Džeka jsme špatně bránili, litoval Pivarník

25.11.2016, 10:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
patrikhm

Tady to není o zápase s AS. Přál jsem si výhru, nestalo se. Postup Plzeň ztratila ve dvojzápase s Giurgiu. Bohužel Pivarník nemá strategii na to, aby čelil komukoliv v Evropské lize. O LM ani nepíšu. Pokud si vedení nesundá růžové brýle a neangažuje od ledna 2017 pana Krejčího, tak to půjde s Plzeňským fotbalem v Evropě do kytek. Trenér vymýšlí taktiku, dělá sestavy. Pokud neporazíme ani slaboučkou Austrii Wien, tak totálně pohnojíme práci pana Vrby a krom toho český koeficient. A proto se nabízí vzkaz pro vedení Viktorie: Pivarník ven! Karel Krejčí zpátky!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele