Crystal Palace hlásí obří úlovek, z PSG na tři roky přichází Cabaye

10.07.2015, 10:34
Aktuality
Londýnský Crystal Palace zkompletoval jednu z přestupových bomb tohoto léta - na tři roky se mu upsal Yohan Cabaye, který se tak vrací pod ruku svého oblíbeného manažera a bývalého nadřízeného z Newcastlu Alana Pardewa. Do PSG dle původních informací poputuje asi 10 milionů liber; další část odstupného by však měla být rozdělena do různých bonusů...

Ať už nakonec přestupová částka vypadá jakkoliv, nemůže být pochyb o tom, že půjde o částku rekordní. O své prvenství tím pádem přijde James McArthur, jenž Crystal Palace loni vyšel zhruba na sedm milionů liber.

I když nicméně Eagles svůj strop v tomto ohledu posunuli o mnoho výše, jedná se z jejich strany spíše o výhodný obchod. Paris Saint-Germain ostatně teprve v lednu 2014 Cabayeho kupovalo za 19 milionů liber.

V uplynulé sezoně ovšem francouzský středopolař pouze vysedával na lavičce, připsal si všehovšudy 13 startů, a nyní se tak na prahu třicítky vrací do Anglie - tentokrát do Londýna, avšak stále za tím samým manažerem Alanem Pardewem, pod kterým působil mezi lety 2011 a 2014 na severovýchodě země.

"Chtěl jsem přijít hrát za Palace, protože tu mají několik hodně silných hráčů. V minulé sezoně skončili na velmi dobré příčce (10. - pozn. red.) a já mám tušení, že mohou soupeřit o první osmičku," nechal se po přestupu slyšet 38násobný francouzský reprezentant.

U příležitosti Cabayeho pózování s novým trikotem Eagles představili rovněž nového sponzora týmu; bude jím Mansion Group, která po celém světě provozuje online počítačové hry.

Autor: Tomáš Daníček / cpfc.co.uk, espnfc.com

Komentáře (412)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele