Citelná ztráta pro Marseille, mimo hru je kapitán Gomis

14.02.2017, 12:28
Aktuality
Olympique Marseille v průběhu ledna získal několik zajímavých posil, po skončení přestupního termínu ovšem o jednoho fotbalistu také přišel. Francouzskému klubu bude poměrně dlouho chybět jeho střelec Bafétimbi Gomis...

Gomis na jihu Francie hostuje ze Swansea a v probíhající ligové sezoně nastřádal již 16 přesných zásahů. Má tak velký podíl na tom, že slavný celek znovu bojuje o evropské poháry. Dvě trefy si na své konto připsal rovněž v nedělním souboji v Nantes, z jeho pohledu se ovšem jednalo o jediné pozitivní zprávy. Olympique prohrál 2:3, Gomis si navíc po změně stran poranil kolenní vazy a musel střídat.

Už první zprávy hovořily o nucené absenci v rozmezí tří až šesti týdnů a tyto obavy se potvrdily po podrobném vyšetření.

"Výsledky potvrdily původní diagnózu, jedná se o zranění vnitřního postranního vazu. Kapitán nebude k dispozici po dobu čtyř až šesti týdnů," stojí v prohlášení OM.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Beči

Konec boje o EL.

Reagovat
Israha

11 bodů náskok na sestupové pozice....to se snad během těch několika týdnů udrží. A to bez přehánění, v lednu tam byli všichni posedlí středníma záložníkama a Payetem, že si vůbec nevšimli, jak hoří kraje obrany a že neexistuje funkční varianta hry bez Gomise, ani náhrada za něho. Velká chyba přestupové politiky. Postup přes Monaco v CdF bez šance, slušný výsledek v Le Clasique bz šance...a to je jen špička ledovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím monacem jsem nepocital ani s Gomisem, clasico jsem si rikal zeby mohlo byt zajimavejsi ale ve výhru jsem take neveril. Mohli to byt ale hezci zapasy, ted ani nevim jestli se na ne budu chtit divat. To Nantes byla fakt katastrofa. Uvidime, ted se ukáže jak na to ten tým, a Garcia dokáže zareagovat a co realne fakt vymysli, on tam asi hodí Clintona.... Jinak jsem uz zaslechl ze se mozna mluví o tom tzv. Žolíkovy (v připadě zranění klicoveho hrace moznost privest jednu posilu ze stejné ligy mimo přestupové okno) ale to fakt nevím kdo by prisel z ligue 1 a realne to vytrhl. Ta Evropská liga bude dost mrzet.

Reagovat
Israha

N'Jie je v pohodě, určitě bude platnější než Sarr...ale je jiný typově, a to je hlavní problém. To bylo opakovaně vidět, že bez siláka, co udrží míče a prosadí se přes obránce fyzicky, najednou ta hra ztratila záchytný bod a byla spíš o náhodě a individuálních schopnostech (které tam aktuálně má leda tak Payet). Anguissa na hrot, jedině . Se měl vzít na hostovačku Diabaté, když byl k mání...to vůbec nechápu, že skončil bez povšimnutí někde v Métách, když by byl jako dvojka ke Gomisovi ideální.

Těch alternativ (dostupných) v lize moc není. Ideální by byl Berič, ale toho nepustěj a navíc je furt zraněný...pak by třeba mohl dočasně stačit někdo jako Waris, Éder, klidně i Toivonen...teoreticky by se mohl udělat hrot z N'Doyeho . Ale z nich to nevytrhne nikdo, no...na to se mělo myslet v lednu.

Reagovat
JackDaniels.

Ou ou ou.... tak toto ich zabolí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Gomis má po Cavanim nejvíce gólu v Ligue 1 odečteme li penalty. Vice gólu ze hry nez Lacazette, Plea, Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

doví dopi Evropa

Reagovat
JackDaniels.

Drogba??

Reagovat
luismiksak

*** Sparta prý odmítla 175 mega za Dočkala z Číny. Mel by prý plat 70 mega za rok. Pánové z isport.cz, už tolik nehulte.

Reagovat
Mr.Mike

co se ti na tom nezdá?

při dnešních cenách a platech

Reagovat
Pyroman

Škoda, že už se jim vrátil N´Jie, Sarr na hrotu by obstaral několik týdnů nekončící zábavy.

Reagovat
Israha

Mám rád černý humor, ale čeho je moc, toho je příliš

Reagovat
smazaný uživatel

Bye bye EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane šancu Clinton N´Jie?

Reagovat
FC Porto FC

jinou variantu nemaji

Reagovat
Mastný Chobot

kapitán, čo je v tíme na hosťovaní? veľmi zvláštne

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mozno ho ale vykupia.

Reagovat
Langi

Franck Passi se stal do konce letošní sezóny trenérem Lille. Na lavičce "Dog" vystřídal Patricka Collota, během letní přestávky se pak mužstva ujme Marcelo Bielsa. to je zas rosada...clovek si rika, ze Bielsa se uz vic znemoznit nemuze...nejvetsi gol by byl, kdyby jeste nakonec spadli

Reagovat
juninho8

Bielsa manazerom v L2 - tam kde patri

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele