Claude Robin skončil jako trenér Troyes

04.02.2016, 14:36
Aktuality
Troyes hledá po dvou měsících znovu nového trenéra. Poslední celek francouzské nejvyšší soutěže ve zmíněném období vedl Claude Robin, výsledky ale zlepšit nedokázal a tak se musí po práci ohlížet jinde...

Mužstvo od řeky Seiny po dvou letech zpátky do nejvyšší francouzské soutěže dovedl Jean-Marc Furlan, výsledkově se mu však vůbec nedařilo a proto byl na začátku prosince odvolán.

Claude Robin však ze sedmi ligových utkání vybojoval pouze pět bodů, načež se Troyes s celkovým ziskem jedenácti bodíků pohybuje nadále na úplném chvostu Ligue 1.

Vedení klubu proto po pouhých osmi týdnech znovu sáhlo ke změně na trenérském postu, kde dočasně usedne trojice Mohamed Bradja, Michel Padovani a Olivier Tingry. "Claude Robin byl jakožto kouč kvůli neuspokojivým výsledkům odvolán," stojí na webu Troyes.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré vědět.

Reagovat
REPLIKATOR

Francouzský Baník.

Reagovat
Thundeus

Žádný trenér je už nezachrání.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele