Troyes má nového trenéra, k prvnímu týmu povýšil Robin

08.12.2015, 14:33
Aktuality
Claude Robin bude mužem, který se má pokusit o zázrak v podobě záchrany Troyes ve francouzské nejvyšší soutěži. Nováčkovi Ligue 1 první polovina probíhající sezony vůbec nevyšla a před pěti dny na to odvoláním doplatil Jean-Marc Furlan...

Furlan v Troyes pracoval již v letech 2004 - 2007 a v roce 2010 se kormidla ujal znovu. V průběhu druhého období s týmem hned dvakrát postoupil mezi francouzskou elitu a letošní návrat se mu nepovedl - Troyes pod jeho vedením bylo na posledním místě tabulky, když v šestnácti zápasech dalo jenom osm gólů a získalo pouhých pět bodů. Zatím pouze kosmetickou úpravu pak znamenala víkendová remíza 1:1 v Remeši.

"Claude Robin byl prezidentem Danielem Masonim jmenován trenérem profesionálního týmu. Své nové funkce se ujal dnes a připojí se k němu Michel Padovani, Mohamed Bradja a Olivier Tingry. Claude Robin tým poprvé povede v sobotu proti Bastii," stojí v prohlášení francouzského klubu.

Robin prostředí Troyes dobře zná, v závěru sezony 2008/2009 byl dočasným kormidelníkem prvního týmu a v posledních dvou a půl letech pracoval u rezervy.

Autor: Tomáš Pavlík / estac.fr

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tu sa zázrak určite nestane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele