Eredivisie souhrn - 8. kolo

28.10.2008, 22:01, aktualizováno 30.10.2008, 21:52
Komentáře a souhrny
Utrecht se na sve poměry rozstřílel a dvě branky mu stačily k výhře nad De Graafschap. Vítězové jsou s jedenácti body jedenácti, poražení domácí zůstali na čtrnáctém místě.

FC Volendam - Willem II 2:2

28.10.2008 20:00

Góly: 42. Melvin Platje, 74. Paul de Lange - 49. Sergio Zijler, 62. Paul Quasten

FC Volendam si připsal do tabulky holandské Eredivisie první bod. Získal ho díky remíze 2:2 s Tillburgem, o níž se postaral patnáct minut před koncem Paul de Lange.

Jako první zahrozili hosté. Hned v úvodní minutě utkání hlavičkoval těsně mimo útočník Frank Demouge a vyslal domácím první varování. Fotbalisté Volendamu si ho však vzali k srdci a na zbytek prvního poločasu opanovali hrací plochu. Do šancí se postupně dostali Hamit Yildiz, Mathieu Boots a Gerson Sheotahul, ale ani jeden z nich gólmana Aertse nepřekonal.

Zasloužené vedoucí branky se tak outsider soutěže dočkal až tři minuty před přestávkou, když Boots poslal do vápna dlouhý míč, obrana Tilburgu se nedohodla a pustila do šance Melvina Platjeho, jehož chytrý lob z devíti metrů skončil v Aertsově síti. Volendam se však z vedení neradoval příliš dlouho. V 50. minutě totiž jejich defenziva zapomněla na Sergia Zijlera a jeho pokus se od tyče odrazil do brány, což znamenalo vyrovnání stavu na 1:1.

Situace posledního celku tabulky se ještě zhoršila o třináct minut později. Další nedorozumění obrany domácích potrestal pěknou ranou z dvaceti metrů Paul Quasten a poprvé v utkání poslal svůj celek do vedení. Fotbalisté Volendamu však nesvěsili hlavy a naopak se pokoušeli o vyrovnání.

To se jim nakonec povedlo necelou čtvrthodinu před koncem. Do centru Gerryho Koninga se položil De Lange a krásným volejem usměrnil míč za záda soupeřova brankáře. To však ještě nebylo vše. Deset minut před koncem se v obrovské šanci objevil Sheotahul, ale jeho pokus mezi tyče nazmířil, a tak se oba týmy rozešly smírně 2:2.

Více informací k zápasu

Roda JC - AZ Alkmaar 0:2

28.10.2008 20:00

Góly: 35. Mounir El Hamdaoui, 88. Mounir El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui zařídil dvěma brankami v dresu Alkmaaru již šesté vítězství svého týmu v řadě a zároveň ho posunul do čela průběžného pořadí. El Hamdaoui nejprve v prvním poločase otevřel skóre a v závěru toho druhého svou desátou brankou v sezoně definitivně rozhodl o porážce Rody Kerkrade.

El Hamdaoui hýřil aktivitou od začátku utkání. První vážnější střelu si připsal po osmi minutách, tentokrát ho vychytal brankář Bram Castro. Šest minut nato zkoušel z hloubi pokutového území štěstí Graziano Pelle, ale nakonec Castro nemusel zasahovat. Zahrozili také domácí, ale pokus Hadouira kryl brankář Romero, který měl následně štěstí při Saeijsově hlavičce, která mířila přímo do jeho náruče.

Skóre se poprvé měnilo ve 35. minutě, kdy se na správném místě ve správný čas ocitl El Hamadoui. Vše začalo centrem Nicka Van der Veldena, který našel Pelleho, jehož hlavička se odrazila od břevna až k marockému kanonýrovi a ten neměl s doražením žádný problém.

Druhé dějství již bylo plně v režii hostujícího mužstva a druhá uklidňující branka visela ve vzduchu celých pětačtyřicet minut. Rodu ale držel brankář Castro, jenž zlikvidoval pokus Pelleho, který o chvilku později pálil znovu. Tentokrát nad branku. Jedinou a zároveň největší šanci si domácí připsali v 69. minutě, ale proti De Fauwovi zasáhl Romero.

Alkmaar v poslední desetiminutovce vystupňoval svůj tlak, z nějž pramenila dělová rána střídajícího Jeremaina Lense, kterou skvělým zákrokem zastavil Castro. AZ ale stálo útočilo a o chvilku později Van der Velden nastřelil tyč. Branka nakonec ale přeci jen přišla, v 89. minutě. El Hamadoui zužitkoval Lensův centr a přesně zakončil.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - PSV Eindhoven 0:2

28.10.2008 20:00

Góly: 56. Eric Addo, 90. Otman Bakkal

Eindhoven po ospalém prvním poločase nakonec zabral a díky brance obránce Adda mohl v poklidu dohrávat utkání více jak půl hodiny. Sice mu ADO párkrát nebezpečně zatopilo, víceméně však lze říct, že PSV mělo osud ve svých rukou.

Velkolepý gejzír žlutých konfet před kotlem domácího celku přivítal aktéry utkání za mrazivého počasí na stadionu v Haagu. Eindhovenští před zápasem vtipkovali a byli evidentně dobře naladěni, to se projevilo posléze též na hřišti. Hned zkraje zápasu zahrozil zblízka dorážející Lazovič, ve stoprocentní šanci trefil však přímo brankáře Zwinkelse.

I nadále PSV diktovalo tempo hry. V solidní příležitosti se i po další standardní situaci z pravé strany ve 12. minutě ocitl Eric Addo, pálil ovšem jen do boční sítě soupeřovy klece. V minutě s pořadovým číslem 21 se zase na hraně šestnáctky Den Haagu uvolnil Afellay, následným hodně nepřesným pokusem si ale vysloužil akorát tak posměšný potlesk od domácích fandů. Za šest minut zahrozil z přímého kopu dělovkou těsně vedle levé tyče Maďar Dzsudzsák.

Žlutozelení se sice prakticky celou první půli bránili, ovoce tato nesympatická taktika ovšem bezpochyby nesla. Gigant se nedostával do vyložených šancí a s neprostupným obranným valem soupeře si zrovna rady nevěděl. Domácí hrozili spíše střelami z dálky. Ve 39. minutě se například do nadějné pozice odrazil balon ke Schwiebbemu, který bez rozpaků ihned pálil těsně mimo. Ke konci poločasu dokonce outsider věhlasného soka místy přehrával a každou povedenou kombinaci také příznivci Den Haagu náležitě ocenili.

Trochu nečekaně poslal po přestávce kouč domácího mužstva André Wetzel do hry hned dva čerstvé muže, brzy střídalo i PSV. To obecně v druhé půli zrychlilo tempo hry a v 56. minutě se radovalo z gólu. Bakkal elegantním obloučkem našel mezi stopery Haagu výletníka Adda, který si v koncovce tváří v tvář Zwinkelsovi počínal jako zkušený mazák a suverénně poslal Eindhoven do vedení.

Posléze se hrálo spíše podle not diktovaných žlutozelenými, "Boeren" však v obranné ulitě chyby nedělali a sami párkrát vyrazili na zteč. Na Den Haag Stadion se odvíjelo vcelku nezáživné druhé dějství, pořádně hrát se začalo až v poslední čtvrthodině.

Tu zahájila na jedné straně rána Culiny těsně nad, "Alles Door Oefening" odpovědělo Immersovým selhání. 22letý záložník dostal centr přímo doprostřed pokutového území PSV, ale zcela nehlídaný z voleje nemířil přesně. Zanedlouho do nepozorné obrany uspořádali domácí tažení opět, Wesley Verhoek si ale hodně nadával poté, co měl dost času na rozmyšlení koncovky, aby pak ke zklamání publika zacílil nad.

Sedm minut před koncem se zase jako vítr vehnal do šestnáctky soupeře střídající Meric, správně načasoval příhru na malé vápno Knopperovi, jenž však prováhal ideální okamžik ke střele a zamířil mimo. Ačkoliv byl Den Haag v závěru utkání aktivnější, ještě jednou kapituloval.

V 90. minutě poslal nadýchaným obloučkem Afellay kupředu Bakkala, eindhovenský dlouhán svým důrazem v souboji o míč předčil posledního zadáka domácích a průnik zakončil chladnokrevným obejitím brankáře Zwinkelse. Fotbalisté ADO sice vehementně prosazovali údajný faul, jímž si Bakkal měl dopomoci k získání balonu, bylo jim to ale k ničemu.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Feyenoord Rotterdam 2:1

29.10.2008 20:00

Góly: 42. Arne Slot, 87. Rydell Poepon - 39. Leroy Fer

Pozice hostujícího trenéra Gertjana Verbeeka se po porážce v městském derby se Spartou ještě více otřásla v základech. O vítězství domácího mužstva rozhodl krátce před koncem zápasu přesnou trefou Rydell Poepon.

Feyenoord tak spadl o jedno místo níže a aktuálně je třetí od konce se ziskem pěti bodů z osmi zápasů. Tak odstrašující bilanci snad v historii klubu nikdo nepamatuje. Přesto však vstup do utkání vyšel tomuto celku lépe. Hned v úvodních deseti minutách si své šance vypracovali Makaay a poté také Leroy Fer, ale ani jeden důležitý první gól nevstřelili.

Do obrovské příležitosti se dostal v 16. minutě hráč hostí Diego Biseswar, ale zblízka poslal míč ve výborné pozici pouze nad Wapenaarovu klec. Nápor Feyenoordu zůstal odměněn vedoucí brankou ve 40. minutě, kdy si na Greenovu přihrávku naběhl nekrytý Fer a s přehledem poslal svůj tým do vedení. Radost jim však příliš dlouho nevydržela. Velkou nekoncentrovanost v defenzivě soupeře potrestal po pasu Wijnalduma Arne Slot a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas byl ještě zajímavější než první a více než 10 000 diváků mohlo sledovat opravdu výborný fotbal. Oba týmy se snažily hrát dopředu a strhnout vedení na svou stranu. Druhou trefu v utkání si mohl připsat Leroy Fer, ale jeho ránu vytěsnil Wapenaar mimo. V době, kdy se už zápas schyloval ke svému konci a vše vypadalo na remízu, udeřila Sparta. Střídající Edouard Duplan zatáhl míč po pravé straně, přesným centrem našel Poepona, jehož hlavička se zastavila až o síť Timmerovy brány. V závěru se už nic podstatného nestalo a vítězem prestižního derby se tak stali domácí, kteří se tak zároveň odpoutali od sestupového pásma.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Vitesse 0:2

29.10.2008 20:00

Góly: 73. Santi Kolk, 74. Nicky Hofs

Vitesse překvapilo Heerenveem a na jeho vlastním stadionu ho oloupilo o všechny tři body. Do Arnhemu ale putuje plný počet bodů zcela zaslouženě, jelikož Vitesse odvedlo kvalitní výkon, který potvrdilo dvěma brankami ve druhém poločase.

Ve čtvrté minutě se dral do první šance Ricky van Wolfswinkel, ale brankář Kenny Steppe byl pozorný. Na druhé straně vyslal Bonaventure Kalou Christiana Grindheima, jenž branku přestřelil. Po půl hodině hry unikl dvou obráncům Alexander Buttner, jenže jeho střelu na poslední chvíli nohou vyrazil Steppe.

Hostující gólman Piet Velthuzien byl poprvé prověřen po povedené kombinaci domácích. Kalou hrudníkem přiťukl Breuerův centrovaný míč, ale střílející Vayrynen byl zneškodněn brankářem Velthuzienem.

Ve druhém poločase přišli domácí o klíčového muže, záložníka Danijela Pranjiče a na jejich hře byla jeho absence znát. Vitesse toho využilo v 73. minutě, kdy Van Wolfswinkel vyslal Kolka, jenž nadvakrát překonal brankáře Steppeho. Vedení navíc o tři minuty pojistil Hofs a rozhodl o zisku třech bodů pro Vitesse.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - AFC Ajax 1:3

29.10.2008 20:00

Góly: 28. Jan Wuytens - 1. Luis Suárez, 76. Klaas-Jan Huntelaar, 82. Klaas-Jan Huntelaar

Dvě branky Klaase Jana Huntelaara pomohly Ajaxu k první výhře na půdě soupeře v této sezoně. Heracles však dohrával zápas bez vyloučeného Bergha.

Hosté vstoupili do utkání s velkou chutí vyhrát poprvé na cizím hřišti a hned ve první minutě se radovali z úvodní trefy. Tu obstaral Luis Suaréz krásnou střelou z hranice vápna. Šancí bylo v první třetině utkání hry poskrovnu, přesto se však domácí dočkali v 28. minutě vyrovnání zásluhou Wuytense. Vedení na stranu favorita mohl těsně před přestávkou vrátit opět Suaréz, jenže jeho hlavička mířila nad břevno domácí brány.

Ve stejném duchu jako skončil první poločas, začal ten druhý. Svěřenci kouče Van Bastena se hned po čtyřech minutách dostali do velké příležitosti. Siem De Jong poslal dlouhý míč do běhu na Pressase, ten vběhl až do vápna, zbavil se obránců Heraclesu, ale tváří v tvář gólmanu Pieckenhagenovi neuspěl. Mohlo tak platit staré známé: Nedáš, dostaneš. Velké štěstí totiž stálo při fotbalistech Ajaxu přesně po hodině hry, když přímý kop Van den Bergha zastavilo až břevno Vermeerovy klece.

Vedení tak na svou stranu strhli hosté. V 76. minutě poslal Suaréz krásnou přihrávku na osamoceného Huntelaara, který se z dobré pozice nemýlil. Šance Heraclesu na bodový zisk ještě klesly o dvě minuty později. Červenou kartu uviděl za hrubý zákrok směrem k Suarézovi Van den Bergh a oslabil svůj celek. Ten ještě jednou inkasoval, když střela Huntelaara z dobrých dvaceti metrů skončila až v síti domácí branky. Ajax se tak díky výhře 3:1 posunul na šesté místo tabulky a o jednu příčku předběhl právě fotbalisty z Almela.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Groningen 2:2

29.10.2008 20:00

Góly: 47. Peter Wisgerhof, 84. Youssef El Akchaoui (pen.) - 11. Berry Powel, 89. Gonzalo García

Fotbalisté Groningenu propásli možnost návratu na vedoucí pozici tabulky, když pouze remizovali na půdě Nijmegenu. Chvíli to dokonce vypadalo, že všechny body zůstanou doma, ale trefa Garcíi minutu před koncem stanovila konečný výsledek zápasu na 2:2.

Hosté se ujali vedení hned po 11 minutách. Přímý kop Seppa de Roovera posunul za záda De Gofferta Berry Powel a krásným volejem vsítil úvodní gól tohoto střetnutí. Domácí vzápětí odpověděli dělovkou Wisgerhofa, kterou vytěsnil konečky prstů brankář Luciano. Brankář hostí se stal vzápětí ústřední postavou svého týmu. O chvíli později totiž zneškodnil také šanci Schoneho a krátce před přestávkou na něj nevyzrál ani El Akchaoui.

Vyrovnání tak přišlo až ve druhé půli. Hned dvě minuty po jejím začátku se míče zmocnil Peter Wisgerhof, pohrál si s obranou soupeře a přesnou ranou do levého rohu srovnal na 1:1. Nijmegenu narostla křídla a druhou branku mohl v 62. minutě zaznamenat po centru El Akchaouiho Beukering, ale trefil pouze boční síť.

Vyloženou šanci na skórování propásl devět minut před koncem český legionář v barvách Groningenu Ondřej Švejdík, který usměrnil perfektní centr Dannyho Holly těsně nad břevno soupeřovy branky. Vzápětí jeho spoluhráči mohli této nevyužité možnosti litovat. V 84. minutě totiž zahrál švédský obránce Granqvist v pokutovém území rukou a sudí bez váhání ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil El Akchaoui a bombou do pravého rohu posunul svůj tým blíže vítězství. Poslední slovo však měli hosté, konkrétně Garcia. Ten si v poslední minutě normální hrací doby našel místo ve vápně a chytrou střelou zajistil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

NAC Breda - FC Twente 0:1

29.10.2008 20:00

Góly: 11. Edson Braafheid

Twente po vydřeném vítězství nad Bredou poskočilo na třetí příčku, když se dostalo právě před dnešního soupeře. Svěřenci trenéra Steva McClarena tak potvrdili dobrou formou a nadále stoupají tabulkou. Dnešní vítězství zařídil Edson Braafheid.

Breda se chtěla vrátit zpět do vítězných kolejí poté, co ztratila s Utrechtem a přišla o přední pozice. Plány domácích ale vzaly za své hned po osmi minutách, kdy hřiště musel opustit zraněný Martijn Reuser. Další ránu Breda utržila za další čtyři minuty, když centrovaný míč do branky usměrnil Braafheid a poslal Twente do vedení.

Ve 23. minutě byl blízko vyrovnání Rob Penders, ale po Lurlingově trestném kopu mířil hlavičkou vedle. O dvě minuty později měla Breda namále, když při odkopu zaváhal Cheik Tiote, ale naštěstí pro domácí na poslední chvíli zasáhl Kolkka a udržel naději. Chvilku nato přišla další chyba domácích, ale tentokrát soupeř zklamal v koncovce.

Šancí postupně stále ubývalo a ve druhém poločase pokoušel štěstí z 25 metrů Matthew Amoah. Branku ale netrefil. Největší vzrušení přineslo druhé dějství při akci Bredy, kdy se v pokutovém území skácel k zemi Penders, ale hlavní sudí nedovolený zákrok neviděl. Bredě se příliš nedařilo a vše nakonec korunoval Lurling, jenž v nastaveném čase inkasoval červenou kartu.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - FC Utrecht 0:2

30.10.2008 20:00

Góly: 46. Tom Caluwé, 84. Michael Silberbauer

Fotbalisté Utrechtu hodili všechny své problémy poslední doby za hlavu a s přehledem porazili De Graafschaap na jeho hřišti 2:0 a připsali si tak první výhru na půdě soupeře v letošním ročníku holandské Eredevisie.

Kouč hostí Willem von Hanegem navíc krátce před utkáním onemocněl a roli hlavního trenéra tak pro toto střetnutí musel převzít jeho nový asistent Ton du Chatinier, jemuž vypomáhal také Piet Buter.

Domácí však vstoupili do utkání aktivně a chtěli vstřelit rychlou branku. Hned ve třetí minutě se jim to málem povedlo, ale pokus Geerta den Oudena pokryl gólman Michael Vorm. První vážnější příležitost na straně Utrechtu si vypracoval ve 23. minutě Alje Schut, jenže jeho hlavička si cestu mezi tři tyče nenašla. De Graafschaap se připomněl o deset minut později, kdy si na centr Jungschlagera naskočil opět Den Ouden, ale ani tentokrát Vorma nepřekonal.

Skóre se tak měnilo až krátce před koncem první půle. Tvrdou střelu Simona Cziommera ze šestnácti metrů ještě brankář Heijblok s námahou vyrazil, ale odraženého míče se zmocnil Tom Caluwé, pro něhož už nebyl problém zasunout kulatý nesmysl do opuštěné klece.

Hráči De Graafschaapu však neskládali zbraně a krátce po přestávce mohli srovnat misky vah, jenže osamocený Ouden trefil zblízka pouze pravou tyč hostující branky. Na druhé straně mohl zvýšit vedení svého celku Ali Boussaboun, ale pokaždé ho výbornými zákroky vychytal gólman Heijblok. Ještě jednu dávku smůly si naordinovali domácí fotbalisté čtvrt hodiny před koncem zápasu, když Steve de Ridder napřáhl zpoza vápna a jeho dělový projektil se odrazil opět od tyče Vormovy svatyně. Definitivní rozhodnutí tak padlo až šest minut před závěrečným hvizdem rozhodčího. Do vápna soupeře vnikl bývalý hráč FC Kodan Michael Silberbauer a přízemní ranou do pravého dolního rohu zpečetil vítězství Utrechtu 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar860220:718
2.FC Groningen852118:517
3.FC Twente852112:617
4.NAC Breda851216:1016
5.AFC Ajax851215:1016
6.PSV Eindhoven850315:715
7.NEC Nijmegen833212:912
8.Heracles Almelo833213:1112
9.SC Heerenveen833218:1712
10.Willem II833213:1312
11.FC Utrecht83237:811
12.ADO Den Haag831411:1210
13.Sparta Rotterdam82248:198
14.BV De Graafschap82154:137
15.Roda JC81348:156
16.Feyenoord Rotterdam812512:155
17.SBV Vitesse81256:165
18.FC Volendam80177:221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skvele, Roda uz byl trochu tezsi souper a tri body se urcite hodi i s poharem uz mame 7 vyher v rade, k tomu se El Hamdaoui rozstrilel jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ze fandis Rode hned sem se podival na tabulku a sou 18

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem rad ze Volendam uhral prvni bod..mam je rad tyhle kluky rybarsky

Reagovat
fantomas

Škoda Rody, co sem viděl sestřih, nebyla vubec horší. Jen tak dál, chlapi, proti AZ neni povinností vyhrávat. Co se týče zápasu PSV, tak to bylo ze strany favorita utrápené, ale tři body dobré. Trochu mě zarazilo v první půli, že ke konci dovolil Eindhoven diktovat ADO tempo hry, stejně jako po prvním vstřeleném gólu.

Reagovat
One-Real

Skvěle Alkmaar, jen tak dál kluci .

Reagovat
fantomas

El Hamdaoui je neskutečný. Alkmaar v něm má ohromnou sílu. Jen tak mimochodem, rekord vstřelených branek po osmi kolech drží Van Nistelrooij (15) v sezoně 1999/2000, jak Hamdaoui je lepší ještě taky Van Basten, který se třefil 14krát v ročnících 1985/86 a 12 krát o dva roky dříve. Stejně jako Hamdaoui, tedy 11 branek, zaznamenal také Dennis Bergkamp v sezoně 1992/93. A koho Hamdaoui předčil? Ani takoví velikání jako Hooijdonk, Kežman či Arveladze nikdy nenastříleli v úvodních osmi kolech 10 gólů!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,Hamdaoui jede,teď možná Alkmaar už tolik nežehrá,že jim Alves utekl k Boro.

Reagovat
fantomas

Alves je z Heerenveenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl jednou nohou v Alkmaaru.

Reagovat
smazaný uživatel

To sám vím,ale Alkmaar s ním už měl podepsanou smlouvu,ale on nakonec pláchl k Boro...

Reagovat
smazaný uživatel

pravdou je z tech 11 bylo nekolik (mozna i vetsina) vylozene lehkejch dorazek. Ale na umelecky goly mame Dembeleho Pelle zase odvadi spoustu dulezity prace, i kdyz mu to tam nepada...kazdopadne fungujem mnohem lip nez loni; trochu me zarazi ze vsechno zlomilo to vitezstvi proti PSV...

Reagovat
Liquid

on ten Feyenoord snad vážně sestoupí

Reagovat
GEGE

Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

No Alkamaar jede lepsi nez loni jinak ALkmaar 4ver. No ale posranej Herenveen mi skazil tiket za 2000

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord...

Reagovat
fantomas

Neřikej, že na něj furt ještě někdo sází.

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, ale ja sem je mel vzdycky rad a ted co predvadi..

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo.

Reagovat
fantomas

Verbeek dal hráčům v pátek volno, zrušil povinný trénink a jen šest hráčů A-týmu potrénovalo s juniory. Rovněž odvolal tradiční sezení s novináři. Feyenoord je ve srabu, Verbeekova pozice je však pevná.

Reagovat
Tomanatura

NAC Je prirozene, ze ta sestava zacina vydychavat. Nebojim se ale, ona se jeste nadechne

Reagovat
smazaný uživatel

ajax stoupá. doufám, že mu to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Nej byl stejně Alkmaar v sezone kdy byli v semifinale poharu UEFA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele