Eto'o do Francie? Kamerunec nevylučuje angažmá v Marseille

06.12.2016, 13:01
Aktuality
Fanouškům by od ledna mohl být znovu více na očích Samuel Eto'o. Kamerunský útočník v létě 2015 zamířil do tureckého Antalyasporu a aktuálně se spekuluje o jeho stěhování do Francie, zájem má Olympique Marseille...

"Uvidíme, nechci říkat ne," reaguje na spekulace několikanásobný nejlepší fotbalista Afriky.

"Budu se na to muset zeptat své manželky, ona je šéf," dodal.

Celek z jihu Francie se v průběhu posledních sezon trápí a nedaří se mu ani letos, před sebou má ale poměrně zajímavé vyhlídky. Platí to od poloviny října, kdy se novým majitelem slavného klubu stal americký miliardář Frank McCourt, který je připraven investovat desítky milionů eur do posil.

35letý Eto'o za sebou má angažmá v Realu Madrid, Barceloně, Mallorce, Interu Milán, Machačkale, Chelsea, Evertonu a Sampdorii. V Turecku kroutí druhou sezonu a zatím nastřílel 25 ligových branek.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
havrys99

Podpantoflák

Reagovat
smazaný uživatel

ved mal ist do vezenia na 10 rokov za ojeby z barcelony futbalisti mozu pachat zlociny, kradnut milioony a nikdy ich nepotrestaju

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako politiky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je taky nesmrtelnej ty vole. Divím se ze po něm furt někdo sahá. 35 let, vyčpělej, plat jako Ronaldo, furt ma nějaký problémy. Nevím nechápu, já bych ho rozhodně už nebral...

Reagovat
Beči

To jo, loni dvacet kousků, letos už pět v deseti zápasech, ten je opravdu vyčpělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Vždyť je starý a bez motivace. McCourt jestli bude ty investice dělat tímhle způsobem, že to nacpe do hráčů podle jména a ne podle potřeb klubu, tak to tedy bude hodně rychlý návrat zpátky na zem...

Reagovat
smazaný uživatel

Začne to Etoem, pak přijde Bendtner, Pirlo, Gerrard, Lampard a trenéra bude dělat Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard uz ukoncil karieru

Reagovat
Shevchenko

Já myslel, že má jít sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si blázen?

Reagovat
Spalovač šancí

Ve Francii ještě ne

Reagovat
Godwinson

Vida, asi 17. hráč tenhle týden, který tam má jít To k tomu stavu, ve kterém Marseille je, holt patří. Musíme počkat, koho reálně dotáhnou, jen v jejich zájmu doufám, že to nebudou borci jako je Eto

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo vyhral zlatu loptu zasluzene

Reagovat
Josifek

Eto'o byl na hřišti vždycky pán, co pamatuju, i bych věřil, že i v těch 35 letech by si svoje mohl v Marseille odehrát, ale těžko soudit, už hezkých pár let jsem ho hrát neviděl...a úplně si nejsem jistý, jestli pro projekt revitalizace Marseille a jejich návrat na vrchol je ideální angažovat veterány na sklonku kariéry s předpokládám vysokým platem. Ale nakonec bůh ví, co je na tom vůbec pravdy..

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo král

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbost, s jeho platem a hlavně vedení se od začátku vyjadřuje že bude chtit kupovat perespektivni hráče, doplněné případně i velkými jmény. Ale základ by měl být úžitek pro projekt a ztotožnění s Marseille a klubem. (Aby hráči brali ze patří specialnimu klubu sa nesnazili se nejak po sezóně odejít, nebo nebyli ve skutečnosti fanoušci PSG) . 35 letý Etoo, kterej je silnej žoldák s velkým platem na nejakou jednu, jeden a pul sezóny nedává smysl. Oni hlavně hlavně i skoro vysloveně naznačili že i když koupí neějakw´ jméno tak nechtějí aby to vypadalo jako AC. Těch spekulací je strašně moc každej den nové jména už by to vyšlo na 3 nové jedenáctky. Už aby bylo léto protože nikdo reálně neví jak to Mccourt bude vést a jak velké jména si reálně může dovolit.

Reagovat
Gedofrey

Asi tak

Reagovat
Langi

ježiši ...ještě měl jít do Lyonu ten Adebayor, aby to bylo kompletní

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Neslíbil náhodou fanouškovi nějakej cash za to, že skončí do 10. místa?

Reagovat
smazaný uživatel

eto'o sedet nepude. bydleni v aubagne zdarma. k zakladnimu platu legie benefit vod olympique. do marseille co by bajonetem dohodil. europol nemuze. logicka volba samuele. potesils me.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele