Dekaře ve Slovácku nahradí Jurkemik

20.06.2008, 16:59
Aktuality
Druholigoví fotbalisté Slovácka budou mít nového trenéra. Výměnu kouče Jiřího Dekaře za Ladislava Jurkemika agentuře Mediafax v pátek potvrdil sportovní manažer klubu Lubomír Blaha.

Slovácko by v příští sezoně chtělo bojovat o návrat do nejvyšší soutěže a k tomuto cíli by ho měl dovést zkušený slovenský kouč Jurkemik, který by měl nejpozději v sobotu podepsat smlouvu. Chtěli jsme trenéra zvučného jména, proto jsme si vybrali pana Jurkemika. Na všem jsme domluvení, takže pokud si to sám nerozmyslí, bude pracovat u nás," sdělil sportovní manažer Slovácka Lubomír Blaha.

Jurkemik v minulosti vedl slovenskou reprezentaci, naposledy působil v Ružomberku, kde letos v březnu vystřídal českého kouče Přemysla Bičovského. U týmu z Uherského Hradiště bude čtvrtým trenérem během posledního roku. Podzimní část druhé ligy mužstvo vyhrálo pod vedením Pavla Malury, přesto jej vystřídal Leoš Kalvoda. Toho ale po sérii nezdarů čtyři kola před koncem druhé ligy nahradil Jiří Dekař. Až do posledního kola sice bojoval o postup, ale po domácí prohře s Příbramí se z návratu mezi českou elitu radoval soupeř.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele