Do hry o Benatiu se po zranění Martíneze vkládá také Bayern

17.08.2014, 12:18
Aktuality
Zhruba půl roku se bude muset mistrovský Bayern obejít bez klíčového článku defenzívy, Španěla Javiho Martíneze, takže není divu, že se poohlíží po nějaké posile do obrany. A zatímco spekulace o odchodu Gonzala Castra sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler označil za "výmysl", Mehdi Benatia se již zdá být skutečným terčem Mnichovanů...

Podle čerstvých zpráv Sport 1 v těchto okamžicích technický ředitel Bayernu Michael Reschke v italském hlavním městě vyjednává se zástupci Benatiova AS Řím a s informací podobného rázu se přidává rovněž Sport Bild.

Podle jeho šéfredaktora se dokonce jednání nacházejí v tak pokročilé fázi, že se s celým příběhem magazín musel vytasit ještě dříve, než jeho čerstvé výtisky zítra poputují na pulty trafik.

"Je evidentní, že ještě musíme něco podniknout," nechal se nedávno slyšet zmíněný Michael Reschke s ohledem na vážné zranění Javiho Martíneze a s tím spojenou aktivitu na trhu.

"Měl by být vysoký, rychlý, silný ve vzduchu, flexibilní a levný," přidal se s podrobnými požadavky na případnou posilu trenér Pep Guardiola. "Zřejmě už je ale trochu pozdě," povzdechl si nicméně vzápětí.

Favoritem na zisk římského klenotu se doposud zdál být Manchester United, přičemž s osobou marockého stopera byla nedávno spojována také londýnská Chelsea. Benatiova hodnota se má šplhat až k 30 milionům eur.

Autor: Tomáš Daníček / sport1.de, sportbild.bild.de

Komentáře (590)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele