základní část, 8. kolo
29.10.2008 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

NAC Breda - FC Twente 0:1

Twente po vydřeném vítězství nad Bredou poskočilo na třetí příčku, když se dostalo právě před dnešního soupeře. Svěřenci trenéra Steva McClarena tak potvrdili dobrou formou a nadále stoupají tabulkou. Dnešní vítězství zařídil Edson Braafheid.

Breda se chtěla vrátit zpět do vítězných kolejí poté, co ztratila s Utrechtem a přišla o přední pozice. Plány domácích ale vzaly za své hned po osmi minutách, kdy hřiště musel opustit zraněný Martijn Reuser. Další ránu Breda utržila za další čtyři minuty, když centrovaný míč do branky usměrnil Braafheid a poslal Twente do vedení.

Ve 23. minutě byl blízko vyrovnání Rob Penders, ale po Lurlingově trestném kopu mířil hlavičkou vedle. O dvě minuty později měla Breda namále, když při odkopu zaváhal Cheik Tiote, ale naštěstí pro domácí na poslední chvíli zasáhl Kolkka a udržel naději. Chvilku nato přišla další chyba domácích, ale tentokrát soupeř zklamal v koncovce.

Šancí postupně stále ubývalo a ve druhém poločase pokoušel štěstí z 25 metrů Matthew Amoah. Branku ale netrefil. Největší vzrušení přineslo druhé dějství při akci Bredy, kdy se v pokutovém území skácel k zemi Penders, ale hlavní sudí nedovolený zákrok neviděl. Bredě se příliš nedařilo a vše nakonec korunoval Lurling, jenž v nastaveném čase inkasoval červenou kartu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele