Přemýšlím nad změnou dresu, připustil Cabaye

05.05.2015, 14:54
Aktuality
Yohan Cabaye má po přestupu do Paris Saint-Germain složitou pozici. Francouzský reprezentant přicházel jako velká posila, ovšem herní čas tomu zdaleka neodpovídá. I proto Cabaye uvažuje o změně...

Cabaye na sebe poprvé výrazněji upozornil v Lille, ze kterého se před necelými čtyřmi roky vydal do Newcastlu, kde okamžitě zapadl a patřil mezi opory severoanglického celku.

Před více než rokem přišla nabídka k návratu do vlasti, načež Cabaye neváhal a za 25 milionů eur se stal posilou ambiciózního Paris Saint-Germain. Za úřadujícího mistra Francie však 29letý záložník zdaleka pravidelně nenastupuje, letos odehrál pouze 800 ligových minut.

Také proto chce Cabaye, hlavně vzhledem k blížícímu se domácí mistrovství Evropy, svoji situaci řešit, aby nevypadl z nominací reprezentačního kouče Didiera Deschampse. "Tuhle situaci jsem nikdy nezažil. Musím to přijmout, ale chci to změnit," řekl Cabaye. "Promluvím si s agentem, uděláme to, co pro mě bude nejlepší. Chci hrát na Euru," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
Grahf

To je údel velkých klubov, ktoré majú káder plný drahých hráčov. Je jasné, že na každého sa stejne nedostane. Okrem toho tí najdrahší majú miesto prakticky isté.

Reagovat
Free_player

copak leštit lávku za velký prachy už ho nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že ti hráči si při přestupu uvědomují, že nejspíš nebudou hrát. Oni jsou většinou tak hloupí a ješitní, že si vážně myslí, že budou pravidelně hrát.

Reagovat
niflheim

Zrovna u něj ale bylo celkem jasné, že tu lavičku po přestupu leštit bude.

Reagovat
j_mrazik

Tak pokud o tebe manažer stojí a zaplatí za tebe Ł25mio, tak očekáváš, že asi budeš hrát, pokud budeš dobrej. To není o ješitnosti... A kdyby si nikdo nikdy nevěřil, tak Nedvěd kope ve Skalný A-třídu.

Reagovat
Langi

tak co má manažer dělat, když má jeho post aktuálně tři lepší hráče + ultra talentovaného Rabiota, který ty minuty taky potřebuje...už v době, co tam přicházel, bylo jasné, že přichází jako hráč na rotaci a ne přímo do základu

Reagovat
j_mrazik

Tak na tu rotaci pořízenej byl, ale moc si v tom kádru nezarotoval. Nevím, jestli byl zraněný, ale těch 800 minut je hodně málo. A za vinu manažerovi to nedávám, prostě se nechytl, netáhnul mančaft, tak PSG sáhne po někom jiném, pokud bude chtít změnu oproti nynějšímu stavu.

Reagovat
Langi

minimálně Pogba, Matuidi, Gonalons, Schneiderlin a Kondogbia jsou aktuálně jinde...dost pochybuju, že mu to Euro klapne, pokud se nikdo nezraní

Reagovat
Y.Cabaye

Pomoct nám z Champu <3

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si zůstal ve Francii... bylo jasný, že v PSG si nekopneš.

Reagovat
jsemdement

Myslis primo v Lille? Nebo jsi chtel napsat v "Anglii".

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, ale nikdo neprokoukl tenhle rafinovaný vtípek.

Reagovat
Felitel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo stárnoucího Carricka by se pořád vyplatil i tomu MU.

Reagovat
r.mrazik

skoda,ze neprisel uz prvotne...ted uz je to takovy marny,vzhledem k veku a hernimu vytizeni

Reagovat
smazaný uživatel

měl zůstat v Newcastlu, zahrál by si v přístí sezoně nejnáročnější ligu na světě.

Reagovat
Svatej

berem

Reagovat
Lacko_Boh

mmmmmmmmm

Reagovat
FUnk

hned bych ho vzal

Reagovat
Fonzi9

Nečekaně nehraje :D :D PSG koupili šejci a tak se mu naejdnou zasetsklo po domově, když opustil nejlepší ligu na světě a šel sedět, snad si nemyslel že si kopne šel tam jen vydělat a teď už ho svědí zadek to je celý! hnus velebnosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele