Drchal a Daniel Souček přestoupili do Jablonce

21.07.2023, 16:01
Aktuality

Útočník Václav Drchal přestoupil z pražské Sparty do Jablonce. Severočeši také uplatnili opci na obránce Daniela Součka, jenž v minulé sezoně hostoval z druholigové Dukly Praha. Oba hráči podepsali víceleté smlouvy. Jablonecký klub o posilách informoval na svém webu. Rovněž oznámil příchod univerzála Matěje Polidara a záložníka Filipa Součka ze Sparty na roční hostování bez opce.

Drchal v uplynulém ročníku během hostování v Bohemians 1905 vstřelil šest ligových branek. Předtím Sparta vypůjčila třiadvacetiletého útočníka do Drážďan a Mladé Boleslavi. Drchal v 75 utkáních české ligy zaznamenal 18 gólů. Sparta si ponechala předkupní právo na rodáka z Českých Budějovic.

Pětadvacetiletý krajní bek Souček v minulé ligové sezoně odehrál v jabloneckém dresu 24 zápasů a dal jednu branku. Slávistický odchovanec má v nejvyšší soutěži na kontě 46 duelů a jeden gól.

Třiadvacetiletý Polidar také hostoval v Jablonci už v uplynulém ročníku, ve 30 ligových utkáních se trefil sedmkrát. Kariéru odstartoval v Příbrami, v nejvyšší soutěži absolvoval 94 utkání a vstřelil 13 branek.

O rok mladší středopolař Souček v minulé sezoně hostoval v Brně, které sestoupilo z první ligy. Opavský odchovanec v nejvyšší soutěži dosud odehrál 80 zápasů a dal tři góly. Úřadující mistři si mohou Polidara i Součka v zimní přestávce stáhnout zpět.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip12

Reagovat
Pablos

Ty s tím repre trenérem dobře vyjebali ...takové posilování po tom co ho vyhodí. To je jak u Baníku s Vrbou a u Sparty s opět Vrbou

Reagovat
kilobyte

Vrba ty posily u nás prý nechtěl. Může to být jen drb, ale já bych se tomu nedivil.

Reagovat
Pablos

Je zajímavé, že teď ve Zlíně je taky absolutně bez posil ...docela drsný tři angažmá za sebou takhle

Reagovat
kilobyte

Spíše než drsný bych řekl, že to s těmi posilami bude pravda. Vrba asi nad sebou potřebuje nějakého Šádka, který mu prostě přivede hráče, které "nechce".

Reagovat
AjaxFans

Kde na to berou?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dostali nějaký podíl z prodeje Čvančary?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele