem Evropské ligy z roku 2010 je další ze zvučných klubů Sevilla. Letošní účastník milionářské soutěže Villarreal má dokonce co dělat, aby udržel příslušnost Primera Division. Man Utd pak nepřestali prohánět vedoucí tým Premier League a zároveň městského rivala Man City a ztrácí na něj jen dva body.

Na poslední vzájemný zápas se musíme vrátit celých 55 let. Tehdy se obě mužstva střetla v rámci čtvrtfinále PMEZ. V Baskicku vyhráli domácí 5:3, avšak po odvetě v Manchesteru se radovali Angličané - ti totiž porazili soupeře potřebným výsledkem 3:0.

Dnes v "Divadle snů" půjde podle všeho o atraktivní utkání, o čemž svědčí i vyjádření největšího talentu Španělů Ikera Munaina, který se soupeře nebojí. "Na tenhle zápas jsme se dlouho a moc těšili. Nepřijeli jsme si pro porážku, jsme tu, abychom Manchester United pořádně potrápili a získali do domácí odvety pozitivní výsledek," nechal se slyšet teprve 19letý fotbalista.

Účastnit se ho určitě nebude Paul Scholes. Otazníky visí i nad Smallingem, Cleverleym a Andersonem, brazilský středopolař by však s největší pravděpodobností být k dispozici měl. Athletic postrádá vykartovaného Amorebietu, dále pak zraněné Ocia, Gurpegiho a Castilla. Nejistý start má také záložník Iturraspe.

Utkání začíná 21:05 středoevropského času a přímým přenosem jej bude vysílat ČT4. Zápas bude coby hlavní sudí řídit Němec Florian Meyer.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (612)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A Uine už to zase ojebává nepostaví Di Nataleho,ať jdou někam jasný že chtějí zamíchat karty v italské lize a hrát LM ale sakra ať jsou soudní nemají na to hrát v LM!ať se sakra snaží uspět v Evropské lize!!Fakt mě ten tým Udine vytáčí

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku

Reagovat
cervo

Preco, ved ma pravdu... Dnss su talianske kluby schopne sotva mensieho uspechu v eu lige a silou mocou sa tlacia do lm, iba aby zdvihli cenu svojim hracom, ale vysledok je stale rovnaky, predat hracov za co najlepsiu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože zrovna Udinese v Evropě ostudu nikdy neudělalo(podívej se na minulé roky) a i letos si nevedou špatně, do toho ještě hrají o LM, a to se Juventusovi vidno nelíbí. A navíc minule v dvojzápase s PAOKem nasadili to nejlepší, co měli. Fakt mě ten týpek Juventus dostává, ať se podívá, který tým skončil ve skupině EL 3. pod Lechem a nenadává tady na Udinese...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale není argument, to je dětská logika. Možná právě proto že jeho Juventus skončil ve skupině až třetí tak je naštvaný na Italské týmy za to že kašlou na EL. A tím že na to poukazuješ mu akorát dáváš za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A on pravdu má, Italské týmy na EL kašlou, stejně tak anglické.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se bavím o Udinese, které když už se podíváš na minulý dvojzápas, tak uvidíš, že nastoupili v tom nejsilnějším, v čem mohli... že to ostatní dost prosrali to nikde nepopírám.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulém dvojzápase třeba jo, ale podle toho co píše tak už to začli flákat a šetříjou sestavu na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, co Juventsu píše? A co píše? Že nepostaví Di Nataleho, který má 34 let a 3 zápasy za týden už nedává...ok co tam má dále tak zásadního, že se z toho dá říct, že na to serou?

Reagovat
smazaný uživatel

btw. bez Di Nataleho porazili PAOK venku 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal polovinu z jejich všech gólů a v lize mají trapně slabou Novaru. AZ nejsou žádné ořezávátka a klidně je můžou vyřadit. Když nenasadí svého nejlepšího hráče tak je to signál že je pro ně liga očividně důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Floro Flores taky není žádný slaboch a Di Natale určitě nastoupí do odvety, o tom nepochybuju a Udinese není tým jen o něm. Ikdyž dává hodně gólů, ale viz třeba ten poslední zápas proti PAOKu, to se ukázalo, jak si bez něj umí poradit. Klíčová věc toho týmu je záloha, jestli nenastoupí Asamoah, Pinzi, Bssta nebo Armero, pak to odfláknou a uznám, že se šetří na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, budu ti věřit, Serii A zase tak nesleduju.

Reagovat
Jajinek

Lech Poznań (POL) - Juventus FC (ITA) 1:1

Fulham FC (ENG) - Juventus FC (ITA) 4:1

Reagovat
kiwwi

tak dufam ze dnes to bude vykon hodny United a hraci to odjazdia jak sa patri...sice trocha nevyhoda hrat prvy zapas doma, ale aspon o motivaciu naviac, aby sa pripravil dobry vysledok do odvety

Reagovat
havrys99

Valencia a Charkov výhra

Reagovat
smazaný uživatel

4. pro dobrý výsledek pro Athletic

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao má každý rád. Taky mně bude mrzet když je vyřadíme.

Reagovat
kiwwi

ale 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

Se nezblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je sice trocha looserské, ale každý má svůj styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*loserske

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Twente, dat dole tu "pychu nackov"

Reagovat
smazaný uživatel

metalist charkov to dají !! :) 3: 0

Reagovat
maras93

Charkov - Olympiakos 10

Athletic - Besiktas 1

MU - Bilbao 1

Vale - PSV 1

Alkmaar - Udine 10

Twente - Schalke 1

Lutych - Hannover 0

Sporting - City 2

Jak byste to dali vy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Charkov 0 1:1

Madrid 1 2:0

MU 1 1:0

Vale 0 1:1

Alkmaar 0 2:2

Twente 0 0:0

Lutych 2 0:1

Sporting 2 1:2

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle je úchvatný:

Athletic - Besiktas 1

MU - Bilbao 1 ...

Reagovat
maras93

Pravda Atletico

Reagovat
Lemond Laws

Dneska výborný zápasy na tiket! Cítím výhru

Reagovat
božský John

Twente 1

Metalist 1

City 2

???

Reagovat
smazaný uživatel

Vale-PSV bych zkusil + 2.5

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa ma tahat do preview bulvar o Balotellim, nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že jsem dostali Basky, mám je celkem rád ale co, na OT 2:0 a venku 1:1. A jedem.

Reagovat
minoLFC

Bilbao Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu vubec nekdo , kdo je rad nema?? ... .....

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

Reagovat
niflheim

Proč až tak? Ty bys jim fandil, kdyby hráli se Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych jim fandil v zápase se Spurs?

Reagovat
niflheim

Tak právě kvůli tomu říkám to, že je kiwwi i rád má...

Reagovat
Carrick

Dneska se mi docela zamlouvají tyto tipy:

Charkov - Olympiakos 1

Twente - Schalke 1

MU - Bilbao 1 v handicapu 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Bilbaem bych by opatrnej. Vic verim vyhre Hannoveru nez vyhre MU o 2 goly

Reagovat
Ragazzo d'oro

To já rozhodně ne. Hannoveru bude chybět Abdellaoue, který je pro ně klíčovým hráčem. Já bych hodil spíš X.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja nerikam, ze Hannover vyhraje

Reagovat
Ragazzo d'oro

Blbě jsem si to přečetl.

Reagovat
Carrick

Záleží, jak se k tomu dneska přistoupí. Ale věřím tomu, že dneska do toho prostě SAF půjde naplno a bude je chtít smáznout, ať má do odvety relativně klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja moc neverim tomu, ze se ta EL bude brat nejak moc vazne. Odveta semifinale se hraje pred zapasem na CoMS a finale pred 38. kolem na SoL. To jsou tak strasne dulezity zapasy, ze by nejaka EL mela jit trosku stranou. Nechal bych v EL zahrat si Parka, Berbu, Lindegaarda a podobne, a to na porad silnejsi soupere postupne stacit nemusi

Reagovat
Carrick

Tak EL bude s blížícím se závěrem sezóny, pokud bude stále v lize o co hrát, určitě čím dál víc na druhé koleji. Ale myslím si, že konkrétně dneska SAF nepřipustí podruhé po sobě podobně příšerný a ubohý výkon jako s Ajaxem. A pokud se to tentokrát odjezdí a neodflákne, tak i s dvojčatama, Parkem, Berbou nebo Chicharitem jsme je doma schopni o ty dva góly dát.

Reagovat
Carrick

Tak EL bude s blížícím se závěrem sezóny, pokud bude stále v lize o co hrát, určitě čím dál víc na druhé koleji. Ale myslím si, že konkrétně dneska SAF nepřipustí podruhé po sobě podobně příšerný a ubohý výkon jako s Ajaxem. A pokud se to tentokrát odjezdí a neodflákne, tak i s dvojčatama, Parkem, Berbou nebo Chicharitem jsme je doma schopni o ty dva góly dát.

Reagovat
stas87

tak hannoveru chyba abdellaoue co je 50% utoku hannoveru,nahrada je sice ya konan ale ten sedi a ya konan a diouf spolu este nehrali navyse,hannover caka o vikendu dolezity zapas na ihrisku werderu a ak vyhra priblizi preskoci werder na 6 miesto,to uz ten MZ je asi realnejsi

Reagovat
jv

Tak zrovna bych řek, že Dioufovi může Ya Konan vepředu sedět, uvidíme. Jinak 96ky nastoupí v nejsilnější sestavě, takže bych jim docela věřil...určitě neupřednostňujou Werder, to ne.

Reagovat
stas87

takze oni chcu dojst v EL co najdalej?ok,potom ale oni nemaju tak siroky kader na dve sutaze uvidime ako to bude fungovat,ale diouf je hrozny sebec z tych par zapasov co som videl

Reagovat
jv

Je no, ale zatím mu to tam padá, to je momentálně pro H96 to hlavní. Tak, poslední dobou už mají ten kádr na slušný úrovni, viz. Schulz - Pander, Haggui - Pogatetz - Eggimann, Cherundolo - Chahed nebo vyrovnaná útočná čtverka, kterou jim může leckdo závidět, tady bych problém neviděl. Jinak se podle všeho soustředí na obě soutěže, chtějí co nejdál v EL a potom i evropské poháry v další sezóně.

Reagovat
ronaldik

Charkov 1

Man. UTD 1

Man. City 2

Twente - Schalke +2,5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak vyhrát a hlavně nedostat gól...minimálně o dvě branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby Bilbao uhralo čo najlepši vysledok a Charkov vyhral

Reagovat
JIMMY-PO

tak Bilbau prajem vyhrať EL zaslúži si to ten klub..v ostatných nech postúpi lepší

Reagovat
Bayern +

De Jong Ak kôli nemu prehrám tiket... čuráčik!

Reagovat
minoLFC

teda hnus.., De Jong dive bez kontaktu pred sestnatkou a rozhodca este po diskusii s postrannym da penaltu a este cervenu

Reagovat
Bayern +

Suarez proti AFC bol svätec proti tomuto. A ďalší kokot, ktorý nevidí, kde je veľké vápno.

Reagovat
minoLFC

nenide ani o De Jonga ale o to, ze rozhodca aj postranny su slepy.Ze nevideli ze to nebol faul dajme tomu,ale ten postranny predsa musi vidiet ze to je skoro meter pred sestnastkou

Reagovat
Godwinson

Twente

Reagovat
Bayern +

Snáď ich v Gelsenkirchene spláchnu nehoráznym spôsobom!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Ve Veltins Areně dostanou napráskáno.

Reagovat
Godwinson

Doufám, že dostanou napráskáno podobně jako Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 3:1 by mi vyhovovalo

Reagovat
Godwinson

Dvakrát po sobě fotbalový Bůh slepý doufám nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám. Dost by mě naštvalo, kdyby špatně odpískali penaltu i v druhém zápase

Reagovat
Bayern +

Vymyslená proti Twente za stavu 1:0 pre vás v 93. minúte by nebola odveci.

Reagovat
Arne

Ty ses vylíhnul v pěknýho trolla.

Reagovat
Godwinson

Co to proboha opět meleš za hlouposti. Zde se ta nadsázka pěkně hodí :)

Reagovat
Arne

Opět?

Jinak tohle si nevztahuj jen na tuhle diskusi... Poslední dobou když něco napíšeš do německý sekce, tak to skoro vždy je nějaká provokace.

Reagovat
jv

Tak tak.

Reagovat
Godwinson

Ano, ale jen mé postřehy.

To mě právě překvapuje, do Německa téměř nepíši, ale pravděpodobně, z toho slepého přitakávání, máš na mysli mou faktickou poznámku o nárůstu fanoušků Dortmundu, což mi ale nepřijde nic, co bys musel takto hodnotit, nic jiného, co by (pro zaslepené fanoušky) mohlo působit provokativně jsem tam zcela jistě nenapsal.

Reagovat
Arne

Nevím, prostě mám takovej pocit a nemyslím si, že je to jen na základě odporu k Dortmundu... Jinak pokud si dobře pamatuju, tak třeba dva roky zpět jsi mu docela i přál a teď proti němu fandíš všem do posledního... Takovej obrat je na základě toho, že přibylo pár fanoušků BVB?

Reagovat
jv

Nešlo jenom o tohle...kdybych měl čas, tak ti něco najdu, bylo tam toho povícero.

Reagovat
Godwinson

K tomu výše, určitě jsem mu nepřál, v Německu je mi sympatických spousta klubů, ale k Dortmundu jsem se určitě nevyjadřoval, ale na tom nezáleží. Mně samozřejmě příliv fandů Dortmundu srdečně nezajímá, ona to tam tehdy bylo v kontextu, víš? Byla ta reakce na ... kohosi.

A ano, vybavuji si ještě jednu věc, ale jelikož si absolutně nemohu vzpomenout na znění, tak asi nebyla kontroverzní, natož provokativní. Ale nevím, o co jde, Dortmund sice opravdu nemusím, ale nevyjadřoval jsem se o něm špatně (ano, vím, poupravoval jsem liché mínění o jeho fantastickém vystoupení loni v EL), takže ... no .. o nic nejde.

Reagovat
herbage

Proč Ferguson nestaví Andersona?

Reagovat
vodka

protože je pořád zraněný... teď je týden v plném tréniku...

Reagovat
herbage

aha, díky A Cleverley taktéž?

Reagovat
vodka

bohužel, ti 2 letos promarodili 80 % zápasů... Cleverley byl mimo až do zápasu s ajaxem, po kterém si znovu cosi natáhl a Anderson má sice krátkodobější výpadky, za to neustále. Zraní se na 3 týdny, týden trénuje, zraní se na 2 týdny, 2 týdny trénuje, zraní se na měsíc...

Reagovat
herbage

Ricardo Costa a Pablo v základu, to bude Kily rád

Reagovat
Erdovec

United: De Gea; Rafael, Smalling, Evans, Evra; Park, Jones, Giggs, Young; Rooney, Hernandez. Subs: Amos, Ferdinand, Fabio, Anderson, Carrick, Nani, Welbeck.

Athletic Club: Iraizoz, Iraola, Javi Martinez, San Jose, Aurtenetxe, Iturraspe, De Marcos, Ander Herrera, Susaeta, Llorente, Muniain. Subs: Raul, Koikili, Ekiza, Inigo Perez, Toquero, David Lopez, Ibai Gomez.

Reagovat
vodka

sestava čekaná, akorát sem čekal, že bude hrát Carrick...

Reagovat
r.mrazik

jak ti hraci porad mavaji rukama a snazi se uhrat ruku a penaltu...bych z toho blil...hruza...

Reagovat
Yanek

Bilbau bych tu EL přál...

Reagovat
herbage

Llorente to měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Javi na stopérovi?

Reagovat
One-Real

Stavi ho tam hodne casto Pritom ve stredu zalohy ma ten potencial mnohem vetsi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

tam hraje skoro celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente by je mohl sestřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Swarley

no jak je vidět, dneska to bude zase úžasný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
Side

Nezapískal ještě náhodou faul Llorentemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Psst.

Reagovat
mithro

mne to prislo, ze piskal ofsajd podla toho gesta niekde

Reagovat
smazaný uživatel

né no. Drželi se tam oba dva.Smalling ho strhnul k zemi.

Reagovat
GEGE

Reagovat
vodka

ach jo, to je zase hra... ať dá athletic gól a ti naši se proberou

Reagovat
vodka

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Reagovat
vodka

to je ta druhá možnost, stejně jak o víkendu ale Hernandez brilantně

Reagovat
smazaný uživatel

Roooooney Z hovna bič

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš , dostaneš

Reagovat
mithro

ronei nic nehra a gol

Reagovat
Erdovec

to bylo dost laxní jak je tam nechali projít

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao o třídu lepší, ale United zase haluz 6 odrazů a gól

Reagovat
vodka

jaých 6 odrazů bambulo?

Reagovat
smazaný uživatel

Při tom průniku tam byly minimálně 4

Reagovat
smazaný uživatel

O třídu lepší je jim na nic když bráníjou jako ponocní a nejsou důrazní ve vápně.

Reagovat
Swarley

pěkně Chicharito a pohotově Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Typický Manchester, kdy tohle skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Proste luckeri...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ze ti to stoji zato, na taketo reci reagovat

Reagovat
j_mrazik

Nedokážu si moc představit ManUtd bez Giggse... když je to všem u zadku, tak on jedinej je schopnej to sám změnit.

Jinak největší tragéd je Young. To i Walcott z formy je lepší než on.

Reagovat
vodka

doteď je nejhorší Rooney...

Reagovat
j_mrazik

Ale Bilbao hraje sympaticky. Jinak komplet ofenziva Manchesteru je taková mrtvá.

Reagovat
vodka

jo, my zase hrajeme klasickou údržbu na protiútoky...

Reagovat
j_mrazik

Prostě evropský poháry jsou vám jedno.

Reagovat
vodka

ale oni se do nějakých tutovek nedostávají, víceméně střely na haluz kolem 16. Bojím se akorát centru na Llorenteho...

Reagovat
Swarley

na můj vkus to hrajeme docela často

Reagovat
vodka

jo no, vždycky vyklidíme střed pole, kdy se záložníci stáhnou 5-10 metrů před stopery, zahustí se prostor a čeká se...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Proti Norwichu hrál Young parádně. Za dvacet minut toho předvedl víc než Nani za 70. A Tottenhamu dal dva góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme úplně největší tužku, Bilbao tvoří od začátku hru a my vedeme 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

To tak, nalijme si čistého vína, není proprvé, nevím kde to štestí berete

Reagovat
vodka

štěstí , efektivita...

Reagovat
smazaný uživatel

SAF si píše vlastní horoskopy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bilbao se kouká líp než na Barcelonu. Ale prohrává

Reagovat
Swarley

Nemanja!!! ten chybí jak sviňa

Reagovat
mithro

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne...

Reagovat
vodka

Evans první kiks dneska...

Reagovat
j_mrazik

Sakra, tohle musí dávat.

Reagovat
GEGE

Athletic ho tam foukne dneska

Reagovat
mithro

ale tocia nas krasne teda

Reagovat
vodka

já jako ten záměr chápu, Athletic má perfetně secvičený přechod, tak je tím stylem hry nechceme dat šanci jít do protiútoku, ale aj tak bych jich tam vyfackoval, protože taková nepřesnost a neaktivita se netoleruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bysme být schopní udržet míč a uklidnit hru. Což nedokážem.

Reagovat
mithro

to aj proti Ajaxu, neboli schopny dat 5 prihraviek za sebou. Potom sice spravi krasnu akciu ale nasledne 15 min nahanaju loptu a hracov Atletica

Reagovat
mithro

to aj proti Ajaxu, neboli schopny dat 5 prihraviek za sebou. Potom sice spravi krasnu akciu ale nasledne 15 min nahanaju loptu a hracov Atletica

Reagovat
mithro

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Bilbao musí dát gól! Zatím jsou jednoznačně lepší.

Reagovat
GEGE

A Udine vidím dobrá sestava takže čekám dobrý výsledek do odvety.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic jasně lepší, snad to otočí.

Reagovat
j_mrazik

Phil Jones mě vždycky pobaví...

Reagovat
vodka

to každého, GOD

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
GEGE

Hrozný kopáč

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
herbage

náhodou, fotbalově mu to myslí

Reagovat
niflheim

Všeobecně je to ale zábava - klučinovi je pořád teprve 20 let a některé komentáře si nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
wild

obrana

Reagovat
mithro

pekny gol

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOL!!Páráda Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale škoda. V poháru sme měli hrát na nulu vzadu.

Reagovat
Swarley

no tady je vidět, že má SAF celou EL v paži...

Reagovat
smazaný uživatel

No, kašle na to no. Ale stejně si myslím že postoupíme.

Reagovat
Swarley

já bych taky rád postoupil, ale s tímto přístupem se to stane jen těžko...SAF asi už fakt všechno vsadí na ligu...

Reagovat
mithro

s touto obranou na nulo vzadu tazko

Reagovat
One-Real

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaaaaaaaaa

Reagovat
Swarley

tady má vodka centr na Llorenteho

Reagovat
vodka

sem to ale neviděl zorvna...

Reagovat
Erdovec

že by spravedlnost ve fotbale opravdu existovala?

Reagovat
smazaný uživatel

Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Todle by byl hrac po Spurs a ne ta sracka z Toga..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Tomanatura

Zaslouzene, jsou jasne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
herbage

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ale jestli to nekomu prat, tak prave Athleticu a Donovi Marcelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Najsympatickejší klub PD...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomanatura

nejen PD

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, po LFC.........Celticu a AS Roma...

Reagovat
Tomanatura

Mne je treba Athletic sympatictejsi nez United. Nevim, proc by mel byt klub, kteremu fandim, ten pro me nejsympatictejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby sa odosobním od LFC, tak by som možno Athleticu aj fandil.

Reagovat
alcantara

SKoda inakasovaneho golu a blackoutu pri braneni, Athletic o triedu lepsi. Snad tam este nejaky v druhom polcase padne. Inak Katedrala docela zmenila vzhad, som nevedel, ze sa hraje na San Mames.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradične veľmi slabí fans na All Trafford.

Reagovat
GEGE

Divadlo no...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je spíš muzeum

Reagovat
Tomanatura

vzdycky me fascinuje, jak muze nekdo hodnotit atmosferu podle televize, ktera si mikrofony nastavuje jak chce, ale budiz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pískot na hráče United byl slyšet docela dobře...:)

Reagovat
Tomanatura

hezky, tak doufam, ze jsi slysel i choraly fanousku MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne. Jak začali skandovat, tak mi vyhořely repráky :)

Reagovat
alcantara

Mna fascinuje neustale Athleeeeeeeeeeeeeetic

Reagovat
Arne

Hodně velkoklubů má fanoušky prakticky němí, to bys zrovna mohl vědět moc dobře.

Toma má s těmi mikrofony pravdu, i když tady to vypadá, že tam Baskové fakt dominujou na obou frontách.

Reagovat
alcantara

Ja si uvedomujem, ze potom, co maju Boixos zakaz vstupou na stadion, to ide s fandenim od deviatich k piatim. Vo Wembley ale nasi fandili neskutocne, tam bola ta neutralna poda citit aj pocut.

Reagovat
smazaný uživatel

O 2 třídy lepší Bilbao

Reagovat
F.Torres

Atlhetico pořádně válcujou Manchester...

Reagovat
miky10

Neexistuje.

Reagovat
herbage

zatím pěkná první půle, má to krásné tempo. MU je spíš horším celkem, ale tu taktiku celkem chápu. Bilbao se snaží hrát klasický zámek a je tak velký prostor pro breaky, které mají dobře zmáknuté. Na to aby přehráli Athletic jim chybí kvalita, to by museli nastoupit Nani s Andersonem. Athletic hraje hodně dobře, mají to skvěle poskládané bez výraznějších slabin, jen v té koncovce jsou trošku zbrklí. Tipuju, že Ferguson půjde v létě po jednom z trojice Javi Martinéz, Llorente či Munian. Hodili by se jim všichni tři

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nepôjdu ku mancs...

Reagovat
herbage

na TM se už o tom dlouho spekuluje, že má MU zájem. Osobně nevidím vhodnějšího hráče než Javi Martinéze, který by střed jejich zálohy výrazně zpevnil a pozvedl. Možná De Rossi, kdyby neprodloužil smlouvu

Reagovat
tomasinho

Mají nejlepší DM ligy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezačínaj s tým TM.

Reagovat
herbage

musím pokračovat s osvětou na tmářském EF

Reagovat
smazaný uživatel

:)))

Reagovat
alcantara

Taky hrac do Anglicka ist nemoze. Je vychovavany pre Madrid

Reagovat
Kenneth

Přesně tak.

Reagovat
tomasinho

Llorenteho nepotřebují, mají Chicharita, Welbecka, Berbu. Místo Martineze Carricka a místo Munaina Younga. Nic nebude

Reagovat
herbage

Llorente za Berbu, Javi za Fletchera a Munian bonus

Reagovat
tomasinho

Kuš, zabilo by to Welbecka s Hernandezem A Martinneze ať nechají. Teď budu jako marty, ale takoví hráči tam nesmí chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci by sa hodili do LFC, možno nie Llorente, lebo máme Carrolla, keď už útočník, tak iný typ.

Reagovat
herbage

tak Carroll a Llorente mají možná společnou tu výšku, post a že se živí fotbalem, ale to je tak vše. Žádné další paralely bych mezi těma dvěma nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím nič lepšie na Fernandovi, akurát je viac sebavedomý a zohratejší s tímom.

Reagovat
j_mrazik

Ok a teď vážně.

Reagovat
tomasinho

No tak zase nepřehánějme. V čem je lepší? Krytí míče, technika, celkově fotbalovost, potom ještě výběr místa hlavně zakončení. To vše u Andyho bohužel zatím postrádám.

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Srovnávat toho dřeváka s Llorentem? To chce pořádné gule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítám tě mezi fanouškama Man United. Alespoň předpokládám že si dal Liverpoolu kopačky, když už si ten expert na našu sestavu.

Reagovat
tomasinho

Na to nepotřebuju být expert, abych tak sympatické hráče přál rivalovi. A zdůvodnil jsem si to pěkně.

Reagovat
j_mrazik

Ještě nám prozraď, jak to rozdělíš pro Chelsea a Liverpool...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to že na rozdíl od Man City, Chelsea a Liverpoolu netoužíme skoupit všecko co stojí víc než 20 miliónů liber je známá věc. Kádr by se měl měnit pomalu a maximálně postupně obnovovat. Zběsilé ukazování na kohokoliv s radostí přenechám ostatním.

Reagovat
Tomanatura

Javi by se hodil, ale to je tak vse.

Reagovat
vodka

Martineze nepotřebujem, potřebujeme zdravého Fletchera, který v záloze oběhá, odbrání a odútočí skoro všechno... JEnomže Fletch celou sezonu mimo...

Reagovat
Tomanatura

a kdyz Fletch uz zdravy nebude?

Reagovat
vodka

kacířské myšlenky

Reagovat
niflheim

Jak píše vodka - důležité bude uzdravení Darrena...doufám, že se dá dokupy pro další sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak hezkej útočnej zápas.

Reagovat
miky10

Llorente, Athletic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řiká Csaplár no, Jsem Machesterem taky zklamanej a Bilbao by si zasloužilo vést

Jones opět nejvíc tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto hrou a takymto pristupom im jednoducho nejde priat

Reagovat
herbage

Ale přímo příšerně hraje Park. Letos si může s naším Parkem podat ruce, oba hrají děsnou tužku

Reagovat
-Kopy-

No nic jiného jsem nečekal, pátý tým španělské ligy přehrává druhý tým anglické ligy na jeho půdě...ještě mi někdo někdy tvrďte, že anglická kopaná je lepší než španělský fotbal ...

Reagovat
GEGE

Reagovat
herbage

Valencia vede 3:0, tak Kopy vylezl z nory

Reagovat
Swarley

a ještě k tomu s takovou sračkou

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kdo vyřadil Valencii z LM?

Reagovat
herbage

Btw. Nevíte někdo, proč některé sektory na OT nejsou vyprodané?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas zatim velice koukatelnej a Bilbao zaslouzene srovnalo , druhy polocas by mohl byt jeste zajimavy.

Reagovat
wild

hraci po zraneni Nani Young a Jones su velmi tragicky..dufam,ze sa co najskor dostanu do formy

Reagovat
smazaný uživatel

V nedelu Young ukazal ako velmi je tragicky po zraneni..

Reagovat
vodka

to ukázal, 2x dobře zakončil, ale jinak to docela drbal, každopádně lepší než Nani momentálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti ostatnym hracom nemam pocit, ze je velmi tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vidno, podla toho ako hraju hraci, ze Ferguson na nich velmi netlaci, prilis EL neriesia, hned vidno, ze hraci necitia od Fergusona velky tlak..

Reagovat
smazaný uživatel

capek: .. lobuje jako Messi, ve studiu: .. stejne jako Messi vzdyt tak zakoncuje kazdy druhy jizan ne?

Reagovat
herbage

nn, jen Messi, který to odkoukal od Vely

Reagovat
smazaný uživatel

Vela kdovi jak to s nim dopadne

Reagovat
mickey mouse

Možná se mi to zdá, ale fanoušci Athleticu vytvářejí domácí atosféru

Reagovat
vodka

jinak největší zklamání je Rooney, ten hraje strašidelně...

Reagovat
pajamu

Přesně tak.

Reagovat
mithro

ale potesil ma javier, konecne aj jeho celkova hra dnes vyzera, nielen vyber miesta a zakoncenie

Reagovat
Tomanatura

Jeho hra uz tak vypada od ledna, mam z nej strasnou radost

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je videt ze anglani na balkan cup serou Nasazeni nic vubec nic jak gambac liga ani vyprodano neni a na stadione v ochozech to je v dresu United samej muslim a sikmooky to jiz snad nejsou ani pravi fans United

Reagovat
One-Real

Javiii on proste musi prijit, Florentino vyslys me

Reagovat
tomasinho

To bych asi začal fandit Realu, sympatičtější středovou dvojici než Xabi-Javi bych asi těžko našel.

Reagovat
Tomanatura

a za nema to jisti ultrasympataci Ramos s Pepem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Taky fakt no, ale aspoň je krotí Alváro, který dostal od Carry pořádnou lekci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají úžasně.

Reagovat
Tomanatura

Carrick je momentalne asi nejnepostradatelnejsi hrac MU, ten stred bez nej je hruuuuuza.

Reagovat
Swarley

to hlásám kudy chodím

Reagovat
mithro

Reagovat
wild

v poslednej dobe je David s prehladom nas najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed je potřeba zahustit Carrickem.

Reagovat
mithro

ta obrana je smiesna

Reagovat
mithro

stred neexistuje

Reagovat
j_mrazik

Tohle se fakt už musí dávat. ManUtd si zaslouží vypráskat za takový výkon.

Reagovat
Swarley

aspoň si David zachytá

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea se parádně rozchytal.

Reagovat
vodka

Carrick okamžitě na plac...

Reagovat
vodka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao

Reagovat
pajamu

Ach jo, Carrick a Rio na plac.

Reagovat
Erdovec

na obranu MU je radost se dívat

Reagovat
wild

mi to pripada tak akokeby obrana vracala tie kiksy Davidovi z uvodu sezonu..to je neskutocne co vyvadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester jak nestíhá Athletic libově! zasloužili by si vyhrát

Reagovat
miky10

Pro všechny - není to Athlético, Atlético, Athletico, dokonce ani Bilbao, ale Athletic Club!

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jirka vymyslel Athketic

Reagovat
miky10

Nj, ten ale aspoň ví, jak je to správně, tohle je prostě překlep...

Reagovat
smazaný uživatel

Yido from the WHL08.03.2012 21:43

Athletic jasně lepší, snad to otočí.

Reagovat
miky10

Mám ti poblahopřát, žes napsal správně název klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě...

Reagovat
smazaný uživatel

No a není žádný Alkmaar, ale je AZ a stejně na to každý kašle.

Reagovat
miky10

Ale oni mají Alkmaar v názvu, AZ je jen zkratka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už ve studiu nevěděli kudy kam, tak dokonce říkali "Athletic Club Bilbao"

Reagovat
vodka

tak to mají v logu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
Tomanatura

Jak kocka s mysi

Reagovat
smazaný uživatel

Athketic si je dává ve velkým stylu ...

A k tomu hraje Athletic vlastně doma

Reagovat
smazaný uživatel

a to stoja proti sebe tim ktory kupuje hracov z celeho sveta proti timu ktory kupuje len z - Baskicka

filozofia a klubizmus Bilbaa nema v dnesnom futbalovom svete obdoby.

1000. pre Athletic

Reagovat
vodka

1000.?

Reagovat
j_mrazik

San Jose nám předvedl liverpoolské zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Však u nás aj hrával.

Reagovat
j_mrazik

Vím, vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sme mali vtedy plno.

Reagovat
vodka

"hrával"

Reagovat
smazaný uživatel

V rezerve, no.

Reagovat
smazaný uživatel

V koncovce jsou Baskové stále stejní kopáči.

Reagovat
smazaný uživatel

to měl Hernandez střílet z první

Reagovat
Tomanatura

Fergieho inzultovala ciselna tabule

Reagovat
mithro

dnes to nie je jeho den no

Reagovat
One-Real

Mam takove spatne tuseni, ze Baskove spali dalsi tucet sanci a MU tam pak soupne trapne na 2:1.

Reagovat
j_mrazik

Anderson zhubnul? Bývalo ho víc v tom dresu...

Reagovat
Swarley

to dělá ten účes

Reagovat
mithro

"What difference can an Anderson make here do you think?" He can make Wayne look thinner.

Reagovat
wild

tak priserne ako sme minulu sezonu hrali zapasy vonku,tak katastrofalne hrame tuto sezonu europske zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Když bysme za to brali 20. titul, tak je mi to jedno.

Reagovat
mithro

ale aj tak je to hanba, hlavne tie domace zapasy

Reagovat
wild

aj ja keby si mozem vybrat tak berem radsej titul,ale to bohuzial nemame vo vlastnych rukach

Reagovat
mithro

zatial mame

Reagovat
Swarley

jak nemáme?když vyhrajeme každý zápas v PL, tak nás nemine

Reagovat
wild

vlastne ano mate pravdu,ale ja nepocitam s vyhrou nad City bodaj by som sa mylil..

Reagovat
Swarley

no pozor, po té ostudě doma nic jiného než výhru neberu...

Reagovat
wild

ja sa obavam ze to "napravili" v FA cupe kde nam to aj tak hovno pomohlo a v lige budeme radi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

Aha .. o Youngovi šli dobré reference..hmm.

Reagovat
minoLFC

fans Bilbaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea

Reagovat
Swarley

no aspoň De Gea dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vás drží

Reagovat
Swarley

poslední zápasy je skvělej, ne jen dnes...

Reagovat
miky10

Ikere...!

Reagovat
smazaný uživatel

To je bude mrzet

Reagovat
Side

kurva už

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain zase skvělej. V devatenácti hraje jak mazák něj bude velká hvězda a svelké trojky by mohl bejt nejdražší.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby nehamotil a zvedl hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

toto mi pripomína LFC proti slabým súperom...

Reagovat
vodka

Evans až na 2 chybičky ale skvělý

Reagovat
j_mrazik

Nebyl tohle jeho hráč?

Reagovat
vodka

nevim, teď sem se při opakovačce soustředil na ofsajd...

Reagovat
miky10

De Marcoooooooos!

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Yanek

Je tam.

Reagovat
vodka

fuck... zasloužený...

Reagovat
vodka

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
wild

krasny

Reagovat
smazaný uživatel

mrdaaaat, golasooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní gol. Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Užasné!!!

Reagovat
One-Real

GOLASOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Olalalala

Reagovat
smazaný uživatel

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
blaugrana

Fantázia zo strany Bilbaa.

Reagovat
mithro

tak a sustredime sa na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd. Ale koledovali sme si o to. Očividně na to hráči dneska serou.

Reagovat
mithro

celkovo vidno, ze ta EL im je sumak, aj napriek tym velkohubym reciam pred zapasmi

Reagovat
tomasinho

Ole, ole, ole.

Reagovat
mithro

ofsajd ale trafil to krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Athleticu

Reagovat
minoLFC

krasa Bilbao obrana ManU

Reagovat
pajamu

Teď se vážně směju tomu výroku od Fergieho: "Máme formu..."

Reagovat
Kenneth

Baskové ničí slavný United na OT.

Reagovat
Tomanatura

zaslouzene

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
wild

to bolo reci po vypadnuti z LM..a tie vykony su snad este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
blaugrana

Ak Pepe fakt odíde, tak jednoznačne chcem Bielsu.

Reagovat
miky10

Jj, tak se vyjádřila většina fanoušků Barcelony v nějaký anketě.

Reagovat
blaugrana

Hrajú presne barcelónsku školu. Držanie lopty, pressing a pod. A s ešte kvalitnejším mužstvom by Bielsa dokázal určite veľa.

Reagovat
I am Mancunian

we do what we want

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole aby se capek z te Barcy neposral Furt o ni bude mlet tim pantem..

Reagovat
mickey mouse

Fanoušci Athleticu to tam pěkně ovládají

Reagovat
miky10

Každopádně nádherná akce, Herrera geniálně.

Reagovat
tomasinho

Celá ta záloha z loňské jednadvacítky byla úžasná. Martinez, Herrera, Alcantara, Mata, Munain.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Jojo, sympaťáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Javi hraje neuvěřitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu Capka ty vole a dalsi... At komentujou toho, kdo hraje a vyserou se na debilni prirovnani. At jsou z Barcelony vystrikany jak chtej, mne je to jedno, ale at to neventylujou do kazdyho zapasu porad..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nemají víc baskická jména (samé x a q), v tom by si teprve liboval

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

no celkem jsem doufal, že po vypadnutí z LM se budeme na EL aspoň nějakým způsobem soustředit a že v ní budeme chtít dojít co nejdál...teď popravdě nevím, jestli na to sere SAF a nebo hráči sami od sebe, ale pro příště bych prosil to hlásit předem...na chodící výkony mě moc nebaví se dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Javi Proste musi do Realu.

Reagovat
tomasinho

Do Liverpoolu.

Reagovat
Honza Matoušek

Tam byl se mi líbil do středu, takovej hráč vám chybí

Reagovat
tomasinho

Reagovat
One-Real

nesahat

Reagovat
tomasinho

Tak vám bych i přál, když vím, že my bez LM takové hráče lákat moc nemůžeme. Pořád lépe, než kdyby šel k United, Chelsea nebo třeba do Milána.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Mne by u vas taky nevadil. Ja mel akroat obrovsky strach ze by odesel do Barcelony, to bych nevydychal. Ale strasne si ho preju u nas, ten tym by se posunul jeste o neco vyse.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to by byla fakt neuvěřitelná záloha. Barcelona snad ne, tam mají toho svého herce.

Reagovat
One-Real

Tam by to bylo uplne zbytecne. Busquets je uzasnej fotbalista a a hrozne by si prekazeli. Snad to tak vidi i Florentino.

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
Kokesh

Na stoperech máme plno.

Reagovat
raduinho

Proč by si ničil kariéru.

Reagovat
vodka

ach jo, oni chodí i teď? nechat se takto trapně přehrávat od druhořadých klubů, to už je trochu moc...

Reagovat
wild

tohtorocnu europu si vyzehlia jedine 20.titulom

Reagovat
Swarley

dokázal bych pochopit, že se soustředíme na ligu, ale takhle "odehrát" domácí pohárový zápas?a rovnou dva za sebou?

jako upřednostňovat jednu soutěž před druhou v pohodě...ale takováhle trapárna i od hráčů, co nemají ani z daleka základ jistej, to už mi hlava nebere...

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

toto je jednym slovom hanba, nic viac nic menej, liga neliga...

Reagovat
wild

co CHicharito vymyslal?

Reagovat
mithro

javier sa dnes boji strielat alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé jsou letos válec.

Reagovat
Kokesh

A to ještě naštěstí není konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao má nádherné dresy

Reagovat
wild

mne sa zase vobec nepacia

Reagovat
smazaný uživatel

připomínají mi takové ty pouťové sladkosti.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese....úplne skvelé

Reagovat
smazaný uživatel

teď jim to z*urvil rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

PD > PL

Reagovat
Kokesh

Neřekl bych. Oni si na tu naší "sranda ligu" vždy něco najdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nesmysl to takhle brát, hamba z Manchestru hraje tužku, ale třeba s týmez ze středu tabulky by hráli jinak

Reagovat
miky10

Muniaíííííííííííííííín!!

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
j_mrazik

Dobře se na to vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Aooooooooooooooooauuuuuuuuuuuusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo?

Reagovat
blaugrana

Čo ti jebeeeeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

ahooooooooooooooooooj

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
One-Real

A TADY TO MATEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

hohoooooooooooooooo

Reagovat
miky10

Rafael.

Reagovat
mithro

tak hraci United toto je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
CubONE

takyto pristup v domacom zapase, to naozaj nie... zasluzena prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael

Reagovat
wild

dami a pani... grcaaaaaaaaam

Reagovat
fantomas

Krásně Alkmaar.

Reagovat
Tomanatura

Gratulace, to je ostuda jako prase.

Reagovat
j_mrazik

Evra si ani na zápas nezavázal tkaničky... to je fakt síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tohle jen potvrzuje dnešní mámvpiči výkon

Reagovat
Bayern +

Spiegel: Matip muss runter, de Jong munter.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni na to fakt regulérně serou

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Manchester United leží až toľkým ľudom v žalúdku ? Ja ich tiež nejako extra nemusím, ale tento hate je viac než zbytočný....

Reagovat
miky10

Já fandím Athleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to není hate, už to pochopte kurva.

Reagovat
j_mrazik

To není hate. Já je mám rád, ale oni hrajou bez zájmu proti sympatickýmu soupeři, který se snaží a je velmi fotbalový.

Reagovat
smazaný uživatel

Však v pohode. Len ma trochu zarazil počet ľudí, ktorí tu oslavujú ich prehru akoby ich klub vyhral LM....mám na mysli samozrejme tých ktorí nefandia rivalom Man U z PL...

Reagovat
miky10

Tak dělají to v podstatě jen fanoušci rivalů a fanoušci španělskýho fotbalu, to je snad pochopitelný...

Reagovat
tomasinho

Rafael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To by odbránil lépe i Glen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

IKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
vodka

stejně nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je krutý

Reagovat
vodka

rafael

Reagovat
tomasinho

Ou, to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

iste

Reagovat
smazaný uživatel

nemalo ísť tebe

Reagovat
herbage

neeeee

Reagovat
blaugrana

Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael se na to úplně ale úplně vysral Za tohle by dostal v žákach přes držku

Reagovat
minoLFC

byt DeGeom tak dvojicku pekne zjebem

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, proste dva goly z hovna, klasika

Reagovat
vodka

a teď vyrovnávací

Reagovat
Bayern +

Kľudne, nech je to krásne. Podstatné bude ale 0:0 v Španielsku.

Reagovat
Bayern +

Tak aj 0:1 môže byť.

Reagovat
smazaný uživatel

At si aspon příště nechají ty kecy o tom jak chtějí vyhrát EL, když na to očividně SEROU!

Reagovat
mithro

Reagovat
miky10

Škoda toho gólu, výhra o dva góly by byla zaslouženější. I tak ale skvělý výkon, odvetu by snad měli doma zvládnout. Athleticu prostě nejde nepřát, nejsympatičtější tým široko daleko.

Reagovat
blaugrana

Tak ruka mimo 16stky, ale výsledok aj tak dobrý.

Reagovat
wild

dnes : United Atletico a De GEA

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda gólu Simaa, 3:0 by pro Atlético bylo lepší.

Reagovat
vodka

zasloužená výhra Basků, perfektně sehraní jsou, ale náš výkon byl otřesný

Reagovat
Swarley

tak za tohle pánové hezky vrátit vstupný...a mně 2 hodiny života...

Reagovat
mithro

druhy stvrtko po sebe..toto ale aspon bol zapas celkom hore dole, predtym s Ajaxom som to chcel vypnut

Reagovat
tomasinho

Krása Athletic, skvělý výkon, United zase slušný propadák a můžou být rádi, že ztrácí jen jeden gól.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta prohra o gól je ještě milosrdná. Hráči se na to vysrali. Holt jestli to Fergie myslí s postupem vážně, tak bude muset hráče pořádně seřvat a De Gea je přitom bude liskat, páč z něho dneska udělali blba.

Reagovat
minoLFC

Bilbao a ManU dva goly z hovna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč Bilbaa Javi a United De Gea

Reagovat
Kiosek

penalta za co.? výkon sudího.?

Reagovat
herbage

sudí pískal dobře a tohle ruka bohužel byla. Hodně hloupá, ale chyba hráče. Spíš byla ještě před vápnem a měl to vytáhnout před něj

Reagovat
Kiosek

ruka to byla ano, ale absolutně mimo 16ku. mě se moc nepozdávalo jeho posuzování bránění jasně rychlejších hráčů Bilbaa. ale i na druhou stranu občas vynechal. výkon za "dobře" si nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to být i veselejší, ale i tenhle výsledek beru všema deseti.

Doufám, že bude dávat ČT odvetu. Na San Mamés nude PEKLO.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozoberú ich na súčiastky

Reagovat
fantomas

Hmm, nějaký nahotinky jo? Tak to se taky podívám asi..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
herbage

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Rooney dneska jak slepý ke dvoum houslým přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney=vtip

Reagovat
smazaný uživatel

houslÝm

Reagovat
herbage

omlouvým se

Reagovat
herbage

*omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna před penaltou jsem to neviděl, byla regulérní? (objektivně)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to nahraně. Baskové zase golaso z těsného offsidu. Myslím si že to bylo v pohodě.

Reagovat
minoLFC

ruka ano, ale asi pred vapnom

Reagovat
r.mrazik

ruka ano,ale ne penalta...bylo to pred vapnem...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu dal Athletic kus z ofsajdu. Řekl bych, že maličký chybičky sudích se taknějak vyrovnaly.

Baskové snad můžou žehrat na tu nefoukloupentli za strhnutí Nanda.

Reagovat
r.mrazik

to je asi fakt,ale ja bych ten offside nepiskal...goly padat musi a tohle nebylo nic extremniho...navic byl moc pekny

stejne jako nemohl videt tu ruku,ze byla venku...aspon to bude zajimavejsi,i kdyz si myslim,ze (MU) koncime...

Reagovat
alcantara

Gratulacia bratom Uplne zasluzene.

Reagovat
Shevchenko

Naprosto zasloužené vítězství Bilbaa, ale skončit to mělo tak 1:5.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
miky10

Takle si posrat rozhodnutej dvojzápas...

Reagovat
niflheim

Jak jsme hráli?

Reagovat
r.mrazik

hrozne! de Gea chytl snad dalsi 4 goly...

Reagovat
Swarley

odehráli jsem to s rukama v kapsách...ale ne v tom dobrým slova smyslu

Reagovat
niflheim

Dneska mi to nějak komplet uniklo...záchrana galaxie + hax...navíc mi ten přechod na čtvrtky dělá problémy

Reagovat
herbage

Ale nakonec 2:3 pořád lepší než jen 1:2. Takhle jim stačí i remízka nebo prohra o jeden gól, tedy pokud to bude 0:1 nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

ManU musi vyhrat 2:0?

Reagovat
r.mrazik

a de Gea...

Reagovat
smazaný uživatel

anglani na balcan cup serou Jak v hledisti tak na hristi I ta sestava nasazeni Vylozene to odflakli Daleko vice je pro ne vitezstvi v PL Tak to tak nezerte zase

Reagovat
smazaný uživatel

pro Bilbao je to same jako pro Plzen Man.Utd. na podradne pohary proste kasle

Reagovat
Rssa

Athletiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Paráda, tak to je výsledek, který mě potěšil neskutečně. Lvi

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre kluby z PD

Reagovat
vocasisko

Reagovat
miky10

500. pro postup Athleticu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina je vystříkaná s Javimara, ale mě se dneska nejvíc líbil Iker. Ten jeho nadhled, jistota, technika a přehled ... Žeru ho. Hrozně moc

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

jen musí zapracovat na stabilitě, nechá se moc snadno odstavit od míče. Pak bude extratřída

Reagovat
alcantara

Druhy Messi, skoda finalnej faze, snad na nej zapracuje, potom mu uz v prestupe nebude nic branit

Reagovat
vocasisko

Čapku, nech toho.

Reagovat
alcantara

Ale tie podobne crty tam su. Rodeny futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

treti, druhy je Pilar a kdovi kolik jich jeste je, nejak moc..

Reagovat
vocasisko

Reagovat
tomasinho

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Že hraje MU tragicky venku, na to už jsem zvyklý, ale na OT se nechá přehrát opravdu málokdy. O to s větším podivem, co Ferguson postavil za sestavu a s jakým přístupem šli hráči MU do zápasu. Ferguson snad čekal, že se Athleti porazí sami a že jim dají trojku z breaků. Pak když už Athlético mělo na hřišti převahu, tak bylo pozdě střídáním Carricka, Naniho a Andersona něco změnit. Myslím, že to hráči i trenér dost podcenili

Reagovat
r.mrazik

presne tak...alex to podcenil..stejne jako minule ajax...

on tu EL vubec nebere...chce vyhrat ligu...

ale stejne...ostuda neskutecna...hlavne za ten vykon...tragedie...

Reagovat
smazaný uživatel

MU dostali na prdel jak v hristi tak v hledisku trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš proč se neprodávaly lístky do rohů?

Reagovat
smazaný uživatel

to netusim, proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Já sem předpokládal že máš informace z první ruky když si byl na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na ct4 a navic sem zkousel tri ruzny streamy abych neudelal ukvapenej zaver a ve vsech byly hosti slyset vic

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak vždycky na Old Trafford. A stejně se fanoušci Man United umisťujou na předních příčkách v hlasitosti. Můj závěr je že je to tak velký stadion že kdyby pustili hosty a domácí 1:1, tak těch 70 000 domácích ty hosty smázne a komentátoři nebudou slyšet ani sami sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi současná situace PL připomíná Serii A na přelomu tisíciletí. Co pak následovalo, každý ví...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem ti to připomíná?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako tehdy Serie A je PL nejtěžší soutěž světa, stejně jako tehdy v Serii A utrácejí kluby PL nesmyslné částky za průměrné fotbalisty a stejně jako tehdy pak vypadávají ještě před čtvrtfinále evropských pohárů...

Reagovat
smazaný uživatel

To je povrchní srovnání. Úplně opomíjíš ekonomickou podstatu soutěže, potenciál jejího růstu, vlastnické struktury klubů, schopnost expanze do jiných zemí a spoustu dalších věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

"Trochu mi připomíná... :)" Každopádně je mi jasné, že PL má mnohem lepší PR, asi je to i divácky atraktivnější soutěž, než tehdy byla Serie A + samozřejmě šejkové a oligarchové. Na druhou stranu každá taková nepodařená sezona v Evropě může předznamenat i dlouhodobější problémy, protože snižuje její renomé.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale anglicky mluvící trh je v podstatě bezedný. Stačí aby se PL usadila ve spojených státech a PL bude válcovat všecky ligy. A to ani nemluvím o Asii kde je PL v podstatě jediná evropská liga která tam expanduje. A už jenom z toho že si Galaxie svého času vybrala PL jako svou vlajkovou loď, a ne PD, a nebo Serii A jde vidět že aji v kontinentální Evropě má obrovské renomé. Naproti tomu Italsky se mluví akorát v Itálii, ve Švýcarsku, a ve dvou trpasličích státech. A nikde jinde přirozený prostor na expanzi nemá. Aji na Balkáně je populárnější BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všechny významné soutěže expandují na jiné kontinenty. Když se dívám na streamy z utkání Serie A, tak tam je všehochuť, od Ruska, přes Rumunsko až po Čínu třebas. Nemyslím si, že by si většinový divák vybíral ligu podle jazykové příslušnosti nebo kulturní sounáležitosti. Spíš jde o renomé a atraktivitu samotné ligy. V obojím má v současnosti PL dobrou pozici, ale stačí dvě, tři nepodařené sezony v pohárech a může se to velice rychle změnit. Prostě poháry jsou pořád nesmírně důležité, protože nabízejí srovnání a jsou nejlepší reklamou. Vzestup PL přišel po nádherné jízdě United v 99. Přitáhl fanoušky nejen k nim, ale i k samotné lize. A představ si, že teď třeba nějaký Indonézan poprvé viděl United...

Reagovat
smazaný uživatel

apropo, dnešní výkon United, ten byl přesně na italský styl :))

Reagovat
smazaný uživatel

serie A ta je porad ve srackach i ze staralymi stadiony

Reagovat
CubONE

no jasne, no jasne

Reagovat
miky10

Ten třetí gól Athleticu je prostě neuvěřitelnej,

Dva hráči se srazí v hlavičkovým souboji, Rafaela předskočí hráč, kterej je o dvacet metrů pozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
miky10

Každopádně ale Iker velkej palec nahoru za to, že to nevzdal a dohrál to.

Reagovat
herbage

trochu připomnělo gól Kaka', když se srazili Heinze s Brownem

Reagovat
herbage

Tak po tomhle zápasu Javi Martinéz nabídku MU ještě hodně dobře zváží

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
tomasinho

YNWA na stadionu Twente?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na podporu Suareze protože hráli se Schalke které vyřadil Man United minulý rok v SF LM. Sice je to naprosto dementní vysvětlení, ale fanouškům LFC bude znít hodně pravděpodobně.

Reagovat
vladis271

viem, že máme dohodu, ale na túto ironickú pičovinu musím upozorniť.

YNWA je hymna twente

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Aji Celtic ju má za hymnu.

Reagovat
vladis271

a ešte Dortmund, mám taký pocit

Reagovat
tomasinho

Aha, to jsem nevěděl. Tak na to by mohl Luuk slyšet.

Reagovat
kiwwi

you are on fire

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava United to jsme se vsazeli ,ze to bude hruza a take byla Normalne prachsproste vypusteny zapas Odchozeny z povinosti

Reagovat
smazaný uživatel

Young je dřevák. Jsou jenom věci, které ovládá dobře - zahrávání rohů a ty jeho obstřely, které zatím předvedl 2 za sezónu, jinak naší hře nedává absolutně nic. Horší je, že v nulové formě hrající Nani není za této situace o nic lepší. Rafaela bych za ten 3. gol pověsil za koule do průvanu, taková laxnost, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

* jenom dvě věci

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bilbao je to jedina cesta jak se zviditelnit Ty ligu nikdy nevyhraji do LM jen nahodou Pro United jeto jak hrat na MS v hokeji o 3 misto

Reagovat
smazaný uživatel

Luuk de Jong pokud to bylo naschvál, ale měl se přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

de jong

Reagovat
j_mrazik

De Jong je slušná mrdka... Suarez school. Kdo ho vlastně všechno chce? Liverpool a Chelsea?

Reagovat
tomasinho

Psalo se o Liverpoolu a Newcastlu, který asi příchodem Cisseho padá.

Reagovat
tomasinho

Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby škrtl, tak za tu komedii, by to neměl pískat

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
tomasinho

Já nevím, podle mě spíš zakopl, než že by to udělal schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do paty, budiž, ale kopnout si do vlastního lýtka? Ten pohyb byl podle mě jednoznačný, ale jak říkali, TV může zkreslit

Reagovat
vodka

taky mi to připadlo, že si zakopl o vlastní lýtko nechtěně...

Reagovat
minoLFC

zakopol, ale nemal nasledne o nu ziadat...a hlavne je to chyba rozhodcov, su tam dvaja a nevidia, ze tam faul nebol a ze to bolo pred 16kou

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu zas, Messi vymyslel lob

Reagovat
j_mrazik

Všichni odkoukávají od Messiho. Já bych je kopal do koulí.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

měl by za to vybírat autorské poplatky, to by OSA měla žně

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

CT je fakt high, to uz ani neni prdel proste..

Reagovat
vodka

ferguson má tu EL prostě v piči...

Reagovat
herbage

to je chabá výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

tak TOP klub PL by neměl být doma přehrávaný takovým způsobem... promiň, tohle je ale ostuda a kecy typu ''má to v piči'' neberu, to je jako by se tvrdilo ''AVB to má v piči, vsadil se, že ho Roman vyhodí''

Reagovat
Swarley

ale jo pořáda...

Reagovat
smazaný uživatel

so do the rolex sweep

Reagovat
vodka

no já to neberu jako výmluvu, sere mě to... Athletic to má ale krásně secvičené, docela by mě zajímalo, jaká je tam rotace v kádru a jestli vůbec. Protože dost věcí hrají z první a ani se na to místo kam přihrávají nedívali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto milujem...hodinu pred tebou ti to dotycny vysvetli v komentari, a ty aj tak das palec

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, je to zajimava soutez a Ferguson ji s MU jeste nevyhral ne?

Reagovat
kiwwi

nevyhral, ale priorita je proste liga...skoda len, ze nevypadneme so ctou

Reagovat
cristiano.K.

jako LM, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

glooory glooory ManU chudák PL

Reagovat
smazaný uživatel

na Fergusonovi bylo jasne videt ,ze to ma na haku a to me sere ,ze ty muzstva ze spicky na EL prdi Nejvic to bylo videt na Tottenhamu ,ktery tam stavel juniorku Proste davaji to dule Pro Utd je daleko vic vyhrat PL za to pro Bilbao je El jedina soutez

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic zase bojuje v Primeře o LM

Reagovat
X-bano-X

Athletic je vo finále Copy, bojuje o miestenku do LM a valcuje EL.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je trochu rozdil bojovat o predkolo LM a o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ono je trochu rozdil bojovat o predkolo LM a o titul jinak 59 000 divaku a z toho jeste kolik ze Spanelska tak je videt jak je tam EL dulezita ,protoze to prijde vice divaku na Wigan

Reagovat
fantomas

600. pro Alkmaar.

Reagovat
jv

Víc takových.

Reagovat
kiwwi

co mam na to napisat...zapas som chvalabohu nevidel, podla vsetkeho sme si prehrat zasluzili co som cital, Fergie na EL ocividne sere, ale ... ja nepotrebujem k stastiu vyhrat EL, nepotrebujem CC, nepotrebujem FA Cup (samozrejme ze kazdu jednu z tychto trofeji by som bral ale priorita vzdy bola a vzdy aj bude liga), ale aspon to prehrajme kurva so ctou...chapem ze Atletic mal dnes najviac fanusikov v celej svojej historii, pretoze na prehre United si zgustne kazdy hater, ale tak nam treba...my sa s "Bckom" nemozme rovnat Bilbau (vsetok kredit im...obdivujem tento klub, ktory bez penazi dokaze produkovat krasny futbal a ich filozofia je uchvatna - ale popravde, take kluby musime porazat), tak ako sa s "Ackom" nemozme rovnat Barce...chyba jednoducho kvalita - to by bolo OK, ale prisli sme o status nadvlady na OT, kde timy chodili priposrate a uz v satni pred zapasom prehravali 0:1...cim viac, tym dalej si timy uvedomuju, ze sa nie je coho bat a mozu vyhrat...kazdopadne, tento rok je celkovo anglicky futbal v europe v tazkom utlme, cize si z toho az taku tazku hlavu nerobim...priorita je titul, ktory mame dobre rozohrany

Never doubt Fergie!!!

Reagovat
Bayern +

Citizens si to už nepustia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele