Cisse: Liverpool pro mě byl vždy první volbou

03.10.2007, 14:44
Aktuality
Zápas s pikantní příchutí dnes čeká Djibrila Cisseho, francouzský reprezentační útočník totiž nastoupí na stadionu, který mu několik let byl domovem. Cisse v létě přestoupil z Liverpoolu do Marseille a právě tyto dva kluby večer změří síly na Anfield Road...

Cisse přišel do Liverpoolu z Auxerre a v roce 2005 mu proměněnou penaltou ve finálovém rozstřelu s AC Milán pomohl k vítězství v Lize mistrů. Po dobu jeho působení na Anfield Road ho pronásledovala zranění a dvakrát si vážně zlomil nohu. Manažer Rafael Benitez s hráčem příliš nepočítal a před rokem ho pustil na hostování do Marseille, která ho letos v létě z anglického klubu vykoupila.

"Chtěl jsem zůstat v Liverpoolu, ale ve fotbale nemůžete mít vše, co chcete. Stále zde mám dům a nehodlám ho prodat. Vracím se tam kdykoliv mám čas. Na své působení v Liverpoolu mám spoustu krásných vzpomínek - vítězství v Lize mistrů, Superpohár a finále FA Cupu," prohlásil Cisse.

"Finále v Istanbulu bylo vrcholem. Byl to bláznivý zápas a bláznivá noc. Žádný z hráčů na to nikdy nezapomene a jsem si jistý, že si to navždy budou pamatovat také fanoušci," vzpomíná Cisse na největší den své fotbalové kariéry.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
M11

pekarina byla pro me vzdy jasnou volbou...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

aha

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele