Dortmundu by měl do konce sezóny chybět Batshuayi

16.04.2018, 16:44
Aktuality
Michy Batshuayi si z víkendového derby se Schalke odnesl zraněný kotník, se kterým by měl být mimo hru do konce sezóny. Kmenový útočník Chelsea by nemusel stihnout ani mistrovství světa...

Bývalý útočník Standardu Lutych nebo Marseille přišel do Vestfálska během ledna na hostování z Chelsea, přičemž jeho úkolem bylo nahradit Pierre-Emericka Aubameyanga.

To se reprezentantovi Belgie povedlo, když během 14 soutěžních startů zaznamenal devět přesných zásahů, další však už zřejmě nepřidá, neboť si v derby se Schalke (0:2) zranil kotník.

Podrobné vyšetření sice neodhalilo zlomeninu, jak se v Dortmundu zprvu obávali, ovšem Batshuayi tak jako tak bude s poraněnými vazy mimo hru několik týdnů a vynechá s největší pravděpodobností zbytek tohoto ročníku. Přijít by pak mohl i o světový šampionát.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

To je čára přes rozpočet hned několika týmům, snad se z toho dostane bez následků.

Reagovat
smazaný uživatel

To je u Dortmundu historick, naprostá klasika, dvě tři sezóny dobrý a pád zas a furt dokola dobrych třicet let. Jako malý jsem jim hodně fandil, kolega z výběru Moravy Leňko dokonce byl v jejich akademii. No nenadělas bohužel nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty delas jak kdyby byli na desatym miste

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou ale momentálně i schalke lepší, byli vidět v derby. A bude hůř pro bvb

Reagovat
Svatej

Zajimavy hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na hrot půjde Schurrle To bude pokoukáníčko...

Reagovat
vladino10

Ale po tejto sezóne budeš tak psychicky zoceleny, že ťa už nič nezaskočí

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no. Ta hra už snad ani nemůže být horší

Reagovat
Kucka

Nebylo by tam lepší zkusit Isaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo, doufám, že to Péťa zkusí

Reagovat
johan14

Teraz keď sa m darilo po odchode z Chelsea. Má ten chlapec smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia Dortmundu, ma niekto vobec pozitivny nazor na ucinkovanie sucasneho trenera? ...to ze na derby si sedi v Jarmolenkovej mikine, a tvari sa ze ho to vobec nezaujima je podla mna pekny pruser...obrovsky rozdiel oproti Tedescovi a jeho koucovaniu...sa necudujem ze su potom ti hraci taki nemastni neslani...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele