Jarolím zůstává optimistou, postup je podle něj stále reálný

13.10.2016, 11:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
pobody's nerfect

kolikrát ještě budeme nuceni poslouchat ty pindy o tom, že tým byl přece postaven ofenzivně, když byli v sestavě 2 útočníci

Reagovat
patrikhm

Mě by zajímalo, co se bude dít v listopadu po další remíze 0:0

Reagovat
Spalovač šancí

Budeme se pomalu připravovat na vánoce

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
spider_8

Ale až na Vánoce 2020

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
El Campeon

No to je síla

Reagovat
Pablos

miluju věty typu... když budeme dávat góly budeme moct chtít bodovat..... to je jak objevení Ameriky

Reagovat
pobody's nerfect

už chyběla pouze obligátní věta na závěr, míč je kulatý a stát se může cokoli

Reagovat
Azazelo RD

... a vždycky vyhrají Němci.

Reagovat
smazaný uživatel

něco jako: "když nedostanem gól, tak neprohrajem"

Reagovat
smazaný uživatel

tohoto plánu se ovšem krom jednoho zápasu drží statečně

Reagovat
junglist

dokud ho tam nedáte, tak ten gól nemáte!

vuchůůů! to je trenér!

Reagovat
andrew96

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme.

Reagovat
dextroza_m

Ok s Irama to beru, Ti bránit umí a jejich hra je na defenzivě založená dlouhodobě, Němci taky beru, nejlepší tým Evropy, ale s jakýmkoliv XXXŽ(t)ánem musíme vyhrát rozdílem třídy, i kdyby je trénoval Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě.

Reagovat
Y.N.W.A

a proč ne?... teoretický to možný je, projev úplně špatnej nebyl, šance byly.. jasný, generace hráčů je slabší, ale o druhý místo se s Norskem, Ázerbájdžánem a Severním Irskem pořád rvát můžem... nejsem nějakej fanoušek Jarolíma, ale furt lepší, než projevy v kvaldách pod Bílkem ..ze kterých nakonec taky jeden postup přes baráž byl... jinak to celé ukazuje, jak skvěle si vedl Vrba, kterej upletl z ovna bič...

Reagovat
risk je zisk

Vrba neudelal opravdu vubec nic. Mel posledni skvele hrace, ktere mohl vyuzit. Celou kvaldu i EURO hral s tim stejnym tymem, nejsmutnejsi na tom, ze se nesnazil narodak trosku ozivit, dat poradne sanci mladym, cele to zkurvil tady timhle.

Reagovat
patrikhm

Bez Vrby jde repre hodně dolů. Jiný trenér není schopen výsledků jako Pan Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože..

Reagovat
risk je zisk

Pekny a ted mi vysvetli, co tim myslis. Nebo si stojis za tim, ze Vrba nejakym zpusobem repre pomohl? Co udelal?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál kvalifikaci, do sestavy vecpal Kadeřábka, Šurala, Skaláka nebo Krejčiího. Následně z Dočkala udělal pilíře sestavy.. V podstatě s ligovým výběrem vyhrál kvalifikaci.

A jaký mladý tam měl narvat, když žádná extra kvalita nebyla?

Reagovat
risk je zisk

Hm pekny, ale jak vidis, tak ikdyz vyhral kvalifikaci, tak nam to je k nicemu. Pouze tezil ze zkusenosti hracu, kteri po EURU skoncili. Ty mlade hrace, ktere si tu vypsal oka, ale prvni 3 jmenovani nemaji jiste misto v zakladni sestave repre. Coz si muzeme rikat v cem to asi bude (zraneni, ztrata formy, tech faktoru je dost..). Ano jsem rad, ze omylas tu kvalifikaci, kterou opravdu vyhral, ale z dlouhodobeho hlediska neprinesl do repre nic.

Reagovat
naheCZ

těžil ze zkusenosti hráčů, kteří po EURU skončili...Čech OK, Plašil nebyl zrovna stavební kámen Vrbovi sestavy, Limberský patřil k nejslabším článkům, Hubník hrál až na EURU a Lafata taky nebyl zrovna hlavní pilíř...

Reagovat
Azazelo RD

To, že jsme vyhráli kvalifikaci nám nebylo k ničemu, jelikož jsme díky tomu jeli na EURO. Navíc logicky by se ta osa repre měla stavět na začátku kvalifikačního cyklu s výhledem na závěrečný turnaj. Hlavně ta pořád omílaná generační obměna není problém trenéra repre áčka, ale celkově systému, který nepřináší mladé kvalitní fotbalisty.

Reagovat
risk je zisk

Na ten system EURA, kam jsme se dostali, by se dostal kdokoliv. To rovnou muzete vznaset do nebes Bilka, ktery to mel o dost tezsi. Ja jenom chci rict, ze na MS v Rusku se proste nepodivame, ani kdybychom chteli. Vzdyt i Slovaci maji lepsi hrace nez my a to uz je co rict. Jde mi jen o to, ze ac je Vrba bezesporu skvely trener a to, co dokazal s Plzni mu uz nikdo neodpare, tak pro repre neudelal opravdu nic.

Reagovat
Azazelo RD

Ale ne z první místa ve skupině s Nizozemskem. Bílek se tam dostal díky nafilmované penaltě, to nejde srovnávat.

Já hlavně nechápu, jaká je tvoje představa o tom, co může repre trenér dělat pro repre. To je jako jeho vina, že mají slováci lepší hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi přijdeš úplně mimo mísu, nebo nevíš, jak to ve fotbale chodí. Koho měl zakomponovat do týmu, když tak kvalitní mladíky nemáme? Můžeš už konečně napsat, koho tam měl dát? Nadávat Vrbovi, protože KJVCD nedokáže porazit ani Ázerbájdžán nebo Sev. Irsko, to mi prostě přijde úplně mimo.

Reagovat
risk je zisk

Spis ti mužů uz konečně napsat koho tam brát neměl. Hrál jen se svými koňmi, které znal z dřívějšího angažmá. Taky si myslím, ze jsme měli jen z nejstarších věkových průměru na EURU. Je sice pěkně, ze nás dostal na to pojebane ME, ale z dlouhodobého hlediska nepřinesl vůbec nic. A pro upřesnění, ne zastávám je Jarolíma. Ten se aspoň snaží a hledá všelijaké varianty. Jsem si jistý, ze Vrba by tolik změn neudělal.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
OTASi

Reagovat
Y.N.W.A

konkrétně koho? ...kritizovanýho Plašila? ...Čecha, kterýho Vaclík zastupuje skvěle?

Reagovat
risk je zisk

Tak kde zacit, kolik mladych hracu zapracoval do repre?

Chci jen rict, ze Vrba pouze tezil z te hrstky poslednich skvelych hracu, ktere repre mohla mit, nehlede na to, ze po EURU skoncil jak on, tak prinejmensich 4-5 hracu (de facto cela kostra tymu).Na EURO vzal opravdu stare hrace (Hubnik, Lafata, kteri si to oka asi zaslouzili), ale repre jako samotne to nedalo nic a akorat to pobourilo fanousky, kteri se rozdelili na 2 tabory. Super Vrba vyhral kvaldu, dostal nas na EURO, za to mu muzeme dekovat, ale z pohledu do budoucnosti neudelal vubec nic. A to jsem si myslel, ze trener, ktery neco dokazal a nechal v Plzni, tak to prinese i do repre. Nestalo se tak a cesky tym muze na MS zapomenout a klidne se muzeme soustredit "zase" na EURO .

Reagovat
smazaný uživatel

A co měl víc udělat? Jaký mladý tam měl postavit, když tam většinu postavil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už končí veškerá sranda, ty se jdi normálně léčit... Omýláš tady 1 větu v 15 příspěvcích a jakejkoliv rozumnej argument (a že jich tu padlo) kterej ti nekdo predhodi odpalkujes - kupodivu zase tou stejnou hláškou, fakt jak zaseklá kazeta.

Pak to ještě zabiješ "opravdu starým hráčem Hubníkem" Víš ty vůbec kolik mu je ? Tipuju že ne, ale ani trochu mě to nepřekvapuje

Reagovat
risk je zisk

Ne, tak ja toho tedy necham a mejte si Vrbu za spasitele naseho fotbalu. Ne to vy tu jste, jak zasekany kazety. Kazdemu jsem odpovedel na to, co se mel ptal a nikoho tady neodpalkovavam. Vim kolik let ma Hubnik.

A to, ze tady neco omylam porad jen dokazuje, ze mam pravdu a vy to nejste schopni akceptovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragédie, ten internetový pravopis, omílat píšou zásadně jako omýlat, chvályhodný jako chválihodný a podobné nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, Vrba je kokot

Reagovat
risk je zisk

Tak jsem to zase nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak u blbejch s tima mladejma, proč by měl proboha běhat po hřišti nějakej devatenáctiletej klučina místo třeba Dočkala nebo Skaláka? Reprezentace neni o tom, aby se tam někdo někde vyhrával nýbrž, aby tam hráli momentálně nejlepší hráči co ta země má k dispozici. Až bude nějakej Černý, Čermák a jim podobní hrát pravidelně v klubu a budou tam mít nějakou smysluplnou roli, tak ať v tý reprezentaci klidně jsou, ale takhle je to poněkud zcestné a nesmyslné, vyhrát se maj v klubu a tam dokázat, že na to maj a jsou lepší než ty současní.

Reagovat
vanGomm

Kdyby tam vždy hráli pouze ti momentálně s nejlepší formou,tak se také může stát,že se bude hrát každý zápas s jinejma hráčema.To tam pak nemusí být trenér s nějakou koncepcí.Jinak věkový průměr hráčů co hráli proti Ázerbajdžánu byl 26,8 let.Tedy žádní klučinové,ale tým v celkem nejlepších fotbalových letech.To,že ve věku 25-27 let mají zhruba pouze 2-3 "mistráky"za národák,tak to už je zase jiná věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně nejlepší hráči jsem myslel ty co dokazují stabilní výkonnost dlouhodobě. Hráče s momentálně nejlepší formou samozřejmě povolávat, doplňovat a zkoušet. Co se týče těch 2-3 mistráků, tak je to pouze jeden z důkazů jejich nekvality nic víc nic míň...

Reagovat
vanGomm

Ono to je momentálně asi tak napůl.Polovinu z toho tvoří zřejmě jejich nekvalita a ta druhá to,že oni je tam dříve nepustí a drží tam hráče do věku starých pánů tj 35 a výše.Kdyby tam byl takový jeden,nebo dva,ale 11!! Viz minulé EURO.A když se pak na ně dostane tzv.řada což právě bývá až kolem 25 to je už u většiny pozdě.To,že se to u nás dělá špatně postačí důkaz,že co se účasti na MS týká tak máme pasivní skore 1:7!! Počítam už i tuto naše vystoupení pro MS 2018.Tato mizérie trvá už 24 let a to je další důkaz toho,že se nemůžeme vymlouvat pouze na poslední rok,nebo dva.Také nechápu proč se u nás musí v týmu do 21 let držet hráči až do 23 let?Ano pravidla to dovolují,ale hráč v tomto věku by měl už hrát dávno za a tým,protože co si budem povídat čím dříve si hráči na seniorský styl fotbalu zvyknou tím dříve.Příjde že ty priority A tým a tým do 21 let máme obrácené.

Reagovat
Azazelo RD

Vy jste fakt úplně mimo. Jako to si fakt myslíte, že když dáte hráče do základu áčka repre místo v 25 letech ve 21, tak z něj bude lepší fotbalista?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tady se akorát bojí stavět mladé hráče.Jasný,že tu kvalitu nemají,když nehrají.Ve 20 letech není nikdo žádný klučina,ale dospělý člověk.V minulosti se treneři nebáli vzít do repre mladé hráče Namátlou Jurkanin,Jokl,Szikora 18 let,Kuna,Dobiáš,Nehoda,Adamec 19 let atd.A né,že se v repre jen mihli.Ty tam něco odehráli.V posledních 10 letech neustále říkají že mladí mají ještě čas.Všichni se bojí se riskovat.To je to oč tu běží.Můj názor je,že se musí zkusit něco jiného.To fiasko ohledně MS trvá totiž už pomalu čtvrt století.Tehle styl evidentně nenese ovoce.

Reagovat
Azazelo RD

Ale to je pořád odpověď úplně mimo. Oni tu kvalitu prostě nemají. Navíc těch soutěžních zápasů je za kvalifikační cyklus s turnajem málo. Ti hráči nemají a nemohou získávat kvalitu v repre, ale od toho je klubová úroveň. To fiasko z MS vyplývá z toho, že kvalifikovat se na MS je těžší než na EURO a i v době, kdy jsme měli kvalitní kádr, tak se to nedařilo. To skutečně nemá nic společného s odvahou stavět mladé hráče.

Reagovat
vanGomm

Problém je také v tom,že tu kvalitu nemají ani ti starý 30let a výše,protože s nima to hrajem furt už od kval. na MS 1994 do dneška a výsledek je skóre 1:7 ohledně účasti na MS.Tak proč to nezkusit pro změnu v opačném gardu.Horší by to zřejmě nebylo.Ted se to sice Jarolím snaží trochu omladit,ale ti co tam přišli jsou vesměs ve veku 24-27 s nulovýma zkušenostma se seniorským repre fotbalem.No a až si na něj zvyknou bude jim přes 30,kvalif.MS bude prosraná a tak pořád dokola už čtvrt století.Ano na EURO se dostanou,protože tam startuje půlka Evropy.To na žádné chlubení není.Nepostupovat za těchto podmínek na EURA,tak to už by byl vrchol všeho.No asi jsou ti dnešní naši fotbalisté uspokojeni.V klubech jsou dobře placeni,tak jim až tak o nic nejde.Jediné co by na ně platilo poslet je na 2-3 měsíce do fabrik.Pokud by ani tahle terapie nepomohla,tak na to opravdu nemají.

Reagovat
Acrocephalus

Je docela zajímavé, že jsme se na MS probojovali jen jednou, a to právě i v letech, kdy jsme měli kvalitní kádr. Čím to? Tenkrát jsem se moc o fotbal ještě nestaral, takže nedokážu posoudit, jak jsme ve kvaldách na MS hráli. Ale pokud jsme to nedokázali tenkrát na vrcholu sil, těžko to budeme dohánět teď v útlumu, ač to našim samozřejmě přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že kdyby ten hráč tu kvalitu měl, tak hrát bude, když neni lepší než ten co tam hraje místo něj tak opravdu nevim co by tam hledal ať mu je kolik chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Zavést MS nad 35 let a bylo by to 100krát lepší než tady ty naše beznadějné přemlazence sledovat

Reagovat
OTASi

meleš strašný hovna

Reagovat
vanGomm

Tak Vrba místo řešení generačního problému,který měl udělat ON už v roce 2014,aby si nový tým tzv. sedl a byl více konkurence schobný hlavně na probíhající kval.MS,tak si alibisticky nechal starou gardu.Čeho se bál?Přece musel vědět,že na EURO postupuje půlka Evropy!!Na EURU 2016 nakonec i tak dopadl bledě.Zřejmě mu tam všechno došlo a chytře od týmu zmizel.Takže s tou chválou bych velice šetřil.

Reagovat
Azazelo RD

Mě by stále zajímalo, jakým způsobem se má ten generační problém řešit. To jako stačí začít ty mladé hráče stavět v reprezentaci a oni se nějakým kouzlem zlepší a stanou se z nich Nedvědové či Rosičtí? Protože dle obsahu příspěvků v diskuzích to tak vypadá.

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší je to prosazování Černýho, kterej hraje druhou Holandskou, ale prej je na svym postu lepší než než kdokoli z Plzně nebo Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Však je. Na pravém křídle nebo záloze prostě nikoho lepšího nemáme, ač je to teda hodně smutné.

Reagovat
Lof

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt myslíš, že jsou ti Skaláci a Petržely lepší?

Reagovat
Uwe háže buly

Zatim nepochybně, Černý hraje i na poměry u21 strašně dětsky. Potřeboval by aspoň půl roku v dospělým fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme moc jednotvárně a málo odvážně. Chybí tam chození do soubojů jeden na jednoho na hranici vápna a velice, velice špatně čteme hru. Navíc to spracování míče, ale to už je klasika. Jarolím při nejlepší vůli tohle zlepšit nemůže, ale musí dát důvěru určité skupině hráčů, aby měli šanci se sehrát. Jinak se bude začínat pořád od nuly.

Reagovat
Azazelo RD

A co bys čekal jiného od jedenáctky buzíků s oholeným podpažím?

Reagovat
Lof

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si neholíš podpaží, tak jsi asi těžký humusák a nechci vědět co za porost máš ještě na jiných místech.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Filipow

Kde jsou ty časy kdy tu byl na EF článek o tom, že jsem si oholil podpaží a všem to je u prdele...

Reagovat
Losinho

Reagovat
puji

to je tím že se naši hráči holí podpaží

Reagovat
pawelFCB

Karel by mel povolovat do repre pouze hrace, co maji prales v podpazi

Reagovat
smazaný uživatel

Fibingerovou

Reagovat
forma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
junglist

KJVCD !!!

Reagovat
pawelFCB

Neporazit doma ani Azerbajdzan, spolu s Kyprem smad jediny tym, ktery v kvalde nedal jeste gol, ale Karel je stale pozitivne naladen

Reagovat
Blasphemer

Zabij se.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako teď je za kreténa, ale kdyby Novák se Škodou byli schopný dát ze tří metrů gól, tak máme šest bodů a KJVCD by byl za boha.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
bbbauch

presne, ten Skoda to bylo neco.. to je jako kdyz jsi jediny auto na parkovisti, a stejne nabouras do znacky

Reagovat
Josifek

jooo, právě, novák je bek, sice by to dát měl taky, ale dá se to trochu ještě chápat, ale "kanonýr" tohle prostě dávat musí, přitom to škoda čutnul jak nějakejou plesnivou bramboru

Reagovat
Kang & Kodos

Mě teda ta pozice, ve který byl Novák, přišla ještě lepší. A sice je to bek, ale gólů dává hodně (v Jablonci byl jeden rok snad na 12 gólech), takže se zakončováním by neměl mít problém

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
naheCZ

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rozdil mezi nim a nejvetsim luckerem, arogantem Vrbou Kdyby tam byl ten chuj, tak tech sest bodu mame.

Reagovat
andrew96

ok

Reagovat
smazaný uživatel

KJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

KJNVCD - Jarolime buďto to odpiskej, dej tam mladý z 21 a 19 nebo se odpiskej sam a ODSTUP!!!!!

Reagovat
negrles

ta zkratka se ti moc nepovedla

Reagovat
Losinho

Netuší vůbec co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Prečo vôbec nehraje Jan Šimák ?

Reagovat
Kang & Kodos

Prochlastal kopačky

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím otázce. Automaty přece hraje pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Napište mi podle Vás 5 nejlepších zápasů české repre

Reagovat
TOM HORAK

Podle mě v libovolném pořadí (kritéria: světová úroveň hry, výsledek, pohlednost, převaha na míči - diktování hry, síla soupeře)

ČR - Nizozemsko 3-2 (Euro 2004)

ČR - Dánsko 3-0 (Euro 2004)

ČR - Německo 1:2 po prodloužení (finále Eura 1996)

ČR - Nizozemsko 0-1 (Euro 2000)

ČR - USA 3-0 (MS 2006)

To byly doby

Reagovat
El Campeon

A ty nejhorší:

ČR - Řecko 0:1 v prodl. (Euro 2004)

ČR - Ghana 0:2 (MS 2006)

ČR - Turecko 2:3 (Euro 2008)

ČR - Belgie 0:1 (Baráž MS 2002)

ČR - Ázerbájdžán 0:0 (Kval.MS 2018)

To bylo

Reagovat
lampas

ČR - Slovensko 1:2...tomu se zdaleka nic nevyrovná

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbily naprosto všechny naše zápasy s Holanďanama, to byla reklama na fotbal, koncert, symfonie, prostě paráda, včetně těch dvou posledních. Plus ještě jak jsme na Euru 2004 vyklepli Němčoury stejně jako v kvaldě na Euro 2008 u nich.

Reagovat
forma

No ... to jak nás sestřelil hattrickem Pierre Van Hooijdonk moc velká symfonie nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to krásný fotbal, na výsledek se nedívám.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem měl možnost vidět:

Česko - Nizozemsko 3:2 (Euro 04)

Česko - Finsko 4:3 (kvalifikace na MS 06)

Česko - Dánsko 3:0 (Euro 04)

Reagovat
lampas

Jsem rád, že za těch 20 let je pět zápasů moc malý číslo na výběr Napadá mě jich z fleku tak dvacet, co jich bylo fakt parádních!!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je náš největší problém záloha. S absencí Daridy a Pavelky nedokážeme ve středu hřiště vymyslet vůbec nic. A i s nimi to není žádná euforie. Naši útočníci dát gól umí, ale někdo je musí dostat do šance. Bez přihrávek za obranu a pouze sem tam nějaký centrem to mají naši útočníci hodně složité. Brzy bych si přál v áčku vidět Čermáka s Barákem. Hlavně Čermák mi připadá jako hodně kreativní záložník, který dokáže něco vymyslet a poslat útočníka do šance

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Absence Pavelky

Reagovat
dextroza_m

Dokud Škoda a Novák netrefí z metru do sítě, tak můžeme hrát prd... A to naše umístění se skore 0:3, to je kapitola sama pro sebe. Raději ať už žádné repre pauzy nejsou, zlaté kluby. Náš tým je tak na úrovni Gruzie, Kypru nebo Moldavska

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci už tretiu kvalifikáciu nemajú žiadneho útočníka, za takého Škodu alebo Necida by dali aj Weissa s Makom dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

No podľa mňa tá baráž vôbec nie je nereálna, ak bude mužstvo kompletné aj s Daridom a rozohrá sa v Sampdorii Schick alebo aj Jankto. Norsko je o ničom, tam dve víťazstvá a Sev.Irsko a Azerbajdžan rozhodne nie sú neporazitelní súperi. To že Škoda z päťky neprepálil brankára je skôr náhoda, mal to tam poslať bombou ako Mak proti Škótom prvý gól. Obaja súperi to budú musieť doma viac otvoriť, už to nebude betón na šestnástke.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim je nejslabsim ceskym reprezentacnim trenerem za poslednich 30 let.

Reagovat
dextroza_m

Pamatuješ Radu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na toho jsem zapomnel. Ten byl stejne slabej jako Jarolim.

Reagovat
Acrocephalus

S Norama by to mohlo jít. Ti jsou na tom taky dost bídně, výhra nad SM je nevytrhne. Zápas se Severními Iry sice nevyšel podle představ, ale špatně jsme nehráli. S Němci to byl víceméně exibičák. A Ázerbajdžán byl na koni. Takže jedinej, kdo je ve stejným srabu jako my jsou Norové. A ti nejsou betonáři, více otevírají hru, takže by to mohlo být z našeho pohledu víc než jen slepé centry do chumlu hráčů s tím, že "se snad jeden z našich trefí".

Kéž by to vyšlo.

Reagovat
lampas

Je docela příznačné, že repre hrála podobný hovno, co Boleslav pod tímhle člověkem v pohárech. Pokud tři naše kluby hrají základní skupinu EL (a všechny jsou postaveny na našich hráčích!), většinou tam dokonce i hrají FOTBAL, tak vymlouvání se na slabou generaci hráčů v zápase proti Ázerbajdžánu, je ubohej alibismus. Je si třeba přiznat, že Jarolím měl na repre tak před deseti lety, ale dnes je to jenom staromodní, vyčpělej trenér.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele