Cabaye se chce dostat do formy, budoucnost bude řešit v létě

02.04.2015, 09:00
Aktuality
Paris Saint-Germain může v letošní sezoně stále pomýšlet na zisk hned čtyř cenných trofejí a zbývající fáze sezony tak bude v jeho podání hodně hektická. V létě pak přijdou na řadu další jednání o pohybu v kádru a jejich součástí bude i Yohan Cabaye...

Francouzský záložník do hlavního města přišel loni v lednu za 25 milionů eur z Newcastlu United a nevyhýbají se mu zranění, větší problém než boj se zdravotními problémy pro něho ale představuje velká konkurence. Cabaye si stále nedokázal vybojovat stálé místo v základní sestavě a nedostatečné herní vytížení by mohlo být důvodem k další změně dresu.

"Moje budoucnost je v tuto chvíli jenom o tom, abych se dostal na hřiště. Máme před sebou důležité zápasy a čeká nás vzrušující závěr sezony. Stále jsme ve hře ve čtyřech soutěžích. Poté bude nějaký čas a budeme moci probrat některé věci, ale do té doby je mojí prioritou to, abych se dostal do formy," řekl v rozhovoru pro RMC.

29letý fotbalista letos v Ligue 1 posbíral devatenáct startů, celých devadesát minut ovšem na trávníku strávil jenom koncem ledna v duelu proti Rennes.

"Tak či onak, stále vzhlížím k jednomu ze svých hlavních cílů a tím je Euro 2016. To bude důležité a uvidíme, jak se vše vyvine. Jsou zde lidé, kteří pro mě pracují a já jim věřím. Každopádně v současné době je nejdůležitější dostat se na hřiště v ideální kondici," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
off-olda

Snílek...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Posila desetiletí v Newcastlu a ještě za vtipnou cenu! Snad ho ještě uvidím v Premier League!

Reagovat
El-Pistolero-68

Beckham.

Reagovat
andycek1

Inac jak to je s Rabiotem uz nechce it prec??

Reagovat
NuFc23

Vrat sa domov do Nufc

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to, ale byt nim tak odejdu uz minule leto nebo nejli do PSG bych vubec nechodil

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnaky Troll Hovadsky ako najvacsi idiot tu a to MUFC4EVER

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
k0udy

Jaký je rozdil v těch Francouzskych pohárech? Něco jako FA Cup a CC?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, hlavní je CdF a až potom je CdL, který nikoho nezajímá a nejlepší by bylo, kdyby se zrušil. Takže ano, dá se to přirovnat k anglickým pohárům

Reagovat
andrew96

Když vyhraje PSG, půjde do EL Bastia nebo se vstupenka do Evropy přemístí na 5. tým L1?

Reagovat
Langi

pokud vyhraje někdo z TOP 4, tak jde do EL 5. z ligy...letos se navíc může lehce stát, že do Evropy půjde prvních šest týmů z ligy

Reagovat
andrew96

To je dobře

Reagovat
Tywin Lannister

líbil se mi mi u nás, byl by rozhodně levnější než Schneiderlin, umí zahrát na CM i DM a možná by ani nebyl takovej psychickej tlak na Cocquelina, přece jen momentálně je morgan uplnej top a mít tolik kohoutů na smetišti by nemuselo týmu prospět

Cabaye by si u nás rozhodně zahrál víc a asi by se spokojit bejt hráčem na pomezí základu/lavičky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele