Dočkal začne trénovat s Chievem, kam by mohl v lednu odejít

15.12.2009, 12:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já to říkám pořád, že to je druhý Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Bořek. Chievu se dari a vypada to,ze se udrzi v Serii A.Byl by to dobry tah.Rozhodne lepsi nez treba od Hableho.Nevite,jak se dari Kozakovi?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Italskou ligu moc nesleduju, ale české hráče jo a Kozák zatím za Bresciu nastoupil v 7 zápasech a dal 1 gól, ale herně nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedničce na jeho postu končí po sezoně smlouva a ti ostatní, co tam můžou hrát, jsou převážně jen průměrní nosiči vody. Chievo hraje dobře, ofenzivní fotbal, kvalitní trenér... Má obrovskou šanci, pokud bude makat!

Reagovat
rufus

Bude muset začít makat. A to by mohl být problém. V Liberci už na tom v tomhle ohledu neni dobře, jsou na něj stížnosti, že tréninky fláká.. Začíná se z něj stávat dá se říct problémovej hráč, pokud si to nesrovná v hlavě, bude to mít těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otazka, jak se na to citi a jake smysleni s nim ma Chievo. Pokud by zustal v Liberci, ma jisty zaklad a bude se rozvijet a za rok odejit jako hvezda ligy. Na druhou stranu pokud by se v chievu prosadil, tak by mohl pomyslet na dospelou repre. Kazdopadne nejedeme do Afriky,takze lakadlo repre je lehce v pozadi, pokud by se jelo, tak jsem si prestupem jisty. Takhle bych vahal. Podle me je lepsi zustat jeste nejaky ten patek v Liberci a prestoupit pozdeji.

Reagovat
IkerCasillas

ale je to jen pul rocni hostovani pokud se neprosadi muze se vratit a bude o kus zkusenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to mozna pul roku bez herni praxe. Coz znamena, ze by se potom rozehraval v liberci zas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak minimálně v rezervě by nastupoval... a ten trénink by mu tam dal strašně moc

Reagovat
soukup

právě to, že v Liberci má jistej základ bych pro jeho vývoj neviděl jako jasný plus, v některých zápasech na to vysloveně kašlal a chodil, to by si v Itálii nemohl dovolit, když by mu chození stačilo na základ tak zrovna u něj si myslím, že na sobě makat nebude

Reagovat
$dolar$

Proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Karle Jarolíme - díky ti, žes zbavil Slávii takovýho playera.. Hlavně, že máme v záloze Traguéda, lenochoda a v útoku paliče..

Reagovat
smazaný uživatel

on ale nebyl v Slavii tak dobrej... byl to "jen" talent, za kterýho Liberec dal přes 15 mega... A bohužel, tyto nabídky se neodmítají (navíc to není práce KJ ale spíš vedení)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, pamatuju. Ale přeci jen, i když to byl "jen" talent, tak určitě mohl dostat víc prostoru - radši mlaďocha, co se snaží, než lenochoda, který se vidí v Interu či kde a nechce se mu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je asi škoda, že u nás není zavedený ten anglický systém - trenér-manažer..

Reagovat
MiraM

Myslím, že u nás je to naopak velmi dobře. U nás jsou trenéři, staří bývalí hráči co jsou absolutně nevzdělaní (nechci urážet Komňanckého) a ví jen o fotbale. Kdyby měli prohlašovat na tiskovkách svoje bláboly asi by to nikdo neposlouchal. Toť můj názor ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tragueda to sedí jo to u nás až se uzdraví Kladrubskej to bude v záloze jiná konkurence

Reagovat
ManUnited

Pro Bořka to je určitě dobře. Pokud by se náhodou neprosadil získal by alepson cenné zkušenosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nevyzrálý hráč, jednou hraje výborně, podruhé průměr. Připadá mi jako typ Beckhama, má skvělou kopací techniku a ostatní schopnosti už má horší. Fandím mu moc, časem by snad mohl zásobovat útočníky reprezentace kvalitními pasy, protože to je to, co momentálně chybí. A moc, co se přihrávky a centru týče, lepších českých hráčů nevidím. Navíc dokáže dát branku. A podle toho článku se mi zdá i docela vyzrálý, nemá jiskřičky v očích.

Reagovat
j_mrazik

Ale tohle přeci prohlašuje úplně každej. Nikam se nehrnu, rád zůstanu... chci se v klidu rozvíjet, ale jakmile dostane nabídku, tak ji přijme. Ať už přestoupí nebo ne, tak doufám, že půjde výkonostně nahoru. A ta Verona vypadá jako první štace docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Do města Romea a Julie. Parádání tah Bořku

Reagovat
smazaný uživatel

Spravny krok, takto by mladi hraci meli premyslet jid do klubu kde si muzou zahrat a hlavne hrat kvalitni ligu a taky chodit na zapad...Do Ruska at mladi nechodi ,,,my je chceme videt na v zapadnich ligach

Reagovat
M11

Reagovat
Bakary3

A Jarolím by se měl opět zamyslet

Reagovat
Tsigi

V Chievu má šanci, ve většině italských klubů by se nechytl, ale tady bych mu docela věřil

Reagovat
smazaný uživatel

njooo Poděbrady ho naučili

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála mladých, kterej má dobrý uvažování.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje rec kez by tak uvazovali vsici

Reagovat
Bakary3

Je to pravda, má to tam srovnaný, ale myslim si, že ani Suchý, Švec, Necid.. neudělali chybu, u Morávka se ještě uvidí, ale taky mu věřim.. Akorát Pekhart, Hable a Mazuch to podělali, ale Mazuch se dokázal ještě oklepat. U Pekharta se uvidí, Hablemu nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hablemu taky neverim kdyz se neprosadi ani v Baniku tak je to dost spatne,,,u Pekharta nevim ale tomu bych jeste taky veril a Mazuch ten myslim hodne rychle roste pro A team,,,,Jinak Neciduv krok s odstupem hodnotim hodne dobre,ale k Suchemu jsem skeptik mel jit rozhodne na zapad

Reagovat
Bakary3

To by o něj musel bejt zájem, Suchý sám řek, že i ten HSV byl výmysl.. Takže asi tak, no, nakonec se k tomu přidala i špatná situace Slavie a i když si ho vychovávali pro přestup na západ, nezbylo nic jinýho..

Reagovat
božský John

Uteč z Liberce !

Reagovat
j_mrazik

Do Jablonce!

Reagovat
osobnostx

Myslím dobrá volba i čas přestupu...

Reagovat
rufus

Připomíná mi to malinko Zlámala, i když on byl přece jenom v jiný situaci. Teď jak hostuje v Cádizu, tak zatím odchytal jediný utkání, zhruba před měsícem, prohráli v něm 4:0..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele